|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.10.2008 12:41:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Jaz bom ignorirala vse po vrsti user posted image , ker nimam časa za komentirat... tamal spi in imam še en kup delaaaaa! user posted image user posted image
jaz bi dan še sebe dala na ignore,pa mi ne rateuser posted image user posted image user posted image

grem jaz tud vstran od compa,ker še nisem čisto NIČ pospravlauser posted image user posted image user posted image

punce,fajn bodite.....uživajte v lepem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naja ti tuduser posted image user posted image user posted image user posted image
vam jutr bolj zagnjavimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.10.2008 12:41:59   
Naja30
Hej, narobe si me razumela. user posted image  Saj nisem tečna, pravim da od zaspanosti se sam smejem. A ni to fajn?? user posted image user posted image  Mal se je pa treba hecat. Nosečnice morajo dat črne misli na stran in tega se striktno držim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.10.2008 13:28:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Hej, narobe si me razumela. user posted image  Saj nisem tečna, pravim da od zaspanosti se sam smejem. A ni to fajn?? user posted image user posted image  Mal se je pa treba hecat. Nosečnice morajo dat črne misli na stran in tega se striktno držim. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ti si mene preveč resno vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image vem kak zgleda,ko ti zarad utrujenosti zaverglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
točno tako,mi nimamo prostora za črne misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.10.2008 13:57:32   
tasa_m
hei punce.
Da še javim jaz da je pri nama ravnokar prišlo do spremembe in imam pregled namesto 17.10 zdaj v soboto 11.10. Tako da ko boste urejale seznam lahko popravite...
Lep sončen pozdrav iz Maribora..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.10.2008 14:03:28   
Anonimen
VSe lepo na pregledih.

Hedviga - dvomim, da imaš morfologijo, ker jo imam jaz šele čez14 dni, pa sva dan razlike med PDP-jem.

tasa_m
- Če si doma se več razmeče, ane? Med se tud zdi, da kr naprej pomivam, pucam, perem in kuham. user posted image

spps - Meni moja morfologija vedno dela po dopolnejnem 20t, nikoli prej. Jaz jo bom imela točno v 20t6d. user posted image

modrčki za dojenje - Jaz sem v prvo imela Mullerjeve in so mi bili fajn in poceni. Za začetek (malo pred porodom) sem kupila dva, potem sem pa samo še moža poslala ponje, ko sem videla, da sem zadela številko. Kupila pa sem isto št. modrčka kot sem jo imela tik pred porodom.

Naja30
- Mene boli predvsem in še vedno križ (ampak malo manj kot prejšnje mesece), pa na desni strani pod zizo med rebri. Pa ne mine ne če ležim, ne sedim, nič. Me je pa na istem mestu bolelo že v prvi nosečnosti.

..... ostale bom še naprej ignorirala user posted image - se je sinko zbudu...

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.10.2008 14:31:11   
buksi
Lep sončen pozdravček punce.
Se oglašam po dolgem času, vas pa redno spremljam.
Tudi mene se je lotil ta prehlad in to tako hitro, ker delam kot uciteljica in vsi otroc nekaj kihajo...
Sem pa imela v nedeljo zjutraj cisto malo krvav izcedek ( res mmlao in to samo  zjutraj)- mislim, da je prislo od tega ker sem zakašljala in me je mocno zabolelo v trebuhu. POtem ga pa ni bilo več. Samo takrat. Upam, da je vse ok, do pregleda pa je še daleč. Že dva dni po službi raje malo počivam. Mislite, da je možno, da je bilo samo od tega?

Me pa zanima ali lahko prehlad zdraviš z kapljicami za nos in propolisom?

Tudi jaz še ne čutim gibov otročka. Komaj čakam, da jih začutim. Sicer pa sploh ne vem kako to izgleda, ker je zame vse prvič.
Kar pa se tiče nakupov: Jaz imam samo voziček, ki sva ga dobila zaporočno darilo od šeškarjev. Je še čisto lepo zapakiran.

Ok,
lepo se imejte in se se javim.

Za seznam: Kraj porodoa Postojna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.10.2008 15:02:37   
jadrnica
hoj buksi
glede  krvavitev jaz ne bi delala panike, če je blo čist mal pa je mal bolelo, nimam pa pojma zakaj je nastalo, lahko je 1000 in en razlog - žilica, ranica...pa kaj jaz vem vse, če bi se ti bolje počutila pa le pojdi G povedat in se pokazat kaj dogaja

ščipanja in bolečine v trebuhu, mehurju, pod rebri...in kaj jaz vemkje še
meni se tudi to stalno dogaja, sploh je ta moja prebava taka, kot da še nikol nisem nič jedla in se mi vse tko naglas pretaka kot da bi radijo poslušal....res, pač pravim da se vse razteza pa je to to, je zlo odvisno kaj pojem res.....fižola se niti pogledat ne upam, kaj šele zelja user posted image user posted image user posted image tko da ne vem kaj bo s kostanjemletos,pa tkoje moj favoriteuser posted image user posted image

sem že mislila, da je konec te slabosti ( v čet sem nazadnje bruhala) in potem spet danes   user posted image user posted image user posted image jao , a ne bo tega že konc? no kaj dost nimam za narest, kot se cartat...grem pospravljat...tokrat na vrt...motovilec bo cas čas za jest, mnjam......likalna miza lahko počaka do zvečer

počas se bom pa tudi jaz začelaz imeni ukvarjat...si bom kar knjigo izposodla za začetek, neko listo sva že naredila, pa so nama prbližmn ista imena všeč..

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.10.2008 15:29:32   
SRCCEK
Ojla

Včeri sem mela pregled, zaenkrat je vse ok, ja no razen malo bakterij v vodi-upam, da se bo to poštimalo. Morfologijo mi bo naredil na naslednjem pregledu, to je 3.11.2008. Sem se pa v mesecu dni zredila za skoraj 3 kg user posted image  user posted image  user posted image .........bom delala na tem, da jih ne bom dobila spet 20 kg gor, tak kot sm jih prvič.

Uživajte maksimalno pa čuvajte se.

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.10.2008 16:14:00   
janaja
Zdravo punce,

da vas še jaz pozdravim čveke...

Jest pa spet delam do 18h, te hudirjevi direktorji ( sploh če so to moji tati in mati user posted image user posted image ).

Se mi full gušta po sončku.

Kar se pa mošta tiče.... Joj jest tudi komaj čakam da naši začnejo prešat sadje.

Mi počivamo kolkr se le da in komaj čakamo na nedeljo : k gremo na kostanjev piknik user posted image

No mejte se se tipkamo

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.10.2008 16:28:21   
hedviga
Evo nas s pregleda.
Ja, morfologija se res dela običajno malo kasneje, ampak ker imam dvojčka je verjetno zaradi tega malo prej.
Pa še nekako tako je sovpadlo. Verjetno bo itak tudi naslednjuič delal UZ.
Tako, da smo opravili tudi ta korak, na moje veliko olajšanje je bilo vse na mestu in ok!
Videli smo pa tudi med nogice in imamo  (ni sicer 100%) eno punčko user posted image  in enega poba user posted image   user posted image user posted image .
Torej naslednji pregled imam 7.11. Pa še mislim da tegale nisem povedala, rodila bom v LJ.

Vsem en veeelik pozdrav!

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.10.2008 17:28:32   
mama_milchy
Olla,

da se še jaz malo javim; dopoldan sem z očetom laufala naokoli, sedaj pa delam in to 22-te, sploh ne vem, če bom zdržala; drugače pa me kr eki glava boli in tudi iz nosa mi kri teče oziroma mi je včeraj čez dan kr pošteno;

kako ste pa ve?

vse, ki ste danes opravile pregled pa user posted image user posted image user posted image

modrček; ena je spraševala glede modrčkov, če se ne motim, jaz sem imela od muellerja in sem bila zadovoljna; sedaj si bom tudi kakšnega kupila, ker bo zima in se težje sušijo; drugače pa sem pri prvem otročku imela 3kom, čez noč pa plenico;

tasa_m, pri nas je bol čisto, če delamo in prihajamo ter odhajamo kot pa ko smo doma, skozi je nekaj razmetano in je treba pospravljat;

naja30, kako pa je s tvojo punčko? je boljša?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.10.2008 17:43:54   
tasa_m
ja, imate prav ja,..če si doma je non stop zamazano. Vse samo kopičiš na eno stran, bom že pol, pol pa tega ni. Sem pospravla vso stanovanje, edino kopalnica mi je ostala. To pa bom ju3 če bom zmožna ker me je tak vsekalo v križu da se komaj premikam. Zdaj sem takoj vedla zakaj sem na bolniški,..verjetno ne za to da pospravljam ampak zarad bolečine v križuuser posted image Zdaj bom mela razlog za masažo od user posted image tak da se nebo mogel izmuznit..bom jamrala tak fejst. hehe user posted image
mama_milchy upam da bo z tvojim nosom vse ok in da ti šiht hitro mine.

glede modrcev pa ko to berem ste me že prepričale, da si bom tudi jaz šla v Mullerja kupit. Malo še bom počakala, nekje januarja ko mi je mami obljubila da grema v shopping, tak da.. Saj bo januar hitro tu.

Jaz tud komaj čakam na pregled v sob., da čujem srček pol sem pomirjena in bom lahko šla na roj.dan (na katerega mi tak ni) bolj sproščena.

vidim pa da je med februarčicami in pri nas kar nekaj katere nosijo dvojčke. Očitno bo leto 2009 plodno..user posted image z dosti user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.10.2008 18:06:18   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

naja30 - ne bomo te ignorirale, hehehe. Jaz sem imela in tu pa tam še imam te bolečine, ampak po mojem je to zaradi raztezanja maternice. Vsake toliko malo špikne.

Pa dajejo ti Müller modrci faj oporo?

Ja ja, modrci so fajn. Sicer nimajo kosti, ker ta zavira mlečne žleze, ampak vseen daje oporo. Lahko ti ga slikam, ampak ga nimam tukaj zdaj. Boš morala počakat nekaj dni, prav? Ni problema slikat. user posted image

Ni blema naja, te bom prosla za slikico ja, ko boš spet bliže morju. Upam, da te tašča fino razvaja.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.10.2008 18:14:48   
Dali*
Punce jaz pa sploh nimam nobenih težav z napenjanjem in prebavo, kot pišete nekatere, da ne smete pogledat zelja, fižola, kostanja...

No jaz že več kot 1 teden jem kostanj, pijem mošt.

moj jedilnik danes: sezamova štručka z maslom in marmelado + kakav
                             jota (zelje, fižol)
                             pečen kostanj + mošt
                             kostanjeva torta

Nekatere bi najbrž razneslo, ma jaz se pa prav OK počutim.

Tko, zdej grem pa uredit seznamčke.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 7.10.2008 18:20:12 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.10.2008 18:19:03   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -1,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
+3,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., MB,user posted image user posted image
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image +2kg, 107cm
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+0,7 kg, 75 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +0,5 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
 evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image +
5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image +1,5kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 65 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36, 
MAŠKA, ajja   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 7.10.2008 18:27:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.10.2008 18:21:46   
Dali*
      SEZNAM NAJBOLJ BRANIH KNJIG ZA NOSEČNICE
                                     MAREC 2009

1.   Zdrava nosečnica
2.   Devet čarobnih mesecev
3.   Nosečnost od tedna do tedna
4.   Nega matere in otroka
5.   Vse o nosečnosti in porodu
6.   Modrost rojevanja
7.   Devet stopnic
8.   Otrok od rojstva do šole
9.   Revija Mama
10. Revija Moj malček
11. Revija Nosečnica
12. www.ringaraja.net
13. Srečna nosečnost
14. Dojenček - navodila za uporabo
15. Malček - navodila za uporabo
16. Igrajmo se z dojenčkom
17. Miselni razvoj dojenčka in malčka
18. Velika knjiga o dojenčku
19. Nosečnost - vprašanja in odgovori
20. Leksikon imen
21. Moj otrok
22. CD Lovely Baby prenatal
23. Zdrav dojenček in otrok
24. Mati in otrok

Zdi se mi fajn, da lahko tiste, ki kaj beremo lahko priporočamo drugim in izmenjujemo mnenja. Tako, se bodo tiste, ki bi tudi rade kaj prebrale lažje odločile. videle bomo tudi kaj še nismo prebrale, pa je katera izmed nas to priporočila.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.10.2008 18:25:19   
Dali*
Punce...

dejmo....kva se bomo ignorirale? Neeee...ker marčevke 2009 smo same super bejbe, punce, mamice, žene, šefice, pa še marsikaj bi se našlo.

Predlagam, da sporočite (tiste, ki pač še niste) podatke za seznam, da bomo imele lepo zapolnjen seznam, ne pa kr neki na ˇpol". Ali še nič ne veste kje boste rodile, koliko kg ste pridobile, koliko cm....

Dejmo, dejmo s podatki na plano, heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.10.2008 18:34:53   
novo
ojla!
Sm vas hotla sam prebrat, ker imam še tok "papirnate vojne". No, na seznam Dali mi lahko dodaš +5kg,, obseg pa okoli 90 cm.
pozdravuser posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 7.10.2008 18:36:59 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.10.2008 18:49:31   
Dali*
novo...lepo da si si vzela čas, da nas malce prebereš in na hitro počvekaš z nami. Zdej pa naprej v boj s papirji.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.10.2008 19:45:48   
mama_milchy
aja, še za seznam nekaj, ne? teža +3kg, obsega pa nisem merila od začetka tako da ne vem koliko +cm sem pridelala.

kaj počnete, čveke? evo, jaz sem malo dolgočasim v službi, zdaj čakam na pico - mi je zadišala pa sem si kr naročla glede na to, da sem jedla danes ob 12:30 kosilo, je cajt da nekaj pojem, ne? v menzo pa nisem šla, ker mi ni dišalo pa tudi sama semv smeni in ne morem zapustit delovnega mesta....

kaj počnete;

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.10.2008 19:51:50   
Naja30
mama_milchy, Tija je malo boljše, hvala za vprašanje. user posted image  Že po prvem odmerku AB je bolje, misliš da je to možno? Upam, da bo tudi ponoči kaj bolj spala, ker imam res pomanjkanje spanca. user posted image

Dali, za seznamček - pregled imam spet 15.10. Kilce pa +2. user posted image

Mene tako tišči na desni strani trebuha, da komaj sedim tule. Tako da grem likat - kavč. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
7.10.2008 19:59:00   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -1,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
+3,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., MB,user posted image user posted image
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image +2kg, 107cm
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+0,7 kg, 75 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +0,5 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
 evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image +
5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 65 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36, 
MAŠKA, ajja   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 7.10.2008 20:00:11 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.10.2008 20:43:48   
Anonimen
Evo mene! Sem tu, da se ne boste počutile zapostavljene in ignorirane. user posted image Danes imam pa novo frizuro! user posted image No, čist malo me je postrigla in oblikovala to čupo, ker si puščam dolge (poleg ziz sedaj tudi lase user posted image ). Potem smo šli šoping, mali je popil pred spanjem res ogromno mleka in sedaj pančka. Kosilo za jutri je na pol že pripravljeno. Juhica (zarad Jureta) in pa tortilje bo jutri na jedilniku.

spps - Nič nisi pospravila? Ti, ti! Kako bo šele, ko boste na svojem v prizidku, ko boš imela še več za pospravljat? Al pa bo tašča bljižje in naredila kaj namesto "tamlade". user posted image

tasa_m - H kakšnemu G pa ti hodiš, da dela tudi ob sobotah?

buksi - Čajčki, limonce,... pa držim pesti, da bo ostalo samo pri prehladu, ki bo kmalu minil. Glede krvavega izcedka - jaz kot bolj paranoik bi se šla za vsak slučaj vseeno pokazat.

jadrnica - Da te potolažim (user posted image ) nekatere bruhajo do konca, ampak upam da ti en boš med njimi. Da bi slišala naš trijo, ko smo imeli drisko kako se je vse pretakalo po črevesju. user posted image

SRCCEK - Tudi jaz sem imela bakterije v vodi v 1.user posted image in to kar nekaj časa, potem pa se ej zadeva sama od sebe umirila in se ej izboljšalo.

janaja - Ja, v domači firmi je zmeri user posted image delat, ampak nekje moraš.

hedviga - Čestitke za parček! user posted image

mama_m - Jaz imam tudi probleme s krvavitvijo iz nosu, pa sem jih imela že v prvi nosečnosti. Ampak mesec, dva po porodu se je čist urihtalo na staro stanje.

Dali* - Pridna si! user posted image Si mi olajšala dela - full! user posted image Jaz sem po tej virozi še vedno v minusu s kilogrami, ampak če bo šlo tko naprej - s hranjenjem kakor danes, potem bo ta minus skopnel prej kot v enem tednu. user posted image

Zdej pa grem pod tuš.

< Sporočilo je popravil jjasna -- 7.10.2008 20:44:51 >

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.10.2008 20:49:48   
Dali*
Čvekice, jaz grem pod tuš in potem v posteljo, ker morem nadaljevat z branjem knjige...še 400 strani, pa v četrtek jo moram vrniti, ker je že rezervirana za naprej...Pol pa grem naslednjo brat...

Se tipkamo jutri.

Ciaoooo...lepo spančkajte in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.10.2008 20:50:03   
Naja30
jjasna, pri nas tudi juhice rulajo zadnje dneve. Tamal edino juhe nekaj poje, druga ji ne gre.

Dali, uuuuu, ti si pa čisto noter padla! user posted image user posted image  Kaj pa trebutno bereš?

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 7.10.2008 20:51:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?