|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
8.10.2008 12:21:14   
katja_p
user posted image user posted image user posted image   tudi iz moje strani user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
8.10.2008 12:23:31   
Zasanjana
Enkratna, zelo mi je žal zate ob tej grozn iizgubi! user posted image Vem, da zdaj besede ne pomagajo prav dosti, a marčevke smo s tabo in navijamo zate, verjamemo, da boš tudi ti kmalu mamica! Če boš potrebovala pogovor ali pa bi se rada samo razpisala o tem, smo tukaj. Včasih tudi to pomaga. 

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
8.10.2008 12:42:10   
mizi
Pozdravljene,

Se pridružujem vsem marčevkam, saj kaže, da bomo zibali 12.3.2009.

L.P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
8.10.2008 13:02:02   
yania
Enkratna tudi meni je tako hudo, da komaj pišem. Tega se najbolj bojim in sem zdaj v 2.user posted image veliko bolj prestrašena...kaj vem zakaj...
En velik user posted image za tebe, in naj čimprej mine ta bolečina, ki jo čutiš prav zdaj. Čas bo prinesel svoje in želim ti čimprejšnjo črtico na testu....držim pesti...

Jaz sem drugače imela pregled včeraj in je vse uredu. Naslednji pregled imam 11.11., še prej pa morfologija in sicer 23.10.....

Lepo se čuvajte ostale moje....ja vem da ni lahko, tudi mi čutimo  s tabo...drži se...

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
8.10.2008 13:04:41   
Anonimen
enkratnauser posted image user posted image user posted image Sem kar jokala ko sem brala tvoje vrstice. user posted image Želim vama veliko moči, da prebrodita to izgubo. user posted image user posted image user posted image
user posted image Amadej bo vedno z vama in čuval vajino pikico, ko se bosta odločila zanjo.

< Sporočilo je popravil jjasna -- 8.10.2008 13:05:18 >

(odgovor članu mizi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.10.2008 13:22:51   
Lolita23
Živjo!!!

Enkratna moje sožalje ob tej hudi izgubi.Vem, da so besede premalo,a so iskrene.user posted image

Kot je yania napisala se jaz tudi sa bojim, da bi se mi kaj takega  zgodilo!!Tega malega sončka v meni sem tako vzbljubila, da vsak večer molim za njega.user posted image

Dali za evidenco +4kg

Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.10.2008 13:30:56   
PERSIDA
Enkratna - izrekam sožalje s solzami v očeh.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.10.2008 13:31:50   
PERSIDA
Mizi - tebi pa dobrodošlicauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.10.2008 13:36:07   
PERSIDA
Dali - v bodoče se bom potrudila ,da boš tud moja besedila kdaj brala.Če ravno niso tako izvirna ,kot tvoja.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
8.10.2008 13:43:40   
Tejči H
Enkratna- Moje sožalje
Mislim, da ni človeka, ki ne bi bral tvoje sporočilo s solzami v očeh.user posted image
Mislim, da se tega, kar se je tebi zgodilo, vsaka od nas boji, da se ji ne bo zgodilo isto.
Tako sem se jaz počutila pred 5 leti, ko sem splavla prvega otročka. Sicer ne na tak način kot ti, ampak bolečina je ista.
Vrjemi, da bo tudi tebi nekoč dano objeti dete, ki ti bo največ pomenilo.
Vem, da je v takih trenutkih, ko je bolečina premočna, beseda prijateljic na tem forumu premalo, a vedi da smo s tabo.
Kar je pa zdaj najvažnejše je to, da ne izgubita upanja.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
8.10.2008 13:58:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mizi

Pozdravljene,

Se pridružujem vsem marčevkam, saj kaže, da bomo zibali 12.3.2009.

L.P.

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
,se opravičujem v svojem imenu in ostalih sobork,ker verjetno danes ne bomo nevem kak zgovorne,ker nas je novica naše soborke enkratne pretresla.

Želim ti,da bo tvoja nosečnost lepa in,da napišeš kaj o sebi,da se bolje spoznamouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
8.10.2008 13:58:43   
pikapoka12345
Živjo,

tudi jaz (midva z možem) pričakujeva marca, 22. 3... Jupi..... Tokrat uspešno. user posted image  Prvič sem imela smolo - spontani splav, tako da prav dobro vem kakšni so ti občutki user posted image .

Tokrat pa sem ful vesela... da je vse ok.

Sedaj se sprašujem ali naj vprašava za spol? Mene tako firbec.... Po drugi strani pa si želim, da bi bilo presenečenje...Kakšne so vaše izkušnje?

Pozdravček vsem marčevkam in vašim trebuščkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
8.10.2008 14:05:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka12345

Živjo,

tudi jaz (midva z možem) pričakujeva marca, 22. 3... Jupi..... Tokrat uspešno. user posted image  Prvič sem imela smolo - spontani splav, tako da prav dobro vem kakšni so ti občutki user posted image .

Tokrat pa sem ful vesela... da je vse ok.

Sedaj se sprašujem ali naj vprašava za spol? Mene tako firbec.... Po drugi strani pa si želim, da bi bilo presenečenje...Kakšne so vaše izkušnje?

Pozdravček vsem marčevkam in vašim trebuščkomuser posted image user posted image user posted image

pozdravljena in dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

je lepo,da se naš seznamček še kr širi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
8.10.2008 14:39:12   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dali - v bodoče se bom potrudila ,da boš tud moja besedila kdaj brala.Če ravno niso tako izvirna ,kot tvoja.

Očitno nisi dobro prebrala. Nisem pisala, da tvoja besedila niso izvirna, ampak težko berljiva in nerazločna. Znaš pa res dobro obračati besede. Pa brez zamere.

Lep dan...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
8.10.2008 14:42:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Očitno nisi dobro prebrala. Nisem pisala, da tvoja besedila niso izvirna, ampak težko berljiva in nerazločna. Znaš pa res dobro obračati besede. Pa brez zamere.

Lep dan...
punce ne bit bojno nastrojeneuser posted image  je pač prišlo do nesporazumčka,pa ni treba bit zdaj slabe volje in sarkastične ena do druge.
Mi si moramo stati ob strani ena drugi,a ne?

Lep dan vsem,jaz pa grem danes naprej malat hodnikuser posted image user posted image user posted image
Cita napiši kaj-vidim teuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
8.10.2008 14:47:09   
Dali*
mizi in pikapoka 12345 - Prijazna dobrodošlica med Marčevkami 2009!!!

Kot sta videle je naš seznamček zelo pisan, tako, da vaju prosim, da pošljete še ostale podatke...pregled, spol, porodnišnica, +kg, +cm....
Tako, sedaj vaju bom pa hitro uvrstila na seznam!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
8.10.2008 14:50:48   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -1,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
+3,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10. (11.11.), LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)

mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+1,5 kg, 77 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +0,5 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image +
5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image

pikapoka12345
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   2 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 66 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 8.10.2008 14:52:26 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.10.2008 14:55:20   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Lep dan...
punce ne bit bojno nastrojeneuser posted image  je pač prišlo do nesporazumčka,pa ni treba bit zdaj slabe volje in sarkastične ena do druge.
Mi si moramo stati ob strani ena drugi,a ne?

Lep dan vsem,jaz pa grem danes naprej malat hodnikuser posted image user posted image user posted image
Cita napiši kaj-vidim teuser posted image

spps, ma daj...jaz sem vedno super in veselo nastrojena. Nikoli me ne boš videla slabe volje. Očitno nekaterim ne zaleže...

Cita - jaz tudi vidim, da si nas samo malo ogleduješ in nam nič ne napišeš. Pogrešamo te!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.10.2008 15:04:03   
jjasna85
Dali* ti si pa čisto padla v to urejanje seznama a? user posted image  hehe... verjetno je tudi jjasna vsa vesela, ker si lahko malo oddahne.. hvala obema user posted image

mizi in pikapoka 12345 - dobrodošlica tudi iz moje strani!!

JJasna tvoj tamali je pa res luškan... ker ne vidim tvoje in od moža (sej si že poročena ne?!?user posted image ) slike, sem se odločla, da je tamali kar po MAMI lep user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.10.2008 15:07:01   
jjasna85
Drugače se js že cel dan odločam al naj napišem 2 moji veseli novički al ne... najraje bi še kakšen dan počakala, ker vem, da nas je novica od enkratne vse pretresla... pa bi po moje ta dan raje pustila zanjo pa Amadeja...
sej ne vem...user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.10.2008 15:09:04   
Anonimen
mizi in pikapoka 12345 - Dobrodošli! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85
JJasna tvoj tamali je pa res luškan... ker ne vidim tvoje in od moža (sej si že poročena ne?!?user posted image ) slike, sem se odločla, da je tamali kar po MAMI lep user posted image

Sem poročena. user posted image Ja, lep je pa res po mamici, nimaš kaj! user posted image user posted image user posted image Hec.  Tudi drugače pravijo, da mi je full podoben. Ima res po meni poteze obraza in obliko oči. Usta ima bolj po očiju in barva učk je po očiju. Tko, da ni dileme čigav je, poštarja pa nimamo tko lepega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.10.2008 15:27:29   
pikapoka12345
Živjo,

hvala za vse dobrodoščice...

Do sedaj še nisem preveč brskala po foromu. Danes sem šla malo pogledat.

Podatki pa so: spola ne vem, naslednji pregled 4.11., porodnišnica: Ljubljana, +2kg, okoli pasu pa se nisem merila še... v prihodnjih dneh dam podatke. Je pa to druga nosečnost in bo 22.3. prvi otročekuser posted image

Drugače pa sem odkrila ful luštnih člankov, nasvetov. Tko, da hvala vsem.

Pa pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
8.10.2008 15:50:16   
jadrnica
enkratna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot so že mnoge napisale, so besede odveč, mislim nate in me je kar konkretno stisnilo pri srcu, ko sem prebrala tvoj post. in to še po IVF postopku. res, izjočita se s partnerjem potem pa pogumno naprej in upati na uspehe. se pa strinjam s teboj, da je osebje bolnišnice resnično zlato in so lepo ravnali, kar je vsaj nekoliko omililo bolečino....če jo sploh karkoli lahko............

ostalim pa en lep pozdrav od slabotnice z glavobolom......pa še za sluzbo mam neki za narest, pa se mi tolk upira (a še kdo dela na bolniški za službo?)

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.10.2008 16:02:40   
Pupa7
enkratna - moje sožalje, jočem s teboj, vendar ne obupaj! Vedno posije sonce pa naj bo še tako črn dan!!! Objem!!! 

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
8.10.2008 16:39:03   
piamaria
enkratna - svet je res nepravičen, sočustvujem s teboj,sem bila v podobni situaciji, pa sem prebredla!

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.