bobika
|
Dober večer. Mi2 sva šla danes ponovno k pediatrinji, ker je začel ful težko dihati in mu je piskalo v plučkih. Dobil je pumpico in sedaj moramo še pri nejm to izvajti. Še pri Manci nismo končali s kuro, moramo že pri Anžetu. Pa glavno da mu bo bolje. Se pa smeško ful smeji zraven, ko mu dam gor masko in diha zdravilo IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, danes spet ni jedla od 10.50, pa je sedaj že 15.11, pa bogve kdaj bo jedla - sedaj je že skoraj 4,5 ure - in še čakam parkrat sem ji ponudila, pa takoj rata živčna in se stran obrača, zato sem se začela trudit uspavat jo, če bo mogoče potem kaj pojedla, takoj ko se zbudi no, malo prej je zaspala, sedaj čakam, da se zbudi in močno upam, da bo jedla saj če bi bilo kdaj pa kdaj tako, se ne bi sekirala, ampak je že redno tako, sploh več ne je, če ni direkt iz spanja - le po kopanju zvečer začne jesti tik preden trdno zaspi - je torej le še z zaprtimi očmi (mogoče me pa ne mara gledat - se moram malo zabavat v tej nesreči) pa bi kdo rekel, da pač očitno ni lačna in da jo preveč silim - če je to res, imamo enega zelo specialnega otroka, ki papca na 4 do 5 ur in nikoli prej - v to pa ne verjamem ker mleka imam ta teden glih za glih in nikakor ne more biti sita toliko časa - enostavno ne verjamem Groza. Poznam to situacijo. Joj, kot bi pisala o mojem, le da moj mali to dela pri steklenički. Saj sem že pisala, da je čez vikend od zjutraj (4, 5) pa do 20te pojedela samo 240ml. Meni se je že mešalo s to pripravo hrane in ko nikoli nič ni pojedel. Zadnje dneva pa kar fajn je. Imamo pa te probleme tudi že ves čas, samo kdaj pa kdaj ima kakšno obdobje ko full je potem pa ponovno ful malo. Upam, da čimprej mine ta kriza. Kaj pa če si ti po dojenju še izčrpaš, da ti bo ostalo mleko. Ankica: hvala a kompliment. Jaz sem ta pajac dobila, pa ne vem ravno ali je pižamca ali pajac za podnevi . Jaz ga uporabljam kar podnevi aurora: fajn si to napisala, nekako tako bom delala jaz. Je pa res polno različnih mnenj glede kdaj kaj uvajati. Jaz sem pri hčerki zelenjavne juhe kuhala kar hitro, takoj ko sva začeli z zelenjavo. In pri osmih mesecih je jedla že skoraj vse. Začeli sva pa pri dobrih 4 mesecih po nasvetu pediatrinje. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je kakala1 -2x dnevno ko sem ji dajala kašice. Sedaj se 3 dni samo doji in spet ni kakala. Sem ji danes dala 1/2 vel. frutka in sedaj čakam, če bo kaj. Ja men se čudno zdi, da po mojem mleku ne kaka, ki naj bi bil lahko prebavljiv Pri Manci je bilo enako. Sem jo samo dojila pa ni kakala dokler ni dobila svečke. To se je vleklo dobra dva meseca. Nimam pojma zakaj tako. Pri Anžetu pa je ravno nasprotno. Sedaj ko je antibiotik kaka tudi po 10x na dan in to čisto lep drekec, nič driske. Joj, kaka dobra fotka Ta je pa za revijo ali kakšen natečaj. Vsi po vrsti so pravi carteki. suzy85 poskusi še s paro, ki jo narediš v kopalnici in se z zapreta vanjo za enih 10 minut. Lepo spančkajte
|