|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
8.10.2008 13:27:29   
loveforever
08.10. - loveforever (1. krog)
08.10. - natasa28
08.10. - Tejchy25
08.10. - alekasandra

kako je kaj z stalim ki bi jo morale dobiti danes? jaz je še nimam user posted image  pa ostale?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.10.2008 13:33:44   
avaya
loveforever....držim pesti, da se ti ne ulije user posted image  in da nas jutri zjutraj razveseliš s +++++ user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.10.2008 13:58:35   
kalypso
Evo tudi mene ;)

Ta mesec se je zame začel 1. krog. Sej vem, da so šanse katastrofalno nizke,  da je že kar takoj ratalo, ampak upati ni greh ;) In še ovulacijo sva ujela, tako, da upam da je NE dobim 10.10.2008 ;)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.10.2008 15:21:35   
D.Mateja
Evo, včeraj pritekla. SEdaj pa resno naprej. PCO, pa ostalo kar paše zraven. Sem mislila, da ne bo treba do gin. Mogoče bo pa Božiček kaj prineseluser posted image .

Navijam za vse, ki čakate, da zagledate user posted image .

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.10.2008 15:44:34   
Tejchy25
Pri meni še vedno nič novega...test pade v petek ali v soboto:)

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.10.2008 16:24:02   
becky
no, meni je tud BC pokazal narobe: danes se začela M user posted image

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.10.2008 16:37:00   
giotti
Oh, Becky user posted image  Tale BC nas je pa že vse na finto vrgel, bo treba eno resno antipropagando narest za to sranje od testa, ne morem drugega rečt, ker takole zezat pupe, ni fer! Ni hujšega kot najprej bleda črtica, potem pa rdeča tetka. Pa ne le po pol ure, meni se je pokazala prej kot v desetih minutah avgusta!!!

Nič, po treba v nov boj, Becky. Ne skrbi, tudi ti zaupaj, da boš enkrat nosečka srečka, kdaj, pa prepusti višjim silam. Samo zate user posted image

D.Mateja, gremo skupaj v nov boj user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.10.2008 17:47:03   
D.Mateja
Sem borka po srcu pa trmo mam v karakterju. Če pa to ni dostuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za čim več user posted image . Držte se punce. Enkrat pa nam mora ratat!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.10.2008 17:50:34   
dulcinea
Punce, danes ponoči sem se zbudila od bolečine v desnem jajčniku. A se je kateri to že zgodilo? In pol me je še ene parkrat štihlno, sem se mogla pomasirat. No, potem je pa minilo. Pojma nimam, kaj bi to blo. Dopoldne sem imela pa tak napet občutek tam spodaj, ko da bo že user posted image  me obiskala. Pa izcedek imam tak, da skoz hodim gledat, če je že kaj priteklo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.10.2008 17:58:55   
nhaya
Lep pozdravček vsem skupaj..jst sm se sicer že preselila na november, ker je 5.10 moja user posted image prišla in me spet razočarala...Ampak, sedaj je stanje malo drugačno.. 5. sem mislila, da je že prava user posted image (ker imam redne cikluse na 28 dni) ampak, se je do večera tist menstrualni izcedek kr ustavil in 6. sem imela čez cel dan samo par kapljic, v bistvu skoraj nič..včeraj je bilo tudi samo zjutraj par kapljic...danes pa že čisto nič. Pas še danes sva z mojim user posted image , ker mi je full pasalo in bi verjetno bilo kaj krvavo, a??? Kaj naj? Naj naredim test al naj čakam še?? Ker ne vem, kaj bi tista rahla krvavitev pomenila...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 910
8.10.2008 18:06:56   
D.Mateja
Najboljše boš vedla, če narediš test. Tudi pri meni so bile prejšnje 3 mesece take M. En dan čisto malo, potem pa nič. Pa spet par kapljic pa potem nič. Po dva dni in nič več. Pa sem delala teste in je blo - .  Ta mesec mi je zamujala 3 dni in ko sem hotela delat test se je pokazala v vsem svojem sijaju. Po pravici povedano sem je bila kr vesela, ker nisem imela tistega "lažnega" občutka, da se je mogoče kaj prijelo. Upam, da pri tebi ni tako in boš zagledala user posted image . Boš pa najbolj pomirjena če narediš test.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.10.2008 20:02:48   
sonček85
loveforever in katka:navijam in mislim na vaju da bodo pluseki
becky,mateja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nhaya :naredi test jutri ali v petek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 912
8.10.2008 20:14:55   
loveforever
user posted image user posted image oj no danes me je trebh malo manj bolel se mi je pa izcedek ful povečal, tako da kr teče iz mene, čisto možno da sem fasala kakšno vnetje. o user posted image  ni duha ne sluha upam da je ne bo ponoči in še vseh  noči v 9 mesecih!"!

se slišimo jutri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  držite pesti zame tako kot jih jaz za vas!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 913
8.10.2008 20:36:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

se slišimo jutri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  držite pesti zame tako kot jih jaz za vas!!!

Navijamo, da zagledašuser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 914
8.10.2008 20:40:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: dini

S* uživaj kolikor se da pa misli na nas kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maksimalno uživaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.10.2008 7:10:21   
katka11
 loveforever in katka:navijam in mislim na vaju da bodo pluseki [/quote]

user posted image CB - danes zjutraj

upam, da bo bri ostalih, ki pricakujete +

pa gremo v tretji krog, pravjo, da v tretje gre rado ane

drzim pesti za cimvec +

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.10.2008 7:15:26   
natasa28
Pri meni se še user posted image kar ni pokazala, tako da uapm da se danes oziroma jutri tudi ne bo. Test pa bom naredila v soboto če bom tako dolgo zdržala. Ne vem namreč če se znaki pojavljajo samo v moji domišliji ali pa prevelika želja po +. Včeraj nameč ko je moj jedel posebno mi je tak smredela kot takrat ko sem bila pred 3 meseci noseča. Ne vem ne  vem bo treba še ta dva dni vzdržat, me pa kar precej špika po jajčnikih -lahko je znak prihajajoče user posted image  ali pa nosečnost.
Se pišemo, bom javla ko bo kaj novega.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.10.2008 8:09:10   
S*
Punce, jaz samo še zložim stvari v kovček in odrinem proti Brniku. ob 14h imam letalo user posted image .
V tem času pa vam želim, da bi bil seznam ves roza in poln user posted image user posted image .
Za vse tiste, ki vam pa ta mesec ne bo uspelo en topel user posted image  in punce ne obupat, vse bomo enkrat srečke user posted image .
Pa pa

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.10.2008 8:34:00   
žabica00
S* uživaj na dopustu in le prinesi kakega "slepega potnika" nazaj v SLO user posted image  bomo vse vesele s tabo user posted image user posted image .

Za vse tiste ki je prišla user posted image  user posted image  upam da bo november pravi mesec za user posted image user posted image .

Tiste ki čakate in delate testke jaz sem z vami user posted image  user posted image  da se bo pokazal user posted image user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.10.2008 8:42:25   
loveforever
jutro. no moje user posted image  še ni, testa pa nisem imela zdle kje kupiti tako da ga bom sedaj ko odrinem proti mestu pa vam popoldan javim!!! sej lahko naredim popoldan test a ne? glede na to da zamuja?? sam ne gre mi v glavo ta močan izcedek, se pa spomnim da sem pred 5 meseci ko sm bila noseča imela isti problem!! vam javim okoli 1 ure!!

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.10.2008 8:45:28   
sonček85
S*:uživaj in vrnite se nazaj trije ali večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
loveforever:Ja lahko narediš test pop.Pa srečno in javi plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.10.2008 8:49:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.10.2008 8:47:33   
žabica00
user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)
xx.10. - liam
xx.10. - pravoda (2. krog)
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db
xx.10. - tropical
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog)
08.10. - natasa28
08.10. - Tejchy25
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca
10.10. - becky (9. krog)
10.10. - kalypso (1.korg)
12.10. - Tiki55 (14. krog)
13.10. - Muca83 (12. krog)
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
21.10. - ziva1 (11. krog)
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
29.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

62 nas je že!!! Od tega pa že 2 nosečki user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi... 

OKTOBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.10.2008 9:15:27   
Anonimen
Dajmo punce.. Jaz že vedno držim pesti za vas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica00)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
9.10.2008 9:42:41   
Tejchy25
Dan!
Navijam za vse, ki ste še v negotovosti, da vam ispe in se prikaže magična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri meni nič novega, še vedno je ni, testka nisem delala, dobit bi morala včeraj, pa ni blo nič, dons tut nič ne kaže na to...ne da bo prišla, ne kaj drugega...nobenih pametnih znakcov za nič:) Mogoče, ampak mogoče mal me bolijo prsi, toj pa to...pustimo se presenetiti...test bo pa jutri zjutraj najbrž...
Ta vikend bom pa cel delalauser posted image Tko da upam, da se mi ne prikaže, ker bomo na sejmu in ni nobenga WCja v bližini...upaaaammmm, da sva jo pregnala ta mesec user posted image in za nadaljnjih 9user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.10.2008 9:56:52   
sonček85
tejch:držimo pesti ,da je ne bo in sporoči nam jutri lepo novičko
A to je sedaj sejem v LJ. un ta veliki?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......