|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 11:16:16
|
|
|
|
glugluglu
|
Mi imamo pa že lep čas sonce, samo sem čakala, da Tian nazaj zaspi, da lahko kaj naredim. Joj očitno bom mogla vstajati skupaj s populis, ob 6.00, da bom lahko kaj naredila, ker Tian sedaj ob 6.00 nazaj zaspi jaz pa z njim. Včeraj sem pozabila iz sušilca cunje vzet, sem šla kar spat in ker vem, da je najbrž vse pomečkano me sedaj zlaganje kar nič ne mika. Namesto, da bi kaj naredila sem šla na RR sedaj ko je Tian zaspal za pol urce, ko je zbujen, pa nič ne morem. A sem ga malo razvadila, pa pravijo, da to še ni možno. Morava pa iti v laboratorij danes urin oddati, je tako zoprno to, tam delajo do 13.00, včeraj nisem mogla, ker sem imela telovadbo, v torek sem ga ob 12.00 odvila in seveda se ni polulal 40 min., potem je pa bilo že prepozno. V ponedeljek pa nisva imela časa. Mi je žal, da nisem rekla za vrečko, da moram sedaj tako po domače loviti to lulanje, ampak čisti murphy, ponavadi se med previjanjem tako polula, da če nisem previdna gre v loku po celi kopalnici. Sedaj ko pa treba, pa nič. neboglasnica, kje pa imaš P, potem bi tudi mi morali v razvojno, ker še stiska pesti, pa se mi zdi, da bolj v eno stran gleda, ko pa se hraniva so pa njegove roke glih kjer mu zapaše. Sam tu pri nas moraš pa kar sam zatežit, da dobiš napotnico za razvojno, je naša P kar znana po tem, da pošlje dojenčke šele takrat ko jim res nekaj fali. Vem pa, da v LJ. v Mostah in v ZD Polje - Vevče te pa pošibajo takoj. Pa kar prav, da ga ni cepila, pri tako majhnih mora biti res vse ok. Na rač. mi kaže, da pri nas v Logatcu dež pada, v resnici pa sonce sije .
|
|
|