tasyo
|
Prva runda sončkanja je mimo - je tko lep dan, da bi ga bilo škoda preživet noter. Lana je že imela kosilo, vmes sem si premislila in opogumila ter je prvič dala piščančka - mmm, kako je bilo dobro. Sicer res čist majhen košček, pa vseeno. Zmešano v rižeku z brokolijem. Še meni je blo dobro, samo kaj, ko je tamala vse pojedla in ni ostalo nič... No, še dobro. Zdej je pa omagala. Neverjetna je danes. Ko bi le tako ostalo... Malamalinca, super, da si se spet mal oglasila, pa vidim, da kljub vsemu kar pridno pridobivata na teži... A sta zdaj za neki časa opravili z zdravniki? PA kaj je bilo s tistim znamenjem pri Galu??? Srečka, si kar prestavljam Izo in Nerota med igračami... Mi pa imamo turbo rikverc, komaj se obrneš, pa je že spet pod kakšnim pohištvom. Se pa poskuša postavit na kolena, sam jo še vedno potegne naprej, pol pa gosenico oponaša... Včeraj me je pa nečak tako neprijetno presenetil... Sicer ima Lano čist rad in je ves vesel, ko jo vidi, ampak do zdaj je bila mala madam na miru in smo se vsi ukvarjali pretežno z njim. Pa pripravljali smo ga, da zdaj ni več edini otrok v družini in bodo stvari malce drugačne. Pa je zgleda še premajhen, da bi to razumel - njegova mami ne sme prijet Lane, ker tuli kot zmaj, dedek se ne sme igrat z njo, ker spet tuli kot zmaj, noče ji pokazat nobene igračke, kaj šele, da bi ji kakšno dal v roke... No, ampak pri igračah je že ves čas takšen, ne pusti nobenemu otroku, da bi se jih dotaknili, tudi se noče igrat z drugimi, če je npr. žoga njegova. Jo odnese noter. Kar me najbolj jezi je to, da se njegovim staršem vse skupaj zdi smešno in mu ne razložijo, da to ni v redu. Mah, sem se že tolikokrat vtaknila, da sem tokrat rekla, da bom pa tiho. Sicer pa se bomo selili in se bosta bolj malo videla. Žal. Mogoče pa bo v kratkem dojel... Mi je tut rekel, da on že ne bo imel bratca al pa sestrice, ker je mami samo njegova. Verjetno grejo čist vsi čez to fazo, kaj? Spet mal bluzim, ampak me zanima, kaj mislite o tem. Evo, zdej grem pa naprej likat...
|