|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
8.10.2008 23:20:27   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Aja, pa še to..na srečanje je več kot očitno, da ne pridem..pa taaaak sem se veselila, da vas bom nekatere spoznalauser posted image user posted image user posted image

user posted image
pa drugič, še se bomo srečali user posted image user posted image

Rovarka da nisi kakega mastitisa fasala ali pa zastoja mleka. Si si kaj pregledala prsi. Imaš kje kakšno zatrdlino? Ranjene bradavice morda?
Do petka se lahko še vse spremeni!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
8.10.2008 23:22:58   
lex

Aja, pa še to..na srečanje je več kot očitno, da ne pridem..pa taaaak sem se veselila, da vas bom nekatere spoznalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

zima je še dolga in bom že našla izgovor da vas pridem pogledat v mbuser posted image  (cotke za user posted image  sevedno rabijouser posted image user posted image user posted image )

ok zdaj me je pa začela še miš zafrkavat................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč- grem kosti zložit v posteljo (al kako že gre??????user posted image user posted image user posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.10.2008 23:30:31   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

user posted image

Rovarka da nisi kakega mastitisa fasala ali pa zastoja mleka. Si si kaj pregledala prsi. Imaš kje kakšno zatrdlino? Ranjene bradavice morda?
Do petka se lahko še vse spremeni!user posted image

Joškice so vreiuser posted image nič trde, nič boleče, nič ranjene, funkcionirajo normalno..Ma ne, včeraj me je nekaj začelo žgečkat po grlu..pol pa me je vedno bolj proti pljučam začelo bolet..Zdaj me ne boli nič, glas pa mam ko deduser posted image

Fruta, hvala, da si vse tak lepo napisalauser posted image

am..jaz v glavnem upam, da v naslednji plenici in vseh nadaljnjih ne bo več krvi in da jaz do jutri ozdravim..Optimist, ni kajuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 23:31:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 23:32:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 23:37:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.10.2008 23:42:24   
Blacky30
Oj!

Otroka spita, Nejc od 20h dalje, Teja pa od 21h dalje. Pridna!! Sem se zdaj zvečer malo zorganizirala in začela na uro gledat, pa sem Tejo pravočasno uspavala in je čisto mirno in takoj zaspala, brez joka. Ampak je danes nisem kopala, tak da nisva zgubili toliko časa, čeprav sva s kopanjem tudi hitro gotovi. Upam, da bo trajalo.

Levinja, hvala za kompliment glede predstave o meni....user posted image  urejena in skrbna, hmmmm.... skrbna že, se trudim, urejena pa....bom raje tiho.user posted image user posted image user posted image  Sama s sabo itak nisem nikoli zadovoljna. Če pa si mislila, da imam urejen stil življenja, pa se tudi kar trudim, ja. Vse po reglcih...user posted image user posted image
No, ti pa meni deluješ kot ena taka dobrovoljna, odštekana (v dobrem smislu) mamica, ki uživa v klepetanju in ji jezik leti 100/uro.user posted image
Majuska, vse najboljše za 2 meseca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Marička, izgleda pa, kot da bi imel 8m s to svojo čupico in držanjem flaške. Lepotec mali!user posted image

Neboglasnica, tudi tebi hvala za kompliment. user posted image   Jaz pa sem mislila, da ne marate dolgih nakladanj. Pač vse preberem, pa moram vse pokomentirat, pa rata dolga čreva. Evo, se bom potrudila, da bo tudi iz tega posta nastal dolg esej.user posted image
Glede nicka, ja, ko sem bila stara 30, v davnih časih nazajuser posted image , sem imela tu gor na RR nick samo Blacky, pa sem enkrat Jernejo RR prosila, če me izbriše kot moderatorko na forumu Statistika (ja, kje pa drugjeuser posted image user posted image ), ona pa je bila še frišna v tem poslu in mi je pomotoma izbrisala cel nick in posledično s tem vse moje poste, ki jih je bilo že čez 3000, albume, zs-je, skratka vse in sem bila spet na začetku. Potrebovala sem nov nick in sem pač dodala svoja leta zraven, zato sem nastala Blacky30, čeprav mi je še vedno všeč samo Blacky.user posted image

TODI, joj, mi je kar hudo, ker vem, kako se zdaj sekiraš za Svita. Samo, če pa mu res nič ne manjka, če lepo spi in vse, men je to čudno. Mogoče pa ne rabi trenutno, pa bo potem noter spravljal. Če si izvedela nove mere, daj jih povej za seznamček.user posted image  Drži se!

HD, dlesen je ful trda, napeta in kasneje se vidi rahla belina. Sicer pa se otrok ful slini, kar zgrabi z usti vse, tudi prst, če mu ga daš blizu (kot, če je lačen) pa tečko je in veliko joka. Samo naš Nejc se je slinil že od 2. meseca dalje, prvi zobek pa je dobil pri 8m.

Lunica, hb za srečen konec. Dihaj.....mene bi tud skoraj kap zadela.user posted image

Metuljcek321, ful lepe slikice, sem na eni dodala komentar. Tak, zdaj pa idi iskat, da ti malo časa kradem.user posted image user posted image  Pa ful dobra ideja tisto z igrali nad previjalno, to bi jaz tud rabla, ker mali nonstop glavico nazaj suče in gleda v radiator, posledično s tem pa je tudi rita nonstop v luftu ali vse postrani. Samo ne vem, kaj bi Nejc nardil, bi mi igralo še dol utrgal, ko bi imel slab dan.user posted image

Flower, ne vem, če je kopanje povezano s temenci, itak z vodo ne gredo dol. Mi je P rekla, da to otrok dobi glede na tip kože, tisti, ki imajo ful suho kožo, jih ziher fašejo, eni prej, eni kasneje. Olje pa glavnik, pa mami, daj gasa po glavi gor in dol...........user posted image user posted image

Dzanika, naša P je tista, ki jo imamo v posvetovalnici vsak mesec. Sem že pri 1m pregledu podpisala, da je naša P. Ti ne?

Sončika84, glede kartončka. Verjetno tvoja P tega ne prakticira. Škoda, ker bi imela gor lepo zabeležene mere otročka od prvega pregleda pa do zadnje posvetovalnice. Meni vse gor vpisuje, tudi obseg glavice in prsnega koša, pa datum za naslednjo posvetovalnico mi vedno napiše.

Ja, Auroraa, moj Nejc ima tudi pri 3,5 letih št. noge 29.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 8.10.2008 23:43:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.10.2008 23:45:11   
Blacky30
Marička, sem zdaj imela več sreče kot pameti. Sem pomotoma kar kliknila al z entrom stisnila potrdi, saj ne vem. Pa še nisem imela namena objavit. Še hb, da je objavilo, ker si zamislite, da tega ne bi skopirala. Mater je čreva dolga kot ponedeljek.

Grem raje spat, bom jutri dalje komentirala. Mam čas do jutra, ker tam neki boste ravno uspele to novelo prebrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 7:33:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
9.10.2008 8:05:21   
moya
Dobro juto !
Evo mene prvič prvo, tokrat jst častim user posted image  ! In kaj delam? črpam jutranji obrok user posted image  . Včeraj je nikakor nisem mogla priklopit na nastavk, v tak horonski jok je vedno padla da sem jo po pol ure matranja in jokanja na koncu poupstila in ji dala flaško user posted image  . sem ful študirala v čem bi bil problem kar naenkrat in sem šla gledat v ustka in vidim da rasteta prva dva zgornja zobka user posted image . ima bolj zatečeno dlesen in vidi se že bele dve pike user posted image . zdej pa res upam, da je samo to vzrok, ker drugač se mi bo zmešal. stalno črpanje in futranje po flaški je grozn, pa še imam občutek, da imam vednjo manj mleka user posted image .
Zdej me pa zanima, kolk časa rastejo tile zobki, ker je tud ful tečka, mi bi šli pa ta vikend na morje,pa bo cela štala tam user posted image . Pa ful je problem zaspat, včeraj smo se matral do pol dveh zjutraj user posted image , pa sploh ne vem ful jo je zvijal, pa verjetnen še zobki, skratka štala. Auroaa a nimate vi frišn zobek? in kaj pomaga, da jo potolažim ? user posted image
sem pa brala v knjigi, da naj bi začel rasti v drugi polovici leta, halo, pri nas pa kar pri 2 1/2 meseca!
upam, da je res to to, ker drugač se mi zmeša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
9.10.2008 8:06:29   
TODI
Dobro jutro

Ja Blacky sem v tisti zmedi pozabila napisati nove mere torej:

Svit pri 3. mesecih  6820g, dolžina 65cm in obseg glave 42 cm

No ja malo sem se že pomirila in sprijaznila da če bo pač potrebno bomo dodajali, sam saj veste "dojilje" kako je to, pač težko sprejmeš, da bo sedaj dodatno delo.
Sicer še vedno upam, da nama pa mogoče uspe.

Sem malo razmišljala in mogoče je tudi v tem vzrok, da smo prve dva meseca imeli probleme z odvajanjem blata in je v enem mesecu kakal samo 3x-4x, sedaj se pa pokaka na dva do tri dni.

No ja bom ga še danes poskušala pristavljati na eno uro, samo je kar težko ko noče vleč v prazno. Glugluglu ti je to poznano ne user posted image .

Ah bo že , se grem kot pravi neboglasnica tolažit s hrano user posted image  user posted image

Pa seveda hvala vsem za vzpodbudne besede!!

< Sporočilo je popravil TODI -- 9.10.2008 8:07:31 >

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2236
9.10.2008 8:06:58   
moya
eh flower, vidim da nisem prva user posted image user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
9.10.2008 8:13:37   
moya
lex - kje kupite meglio ? sem ga iskala v šparu, mullerju, leclerku, pa ga nikjer nisem našla. sem pa kupla potem k2r. bom sprobala. je pa runda na 90 z venišem uspela user posted image
noge - jst mam večjo številko odkar so mi zatekle v nosečnosti. sem že šla v nabavo novih čevljev, kar pa po eni strani tud ni slabo user posted image user posted image
almera - jst bi se tud pridružla v tivoliju. sem se v  torek odpravila tja, pa se mi je kar mal luštal čvekat v čolnarni user posted image

evo, zdej grem pa spat nazaj user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 8:16:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 8:19:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2240
9.10.2008 9:09:50   
dzanika
evo jaz sem od frizerja.   user posted image  user posted image  user posted image

No pa da vam povem kolk smo danes super spali. Se ga splača zvečer mal dlje pokond obdržat čeprav je mal tečko. Je šel mal pred deveto spat in sva zjutraj skupaj ustala. Jaz za h frizerju in on za jest. Mal pred šesto se je zbudil.  user posted image   Pa zaspal nazaj in zdej se z atekom crkljata v veliki postelji. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2241
9.10.2008 9:22:35   
Inigo
jutrooooo!

jst sm že tut od frizerja! hehe... sam moj frizer je bil kr v kopalnici. (beri: sm si oprala glavouser posted image )

mali je kr nekak pridn. upam, da bo tut popoldan, ko imava posvetovalnico in prvo cepljenje. in pravtako upam, da ne bo preveč jokal, ko bo dobu pikico u rit. pa da ne bo kake vročine... user posted image kaj je sploh za nardit, ko ima vročino?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
9.10.2008 9:44:46   
sončika84
dober dan! naš pa je danes ponoči kaal! to se še ni zgodlo,da bi ponoči.in pol je bil valda čist budn,jaz pa sem ga previla. no ja,sam je vseen kar hitro zaspal. najprej se je mal pritoževal,in semm mu šla 3krat dudo dat notr,potem se je še neki menu pol pa zaspau(al sm morde prej jst?): aja,zbudil se je to že neki čez polnoč,spat pa je šel ob pol devetih. ma me čudi,da tolko kaka,ker pojel pa ni nek dosti. zvečer pred spanjem 130ml-no ja to je ok,sam pa čez dan ni kej,nitit enkrat od treh hranjenj ni pojel 100ml. pa je kakal že zjutraj,malo,no in prej zjutraj ob 8h se je soet ful pokakal. n vem od kje mu tolko. pa k ste se že menle o ilaži_matija je mel pri 2mesecih 4500g,zdaj pri 3h pa 4900g. pa je rekla pediatrinja da lepo napreduje. pa tut glede na kakanje se zdi,da je zadosti.čeprav meni se še zmeraj zdi nekam malo da je. n vem. 

ROVARKA_ kako je kaj danes s kakcem in počutjem? upam,da sta v redu.

DŽANIKA- za očko pomaga fiziološka. matija je imel nonstop gnojno učko ko sv aprišla iz pordnišnice pa sem ga sam s fiziološko spucala pa mu kapnila eno kapljico pol še notr pa je blo bolš.

STRIJE-joj,jaz jih imam polhno.pa med nosečnostjo nisem opazla nobene.no,sam po dve na bokih. pa vsaki dan sem se mazala s kremo. po porodu pa si pogledam trebuh pa po bokih pa po riti pa po noatranjem delu stegen. in to take da kar adijo!!! a je možno da so mi to nastale po porodu,ker prej jih res ni blo videt?? zde jse mažem z vichiyevo kremo,ma zaenkrat ni kej dosti boljše. sam so res take da bog pomagaj.ne vem,če bojo šle kdaj dol. se počutm prov ogabno. po joškah pa nimam nič.

DUDE- jaz sem kupla nove dude. od nuka. sam mislim,da mu ne pašejop ravno.eno,tako,ki je iz one gume oranžne jo še ima,ampak one silikonske pa ven pljune. bom moglas zgleda kupt še od aventa,ker prej ej imel od aventa. pa je drugačna oblika. kam pa ste dale stare dude? a jih vržeete proč al shranite?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
9.10.2008 9:45:43   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jutrooooo!

jst sm že tut od frizerja! hehe... sam moj frizer je bil kr v kopalnici. (beri: sm si oprala glavouser posted image )

mali je kr nekak pridn. upam, da bo tut popoldan, ko imava posvetovalnico in prvo cepljenje. in pravtako upam, da ne bo preveč jokal, ko bo dobu pikico u rit. pa da ne bo kake vročine... user posted image kaj je sploh za nardit, ko ima vročino?

meni je dala svečke paracetamol za vročino.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 9:54:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
9.10.2008 9:58:54   
neboglasnica
hOJLA PUNCE!

Mi smo s pregleda pri P in sem čisto poražena. Staš je v obdobju hitre rasti, zato morava iz D3 prešaltati na AD3, cepljena nisva bila, ker ima zamašen nos. Pljuča, ušesa, vse ok, samo nosek je malo zamašen. Ko sem še delala v vrtcu, so cepili otroke z zelenimi smrklji, našega pa ni želela. Naročila naju je čez en mesec, pa sem rekla, če lahko prej. Tako da, če bo nos v redu, imava cepljenje naslednji teden (Tivoli odpade, žal). Poslala naju je v razvojno ambulanto, ker rahlo zateguje v desno oz. ni želel obrniti glave čisto do konca v desno (2x, 1x je) in ker levo pest zelo stiska. Mere: 9290 g, 68 cm. Aja, pa še kolke nama je pogledala, čeprav sva imela datum naslednji teden. Kolki super! V razvojni ambulanti sva pa naročena šele sredi novembra. In, ko se dojiva, mora imeti obe rokici spredaj. Ma daj no, NOČE in ne more tako piti.

Grem, da vam ne bom s slabo voljo smetila tu gor!

Neposredna povezava do sporočila: 2246
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 10:23:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 10:30:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 10:31:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2249
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 10:33:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?