nana35
|
katee, za zobke.Pa še vprašanje.Ali si poslala CD? Ančika,sem mislila,da je sem narobe napisala post,ko si mi napisala,da če grem danes v A .No,si pa res prava čamika .Malo heca. sani,jaz moje ovulacije tudi več ali manj čutim in se mi zdi,da sem takrat prav napihnjena in zatečena okoli trebuha. lusa,nič se ne oziraj da je zrasla samo 1 cm,te meritve so bolj tako tako.Saj sem jaz napisala 1x,da ko smo ga merili v P,je bil velik 68,5,naslednjič pa 68 .Sem jih tudi vprašala če se je skrčil?Pa so ga še 1x zmerile in je imel več,koliko se zdaj več ne spomnim.Zato sem ga pa tokrat trdno za glavo držala,da je ni pomikal navzgor,ker se tista reč zgoraj premika,če se z glavico gor naslanja,pa je imel 75 cm. Joj,sem naložila zdaj. In res se je Daša lepo zredila,je prav težka punca. Mi bomo pa danes spet malo kostanje pekli in pili mošt.Super,samo da se nekaj dogaja.Ravnokar pospravljam,pomivam tla,balkon,zunaj sem stopnice pomila,kuham,posoda še čaka,sesala sem,brisala prah,Klemna nahranila,previla in je šel z babico ven,da lahko kaj naredim doma,pa v trgovini sem bila,joj sem pridna ko .Pa sem si malo pavzico naredila,grem na vrt še po repincl (motovilec) in do konca skuhat.Ja pa prat sem dala ,ker je lepo vreme in se bo posušilo,zvečer pa likanje. martinca,vse najboljše za obmesečnico. IZVIRNO SPOROČILO: martinca IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Včeraj sem nama spekla kostanje in je zvečer in vso noč pokalo pri ritah Je pa daša zelo zelo slabo spala to noč ,mogoče pa so krivi izpušni dimi