valči
|
Zdravo! Na hitro,spet,ker ni časa.Še trgamo grozdje,letos ni in ni konca Slavljenci,vse najboljše,vsi ki ste in ki prauznujete Max,danes Stanje pri nas- Nina prehlajena,poln nosek,čistim z fitziološko in tisto malo pumpico iz lekarne,tisto gumo.Čakam na Baby vac,ki sem ga naročila,upam,da bo učinkoval,da ji spuca nos.Ne spi ponoči,da zaspi,traja najmanj 1 uro,skoz zbujanje... Drugače hodi,kot velika,že tekala bi Pa tako se igrajo,ko so vsi trije skupaj.Zvečer,pred spanjem,se lovijo,hecajo,cartajo Priporočam tri ,mi ni žal,niti najmanj,delam reklamo za tri ,kar navalite,mamice,fajn bo. Laro je pičila osa- in to včeraj,v vrtcu,na oko.Danes je bila doma,ima fajn otečeno,malo modro,zaprto,bogica mala je,se mi tako smili. Mažem jo z Kuetridom-s in ji dajem obkladke.Pri P nisva bili,ker pravijo,da nima kaj dat,pa zelo zelo mi je s časom na knap.Sedaj,ko so skoz ljudje,delo,sedaj še grem pecivo pečt,ki pač mora bit vsak dan.No,upam,da bo Lari jutri bolje. živa,isto je delala Lara,klani decembra,ko sem ji plenico vzela.In so bile gatke pokakane skoz,sem skoz prala.Potem februarja pa zaprtost,zadrževanje,da je v bolnici pristala.Joj,mi mine,ko se spomnim,na tisto dohterco,ki je krivila naju,prehrano.V glavo nam težila,da je ne hranima pravilno,zdravo Joj,je spomin živ.Z socialno grozila.Če bo kateri od otrok bolan,ne grem v Brećžice. Mož šniufa,grem,nočka.