sasa.vracko
|
Ninazwerina - sem mojmu takoj ponudla, da se lahko v tečaj vpiše! Taanikaa - sem bla skor cel dan zunaj, ko je tak sonček in nisem nč odgovarjala na poste! Sorry! Glede lovljenja urina - smo dobil še eno rezervno vrečko, verjetn bi blo boljš, ko bi nam dala kar celo škatlo, ker si ne predstavljam kako bomo to izvedl, no sej je še cajt, mamo 26.11. pregled in enkrat v tistem tednu mormo prnest urin in ko se polula, je treba še isti dan dostavt v ZD. Je blo pa fajn dons, ker je bil ati zraven in Luka ga itak obožuje (že ko ga sam pogleda se reži ko pečena lisica, ko ga pa moj zvečer, ko pride domov, vpraša, če je kaj mamici nagaju, je pa itak norija... ) in se ni nč joku, sam mejčken je zamjavku, prejšnjič, ko sva bla pa sama, je pa tulu ko pr norcih, no sej ni čudn, ko sem pa jaz tud kar nabirala... Ninny - wow, si me pa presenetla, hudiča, ti si pravi popotnik, mater sem ti fovš, js bi tud šla na take izlete... Romy - bravo za prvi zobek, mi tud vsak dan gledamo in se mi zdi, da vidim dve bunkici, al pa se mi že mal blede , ker tamal si natlač v usta vse, kar dobi, najbolj uživa, ko mi sedi na kolenih in se "neopazno" približa k mizi in jo narahlo liže in misli, da ga noben ne vidi... lump mali!!! Mojca - za vaše spanje in hranjenje, pa da se tvoj čimprej nazaj preseli v spalnico Hudiča, sem cel roman spisala...
|