murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Kaj pa če bi se za heloween doble? Čarovnice RR na kupu? Ja sej če tale moj herpes ne bo zginu do takrat jst sploh maske ne bom rabla. Ta drugi herpes je takšen, da izgleda kot da imam še eno ustnico. Moj me zafrkava, da zgledam, kot da bi se našopala z botoxom, al pa čem podobnim, pa me je pozabu pičt na drugo stran. Hahaha. gigi1- No jaz testa še nisem danes delala in bom počakala do jutri. Jutri bom ponovila krvnega, da vidim, če tole kaj narašča(srčno upam, da zelo močno), ker jutri mojga fotra ni v službi in se bom lahko zmuznila v njegovo stavbo, ne da bi me on srečal. Tako, da resnično uapam, da bo rezultat jutri zelo dober. Živa- žal mi je, da se je prikazala. Držim pesti, da bo naslednji mesec vse tako kot mora biti in boš zagledala močni . A si ti se že šla posvetovat kaj k G? pikicao- jaz mislim, da si ti tudi zrela za test.... saj vem, nič ne vidiš, nič ne slišiš. Biba- Morda pa to pomeni, da si imela močno O in bo sigurnot o pripeljalo do . Aquica- me veseli, da že veselo brcaš ... Pesmice se pa že kar veselim. jazzz- Čisto nič ti ne zavidam teh špik. Upam, da bo ritka kmalu nehala bolet in seveda, da bodo rezultati špik zelo uspešni. Beyba in Erin- mamice naše, upam, da se imate lepo in da uživata z malčkoma. Suzi- hvala za pestke. Upam, da ne zboliš in da so to kakšni drugi pozitivni znaki. Se*- kako si kaj? Zadnje čase se bolj malo javljaš. Ledenka- A si danes že pobožala bušija v imenu tetk z RR? Agrojuhica- Kako si kaj? Upam, da te ne dajejo preveč slabosti. Sonček 33- Tudi ti se bolj malo javljaš zadnje čase. Hitro na raport... Vem,da sem vas veliko pozabila omeniti ampak vsem pošiljam pozdravčke in objemčke. LP Murkica
< Sporočilo je popravil murkica -- 9.10.2008 11:47:43 >