|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 23:42:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Oj! Otroka spita, Nejc od 20h dalje, Teja pa od 21h dalje. Pridna!! Sem se zdaj zvečer malo zorganizirala in začela na uro gledat, pa sem Tejo pravočasno uspavala in je čisto mirno in takoj zaspala, brez joka. Ampak je danes nisem kopala, tak da nisva zgubili toliko časa, čeprav sva s kopanjem tudi hitro gotovi. Upam, da bo trajalo. Levinja, hvala za kompliment glede predstave o meni.... urejena in skrbna, hmmmm.... skrbna že, se trudim, urejena pa....bom raje tiho. Sama s sabo itak nisem nikoli zadovoljna. Če pa si mislila, da imam urejen stil življenja, pa se tudi kar trudim, ja. Vse po reglcih... No, ti pa meni deluješ kot ena taka dobrovoljna, odštekana (v dobrem smislu) mamica, ki uživa v klepetanju in ji jezik leti 100/uro. Majuska, vse najboljše za 2 meseca!!!! Marička, izgleda pa, kot da bi imel 8m s to svojo čupico in držanjem flaške. Lepotec mali! Neboglasnica, tudi tebi hvala za kompliment. Jaz pa sem mislila, da ne marate dolgih nakladanj. Pač vse preberem, pa moram vse pokomentirat, pa rata dolga čreva. Evo, se bom potrudila, da bo tudi iz tega posta nastal dolg esej. Glede nicka, ja, ko sem bila stara 30, v davnih časih nazaj , sem imela tu gor na RR nick samo Blacky, pa sem enkrat Jernejo RR prosila, če me izbriše kot moderatorko na forumu Statistika (ja, kje pa drugje ), ona pa je bila še frišna v tem poslu in mi je pomotoma izbrisala cel nick in posledično s tem vse moje poste, ki jih je bilo že čez 3000, albume, zs-je, skratka vse in sem bila spet na začetku. Potrebovala sem nov nick in sem pač dodala svoja leta zraven, zato sem nastala Blacky30, čeprav mi je še vedno všeč samo Blacky. TODI, joj, mi je kar hudo, ker vem, kako se zdaj sekiraš za Svita. Samo, če pa mu res nič ne manjka, če lepo spi in vse, men je to čudno. Mogoče pa ne rabi trenutno, pa bo potem noter spravljal. Če si izvedela nove mere, daj jih povej za seznamček. Drži se! HD, dlesen je ful trda, napeta in kasneje se vidi rahla belina. Sicer pa se otrok ful slini, kar zgrabi z usti vse, tudi prst, če mu ga daš blizu (kot, če je lačen) pa tečko je in veliko joka. Samo naš Nejc se je slinil že od 2. meseca dalje, prvi zobek pa je dobil pri 8m. Lunica, hb za srečen konec. Dihaj.....mene bi tud skoraj kap zadela. Metuljcek321, ful lepe slikice, sem na eni dodala komentar. Tak, zdaj pa idi iskat, da ti malo časa kradem. Pa ful dobra ideja tisto z igrali nad previjalno, to bi jaz tud rabla, ker mali nonstop glavico nazaj suče in gleda v radiator, posledično s tem pa je tudi rita nonstop v luftu ali vse postrani. Samo ne vem, kaj bi Nejc nardil, bi mi igralo še dol utrgal, ko bi imel slab dan. Flower, ne vem, če je kopanje povezano s temenci, itak z vodo ne gredo dol. Mi je P rekla, da to otrok dobi glede na tip kože, tisti, ki imajo ful suho kožo, jih ziher fašejo, eni prej, eni kasneje. Olje pa glavnik, pa mami, daj gasa po glavi gor in dol........... Dzanika, naša P je tista, ki jo imamo v posvetovalnici vsak mesec. Sem že pri 1m pregledu podpisala, da je naša P. Ti ne? Sončika84, glede kartončka. Verjetno tvoja P tega ne prakticira. Škoda, ker bi imela gor lepo zabeležene mere otročka od prvega pregleda pa do zadnje posvetovalnice. Meni vse gor vpisuje, tudi obseg glavice in prsnega koša, pa datum za naslednjo posvetovalnico mi vedno napiše. Ja, Auroraa, moj Nejc ima tudi pri 3,5 letih št. noge 29.
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 8.10.2008 23:43:36 >
|
|
|