|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
9.10.2008 21:38:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

to je dobrih 10 škatel

aja, no, sej to pa ni velik....ampak matr, dnarja je pa kr precej user posted image

jauser posted image pri nas imamo škatlo za en teden

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.10.2008 21:38:32   
Anonimen
oujeeeeeeeeeeaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.10.2008 21:38:44   
Anonimen
u jst pa komi čakam da bodo gospodinje pr nas...mi pa ne dobimo rtl hrvaškegauser posted image ..no sej tud če bi ga bi po mojem počakal da se tu začne...pol ni tak filing če v naprj veš vse..tko kot house ko sem ga gledla na htv zdej pa se mi zdi da vsak del vem zakaj se gre...
no ti se lepo spočij..papa in nočko

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.10.2008 21:39:36   
mtinca1
u, so na tem glasovanju uvedli varnostne kode. če bodo s tem preprečili zlorabe, je super.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.10.2008 21:39:46   
Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

to je dobrih 10 škatel

aja, no, sej to pa ni velik....ampak matr, dnarja je pa kr precej user posted image

jauser posted image pri nas imamo škatlo za en teden

ja sej mi pa tud user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.10.2008 21:40:51   
Anonimen
potem pa boš nabrala do konca leta še 166 evrov

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.10.2008 21:43:00   
Anonimen
kaja thanx za mail..sem tebi tudi poslala nekajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.10.2008 21:44:43   
Anonimen
nič jaz tudi počasi grem....lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.10.2008 21:46:07   
Anonimen
jap jst tudi počasi šibam spat..kaj pa vem kaj  bo pičlo našga malega kdaj se bo zbudil...lepo pančite..nočko..pa smo na liniji jutri...itak..papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.10.2008 22:22:16   
Anonimen
Naše je komej zdej zaspala. Kakšne borbe imamo že 2 dan za zaspat.user posted image user posted image user posted image

Mormo uvest zadnje hranjenje prej, ker tole se vleče zvečer za zaspat skor 3 ure. In potem mi na joški zaspi, jo dam spat- dretje.user posted image KOmej je zaspala.

Eh, ostale ste šle pa itak že počivat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.10.2008 22:25:24   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

aleksandra silvija- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo, da ste doma in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dedci- moj ima dve službi. Je asistent na fakulteti, doma ima pa firmo. torej, vam je jasno koliko je z mano. Zeeeeeeeelo maaaaaaaalo. Jaz sem se tega navadila in sem tudi zelo samostojna. ko pride domov iz prve službe- med 16 in 17 uro, če ima vaje še kasneje- se takoj za urco posveti Izabeli in že šiba naprej delat. Zvečer ob 19.00 se naslika v kopalnici, ker jo on kopa in zrihta za spanje, jaz si sam papico dam. Potem šiba nazaj delat in se ponovno oglasi okoli 21.00 ure pri ženiuser posted image user posted image user posted image . hobi? Ima fotografijo, ki jo pa itak izvaja samo na Izabeli in ženki. Imam krasnega moža, razumem ga da ne more biti veliko z nama, ker je že sam izčrpan. tisti trenutek, k iga pa preživi z nama ga pa zelo kvalitetno. Po stanovanju ne pospravlja, ker nima kaj, ker jaz to vse sproti rihtam in mi ni odveč i nse mi tudi smili, saj je zelo zgaran. koš za plenice pa on spraznujeuser posted image user posted image . Za njega sem pa itka supermami in se čudi, da vse lahko postorim ob otroku.v glavnem, tko kot vse prijateljice mi rečejo- zadela sem jokeruser posted image user posted image user posted image

tašča, mami- tašča je krasna, ampak ima tudi svoje finte- tako kot tudi jaz imamuser posted image . Moja mami je tudi prekrasna. in kar se tega tiče imam res krasno familijo. Tudi otrok je krasen in zeeeeeelo priden, in tudi hranjenje se bo poštimalo. Ker verjamem v to

bravo aleauser posted image user posted image user posted image ,lepo je slišat da vsaj nekomu res funkcionira glede na tempo življenja,ampak zgleda je res najbolš si popredalčkat in uživat v tistih drobnih lepih trenutkih ki nam jih življenje ponudi namesto da pustimo da tisti slabi prevagajouser posted image user posted image  

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.10.2008 22:34:27   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

ja, ja ker rastejo v parih

aja nisem vedela, no te pa bo res. Jaz še vedno ne morem verjet. Res sem ful presenečena.

Nisem zasledila, kaj kateri od vaših že ima?

čestitke za prvi zobekuser posted image user posted image , moja še nima nič-hvala bogu glede na to da jo dojim naj kr še počaka...user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.10.2008 22:41:42   
RMRM
*anamor* - user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.10.2008 22:46:54   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

moj ma pa take govore ponočuser posted image user posted image user posted image ..najmanj trikrat na teden ga luna nos...matr kak sem ga kresnla včeri..če mi hod po sobi pa kr neki kitajščino govori,pa po tem se sam obris vidi,jst mu skoz potih psttttttt da nebi malega zbudil,pa se končno vsede na posteljo pa ga kresnem se je kr ulegu pa zaspal...dobr da nič neveuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bi lih ****is dobla da mi malega zbudi..pa tko je trikrat na teden sigurno

najprej sm se nasmejala aleini izjavi da je v sanjah rodila sendvič pol sm pa še tole prebrala in sem se do solz nasmejala,ker vem kako je to k moj tut non stop govori,se dere ipd. v sanjahuser posted image user posted image user posted image sam da men tamalo zmeri zbudi ker je ful občutljiva na njegov glas in takoj k sliš pogledauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.10.2008 22:48:05   
sasa.vracko
Ninazwerina - user posted image  sem mojmu takoj ponudla, da se lahko v tečaj vpiše!user posted image
Taanikaa - sem bla skor cel dan zunaj, ko je tak sonček in nisem nč odgovarjala na poste! Sorry!user posted image
Glede lovljenja urina - smo dobil še eno rezervno vrečko, verjetn bi blo boljš, ko bi nam dala kar celo škatlo, ker si ne predstavljam kako bomo to izvedl, no sej je še cajt, mamo 26.11. pregled in enkrat v tistem tednu mormo prnest urin in ko se polula, je treba še isti dan dostavt v ZD. Je blo pa fajn dons, ker je bil ati zraven in Luka ga itak obožuje (že ko ga sam pogleda se reži ko pečena lisica, ko ga pa moj zvečer, ko pride domov, vpraša, če je kaj mamici nagaju, je pa itak norija...user posted image ) in se ni nč joku, sam mejčken je zamjavku, prejšnjič, ko sva bla pa sama, je pa tulu ko pr norcih, no sej ni čudn, ko sem pa jaz tud kar nabirala...user posted image
Ninny - wow, si me pa presenetla, hudiča, ti si pravi popotnik, mater sem ti fovš, js bi tud šla na take izlete...user posted image
Romy - bravo za prvi zobek, mi tud vsak dan gledamo in se mi zdi, da vidim dve bunkici, al pa se mi že mal blede user posted image , ker tamal si natlač v usta vse, kar dobi, najbolj uživa, ko mi sedi na kolenih in se "neopazno" približa k mizi in jo narahlo liže in misli, da ga noben ne vidi... user posted image  lump mali!!!
Mojca - user posted image user posted image user posted image  za vaše spanje in hranjenje, pa da se tvoj čimprej nazaj preseli v spalnicouser posted image

Hudiča, sem cel roman spisala...

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.10.2008 22:51:20   
sasa.vracko
Ej, babe, a da ena mal seznam gor, da se naša nova teža in višina vpiše...user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.10.2008 22:55:52   
sasa.vracko
Aja, pa glede tipov: mene pr mojmu mot predvsem to, da dela cele dneve, od 8h, ko gre od doma, do večera, ker nikol ne pride pred 18. ali 19. uro domov... Je potnik na terenu za eno firmo in je za popuser posted image , pol majo še pa kake seminarje kdaj ob vikendih, pol pa sploh znorim! Ker itak živim za vikende, ker ko smo skupaj moram priznat, se ful posveča Lukiju in ga tud kopa, pa posrane plenice tud prazniuser posted image  ... Pa, če kdaj rabim, da kam grem, mu tud ni problem ga popazit...user posted image  Mater, je fajn dec! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.10.2008 22:57:42   
Tina 28
O ste bla pridne...jaz sem se vrnila z aerobike,....kolk sem se sšvicala...kot bi totalno sčistila žile. Namesto da bi bla utrujena, sem polna pozitivne energije in kar smeji se mi ....sem se res čist  razstrupla.user posted image

Anamar
...bravo za zobek...naši slina teče v potokih, členke ma čist rdeče, zvečer ga sračka...in resno upam, da bo kmal ven pokukal, da se reši muk. Nejc je prvi zobek tud dobil pri 4-ih mesecih...sam zdaj ne vem, po kom je podedoval?user posted image

Da pohvalim mojega....ko sem bla na aerobike je pomil tla v kuhinji. Res komaj sfolgam tole gospodinjstbvo in vožičkanje in taksi...nasrka gospodinjstvo. Pa še nikol ne morem res do konca pospravit, k mam mo tolk robe.user posted image
Je vzel resno, ko že par dni jamram, da te dni sploh ne morem vsega pospravit in je tud vidno.user posted image .

Alea...katere dni  in ob kateri uri so razočarane gospodinje (mislim te na TV...ne na RRuser posted image ). Aja...pa kam nameravaš v bohinj?

Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.10.2008 22:59:35   
sasa.vracko
Ajde, vidim da sem še edin jaz vztrajna, grem tud počas ajat, pa se jutr kaj tipkamo... Preberem vas pa vedno, tud če nč ne komentiram. Ej, midva sva te dni skoz zunaj, ker je res mega bombastično vreme in mi je ful škoda, da ne bi bla, ker itak bo kmal sama sivina, pa plundra. Tina28, ti si ponavad pr ta poznih, pa te tud ni nocoj nikjer?!user posted image  Škoda, bi mi mal povedala, kaj je kej s tvojo sosedo novga. user posted image  No, zdej pa res grem. user posted image

user posted image  papa

Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.10.2008 23:01:59   
sasa.vracko
Ups, vidim, da si že prjavla! Sem vedla, da sem še prezgodnja zate.user posted image  Bravo za aerobiko punca! Ti verjamem, da se fajn počutiš, ker men tud fuuuulll manjka tole! Če bo posreč, začnem naslednji teden!

Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.10.2008 23:09:53   
Tina 28
Saša obvezno moraš...jaz sem najprej mislila, da bo le še bolj z7mozgana...ampak me res napolni z energijo...k je tko plesna scena in mi res dopade. Doma tole prestavljanje, pospravljanje res samo utrudi...nič pa ne sprosti!

Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.10.2008 23:12:16   
Tina 28
Ja....zdaj jih mam na tapeti, ker majo gor cele dneve odprta okna na stežaj...men pa moj zjutri zakuri in hop vsa toplina skozi njihova okna. Sem si en čas pisala in hodila škilt...zdaj pa vidim, da tud ko gresta na šiht je vse kar odprto.

Haha...sam ne bom zdaj zamorila s tem...saj včasih mam pa boljše dneve. Pa tud ona mi kako špinačko prnese itd. Sam jaz bi rajš mela mir. Danes očitno na vse gledam pozitivno...jeeeeej aerobika!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.10.2008 23:16:40   
Tina 28
Čist tko...vsi mame nekaj dedce...tipe in fante,,,atije na tapeti te dni.....vprašanje se glasi: Kolk od vas je poročenih?

Ker jaz mam zaročni prstan že leto in pol...ne vem če sva bla leto dni skupaj ko sem ga dobila...zdaj pa se kar oklepa in čaka družbo poročnega (problem je drugo leto ko bomo gradil in moj pravi, da je prehud strošek....sam jaz bi se pa kar....že zarad tega, ker se oba moja otroka pišeta drugače kot jaz...pa še podobna mi nista in med sabo tudi neuser posted image user posted image ...da bo vsaj večji del družine nosil isti priimek!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.10.2008 23:18:15   
Tina 28
Kje si zdaj saša...sem mislila poniknit, pa sme prtegnila zraven. Saj bom mogla pod tuš kmal, ker sem še vsa vroča, da kaj ne fašem...sam je zdaj zasedena kopalnica. Se pozna mojmu, da je mal pucal v kuhinji...še ni mogel prej drnjohatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.10.2008 23:19:59   
sasa.vracko
Tina, no vidiš, super da gledaš bolj pozitivno, ej se te čist štekam, da ti včas vse dopuser posted image , ker men tud. Ja, sem se s kolegico zmenla, ko ona že hod, pa včas sva tud skup hodile na vadbo, da verjetn drug teden, mislim da je enkrat ob 19h, enkrat pa ob 20h, verjetn bom drug dan čist pohabljena od muskelfibra user posted image . Tamalga bo pa tašča tist cajt zabavala, če še slučajn mojga ne bo domov. Luki itak ni zahteven zvečer, uživa, ko ga oblačmo v pižamo in se zraven skoz na bok al pa na trebuh baše, pol pa flaško popapa, ga nesem v posteljco in mu medvedke šaltam, pa preden odsvirajo, že spi...user posted image user posted image , razen odkar si tolk po ustih štora, me edin jezi, ker si skoz dudo ven pul, jaz mu jo pa nazaj tlačim, ker z dudo zaspi, sej pol jo ven pljune, ko trdno zaspi.
No, zdej se mu grem pa prdružit, pa mojga še prej s kavča naženem, ko že eno uro žaga zraven...user posted image

Nočko vsem, tud user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......