|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
9.10.2008 9:01:05   
ksenjak
Jutro!
madejka_tud jaz nisem pokapirala, potem pa vse te čestitke in mi je kliknilo.user posted image

corfu_luštne slikce in res, kako neverjetno malčica pri miru in lepo sedi na velikem stolu. Jaz si pri Kiari to sploh ne upam.

lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.10.2008 9:37:02   
Freycha
sej res, da bolj površno berem, ampak mi tudi pod razno ni kapnilo..... Madejka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo ok, Dita je relativno zdrava, še vedno nam uspeva, da se ponoči ne zbudi za hrano, sicer pa vse po starem.......

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.10.2008 9:55:12   
pupi
Poleg vzhičenja zaradi madejkine user posted image , sem čist pozabla pohvalit slikice in otročke od Češnce in Corfu,.... lepi lepi user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

Corfu kaj vaša Manca rada TV gleda, ker naša Naja je obsedena  z reklamami. Kar otrpne, ko so reklame, pa ne bi rada, da se preveč navadi na TV. Saj vem kaj je reštev "vgasni to kišto dol", neuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.10.2008 10:12:56   
corfu
Dobro jutro!

Madejka, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale, komentarje... ja naša Manca pa želi vse sama, zdaj že kar nekaj časa hoče jest za velikim stolom, en, dva tri je na mizi v kuhinji, mizi pri Aljažu...če vidi kaj na pultu, si pririne stol in si gre iskat user posted image ...sama bi si copate obula, jedla...mah tle ni šans, da vidi, da grem k njej z dvema žlicama popizdi user posted image , ko jo previjem in odložim plenico na tla, jo mora obvezno ona nest v smeti, drugače imamo trma press...user posted image user posted image user posted image  vsi tisti, ki jo poznajo pravijo, da je prav zanimiva in se tako odraslo obnaša...

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.10.2008 10:23:17   
ksenjak
Ja, to pa naša tudi. Rečem, gremo rito previt, ima že pleničko v roki in hop gor na kavč. Pa potem plenico nese v smeti, včasih tudi v košaro za umazano perilouser posted image . To ji je trenutno tudi zelo interesantno. Če kaj pogrešam, bom zagotovo tam našla. Pa včeraj sem jo malo pred tuširanjem previla in ji pleničke nisem gor dala, pa se ona čez kakšne pet minut spomne, gre v omaro po njo in me na kavču čaka. Mislim, res je posrečena, pravi cuker.
Pa še veliko takih in podobnih bi se lahko spomnila.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.10.2008 10:33:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dobro jutro!

Madejka, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale, komentarje... ja naša Manca pa želi vse sama, zdaj že kar nekaj časa hoče jest za velikim stolom, en, dva tri je na mizi v kuhinji, mizi pri Aljažu...če vidi kaj na pultu, si pririne stol in si gre iskat user posted image ...sama bi si copate obula, jedla...mah tle ni šans, da vidi, da grem k njej z dvema žlicama popizdi user posted image , ko jo previjem in odložim plenico na tla, jo mora obvezno ona nest v smeti, drugače imamo trma press...user posted image user posted image user posted image  vsi tisti, ki jo poznajo pravijo, da je prav zanimiva in se tako odraslo obnaša...

Nekako tako je pri nas. Je tudi že pogruntala, da si lahko stol nekam privleče, gor spleza in lažje do stvari pride. Enako že sama jé, pa copate si proba obuvati, hlače slačiti, pa plenico tudi sama rada dol "strga" iz sebe, pa na klubsko mizico že zleze itd...... tudi Dita se tako odraslo obnaša. Edino televizije ne gleda kaj preveč rada user posted image  Risanko dve (pa še to tiste ta kratke - bombažki recimo), potem pa nima več časa na miru sedeti user posted image user posted image

Sta pa res srčka tvojedva corfu, pa od češnice avtobusar tudi user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.10.2008 10:35:19   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Pa potem plenico nese v smeti, včasih tudi v košaro za umazano perilouser posted image . To ji je trenutno tudi zelo interesantno.

Joj, naša je za padnjič čaj "pospravila" v koš za perilo.... pa non stop nekaj notri tlači. Se ji očitno full dopade. Pa tudi vse prinese, kar ji rečem in tudi odnese in pospravi. Full je pridna kar se tega tiče user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.10.2008 10:44:03   
ksenjak
Res so cukri tile naši julijčki. No, saj so drugi tudi, ampak naši pa še posebnouser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.10.2008 10:54:20   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  naši smetarčki. Anžej tud rad nosi v smeti - če ne drugega pri babici tja odnese svojo dudo in jo potem iščejo. user posted image
Pa pleza tudi, ja... Povsod...kavč, stol, klop, miza... Samo sedi ne pri miru in tud risank ne gleda, no mogoče minutko! Rajši pleše, ha, ha!
No, da ga še mal pohvalim - včeraj sva šla prov lepo peš domov in sva se celo pot držala za roke brez problemov!

Danes ma pa moja mami rojstni dan. Ji bo Anžej nesel kakšno sončnico, ki jih ma tko rada.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.10.2008 11:07:34   
ksenjak
Res je zanimivo brat, kako so si v bistvu podobni in kako iste finte imajo. Smo pa na tak malo daljši sprehod tudi mi že šli, sicer ne skoz z roko v roki, ampak je prav lepo hodila zraven. Lanej pa se je seveda v njenem vozičku vozil (no, saj najprej je bil res njegov a vseenouser posted image ). Razmišljam, da še malo pa bom mogla še enga kupit al kaj?!

Aja, pleše tudi zelo rada, če pa ji je pesem še posebej všeč pa še ploska zraven. Risank pa sploh ne gleda, pa bi jih lahko, saj je Lanej odvisen od njih. So ji pa nekatere uvodne pesmice zelo všeč in takrat obstane kot vkopana in posluša (Fifi ali Poštar Peter).

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.10.2008 13:10:26   
kapica
Aha, vidim da imamo kr podobne situacije nasih navihanckov. me veseli taksne zadeve prebrati, ker pol vem, da to kar se dogaja, da je normalnouser posted image .
Siskamiska, ti in Majrim morta bit naslednjiuser posted image . Jaz vama tako zelim in drzim pesti, da je jojuser posted image .

Dino je zaspal, jaz grem tud, danes imava avto za spremembo, da sva malo mobilna in da dan drugace mine. Pa seveda ne greva kam dalec, ker ne upam vec, ampak sva bila mal po trgovinah in zapravljala. No, ne veliko, pa vseeno je dobro delo za dusouser posted image . Po pocitku pa mogoce na skupen sprehodek z Dinovo prijateljicouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.10.2008 13:18:04   
madejka
Hej babike! Se na hitro javim, predn letim kuhat user posted image

Hvala za vse čestitkeuser posted image Kako navdušenjeuser posted image mene tud grabi in bi najraje vsem povedala... pa sem šele na začetku in ne upam kar koj. Mi je bla kar sila, ko se na prevem pregledu ni videlo user posted image user posted image Bila je gestacijska vrečka, drugega pa nič... sem bila zdaj cel teden tak na trnih, da sem bla sama sebi sitna. Hvala Bogu je zdaj vse ok, srček se lepo sliši in tud ostalo je videt vredi!
Pupi bom dala še kak drug ticker gor, samo da se zravn spravimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.10.2008 17:21:44   
baja*
madejka čestitke!! Ful sem vesela zate!user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.10.2008 18:08:29   
rumba
madejka, user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!!!! Ful sem vesela zate! Želim ti čimlepšo nosečnost! Jao, kako lepa novička.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.10.2008 20:28:21   
Ajvy
Madejka...še enkrat čestitke...
Kako dolgo pa že veste.....a boste vprašali za spol??
Kdaj maš pa  PDP?

Corfu...po mojem ima MAnca eno tako lepo motivacijo pri svojem starejšem bratu...pa še mal karakterja, kolkr praviš pa imaš že pravo babnico....

Kapica...kako sem ti folš za zapravljanje.....jst bi tudi...se samo malo sprehodila po trgovinah....ah ja....kje je februar...user posted image

Rumba...pa ne da te spet grabi user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako,,odločila sem se..TArja bo tudi jutri doma....potem pa v ponedeljek štartamo z vrtcem...če bo seveda vse po sreči....upam, da ji linex pomaga...no, vsaj joka ne, ko kaka...oto me že izredno veseli.....
sem pa utrujena, kar najbrž že veste...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.10.2008 20:46:37   
corfu
Ajvy, se strinjam, da Manca ogromno stvari pobere od svojega brata user posted image user posted image user posted image
Upam, da se v kratkem kmalu oddahneš in spočiješ in vse ostale nosečke tudi user posted image user posted image user posted image  Naša risanke ne glede ravno rada, ker nima obstanka user posted image  ji je pa zakon uvodna pesem Poštarja Petra user posted image , takrat obstane, potem pa akcija user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.10.2008 20:48:57   
kapica
Ajvy, a utrujena si? No, vidis, to je nekaj novegauser posted image . Ja, saj prav da gre malecka komaj v ponedeljek v vrtec, bo zares spocita , zdrava in zdolgocasena od tebeuser posted image .
Rumba, nisi nic povedala kako ste se navadili stanovanja in kako se pocutite... Pa ce je lepo, pa ce ste kuhinjo dobili in te zadeve, se spomnim, ko si jo iskala, pa ni bilo nic primernega...
Madejka, verjetno si bila prehitro na prvem UZ in ni kaj pokazalo. Vazno da je sedaj vse okejuser posted image .

Spet ste nekam zgovorne postale babikeuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.10.2008 20:55:01   
siskamiska
Kapica jst morm z user posted image  še malo počakati. Če sploh še bo kdaj. Če pomislim kakšna je trenutna situacija bom kmalu brezdomec postala ker mi bosta tamaledva razminirala stanovanjeuser posted image .
Aja še to, zadnjič nisem šla na sejem ker sem kura smotana ugotovila da je šele novembra user posted image .

Ajvy user posted image
Rumba a je bilo oddolžitveno darilo užitno?

Našedva pa še nč ne hodita, ne gledata risank, ne pospravljata za sabo, ne nosita v koš, samo samo samo uničujeta, razbijata in podobno... A nista zlata otroka?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.10.2008 20:56:40   
madejka
Ajvy vemo ene hmm...  3 tedne, nekaj takega. Mah za spol ne vem, kak bo. Pri Maju nismo želeli vedet, pa se je očitno vidlouser posted image Zdaj se pa še nisva zmenla, ampak po moje bova vprašala ja. PDP imam 23.5.
Pa jaz sem tud zmatranauser posted image user posted image

Rumba, Baja hvalauser posted image user posted image

Kapica ja, glavno da je zdaj vse okuser posted image
Me je G vprašala če mam kake težave in sem rekla, da rhle slabosti, pa je rekla: superuser posted image user posted image Saj je pol dodala da je super za otročka, ker pomeni da je ok, manj pa zameuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.10.2008 20:57:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ajvy, se strinjam, da Manca ogromno stvari pobere od svojega brata user posted image user posted image user posted image
Upam, da se v kratkem kmalu oddahneš in spočiješ in vse ostale nosečke tudi user posted image user posted image user posted image  Naša risanke ne glede ravno rada, ker nima obstanka user posted image  ji je pa zakon uvodna pesem Poštarja Petra user posted image , takrat obstane, potem pa akcija user posted image

Tarja ma pa tolk rada tisto reklamo Ice Ice pinguin....čist se zalep za televizor....drugače pa sploh ne gleda...tolk mi je smešna, ko zraven se skoraj že dere....pin pin pin...ko pa je konec reklame, pa reče pa pa...user posted image
Jst se pa nasmejim

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.10.2008 20:58:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, a utrujena si? No, vidis, to je nekaj novegauser posted image . Ja, saj prav da gre malecka komaj v ponedeljek v vrtec, bo zares spocita , zdrava in zdolgocasena od tebeuser posted image .

Kapica...ti pa rada špikneš...kaj ---medicinka....maš prav....se mi zdi ,da sem se kar prav  odločla....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.10.2008 21:00:53   
madejka
Siskamiska zlata stauser posted image user posted image
Mah Maj pa nosi vse v koš... smeti, kocke, flašo... jaz tud uro pogrešamuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.10.2008 21:01:17   
Ajvy
Siskamiska....pa kaj ti vzgajaš mala terminatorčkauser posted image user posted image user posted image ??
Kako kej hiška ??

MAdejka....kake maš pa kej znake..ti že kej dogaja???
Bogica...te čist razumem...da si zmatrana.....
Pa ne me ubit, ker sem te to že spraševala...ampak a boš dala zdej MAja v vrtec?

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.10.2008 21:02:15 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.10.2008 21:04:13   
madejka
Ajvy mah razn utrujenosti (ki so bistveno manjše od včeraj, ko sem na pregledu vidlauser posted image !) tud malo slabosti, ampak malo. Če le takoj nekaj pojem, ko mi začne slabo bit. Drugač je pa kriza... Tega pač še nisem navajena, ker pri Maju mi ni blo NIČ! Razn napetih prsi in špikanja nisem imela drugih znakov, zdaj pa sem dobla porcijouser posted image Ampak še zdaleč ne tak ko ti, revicauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.10.2008 21:06:02   
madejka
Ajvy ne bom ga dala v vrtec, edino če po kakem srečnem naključju novembra šiht dobim, ga bojo pazle babice. Do 3. leta otrok ne bi rada dajala v vrtec... moja kaprica pačuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.