|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
9.10.2008 15:37:07   
Anonimen
No super. Pol ni problem. No sej ko bom pa vedela kaj več ali pa pač ne vedela, se pa spet malo na vas obrnem user posted image user posted image user posted image

Še dobro da vas mam pupe moje user posted image user posted image user posted image

Sem vesela da mi stojite ob strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
9.10.2008 15:45:59   
jazzz27
Ehhhhhhhhhh Živa ni panike!! Zato smo tukaj!! Kdaj boš zbrala pogum? user posted image

edino to ne vem Gigi kako hitro gredo samoplačniški postopki na kliniki v LJ? Pri Rešu vem da gre zelo hitro, če so težave obojestranske. 

kje ste ostale čveke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
9.10.2008 15:46:07   
gigi1
Jazzy ta s-fact je vsaj za mene res težek. Saj ni čudno, da nas glava boli, če vpliva na hipofizo. Probaj čimveč tekočine spit čez dan. Imej stalno pri sebi kozarec vode in vsakič, ko se spomniš naredi požirek. Je dobro tudi za prebavo in sploh za presnovo. ne se nalivat. Počasi po požirkih..tako ti tudi pritisk ne pada in je malo lažje.

Prometerij je pa naravni progesteron. Včasih ga dajejo že pred postopkom za uravnavanje ciklusa. V našem primeru ga dobimo po punkciji in ga jemljemo do UZ po pozitivnem testu. Včasih pa celo dlje tudi skoraj do konca nosečnosti. Progesteron je podpora rumenemu telescu in ko funkcijo rumenega telesca nadomesti posteljica ponavadi ni več potrebe po jemanju progesterona. Je pa to nekakšna podpora zarodku.

Tukaj je kar nekaj napisanega o progesteronu na splošno. Je pa tale stran predvsem reklama za njihov izdelek.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
9.10.2008 15:47:35   
gigi1
Jazzy sploh ne vem kako je s samoplačniškimi postopki na GK. Se bom pa pozanimala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
9.10.2008 15:48:51   
gigi1
Živa malenkost user posted image . Ti kar začni brcati v tej smeri, pol bo pa ratalo po naravni poti že preden prideš do postopka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
9.10.2008 18:48:57   
pikicao.
hellooooooo prej nism nc vec pisala, k sm sla neki mamic na siht pomagat (ja pridna sm-se sama sebe hvalm-hihihi user posted image user posted image user posted image )
zdele sva pa prsla iz sprehoda in bom sla pocas cune peglat (ampak pocas-k se mi se ne da) user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
9.10.2008 20:06:51   
pikicao.
a vas bo to kej premamil..
user posted image
moj je sou na kosarko tko d mal dolgcas zabijam user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 9.10.2008 20:07:29 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
9.10.2008 20:10:01   
Anonimen
piki....  že spet sva sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
9.10.2008 20:12:56   
pikicao.
ja zivjo ziva in kaj bo dobrga user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
9.10.2008 20:15:04   
Anonimen
nič... glih sem prišla domov, ker sem bila v varstvu ene male pupe... Zdej pa dragega prepričujem da bi pico naročila... Pa nevem če mi bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti? Samevaš?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
9.10.2008 20:16:45   
pikicao.
ja k je moj sou na kosarko, tko d zdej speglala sm ze, zdej pa mal tv gledam pa tuki gor visim user posted image user posted image
ja naroc si, ne smes bit lacnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
9.10.2008 20:19:35   
Anonimen
pridna pupa... sredi tedna peglaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa samo tega ne dej za delat in sem srečna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A te je tetica že obiskala?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
9.10.2008 20:25:17   
pikicao.
ma rada peglam pa peglam user posted image user posted image
ne ni me se obiskala, sam mam pa glavobol pa krce ful mocne..sva sla prej sam zato hodit d bi minil pa d cim prej pride user posted image  k se tok najavlja....
k mi tok ta telo nagaja.. ve d bom klomifen zacela jest pa d moj konc mesca spet siba v tujino..tko d bodo sli spet plodni dnevi rakom zvizgat..prou nagaja miuser posted image
ampak tko je...pr men se nobena stvar ni gladko potekala, tko d sm navajena komplikacij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jemljem vse pol z nekim namenom pa smehom user posted image user posted image user posted image
a ti mas kaksne krce? te kej matra tko kt zadnic?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
9.10.2008 20:26:05   
pikicao.
murkicaaa je kej nouga?????

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
9.10.2008 20:29:10   
Anonimen
joj pa ti res grdo nagaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa je hotlo danes šraufat spet, pa mi je sodelavka rešila življenje, ker mi je dala Naprosyn... Mi je prjel še tazadnji moment. Če mi takrat nebi, potem nič več ne prime...

Zdej sem kul. pico sva naročila ampak zdej bo pa verjetno še kako uro trajalo preden pride user posted image user posted image

Ej pikica, s kje pa sploh si ti? Sej lahko da sem te že vprašala... sorry

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
9.10.2008 20:30:37   
pikicao.
tm k govorijo mat kur.a (una pikica je  crka "b") user posted image user posted image  a ves kje je touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.10.2008 20:33:40   
Anonimen
fotr pa pjanc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se mi zdi da sem te že prašala.... tko po pisanju sem misnla da si moja someščanka user posted image user posted image

A je sploh kera z mano "Lublančanka"?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.10.2008 20:38:28   
pikicao.
jz sm duast u lublanuser posted image user posted image .. pruobam pa bul nurmaln pisatuser posted image user posted image  sej c b m slisala b s zcjla smjatuser posted image  kr s nc n pacm pa guvurim tku kukr tuki mi guvurimo user posted image user posted image

prevod:

jz sm zlo velik v lj user posted image user posted image user posted image user posted image ..trudm  pa pisat bl normal user posted image user posted image  sej ce bi me slisala bi se smejalauser posted image  k se cist nc ne pacm, ampak govorim tko kt tle pr ns

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.10.2008 20:40:37   
Anonimen
smijlikisevaljaodsmeha

nisi resna... si pa dobr tole spisala... A ti še jaz kaj po prekmursko povem??

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.10.2008 20:42:57   
pikicao.
ja dej no.. d vidm ce jo se kaj razumem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.10.2008 20:48:02   
Anonimen
sem si hotla oblekco zamenjat pa so vse prevelike user posted image user posted image user posted image user posted image

No.....

Tij znaš ka je v kmici žmetno posvejt najte??

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.10.2008 21:04:11   
pikicao.
ti veš kaj je v miziuser posted image   žblj posveti nate?

hiihi
kaksno oblekco bi pa mela? pomanjsaj si jo na slikomatu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.10.2008 21:07:52   
Anonimen
hahahaahhahahahahahahahahahahahhahahah

dobro da človek ne more umret od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kje je moja se* da bi se mi pomagala smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem kako... Zdej me je že minil. Kakšnem slikomatu? preveč kB so mele vse ki sem jih zbrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
9.10.2008 21:09:30   
Anonimen
aja... Še prevod:
"ti veš da je v temi težko luč najdit?"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
9.10.2008 21:13:11   
pikicao.
user posted image
user posted image
user posted image
na neki izbire je se fuuul tega http://avatars.26l.de/

za sliko pomanjsat pejt pa na http://www.slikomat.com/ pa jo tam pomanjsi na avatar

nisi mi povedala kaj pomen tistuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.