tana7
|
vse, ki ste komentirale naše dogajanje z Brino (Anitka, barbaw, katy,...ne spomnim se vseh, ker zelo na hitro berem ), hvala!!! evo, danes spet ni jedla od 10.50, pa je sedaj že 15.11, pa bogve kdaj bo jedla - sedaj je že skoraj 4,5 ure - in še čakam parkrat sem ji ponudila, pa takoj rata živčna in se stran obrača, zato sem se začela trudit uspavat jo, če bo mogoče potem kaj pojedla, takoj ko se zbudi no, malo prej je zaspala, sedaj čakam, da se zbudi in močno upam, da bo jedla saj če bi bilo kdaj pa kdaj tako, se ne bi sekirala, ampak je že redno tako, sploh več ne je, če ni direkt iz spanja - le po kopanju zvečer začne jesti tik preden trdno zaspi - je torej le še z zaprtimi očmi (mogoče me pa ne mara gledat - se moram malo zabavat v tej nesreči) pa bi kdo rekel, da pač očitno ni lačna in da jo preveč silim - če je to res, imamo enega zelo specialnega otroka, ki papca na 4 do 5 ur in nikoli prej - v to pa ne verjamem ker mleka imam ta teden glih za glih in nikakor ne more biti sita toliko časa - enostavno ne verjamem je bila pa zato današnja noč malo boljša - spet je jedal samo enkrat - nekaj čez 3.00 in potem ob 7.00 zjutraj in zanimivo je to (kar se je že parkrat ponovilo), da je ravno včeraj zvečer precej malo pojedla pred spanjem mislim, da je ravno včeraj ena nekaj podobnega napisala tukaj na forumu - zato tudi jaz ne bi rekla, da je pogosto zbujanje ponoči povezano z lakoto anitka, nič ti ne zavidam - res nimaš sreče kako je s frizerjem?? jaz sem končno šla v ponedeljek - jo je moj popazil na srečo imam frizerja čisto blizu, 5 minut peš, in na srečo me zna postriči tako kot ji rečem in to precej ceneje kot frizerji, kamor sem hodila pred porodom (Mič) me je bilo pa strah, da ne bom mogla tja ob uri, ko sem bila naročena, če Brina ne bo prej jedla (nimam nič zaloge v hladilniku) - pa se je na srečo ok izteklo
|