|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
9.10.2008 21:08:05   
alea01
pa zmeraj sem govorila, moj mož pa ne bo smrčal..... pa jadeuser posted image ... kupila sem najbolj smrćavega moža, kar so jih prodajaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
9.10.2008 21:08:07   
Anonimen
hehe alea,moj je zadnjič mel tko mal plav na roki,pa sem mu rekla ah kje sigurn si se kje udaru..on se pa čudi...ampak zanimivo da se ne zbudi in spomne...sej ga ne tepem ampak sem bla mal bolj groba priznam..pa če ne gre zlepa..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
9.10.2008 21:09:39   
alea01
jaz ga orenk butnem, da se pol obrne..... zbudi se itak ne. Na zaćetku sem bila nežna, pa sem ga božala, zdaj pa orenk..... pol se vsaj obrne in če imam srečo zaspim preden začne spet žagatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
9.10.2008 21:10:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pa zmeraj sem govorila, moj mož pa ne bo smrčal..... pa jadeuser posted image ... kupila sem najbolj smrćavega moža, kar so jih prodajaliuser posted image user posted image user posted image

ja moj pa oboje dela..govori in smrči...po možnosti oboje hkratiuser posted image ...ampak res...tko kot pa moja mat smrči pa noben ne...sem jo žez dvoje vrate slišala,pa sem tud govorila da bi kr umrla da bi mogla zram enga tazga spat..evo dobila sem cel paket...hm.mogoče se še kak jezik naučim...kr moj obvlada tuje jezike v spanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
9.10.2008 21:17:45   
Anonimen
hvala alea za mail..sem ti poslala nekajuser posted image ..kdaj pošlji kako slikico vas,bom veselauser posted image ...a ne ti že malo zamujaš danesuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
9.10.2008 21:22:06   
alea01
nič ne zamujam taanikaa, smo danes mal pohiteliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
9.10.2008 21:23:04   
Anonimen

nič ne zamujam taanikaa, smo danes mal pohiteliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
9.10.2008 21:23:38   
Anonimen
a tko to gre pr vamuser posted image user posted image user posted image ..no sam da je akcija...user posted image user posted image ..upam da boš kmal imela kak rezultat tegauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
9.10.2008 21:26:23   
Anonimen
študiram da bi malemu že dala kako žličko pasirane prekuhane jabolke...user posted image ...al pa zelenjavnega fruteka za probo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
9.10.2008 21:27:56   
Anonimen
...itak da bi cel obrok AM nadomestil bi tak trajal en mesec...al ne???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
9.10.2008 21:28:12   
Anonimen
kukuc

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
9.10.2008 21:29:12   
alea01
taanikaa, sem se narežalauser posted image user posted image .
moja tašča pri kosilu Izabeli kar kaj vtakne v usta in tamala se kremži in sploh noče pogoltnit. Pljune ven. Le kako zna pljuvatuser posted image user posted image . Jaz bom naslednji teden kar začela s korenčkom in bom dala kako žličko korenčkovega soka na dan.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
9.10.2008 21:29:46   
Kaja08
ččččerrrrr babe žabe. evo, jst sm odšprehala dojčo user posted image , zdej sm vas pa prišla mal sčekirat!
AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super te je spet brat - itak, da se bo Jernej navadil na življenje z diabetesom in boste duper povezana družinica!!!

anamor user posted image user posted image user posted image  za zobek!! Jst skoz pr Žigiju gledam in čakam, da bo kej vn prlezl. Se pa vidita dve bunkici - mogoče bo pa iz tega kej ratal user posted image

taanikaa, o kakšnih mejlih se pogovarjamo??? Jst bi bla tud tvoja prjatlca user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
9.10.2008 21:30:11   
alea01
meni je P rekla, da en mesec naj uvajam in šele po enem mesecu naj bi bejbi nadomestil en obrok

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
9.10.2008 21:31:03   
Kaja08
ooo punce, kaj ste neučakane z gosto hrano. Jst pa sploh še nič ne razmišljam o tem. sam gledam omaro in štejem, kolk vrečk AM še imamo in kdaj bo treba po novo. No, ta teden moram po novo user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
9.10.2008 21:32:57   
Anonimen
Kaja jaz moram tud ta teden po novo zalogouser posted image  

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
9.10.2008 21:33:30   
alea01
Kaja08- jaz še ne bi uvajala, ampak glede nato, da ima Izabela ogromno postov in ne papca, bom začela in upala, da bo pol boljše  s hranjenjem

< Sporočilo je popravil alea01 -- 9.10.2008 21:34:01 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
9.10.2008 21:34:27   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kaja jaz moram tud ta teden po novo zalogouser posted image  

So me v baby centru opomnili, da morm zapravt še za 166 evrov hrane do konca leta, če hočem bon za 40 evrov...hmmmm...ne vem ne vem, če bomo tolk zapravl

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
9.10.2008 21:35:06   
Anonimen
ojla kaja...ne da sem neučakana..no malo sem...moj žan je strašni jedec in me ful moti kr vsak ko ga vidi...kak je debeluser posted image ..pa P mi je rekla da če nebi imel dosti,kar on nima naj počasi začnem...če bom še čakal 2 meseca na AM bo imel še 5 kil več in se bojim da bi mu kvečjemu več škode nardila kot koristi,ker mi je rekla P da mu pol trebušček kr raste...in žanu že kr fejst raste...
ja bom kr počasi začela...kaj pa naj...alea kako boš ti..kr s prekuhanim korenčkom pa mal prekuhane vode zraven al kako?
kaja daj mi svoj mail na zs javi...o tem smo se meniliuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
9.10.2008 21:35:14   
Kaja08

Kaja08- jaz še ne bi uvajala, ampak glede nato, da ima Izabela ogromno postov in ne papca, bom začela in upala, da bo pol boljše  s hranjenjem

aja, sori, pudabla user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
9.10.2008 21:35:17   
Anonimen
to je dobrih 10 škatel

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
9.10.2008 21:36:11   
alea01
bejbe, kar pridno čvekajte, jaz sem nekam sesuta user posted image  in grem mal se spočit pred TV

papa

aja, razočarane gospodinje jaz gledam že novo sezono na RTL televiziji- hrvaškiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
9.10.2008 21:37:07   
mtinca1
takole, Lana je zaspala ob 21:10 - je omagala po obilnem hranjenju.

grem glasovat za Lukca in Taja:

http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3331

http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3155#medias

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
9.10.2008 21:37:28   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

to je dobrih 10 škatel

aja, no, sej to pa ni velik....ampak matr, dnarja je pa kr precej user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
9.10.2008 21:38:01   
Kaja08
kaj alea, a te je možek dons izčrpal user posted image  Lahko noč, pa mirno spi!!

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......