nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Sicer pa, da ti povem glede vstajanja, jaz sem danes pri 20x nehala štet Ja,res sem bila danes pridna,saj sem napisala,ampak se mi zdi da nisem nič delala,ker tisto tavečje delo me še čaka. Se pa moram pohvalit,ker je martinca rekla,če sem se že,pa se bom zdaj,da imam gospodinjsko pomočnico v kuhinji,ki res da samo pomiva posodo. Šla sem jo kupit v Leclerca,ker imajo akcijo in imam zdaj na kartici še dodatnih 113 €!!Delovala pa še ne bo,ker je treba kuhinjo najprej preurediti,malo elementne spremenit,da bo tale strojček pasal noter in novo pomivalno korito kupit,ki bo manjše,pa seveda še novo desko zgoraj.To še bom čakala,da začne prati... Ampak začetek pa je le.Bravo jaz. martinca,glede plinov se še ne ve,kaki bodo,za zdaj še vse tiho miruje in nikoli se ne ve kdaj bomo explodirali . Joj,upam,da bo Klemen lahko spal zraven naju . sani,ja ja,si že pred vrati??Tudi če si,kostanje smo že pojedli,mošt pa je v kleti,pa izvoli si ga nalit,ker jaz ne grem dol,zaradi plinov, .Če mi v kleti kakšen pobegne,leti cela bajta v luft . Alfabeta,sem opazila tvoj nov avatar!Malo sem mogla glavo obrnit .A tole je pa špangica v laseh?Moram pa ti povedati,da zmeraj opazim Ajdine obrvi. Klemnu se nič ne vidijo,ker je blond oz.malo je kar oranžkast , tvoji Ajdi pa se obrvi ful vidijo in še tako posebne so. Mislim,da bo moj Klemen kar hitro shodil,že dva dni ga opazujem,da se postavlja na nogice.Najprej gre po kolenih,potem pa se postavi na stopala in se poskuša vstati,samo ravnotežja še nima in ne gre ravno.Hodil bi pa ves čas. Lusa,slikice sem pogledala,so res lepe,sem jih pogledala s srcem. Spomnila sem se na tvojega angelčka... Bom poslala,potem pa naprej.