kapica
|
Pupi, na sreco Dino ne zna prizgat tv-ja, tako da imam vsaj z tem mir . Mam raje tisino al pa radijo. Ko je pa moz doma, pa je tv prizgan. ;Madejka, jaz bom danes tecna, ne vem zakaj, kr tak . Me je prej prijelo, pa se ni spustilo, verjetno ne bo dokler ne grem v posteljo. Tako da nic ne bom delala, kosilo sem skuhala, ker je treba, stanovanje je pa tako da sploh ne vprasaj . Rumba, super za stanovanje, okolico, vrtec, da je vse fajn uspelo. A tecna si pravis? Da nisi noseca, pa te kaj matra . Dino tud sam pleze in pleze, kam le gre. Tud v kuhinji tako kot je freycha napisala, najprej na spodnjo polico od elementa, pol pa bi on kr gor . Pa po kavcu leta sem in tja, res samo cakam, kdaj ga bo dol vrglo. Pac kaj cemo, saj prav . Freycha, fuul lepe slikice. A Dita ti nic ne strga nakita? Men je dino ze dve zeloo lepi ogrlici vtrgal, eno sem uspela nazaj spravit, eno zal ne. Ajvy, saj nisi huda za spikanje, a ne da ne? Siskamiska, jaz pa mislim, da glih zdaj, ko imas vse demolirano v stanovanju, je treba se kaksnega otrocka, da se on unici to kar je ostalo. Pol ap greste v novo hisko, ko bojo otrocki mal zrastli in bo spet lepo . Sicer pa fanta verjetno drug drugega vzpodbujata pri vragolijah. Kar se en ne spomni, se pa drugi . Jaz imam popoldan spet termin pri G, ctg in te zadeve, pa ze vem kako me bo razp , ker je taka nora zenska, da vedno pridem slabe volje ven. Zdaj grem pa spat in izkoristit mir v hisi .