polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* alea: Luka čez dan spi max 40min, dva ali trikrat, tako da nima preveč spanja. Zmatram ga tudi vsak večer, ker paseva kravce, se igrava, smejeva. Nič ne pomaga. Ponoči se zbuja na 2 uri Didlinaa mi imamo lonček za lovit urin. To naj bi izgledalo tako, da imam lonček v roki, čakam da se polula in lovim srednji curek...mission impossible Naš tine maline je isti kaliber. Ponoči je priklopljen, jaz sploh ne vem-al je, al samo ziza, ker spim kot ubita. Prihaja k meni ob različnih urah-sploh ne vem, kdaj, ker ga vsa zombasta prinesem k sebi. nič kaj dobrega ne bo iz tega, po mojem-vsaj pri hčerki mi ni uspelo da bi jo odvadla moje postelje do lani, ko sem bila noseča . D o šole, ko sva bli še sami, je spala NA meni . Ampak je pa brez problema razumela, da mora nehat spat z mano, ker se bojim da bi kasneje popeštala dojenčka. In tudi ni ljubosumna, ko naju zjutraj pride pobožat in zbudit, ker je čas za v šolo. Zakaj ti to razlagam? Da se nehaš sekirat, ker je Luka tak. Ti pa itak boš zdržala tole vstajanje, verjemi! veš, kaj je največja fora-da kljub neprespanosti nisem, ko je bila hči še mala, enga žura do jutra zamudila ! Ha, in blo jih je kar nekaj, ker moji prijatelji takrat še niso imeli otrok. Žur do 5h, pol pa domov, ker se je mala kmalu zbudila. in, dan je malo šepavo lepo minil. Ah...kje so tisti časi... vsi moji prjatli majo zdaj tut male otroke... ampak j ti... žurat so pa nehal !!!
|