|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
9.10.2008 22:25:36   
bobika
Dober večer.
Mi2 sva šla danes ponovno k pediatrinji, ker je začel ful težko dihati in mu je piskalo v plučkih. Dobil je pumpico in sedaj moramo še pri nejm to izvajti. Še pri Manci nismo končali s kuro, moramo že pri Anžetu. Pa glavno da mu bo bolje. Se pa smeško ful smeji zraven, ko mu dam gor masko in diha zdravilo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
evo, danes spet ni jedla od 10.50, pa je sedaj že 15.11, pa bogve kdaj bo jedla - sedaj je že skoraj 4,5 ure - in še čakam
parkrat sem ji ponudila, pa takoj rata živčna in se stran obrača, zato sem se začela trudit uspavat jo, če bo mogoče potem kaj pojedla, takoj ko se zbudi
no, malo prej je zaspala, sedaj čakam, da se zbudi in močno upam, da bo jedla
saj če bi bilo kdaj pa kdaj tako, se ne bi sekirala, ampak je že redno tako, sploh več ne je, če ni direkt iz spanja - le po kopanju zvečer začne jesti tik preden trdno zaspi - je torej le še z zaprtimi očmi (mogoče me pa ne mara gledat - se moram malo zabavat v tej nesreči)
pa bi kdo rekel, da pač očitno ni lačna in da jo preveč silim - če je to res, imamo enega zelo specialnega otroka, ki papca na 4 do 5 ur in nikoli prej - v to pa ne verjamem
ker mleka imam ta teden glih za glih in nikakor ne more biti sita toliko časa - enostavno ne verjamem

Groza. Poznam to situacijo. Joj, kot bi pisala o mojem, le da moj mali to dela pri steklenički. Saj sem že pisala, da je čez vikend od zjutraj (4, 5) pa do 20te pojedela samo 240ml. Meni se je že mešalo s to pripravo hrane in ko nikoli nič ni pojedel. Zadnje dneva pa kar fajn je. Imamo pa te probleme tudi že ves čas, samo kdaj pa kdaj ima  kakšno obdobje ko full je potem pa ponovno ful malo.
Upam, da čimprej mine ta kriza. Kaj pa če si ti po dojenju še izčrpaš, da ti bo ostalo mleko.

Ankica: hvala a kompliment. Jaz sem ta pajac dobila, pa ne vem ravno ali je pižamca ali pajac za podneviuser posted image . Jaz ga uporabljam kar podnevi user posted image
aurora: fajn si to napisala, nekako tako bom delala jaz. Je pa res polno različnih mnenj glede kdaj kaj uvajati.
Jaz sem pri hčerki zelenjavne juhe kuhala kar hitro, takoj ko sva začeli z zelenjavo. In pri osmih mesecih je jedla že skoraj vse. Začeli sva pa pri dobrih 4 mesecih po nasvetu pediatrinje.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Alja je kakala1 -2x dnevno ko sem ji dajala kašice. Sedaj se 3 dni samo doji in spet ni kakala. Sem ji danes dala 1/2 vel. frutka in sedaj čakam, če bo kaj. Ja men se čudno zdi, da po mojem mleku ne kaka, ki naj bi bil lahko prebavljivuser posted image

Pri Manci je bilo enako. Sem jo samo dojila pa ni kakala dokler ni dobila svečke. To se je vleklo dobra dva meseca. Nimam pojma zakaj tako.
Pri Anžetu pa je ravno nasprotno. Sedaj ko je antibiotik kaka tudi po 10x na dan in to čisto lep drekec, nič driske.

Joj, kaka dobra fotka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta je pa za revijo ali kakšen natečaj. Vsi po vrsti so pravi carteki.

suzy85 poskusi še s paro, ki jo narediš v kopalnici in se z user posted image zapreta vanjo za enih 10 minut.

Lepo spančkajte

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
9.10.2008 22:33:44   
sesil
Naty, sem ti pozabla povedat, da sem občudovala umetnijo na steni. zelo lepa slikca. si ti risala? s kakšnimi barvami pa je pobarvano?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
9.10.2008 22:44:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Mi2 sva šla danes ponovno k pediatrinji, ker je začel ful težko dihati in mu je piskalo v plučkih. Dobil je pumpico in sedaj moramo še pri nejm to izvajti. Še pri Manci nismo končali s kuro, moramo že pri Anžetu. Pa glavno da mu bo bolje. Se pa smeško ful smeji zraven, ko mu dam gor masko in diha zdravilo user posted image

Bogi mali srček user posted image  Naj mu zdravilo hitro "prime" user posted image user posted image user posted image  Našemu je Ventolin zdaj zagrabil ko šus in ponoči praktično več ni napadov kašlja user posted image

Aja, bobika, sem gledala tvoje albume: ful ste luštni user posted image  Me pa zanima, a si sama tako lepo pobarvala sobico? V albumih imaš čudovite izdelke, sem čisto navdušena user posted image user posted image user posted image

Nočko vsem user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
9.10.2008 23:05:19   
Anitka
Eole poročaj o riževi kašici in AM. Saj kot praviš - zgubit nimaš kaj. Držim pestke, da bo tudi za vas nocojšnja noč prijetnejša.

Edinaos hvala za pikepoke. Knjigo imajo pa v BC ali pa si jo lahko naročiš tule: http://www.emka.si/artikel/354983/Otrosko-spanje-brez-joka-v-sanje Cena je povsod enaka.user posted image

Suzy - valjar v roke pa po glaviuser posted image user posted image ! Ti moški.

Katy user posted image user posted image user posted image user posted image za izgubljene kile.

Nataša34 tudi naš se občasno tako zvija pri dojenjuuser posted image user posted image

Uff SS ti si imela pa naporen dan. Še dobro, da včasih le naletiš na kake dobre ljudi.

Bobika a veš, da najprej nisem pokapirala, da si dala odgovor meni, ker si me preimenovala v Ankicouser posted image user posted image user posted image Sem mislila, da imamo novo majčico. No omenjen pajac pa imamo mi za pančanje. Za Anžetovo zdravje pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa se je začelo bliskati in grmeti. Svaštauser posted image Pa sedaj je začelo še full deževati.

Me zanima kaj bo prinesla noč, glede na to, da je Gal zaspal skoraj uro in pol kasneje kot ponavadi. Pa še pri maši je bil danes, ker smo imeli srečanje z župnikom pred sobotnim krstom.

Nočko vsem

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.10.2008 6:36:50   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro vsem skupaj!!!

En kup kavic sem vam danes skuhala user posted image , upam, da bo vsaka našla nekaj zase.

Evo mi smo budni takorekoč od 4.15. Je Manca začela jokat v spanju in dokler je nisem dvignila ni nehala. Pa sem jo malce ujčkala pa nič bolje, ne več spati. SEm jo dala k sebi v posteljo, ker me je zeblo pa je skor zaspala, ko sem jo pa odložila v njeno posteljo pa spet take ogromne okice.user posted image
No uglavnem 5.45 pa sva obupale in vstale skupaj z atijem.
In sedaj mami visi za računalnikom, ati je že skoraj v službi, Manca pa kaže, da bo počasi le mrknila nazaj v spanec user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 10.10.2008 6:40:16 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
10.10.2008 6:43:04   
Soncnica Sandra ***
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Manca je zaspančkala nazaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej gre pa še mami malce nazaj pod kovter. Upam, da ne bo ob 7h že spet auf!!!!

Če bi bila malce zlobna, bi rekla drge moje, lahko noč! user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.10.2008 7:55:42   
Naty*
Jutro!

ss hvala za kavico, upam, da je kakšna s sojinim mlekom user posted image . Noč spet grozna, začelo se je že ob 23.30 pa do zjutraj user posted image .... rajš ne bom govorila.

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Naty, sem ti pozabla povedat, da sem občudovala umetnijo na steni. zelo lepa slikca. si ti risala? s kakšnimi barvami pa je pobarvano?

Hvala, ja js sm risala med nosečnostjo user posted image . Tista roza podlaga, je še od takrat, ko sva bla oba prepričana da bo user posted image  prišla user posted image . Drugač je pa z navadnimi temperami risano. A je podloga za previjanje tvoja? Se boste mogle še kaj oglasit, da ti vrnem user posted image .
Čvek je bil pa res fajn, upam, da se kmal še kej vidmo user posted image . Slikca - no comment user posted image . Žan in njegov harem user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Mi ga je nocoj že ta drugi večer neki sračkala ob dojenju, ful telovadla, se zvijala pa ven, pa not, pa jokala. Ne vem kaj jo piči, mleka je bilo dovolj. Sploh ne vem v čem je fora.

Pri nas se je tko začelo zvečer, pol pa stopnjevalo in je včasih se mi tko cel dan zvijal pri dojenju user posted image . Mal pomisli kaj si jedla. Pri nas se je to dogajalo po mlečnih izdelkih, odkar jih ne jem več je boljše, občasno pa se še zvija po kakšni bolj začinjeni hrani.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Naty tvoj poba je kot bi rekla naša P živahen. Verjetno ne boš mogla čisto nič. Bejž počivat ko spi. Naj bo razmetano, umazano, smao da ne boš zombi. Če ti pusti pospravljaj ko je pokonci. Verjemi mi in me poslušaj, da ne boš izmučena kot sem bila jaz pri 2 letih škratkovih. Sem bila čisto hin.

Hvala za nasvet, sem včeraj probala prakticirat user posted image . Ko je pokonci pospravljanje, ko je spal, sm se pa zvalila na kavč in gledala televizijo user posted image .

Eh mi že razgraja, morm gret user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.10.2008 8:04:24   
jana81
dobro jutro..

SS hvala za kavico, si jo grem kr nardit...

naty mi smo spali dobro, ampak znorela bom ker noče zaspat drugje kot na rokah ali na zizi, sem ga včeri dala v postlco, pa se je nekli časa igral, potem pa se razburjal in si tiščal igračo v usta, enkrat sem ga vzela ven, ga potolažla in dala nazaj pa spet isto, in sem šla iz sobe, pa se grem tuširat,....in kaj se zgodi....moj dragi ga vzame iz postle in ga spet na rokah uspava user posted image ...sem rekla veš kaj jaz ga hočem naućit da bo sam zaspal, kljub joku, ker ko bo mel 10 kg ga ne bom mogla nosit in pol mi reče , če je pa tak jamru.
Sej se men tud smili, ampak moj križ pa tudi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
10.10.2008 8:29:10   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
naty mi smo spali dobro, ampak znorela bom ker noče zaspat drugje kot na rokah ali na zizi, sem ga včeri dala v postlco, pa se je nekli časa igral, potem pa se razburjal in si tiščal igračo v usta, enkrat sem ga vzela ven, ga potolažla in dala nazaj pa spet isto, in sem šla iz sobe, pa se grem tuširat,....in kaj se zgodi....moj dragi ga vzame iz postle in ga spet na rokah uspava user posted image ...sem rekla veš kaj jaz ga hočem naućit da bo sam zaspal, kljub joku, ker ko bo mel 10 kg ga ne bom mogla nosit in pol mi reče , če je pa tak jamru.
Sej se men tud smili, ampak moj križ pa tudi.

Pri nas je isto. Če ga dam v posteljco čist budnega, se igra s kovtrčkom, igračo al pa pogovarja sam s sabouser posted image . Zvečer sicer ni panike, ga skopava, podojim, pol ga pa kr na kavču stisnem k seb, pa dudo v usta. In ko napol spi, ga odložim v postlco pa zaspi. Včasih se še čez kake 10 minut mal predrami, ampak samo duda zaleže, da zaspi nazaj. Čez dan pa no way, da bi zaspal kr tko. Se mi niti ne da razlagat, kaj vse probam, pa ne zaležeuser posted image ... Zdej niti na zizi ne zaspi več! To je šele sruser posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
10.10.2008 8:39:54   
kodrana
jutro.

moram hitro pista, dokler je Tara še pridna.

torej Katy user posted image za trdno voljo in izgubljene kile. ti hujšaš, jaz se pa redim. ne vem kaj mi je. samo jem. pa sladkarijeuser posted image . mam že 2kg več.

Naty
naša zaspi samo, tako da se jaz vležem poleg nje. sicer mava včasih borbe, a se splača vztrajat. največkrat me drži za lase in zaspi. tako tudi proti jutru, ko jo vzamem k sebi, ker joka.. drži me za lase, pa je malo boljeuser posted image user posted image .

bobika držim pestke, da se čim prej pocajtata otročka.user posted image

nič moram it, ker sraka mala vrešči...

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
10.10.2008 8:46:29   
bobika
Za nami je nocoj grozna noč. Anže se je kr nekaj prebujal in od 4-6 ni spal. Zbudil ga je napad kašlja. Full mi je bilo grozno. Pred tem pa jaz nisem mogla najbolje spati, saj sem ga ves čas poslušala, če dihha. Mi je kar šla zgodba one 6 letne punčke po glavi user posted image . Boščika. Pa bogi njeni staršiuser posted image res hudo.
Sedaj si črpam mleko, Anže pa telovadi z bombažki po kavču user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Bogi mali srček  Naj mu zdravilo hitro "prime"  Našemu je Ventolin zdaj zagrabil ko šus in ponoči praktično več ni napadov kašlja

Aja, bobika, sem gledala tvoje albume: ful ste luštni  Me pa zanima, a si sama tako lepo pobarvala sobico? V albumih imaš čudovite izdelke, sem čisto navdušena 

Nočko vsem

hvala za pikepoke in komentarjeuser posted image
Na koliko ur je pa mogel jemati Gregor ventolin? Anže ima na 6 ur po 2 vpiha. Dobiva pa berudual.Po 4dozah mu še nič ni bolje. Manci pa kar že 2-3 primejo.
Fajn, da je zdaj Gregi bolj, saj jih je res težko gledati kako ne morejo dihati.

Sobo sva z mojim sama barvala in risala. Je nama vzelo kar nekaj časa. Sva se tako dolgo spravljala zraven, da sem potem že z velikim trebuhom risala. Najprej sem mislila sama, potem pa sem bila pomoči mojega dragega zelo vesela. Pa še full fajn sva se imela tisti čas. Mi bodo verjetno kar celo življenje ostali tisti trenutki v spominu. Podnevi je pa Manca bila vsak dan cela navdušena, ko je bilo kaj novega na steni. Še sedaj se rada pogovarja z otroci in živalmi na steni user posted image
Ostali izdelki so pa moj hobi user posted image . Čeprav zdaj že lep čas nisem kaj ustvarjala in me prsti že malo srbijo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Bobika a veš, da najprej nisem pokapirala, da si dala odgovor meni, ker si me preimenovala v Ankicouser posted image user posted image user posted image Sem mislila, da imamo novo majčico. No omenjen pajac pa imamo mi za pančanje. Za Anžetovo zdravje pa user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, ankica se opravičujemuser posted image . ne boš verjela, ampak najprej sem te poimenovala alenkicauser posted image .hvala za pikepoke.

Lp

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
10.10.2008 8:48:56   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
bobika držim pestke, da se čim prej pocajtata otročka.user posted image

hvala tudi tebi

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.10.2008 8:52:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Pri nas je isto. Če ga dam v posteljco čist budnega, se igra s kovtrčkom, igračo al pa pogovarja sam s sabouser posted image . Zvečer sicer ni panike, ga skopava, podojim, pol ga pa kr na kavču stisnem k seb, pa dudo v usta. In ko napol spi, ga odložim v postlco pa zaspi. Včasih se še čez kake 10 minut mal predrami, ampak samo duda zaleže, da zaspi nazaj. Čez dan pa no way, da bi zaspal kr tko. Se mi niti ne da razlagat, kaj vse probam, pa ne zaležeuser posted image ... Zdej niti na zizi ne zaspi več! To je šele sruser posted image ...

pri nas niti duda ne pomaga, sem zdle naročila uno knjigo.Pa da probam še to. Čez pa sva skos zuni in v vozeku zaspi, ne vem kaj ko bo dežuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
10.10.2008 8:54:41   
Estrella*
Jutro!

Naša noč oz zgodnje jutro ena sama katastrofa. Sem čist user posted image . Sončnica Sandra: opisuješ mojo današnjo kalvarijo, ki se je začela ob 4.40h in trajala do malo pred 7h. Ne spat, ne jest, ona bi kar vstalauser posted image Jaz pa čistouser posted image . Že okoli 1h smo imeli hajko, ko se je dojila in pojedla nič in sem se razp...d.il.a in šla naštimat 120am. Je pojedla in zaspala do 4.40h, potem pa auffffffff in navali narod na mamine živce. Problem je v tem, da že več noči ne spim, ker enkrat dragi smči, postelja škripa in podobno.Danes grem spat na drug konc bajte, da pridem malo k sebi.

Naty: previjalna bo verjetno moja, če je sv. modra z belimi pikami?????

joj, pa kaj se dogaja z našimi majčki, so taki lumpi neznosni postali?????

bobika: držimo pestke, da pumpica pomaga. Pri nas nismo bili vedno uspešniuser posted image
Grem pojest in še mal v mižakle, dokler se mali user posted image  ne zbudi.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
10.10.2008 9:07:18   
aurora28
SS hvala za kavico, sem je potrebna kot sahara vode, ker je bila noč obupna, sploh nevem več kaj naj naredim, ker moj sin se na noč zbija po 6 krat in to je grozno, po eni strani sem pa tak žalostna, ker Gal ne spi prvo rundo več kot tri ure, potem pa gre sam še dol, dve urci, eno urco in pol user posted image user posted image user posted image user posted image . Nevem kako dolgo bom še lahko tako, ker me tole izčrpava totalno.
Danes začnem z AM in mu bom vanj primešala še žitarice in 1 neglutenski keks.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4115
10.10.2008 9:09:06   
jana81
estrella zdej vidiš kak smo zmatrane me ostale, ker se naši hroščki al dojijo na 2 uri al pa nočejo spat, jst sem vsak večer utrujena sam od tega ker noče v postlci zaspat... zdle je spet zaspan, pa sem ga kr na igralnem centru pustila in zdej rine glavo v blazino, pa se pogovarja al me pa kliče user posted image

upam da tvoja Alja začne kmal spet nazaj spat, no in vsem nam želim, da bi naši hroščki začeli spat vsaj po 6 ur v kosu

Neposredna povezava do sporočila: 4116
10.10.2008 9:11:35   
Naty*
bobika user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anžeta, da se kašelj čimprej neha!

katy user posted image user posted image user posted image  za kile!!!

pri nas niti duda ne pomaga, sem zdle naročila uno knjigo.Pa da probam še to. Čez pa sva skos zuni in v vozeku zaspi, ne vem kaj ko bo dežuser posted image

No pri nas pa niti v vozičku ne zaspi sam od sebeuser posted image ...

Naty: previjalna bo verjetno moja, če je sv. modra z belimi pikami?????

joj, pa kaj se dogaja z našimi majčki, so taki lumpi neznosni postali?????

A pol je pa res tvoja user posted image , no s potico vred čaka pri meni user posted image ! Še zmer jo probam v promet spravit user posted image .

Tile naši majčki so pa res barabce rataliuser posted image ... Žan je zaspal ob 19.30, se zbudil ob 23.30 in jedel, pol pa (seveda v moji postli) ves čas do jutra - dojenje, zvijanje, jok... pa spet isto na uro, uro in pol, dve uri... sploh ne vem, ker se mi že ni dal ure gledat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4117
10.10.2008 9:15:35   
špelin@
No, jaz sem se pa včeraj hvalila, da Gregi ne kašlja več, danes ponoči je bilo pa peklensko user posted image  In že celo jutri samo nabija... Kašlja tako divje, da se davi in je prejle revež 2x bruhnil sluz user posted image  Popoldne gremo nazaj k P.

Neposredna povezava do sporočila: 4118
10.10.2008 9:23:00   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image  sm že spila, hvala SS, da si jo skuhala.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, jaz sem se pa včeraj hvalila, da Gregi ne kašlja več, danes ponoči je bilo pa peklensko user posted image  In že celo jutri samo nabija... Kašlja tako divje, da se davi in je prejle revež 2x bruhnil sluz user posted image  Popoldne gremo nazaj k P.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gregorja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tud za Anžeta, da se oba čimprej pozdravita.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še za Žana.
Sesil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za -3 kg.

Pa še user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jim user posted image  ne spijo ponoči.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
10.10.2008 9:23:52   
Estrella*

estrella zdej vidiš kak smo zmatrane me ostale, ker se naši hroščki al dojijo na 2 uri al pa nočejo spat, jst sem vsak večer utrujena sam od tega ker noče v postlci zaspat... zdle je spet zaspan, pa sem ga kr na igralnem centru pustila in zdej rine glavo v blazino, pa se pogovarja al me pa kliče user posted image

upam da tvoja Alja začne kmal spet nazaj spat, no in vsem nam želim, da bi naši hroščki začeli spat vsaj po 6 ur v kosu

eh, jana, saj moja noče jestuser posted image  Ja vem kako je to, saj se podnevi doji na 1h in to ne vodi nikamor. Sam jaz sem trmasta in sem se odločila, da bo pri meni zizala do 6m in se ne dam kar tako. Tole nočno je.b.č.ka.n.je. je res naporno, sem ga dala pa že velikokrat čez pri večjem škratu, sicer ne tako majhnem, pa vseeno je blo grozno, ker je bil zelo veliko bolan in nismo spali po cele noči, bili na pumpicah, zbijali vročino v bajni, ko je šla na 41 in podobno. To je kar dober trening za kasnejše dni, če pridejo tako hudi kot so bili pri nas.
Hotla sem povedat, da dokler se zbujajo ko so zdravi ni  nič hudo oz. ne smemo to jemati kot "katastrofo", ker dokler otrok ne zboli resno, ne veš kaj "katastrofalna noč" sploh je in na koncu se nam tudi dojenje na 1h ne zdi več nič kaj takega in si govoriš le; ko bi bil vsaj zdarv. Nočem tu nekaj pametovati , ker se sedaj eneko odzovem kot mnoge tu , kljub temu, da sem dala že resne rukarje čezuser posted image  Špelina.......valjar prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.10.2008 9:36:25   
barbaw
Jutro!

Jaz imama en predlog. Bolane dece nagnat k mami. user posted image  Naj one poskrbijo za svoje otroke.

Estrella jaz bi na tvojem mestu počakala do 5-ega meseca in začela z GH. Pri tamalem jaz nisem več vztrajala, ker je hotel vse drugo jest in sem mu tudi ugodila. Sem zgubljala voljo in živce in sem rajši naredila tako kot je otrok hotel. Če imaš še dovolj moči, da guraš to še mesec in pol, potem ti pošiljam user posted image , da se boš lažje prebila. Če ne pa tudi ne bo nič narobe. Še vsi otroci so zrastli ali dojeni ali ne.

Zdaj vidim kakšno srečo imam pri drugem otroku. Vsem user posted image user posted image user posted image . Ko se samo spomnim vseh prečutih noči, dnevov brez konca, ... sem hvaležna za vse. Jaz sem mojega škratka uspaval tako, da sem se vlegla zraven jega, ko ga nisem mogla več nosit in sva skupaj zaspala ali pa sem se naredila, da spim pa je sam zaspal. Nekaj časa je vedno grulil zraven mene potem pa je zaspal. user posted image  Probat ni greh. Nosit in vozit pa otroka ne moreš večno, ker so vse težji, pa še vreme bo tako. Lažje je rečt ko naredit. Vem to, ker sem to izkusila. Sicer pa moram tudi jaz svojo fračo naučit, da bo sama zaspala čez dan. bom kar preizkusila z ležanjem nasledjo rundo pa da vidimo.

Zdaj grem pa cajtnge brat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
10.10.2008 9:44:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

Jaz imama en predlog. Bolane dece nagnat k mami. user posted image  Naj one poskrbijo za svoje otroke.

To je prava stvaruser posted image Kako se tega nisem spomnila že prej, pa tako bilzu je taščauser posted image

Estrella
jaz bi na tvojem mestu počakala do 5-ega meseca in začela z GH. Pri tamalem jaz nisem več vztrajala, ker je hotel vse drugo jest in sem mu tudi ugodila. Sem zgubljala voljo in živce in sem rajši naredila tako kot je otrok hotel. Če imaš še dovolj moči, da guraš to še mesec in pol, potem ti pošiljam user posted image , da se boš lažje prebila. Če ne pa tudi ne bo nič narobe. Še vsi otroci so zrastli ali dojeni ali ne.

E to mislim in to do 6m. Bo dobila 1x dnevno GH, ostalo bo pa zizala. Upam, da mi bodo živci zdržaliuser posted image

Zdaj vidim kakšno srečo imam pri drugem otroku. Vsem user posted image user posted image user posted image . Ko se samo spomnim vseh prečutih noči, dnevov brez konca, ... sem hvaležna za vse. Jaz sem mojega škratka uspaval tako, da sem se vlegla zraven jega, ko ga nisem mogla več nosit in sva skupaj zaspala ali pa sem se naredila, da spim pa je sam zaspal. Nekaj časa je vedno grulil zraven mene potem pa je zaspal. user posted image  Probat ni greh. Nosit in vozit pa otroka ne moreš večno, ker so vse težji, pa še vreme bo tako. Lažje je rečt ko naredit. Vem to, ker sem to izkusila. Sicer pa moram tudi jaz svojo fračo naučit, da bo sama zaspala čez dan. bom kar preizkusila z ležanjem nasledjo rundo pa da vidimo.

Zdaj grem pa cajtnge brat. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
10.10.2008 9:44:31   
Čmrlika
Dobro jutro!

Jaz se bom spet malo vtaknila...user posted image , zgleda da me nobena itak ne pogreša, pa vseeno user posted image ...
ja nič, moja princesa zadnje noči bolj čudno aja...se kr prebuja nekaj pa jamrika, al pa zajokca...user posted image ,al pa ma šov, kot na primer danes ob  dveh...je pelaaaaa, se smejčkala lučki, se dvigovala...user posted image , spoznavala materjal posteljice( z usti) se preobračala na trebih, pa nazaj na hrbet...jao meni...zdaj pa spi...bi lahko bli zobki?

Da pojmram, danes dobimo babico(taščo mojo zlato user posted image ) na obisk do torka...Joj ...saj ne vem kako trenutno to dojemam user posted image
Bo že, bom valda bolj pogosto prišla tu gor pojamrat, da me boste lahko tolažle....user posted image

Nič, pogledam malo nazaj...malo...ker klofate pa totalno noro...pa kaj pokomentiram ob kavici!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
10.10.2008 9:47:45   
bobika

Hotla sem povedat, da dokler se zbujajo ko so zdravi ni  nič hudo oz. ne smemo to jemati kot "katastrofo", ker dokler otrok ne zboli resno, ne veš kaj "katastrofalna noč" sploh je in na koncu se nam tudi dojenje na 1h ne zdi več nič kaj takega in si govoriš le; ko bi bil vsaj zdarv. Nočem tu nekaj pametovati , ker se sedaj eneko odzovem kot mnoge tu , kljub temu, da sem dala že resne rukarje čezuser posted image  Špelina.......valjar prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maš prav. Se strinjam. Vročine še mi nismo zbijali ponoči, so pa druge tegobe bile. Pri nas je bil fajn treninig tudi pred kratkim, ko je tavečja jokala oz. kričala celo noč. Prav kričala je in to v spanju. Nikakor je nisma mogla potolažiti, ko pa sva jo že, se je pa čez pol ure ponovilo. Groza! In to se je dogajalo kar pogosto.

Joj, ti naši bebiji. Pa nocoj je menda luna delovala, da smo vsi tak slabo spali. Jaz pa sem našega celo budila, ko je spal oz. sem mu v spanju najprej ob 23 dajala antibiotik ob 2 pa pumpico. Pol pa se je sam zbudil ob 4. jojojo
Podnevi pa jaz ne morem spati, ko on spi, saj spi maximalno pol ure in to po 5x na dan. Se mi ne splača zraven zaspati, ker sem potem še bolj crknjena.

Špelin@: bogi Grega user posted image user posted image user posted image Naj se hitro pozdravi. Sedaj pa se to že tudi pri vas vleče kot jara kača.

Neposredna povezava do sporočila: 4124
10.10.2008 9:50:41   
bobika
Čmrlika user posted image
Joj, boga-tašča v hiši toliko dni? jojmene men se zmeša. Kar pridi jamrat.
Zgleda je tudi tvoja pupa med tistimi nagajivčki ponoči user posted image . Saj bo bolje user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?