|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
7.10.2008 11:08:10   
nicolina
Ojla drage moje,
sporočam vam, da naju žal ne bo...user posted image user posted image user posted image . Sem jaz zakuhala ponoči z vročino, iz nosa mi teče... pa še user posted image  sem dobila. Sej ta ne bi bla problem, ampak se res bojim, da ne bi koga okužla.

Lepo se imejte, sem ful žalostna, da vas ne bom vidla... user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo še kdaj prilika, da vas vidim.

Grem počivat...

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
7.10.2008 11:15:01   
mama11
Škoda, da te ne bo, Nicolina. Hitro se pozdravi!

Tabi, koliko sploh stane otroški frizer? Meni se je res zdelo brez veze, da jo peljem tja, ker tako lasata spet ni. Sicer sem ji postrigla samo frufru, tako da je okoli ušes še vedno vsa zaraščena user posted image .

Današnji meni:

zajtrk: Hipp breskova kašica, dojenje
kosilo: zajček, riž, brokoli v omaki
malica: bomo še videli, kaj lahko privlečem s seboj v Areno Vodafone, verjetno skuta in kakšna žemljica
večerja: prosena kaša, dojenje

Te Hipp ipd. mlečne kašice (ki imajo notri AM) mi grejo ful na jetra, še en teden ne traja ena škatla, pa še komaj ji jo spravim po grlu. Sadje oz. okus po sadju je enostavno ne pa ne. Sem pa ugotovila, da so ji všeč hruške. A ni hecna, jaz imam tako rada sadje, hrušk pa ne obrajtam preveč.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
7.10.2008 11:20:14   
mklks

hej!

še jst po dolgem času:)

z nami vse po starem samo nisem uspela nikakor priti do rr-ja, ko sem pa mela mal časa pa sem se ponavadi malo ulegla, da sem si oddahnila:)

manca...moje sožalje za dedkauser posted image user posted image user posted image ....kroj sem pa že dobila, ampak vseeno hvala:)
            glede cd- ja...mala je čist nota nanjga:)

gruška...user posted image user posted image user posted image za hojo, sem ful vesela zate in za tvojo malo user posted image

in seveda tudi user posted image user posted image user posted image vse čestitke za obmesečnice, nove napredke, vselitve v novo stanovanje..itd....:)

za danes še velja??? ker nisem še uspela prebrat vse za nazaj, in ne sledim novim novičkam??...bom si pa danes vzela definitivno časuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
7.10.2008 11:56:00   
Mamathea
Pozdravljene

Najprej hvala "Scubadiver" za petkov klic. Sem rekla, da bom danes prišla v Areno in se tega resnično veselila, pa sem tudi jaz žal zakuhala. Se me je lotila gripa al nekaj podobnega. Grozno se počutim, iz nosa mi teče... pa bo že boljše. Sej bi prišla sam se bojim, da bi koga okužila.
Evo me že sili na kihanje, zato se na hitrco poslavljam in vam želim prijetno srečanje. Upam, da se dobimo še ob kaki drugi priložnosti. Joj kako se žalostna, pa sem mislila, da vas bom končno spet videla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
7.10.2008 12:03:42   
naraščaj
 Vglavnem mi2 se bovaa dans oglasili na srečanje sam več ko kakšno urco pa ne bo šlo, saj je moj službeno v LJ in se je treba temu prilagodit pol pa še en hitr en obisk pa domov

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Škoda, da te ne bo, Nicolina. Hitro se pozdravi! Škoda da vaju ne bo user posted image

Tabi, koliko sploh stane otroški frizer? Meni se je res zdelo brez veze, da jo peljem tja, ker tako lasata spet ni. Sicer sem ji postrigla samo frufru, tako da je okoli ušes še vedno vsa zaraščena user posted image .
Men ni nč računala prvič, zaj pa tut že 1m hodiva pa še nisva prišli do tja user posted image

Se vidimo, komi čakam

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
7.10.2008 12:07:45   
mklks

sonchek.....ti danes KONČNO prinesem obljubljeni cduser posted image user posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
7.10.2008 12:13:49   
manca
Naju tudi ne bo...se je še mož očitno nalezel prehlada in zaradi tega raje ne prideva, saj nočeva koga okužiti.
Se pa vidimo kdaj drugičuser posted image

Maja bo tako ali tako v varstvu pri tašči, ki je v isti hiši kot mi. Skrbi me samo kako se bo navadila s spanjem brez da bi se prej dojila. Tašči pa čisto zaupam. Najbolj me pa skrbi taščino zdravjeuser posted image ...problem ima z ramo, včeraj je bila še na preiskavah in danes baje izve če ima poleg vsega še osteoporozo. Z hrbtenico tudi ni vse ok ker jo boli, sploh je bila pa pred leti na njej tudi operirana. Upam, da bo z zdravjem vse ok vsaj do naslednjega leta do septembra, ko bomo začeli hodit v vrtec (upam da bomo tokrat dobili mesto, glede na to, da ga širijo)...si ne predstavljam, da bi ostala sredi leta brez varstva

Hvala vsem za izrečeno sožaljeuser posted image . Sem pa izvedela prejšnji petek še eno slabo novico. Namreč moja frizerja, stara okrog 35 let je poleti na morju tako zelo grdo padla, da je ostala brez ene ledvice. Zdaj je na bolniški in ji hodi ena druga pomagat, saj je vedno sama delala v salonu.

< Sporočilo je popravil manca -- 7.10.2008 12:14:27 >

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
7.10.2008 12:31:07   
tabi
ojla
sem tko dobre volje ker je Nikica tko pridna punčkauser posted image sem prišla mal pred 12 tja in ona ravno pojedla celo skledo juheuser posted image mi nameni tak velik nasmeh,jo vzamem v naročje pa še en velik objemuser posted image nato pa hop na tla med igračeuser posted image tko da sem bila do sedaj tam ker ni hotla ituser posted image

Mama 11 meni za Niko ne računa Za Nejca pa dajem 5 evrov,Tut zame je ful pocen dajem 28-30evrov za pranje barvanje striženje fenanje včasih pa mi tut kaj skup spneuser posted image user posted image

Vidim da spet kr nekaj zbolevate evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bote čim prej spet v formiuser posted image

Zdej grem pa posranula prevituser posted image tko smrdiuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
7.10.2008 13:04:05   
tintin
Hojla bejbe,

midva še nisva čist ziher al prideva al ne, odvisno če bo mož prav čas iz službe.
Uvajanje preživeli. Danes je bil sam uro in pol, jokal je samo malo na začetku, potem je bilo pa v redu. Prišla sem nazaj med kosilom, ampak ker ne zna jest sam sem mu dajala jaz. Ostali so vsi pacali po svoje, več gre mimo kot v usta. Božci, saj ne morejo bit siti. Malo jim pomagajo, nevemkolk pa spet ne. Jutri ga peljem na zajtrk, ostanem z njim malo časa, potem pa pridem ponj po kosilu.
Lubček moj zlati, kr smili se mi na momenteuser posted image samo, tega mu raje ne pokažem.
lp, upam da se vidmo.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
7.10.2008 14:44:39   
barika
hehehe, bom mal žleht (tak kot ste bile do meneuser posted image user posted image user posted image ),pa bom rekla, da se zgovarjate, da vas ne bo v Arenouser posted image user posted image user posted image  (hecam se)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
7.10.2008 14:50:36   
sonchek
evo še mal pa se dobimo...ampak tale ideja mi je tako všeč, da sem rekla da jo bom delila z vami...
Ena RR-jevka, moja dobra kolegica (na RR-ju Tinaaja) je napisala med marčevkami
Ma jaz ze nekaj casa razmisljam o necem ... konec leta se bliza in cas obdarovanj.. in nekateri nimajo, si ne morejo privoscit,.. karkoli ... skratka, razmisljam, ce bi bile ve punce za, da ne vem, zberemo morda kak €, kaksno igraco, oblekco in najdemo tiste, ki bi jim to polepsalo praznike
npr ce bi vsak mesec (oct, nov, dec) 10 punc dalo 5 € je to 150€... ce bi 10 punc prispevalo 10 igrac... ce bi ... no, ce bi bila katera za, naj pove
al pa ce se zbere tisto, kar nasi otrocki ne uporabljajo - seveda delujoce, neunicene zadeve no samo ideja...

No ideja se mi zdi odlična, zato sem jo vprašala, če lahko to njeno idejo napišem tudi med "moje" novembrke in je bila takoj za to...

Če se vam zdi to kokr kol ok...mal pokomentirajte...da vidim...sicer pa če eno več pridobim je to že zmaga..a ne?

no še malo pa se vidimo...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
7.10.2008 18:19:44   
Ilije
ojla

Ste vse na srečanju in je tle takšno zatišjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Ma jaz ze nekaj casa razmisljam o necem ... konec leta se bliza in cas obdarovanj.. in nekateri nimajo, si ne morejo privoscit,.. karkoli ... skratka, razmisljam, ce bi bile ve punce za, da ne vem, zberemo morda kak €, kaksno igraco, oblekco in najdemo tiste, ki bi jim to polepsalo praznike
npr ce bi vsak mesec (oct, nov, dec) 10 punc dalo 5 € je to 150€... ce bi 10 punc prispevalo 10 igrac... ce bi ... no, ce bi bila katera za, naj pove
al pa ce se zbere tisto, kar nasi otrocki ne uporabljajo - seveda delujoce, neunicene zadeve no samo ideja...

meni se zdi ideja superuser posted image user posted image user posted image

Ajda se pridružuje Martinu, Kim in Taji, saj tu ona že nekaj dni hodi in to vsak dan več, še posebej ko smo zunajuser posted image

Ko pa pridete domov, ne pozabite pripeti kakšne fotkeuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
7.10.2008 18:22:52   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  Se pridružujem tistim, ki jih danes žal ne bo user posted image user posted image user posted image . Pri nas je pa E1 "zakuhala", je zjutraj bila že malo topla, je imela 37 vročine, pa je na vsak način hotla v šolo, ko pa je domov prišla je pa "žarela" kot lučka in ji izmerim vročino, je pa imela 39,4 user posted image user posted image user posted image user posted image !
Zdaj je na dalerončku, če ne bo do jutri bolje, pa greva k njeni zdravnici!

IZVIRNO SPOROČILO: barika
hehehe, bom mal žleht (tak kot ste bile do meneuser posted image user posted image user posted image ),pa bom rekla, da se zgovarjate, da vas ne bo v Arenouser posted image user posted image user posted image  (hecam se)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonchek, jaz sem takoj ZA user posted image user posted image user posted image , in res najdemo družino, ki je tega denarja potrebna in seveda vsega ostalega!

Zdaj grem pa k mojemu malemu bolniku user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
7.10.2008 18:44:11   
barika
user posted image user posted image user posted image za Emo!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ajdo. A ni fajn, ko te male račke caplajo po stanovanju, pa potem čomf na rit, pa vstat,pa še enkrat in enkrat, do onemoglostiuser posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
7.10.2008 18:50:47   
nicolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... sploh ne bom tega komentirala, si pa res žleht.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za E1, čimprej se pozdravi...

Sonchek, jaz sem takoj za.... super ideja user posted image user posted image

Jaz se še kar slabo počutim, tud teče iz mene za znoret. user posted image user posted image user posted image

Sej bi mogoče kmalu spet ponovile kakšno srečanje, če nas kar nekaj ni blo danes. Men je blo res tako žal, da nisva mogla prit. user posted image user posted image
A bodo kakšne fotke?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
7.10.2008 19:25:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... sploh ne bom tega komentirala, si pa res žleht.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za E1, čimprej se pozdravi...

Sonchek, jaz sem takoj za.... super ideja user posted image user posted image

Jaz se še kar slabo počutim, tud teče iz mene za znoret. user posted image user posted image user posted image

Sej bi mogoče kmalu spet ponovile kakšno srečanje, če nas kar nekaj ni blo danes. Men je blo res tako žal, da nisva mogla prit. user posted image user posted image
A bodo kakšne fotke?

user posted image user posted image user posted image pa ne žleht, to pa ne...user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
7.10.2008 19:55:40   
tabi
čer
tamala že panča tavečji je pa v banji user posted image

Barika si pa res žlehtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajda za prve korakeuser posted image user posted image user posted image super

E1 evouser posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš

Sonchek ja superuser posted image jst sem sicer že ta mesec bila ful radodarna sem dvema mamicama podarila cunjice od tamalihuser posted image user posted image user posted image sta ble ful vesele,tko da sem zauser posted image

Mi 3je smo bili pa danes navijači je moj bratec imel občinski tek in je pritekel odlično 4.mesto od 40ihuser posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO BLAŽuser posted image user posted image user posted image

No srečolovke le glejte da bo kaka slikica,da nam lušte nardite ker nas ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
7.10.2008 20:02:31   
Ilije

user posted image user posted image user posted image za Emo!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ajdo. A ni fajn, ko te male račke caplajo po stanovanju, pa potem čomf na rit, pa vstat,pa še enkrat in enkrat, do onemoglostiuser posted image user posted image

Res jim je za čestitat za njihovo vztrajnost user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
7.10.2008 20:08:24   
alex28
lp punce

tudi midva sva danes zahinavla,.. pa tako sem se veselila,... vendar tako kot veste, je pri nas že nekaj časa veselica ponoči in tako je bilo tudi danes zvečeruser posted image user posted image ,.. tečen da je kaj (kljub svečki v ritki,..). In ker ni ponoči spal se je naš mali frajer ravno danes odločil, da bo popoldan spal tri ure in res,.. potegnil je do 15.30h tako da .... predno bi prišla v LJ se mi nebi več splačalo.user posted image user posted image  

REs mi je žal da vas nisem spoznala,.. mogoče kdaj drugič,.. pridite še v CE user posted image

Upam, da kolikor vas je pač bilo da ste se imele-i lepo in da ste maksimalno uživali vsi skupaj.

Sicer pa AJTAK ko boš imela čas lahko greva na kakšen sprehod in mi boš poročalo kako je bilo.

no lp in se beremo

AJa, ideja se mi zdi vreduuser posted image user posted image ,.. pri nas se vedno najde kakšna lepa igrača in rade volje kakšno prispevam,... tak da za zment se je.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
7.10.2008 20:17:48   
tintin
Tudi naju ni bilo, mož prišel domov šele malo do 16h, pol bi bila pa dirka do Lj. Vasja že spi, jaz grem likat...jutri pa v vrtec na zajtrk!

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
7.10.2008 20:27:02   
gruška
Mi smo pa bli in je blo luuuuuuuuuuštnooooooooooooo user posted image user posted image user posted image  

Naraščaj in Mklks, sem vesela, da sem še vas4 končno spoznala user posted image

Drugače sem pa zdele prišla samo napisat:

DOMINIK, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
7.10.2008 20:53:28   
tintin
čestitke Dominiku!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
7.10.2008 21:20:30   
ajtak
hEJ, FULL LUSTNO JE BLO NA SRECANJU!!
ups, crke...

res, jaz sem se mela krasno, Tjas pa tud, tista hiska je zakon user posted image

komaj cakam slikce, scuba user posted image user posted image user posted image

Lahko noc, grem gledat svingerje pol pa seveda Housa user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
7.10.2008 21:21:27   
Tanayya29
Dober večer!!!

Super je blo,resuser posted image ,fino,da sem spoznala še druge mkkls,naraščaj,ajtak,katkauser posted image .

Dominik vse najboljše!!!!!!!!!!

Ja ,kakšne slikice pa ja bojo.

Jst sm spet neki iskala po BTC-ju in sem se izgubila skor....joojjj.

Zdj pa grem,k pride moj lubi.

Nočko!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
7.10.2008 21:28:39   
Tanayya29
scuba in oranža,hvala še enkratuser posted image .

madonca 
ja,scuba na pivo morava,kaj se greš pa kavo plačuješ....

zdj pa res dijo!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.