![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 15:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
No super. Pol ni problem. No sej ko bom pa vedela kaj več ali pa pač ne vedela, se pa spet malo na vas obrnem Še dobro da vas mam pupe moje Sem vesela da mi stojite ob strani
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 15:45:59
|
|
|
|
jazzz27
|
Ehhhhhhhhhh Živa ni panike!! Zato smo tukaj!! Kdaj boš zbrala pogum? edino to ne vem Gigi kako hitro gredo samoplačniški postopki na kliniki v LJ? Pri Rešu vem da gre zelo hitro, če so težave obojestranske. kje ste ostale čveke?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 15:46:07
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy ta s-fact je vsaj za mene res težek. Saj ni čudno, da nas glava boli, če vpliva na hipofizo. Probaj čimveč tekočine spit čez dan. Imej stalno pri sebi kozarec vode in vsakič, ko se spomniš naredi požirek. Je dobro tudi za prebavo in sploh za presnovo. ne se nalivat. Počasi po požirkih..tako ti tudi pritisk ne pada in je malo lažje. Prometerij je pa naravni progesteron. Včasih ga dajejo že pred postopkom za uravnavanje ciklusa. V našem primeru ga dobimo po punkciji in ga jemljemo do UZ po pozitivnem testu. Včasih pa celo dlje tudi skoraj do konca nosečnosti. Progesteron je podpora rumenemu telescu in ko funkcijo rumenega telesca nadomesti posteljica ponavadi ni več potrebe po jemanju progesterona. Je pa to nekakšna podpora zarodku. Tukaj je kar nekaj napisanega o progesteronu na splošno. Je pa tale stran predvsem reklama za njihov izdelek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 15:47:35
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy sploh ne vem kako je s samoplačniškimi postopki na GK. Se bom pa pozanimala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 15:48:51
|
|
|
|
gigi1
|
Živa malenkost . Ti kar začni brcati v tej smeri, pol bo pa ratalo po naravni poti že preden prideš do postopka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 18:48:57
|
|
|
|
pikicao.
|
hellooooooo prej nism nc vec pisala, k sm sla neki mamic na siht pomagat (ja pridna sm-se sama sebe hvalm-hihihi ) zdele sva pa prsla iz sprehoda in bom sla pocas cune peglat (ampak pocas-k se mi se ne da)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:06:51
|
|
|
|
pikicao.
|
a vas bo to kej premamil.. moj je sou na kosarko tko d mal dolgcas zabijam
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 9.10.2008 20:07:29 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
piki.... že spet sva sami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:12:56
|
|
|
|
pikicao.
|
ja zivjo ziva in kaj bo dobrga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
nič... glih sem prišla domov, ker sem bila v varstvu ene male pupe... Zdej pa dragega prepričujem da bi pico naročila... Pa nevem če mi bo uspelo Kaj pa ti? Samevaš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:16:45
|
|
|
|
pikicao.
|
ja k je moj sou na kosarko, tko d zdej speglala sm ze, zdej pa mal tv gledam pa tuki gor visim ja naroc si, ne smes bit lacna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pridna pupa... sredi tedna peglaš Meni pa samo tega ne dej za delat in sem srečna A te je tetica že obiskala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:25:17
|
|
|
|
pikicao.
|
ma rada peglam pa peglam ne ni me se obiskala, sam mam pa glavobol pa krce ful mocne..sva sla prej sam zato hodit d bi minil pa d cim prej pride k se tok najavlja.... k mi tok ta telo nagaja.. ve d bom klomifen zacela jest pa d moj konc mesca spet siba v tujino..tko d bodo sli spet plodni dnevi rakom zvizgat..prou nagaja mi ampak tko je...pr men se nobena stvar ni gladko potekala, tko d sm navajena komplikacij jemljem vse pol z nekim namenom pa smehom a ti mas kaksne krce? te kej matra tko kt zadnic?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:26:05
|
|
|
|
pikicao.
|
murkicaaa je kej nouga?????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pa ti res grdo nagaja Mene pa je hotlo danes šraufat spet, pa mi je sodelavka rešila življenje, ker mi je dala Naprosyn... Mi je prjel še tazadnji moment. Če mi takrat nebi, potem nič več ne prime... Zdej sem kul. pico sva naročila ampak zdej bo pa verjetno še kako uro trajalo preden pride Ej pikica, s kje pa sploh si ti? Sej lahko da sem te že vprašala... sorry
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:30:37
|
|
|
|
pikicao.
|
tm k govorijo mat kur.a (una pikica je crka "b") a ves kje je to
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
fotr pa pjanc sej se mi zdi da sem te že prašala.... tko po pisanju sem misnla da si moja someščanka A je sploh kera z mano "Lublančanka"?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:38:28
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm duast u lublan .. pruobam pa bul nurmaln pisat sej c b m slisala b s zcjla smjat kr s nc n pacm pa guvurim tku kukr tuki mi guvurimo prevod: jz sm zlo velik v lj ..trudm pa pisat bl normal sej ce bi me slisala bi se smejala k se cist nc ne pacm, ampak govorim tko kt tle pr ns
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
smijlikisevaljaodsmeha nisi resna... si pa dobr tole spisala... A ti še jaz kaj po prekmursko povem??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:42:57
|
|
|
|
pikicao.
|
ja dej no.. d vidm ce jo se kaj razumem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 20:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
sem si hotla oblekco zamenjat pa so vse prevelike No..... Tij znaš ka je v kmici žmetno posvejt najte??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:04:11
|
|
|
|
pikicao.
|
ti veš kaj je v mizi žblj posveti nate? hiihi kaksno oblekco bi pa mela? pomanjsaj si jo na slikomatu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
hahahaahhahahahahahahahahahahahhahahah dobro da človek ne more umret od smeha Kje je moja se* da bi se mi pomagala smejat Nevem kako... Zdej me je že minil. Kakšnem slikomatu? preveč kB so mele vse ki sem jih zbrala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
aja... Še prevod: "ti veš da je v temi težko luč najdit?"
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:13:11
|
|
|
|
pikicao.
|
na neki izbire je se fuuul tega http://avatars.26l.de/ za sliko pomanjsat pejt pa na http://www.slikomat.com/ pa jo tam pomanjsi na avatar nisi mi povedala kaj pomen tist
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.