Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:08:05
|
|
|
|
alea01
|
pa zmeraj sem govorila, moj mož pa ne bo smrčal..... pa jade ... kupila sem najbolj smrćavega moža, kar so jih prodajali
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe alea,moj je zadnjič mel tko mal plav na roki,pa sem mu rekla ah kje sigurn si se kje udaru..on se pa čudi...ampak zanimivo da se ne zbudi in spomne...sej ga ne tepem ampak sem bla mal bolj groba priznam..pa če ne gre zlepa..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:09:39
|
|
|
|
alea01
|
jaz ga orenk butnem, da se pol obrne..... zbudi se itak ne. Na zaćetku sem bila nežna, pa sem ga božala, zdaj pa orenk..... pol se vsaj obrne in če imam srečo zaspim preden začne spet žagat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 pa zmeraj sem govorila, moj mož pa ne bo smrčal..... pa jade ... kupila sem najbolj smrćavega moža, kar so jih prodajali ja moj pa oboje dela..govori in smrči...po možnosti oboje hkrati ...ampak res...tko kot pa moja mat smrči pa noben ne...sem jo žez dvoje vrate slišala,pa sem tud govorila da bi kr umrla da bi mogla zram enga tazga spat..evo dobila sem cel paket...hm.mogoče se še kak jezik naučim...kr moj obvlada tuje jezike v spanju
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala alea za mail..sem ti poslala nekaj ..kdaj pošlji kako slikico vas,bom vesela ...a ne ti že malo zamujaš danes
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:22:06
|
|
|
|
alea01
|
nič ne zamujam taanikaa, smo danes mal pohiteli
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 nič ne zamujam taanikaa, smo danes mal pohiteli
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
a tko to gre pr vam ..no sam da je akcija... ..upam da boš kmal imela kak rezultat tega
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
študiram da bi malemu že dala kako žličko pasirane prekuhane jabolke... ...al pa zelenjavnega fruteka za probo...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
...itak da bi cel obrok AM nadomestil bi tak trajal en mesec...al ne???
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:29:12
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa, sem se narežala . moja tašča pri kosilu Izabeli kar kaj vtakne v usta in tamala se kremži in sploh noče pogoltnit. Pljune ven. Le kako zna pljuvat . Jaz bom naslednji teden kar začela s korenčkom in bom dala kako žličko korenčkovega soka na dan.....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:29:46
|
|
|
|
Kaja08
|
ččččerrrrr babe žabe. evo, jst sm odšprehala dojčo , zdej sm vas pa prišla mal sčekirat! AS Super te je spet brat - itak, da se bo Jernej navadil na življenje z diabetesom in boste duper povezana družinica!!! anamor za zobek!! Jst skoz pr Žigiju gledam in čakam, da bo kej vn prlezl. Se pa vidita dve bunkici - mogoče bo pa iz tega kej ratal taanikaa, o kakšnih mejlih se pogovarjamo??? Jst bi bla tud tvoja prjatlca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:30:11
|
|
|
|
alea01
|
meni je P rekla, da en mesec naj uvajam in šele po enem mesecu naj bi bejbi nadomestil en obrok
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:31:03
|
|
|
|
Kaja08
|
ooo punce, kaj ste neučakane z gosto hrano. Jst pa sploh še nič ne razmišljam o tem. sam gledam omaro in štejem, kolk vrečk AM še imamo in kdaj bo treba po novo. No, ta teden moram po novo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja jaz moram tud ta teden po novo zalogo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:33:30
|
|
|
|
alea01
|
Kaja08- jaz še ne bi uvajala, ampak glede nato, da ima Izabela ogromno postov in ne papca, bom začela in upala, da bo pol boljše s hranjenjem
< Sporočilo je popravil alea01 -- 9.10.2008 21:34:01 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:34:27
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kaja jaz moram tud ta teden po novo zalogo So me v baby centru opomnili, da morm zapravt še za 166 evrov hrane do konca leta, če hočem bon za 40 evrov...hmmmm...ne vem ne vem, če bomo tolk zapravl
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla kaja...ne da sem neučakana..no malo sem...moj žan je strašni jedec in me ful moti kr vsak ko ga vidi...kak je debel ..pa P mi je rekla da če nebi imel dosti,kar on nima naj počasi začnem...če bom še čakal 2 meseca na AM bo imel še 5 kil več in se bojim da bi mu kvečjemu več škode nardila kot koristi,ker mi je rekla P da mu pol trebušček kr raste...in žanu že kr fejst raste... ja bom kr počasi začela...kaj pa naj...alea kako boš ti..kr s prekuhanim korenčkom pa mal prekuhane vode zraven al kako? kaja daj mi svoj mail na zs javi...o tem smo se menili
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:35:14
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Kaja08- jaz še ne bi uvajala, ampak glede nato, da ima Izabela ogromno postov in ne papca, bom začela in upala, da bo pol boljše s hranjenjem aja, sori, pudabla
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
to je dobrih 10 škatel
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:36:11
|
|
|
|
alea01
|
bejbe, kar pridno čvekajte, jaz sem nekam sesuta in grem mal se spočit pred TV papa aja, razočarane gospodinje jaz gledam že novo sezono na RTL televiziji- hrvaški
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:37:28
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny to je dobrih 10 škatel aja, no, sej to pa ni velik....ampak matr, dnarja je pa kr precej
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:38:01
|
|
|
|
Kaja08
|
kaj alea, a te je možek dons izčrpal Lahko noč, pa mirno spi!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......