|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.10.2008 21:21:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna, pri nas tudi juhice rulajo zadnje dneve. Tamal edino juhe nekaj poje, druga ji ne gre.

Ah, našega pa tko težko pripraviš da kaj poje - zdrav ali bolan. Juhice takšne in drugačne z makarončki, rezanci ali pa z zlatimi kroglicami mu pa kr gredo v ritko. Tako, da vedno gledam, da je na jedilniku nekaj kar bo pojedel, kar mu je všeč. Danes sva imela zelenjavno čorbo in palačinke z Nuetelo in je zmazal vse. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
7.10.2008 21:30:12   
Dali*
Naja30- Trenutno berem Tisoč veličastnih sonc, pol me pa čaka Bila sem princesa.

To berem poleg nosečniških knjig, ker se ti mal zrola če bereš samo o nosečnosti in na koncu ugotoviš, da so vse samo copy-paste varianta, da o revijah sploh ne govorim.

Zdej grem pa res v postlo.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 7.10.2008 21:31:27 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
8.10.2008 5:21:10   
PERSIDA
Pozdravček vsem.
Ne ne hodim delat samo skoraj vsaki dan preživim od treh do petih za računalnikom ,ker ne morem spatuser posted image .Kaj ,pa naj delam tak zgodaj.Pa malo za nazaj preberem ,pa tak no.Noro v glavnem.
hedviga - user posted image user posted image user posted image svaka vam čast,mene že tudi pošteno matra spol,približno dva tedna še ,te,pa da vidimo.Upam samo ,da ne bosta skrivala kaj  imata.Si res ful želim vedet spol.
Tudi ostalim čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image
jjasna-maš ,pa enga cukrčka
Sedaj občutim tud jaz tisto ščipanje v križu ,kot bi mi nekdo kosti narazen vlačo.Ja nič kaj fajn.Je že dolgo tega odkar sem imela probleme s križem samo ne zaradi nosečnosti.
Drugač ,pa kar guaramo,včeraj sem naredila eno sranje.Se mi je tako zaluštala sveža čebula pol ,pa sem mislila cel dan ,da mi krof raznese ,ko me je žgalo,pa še zdaj ni ravno super.Sem liter mleka čez noč spila,da sem sploh lahko kaj spala.Na napakah se učimo, kaj hočeš.
Ja dali včasih je treba vse brat:napisala sem +2.1 kg in 104 cm obseg.Zastopim ,maš dost vsega.Zdaj vidim zakaj ,ti ,tako hitro knjige bereš user posted image user posted image user posted image ,ker vsako druga stran prebereš user posted image user posted image user posted image .
Drage moje ,ko spet ne bom mogla spat se slišimo.Lep pozdravček vsem.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
8.10.2008 7:04:51   
_andreja_
Da še jaz mal sporočim podatke obseg trebuha je okroglih 110 cm zredila se nisem nič se fejst mirkam, ker sem se v prvo tolk fejst zredila in nočem s 100 kg it rodit... rodila bom v Trbovljah (razen če bi bila fejst nuja da bi me mogli z rešilcem peljati poli bo Celje, ker rešilec pelje v Celje in ne v Trobovlje... ampak upam, da ne bo tko na hitro šlo)

16 4/7 sem noseča in včasih že čutim tiste prve mehurčke in noben me ne more prepričat da to ni to ker vem da je to to. Tudi ginekologinja je rekla, da je dojenček (ki vzstrajno skriva svoj spol) fejst v spredej leži, in tudi materico ko se vležem čist celo z rokami občutim....

Drugače je pa naš sinko prehlajen, kašlja kot nor, iz nosa mu teče katastrofa, da ne omenjam kolikokrat se je po noči zbudil... danes je šel sicer v vrtec, ker jaz ne morem cele dneve z njim tečt okol, itak ni nič primiru... je bil pa včeraj in v ponedljek doma.... Za kašelj imamo itak ventolin in mu bo pozdravilo upam, da letos ne bo nobenega bronhitisa... samo nimam pa pojma kako mu naj pozdravim smrkelj z Operilom smo za ta mesec zaključili, jemali smo ga 4 dni in to je dost, nucal mu pa ni čisto nič...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
8.10.2008 8:34:53   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

To berem poleg nosečniških knjig, ker se ti mal zrola če bereš samo o nosečnosti in na koncu ugotoviš, da so vse samo copy-paste varianta, da o revijah sploh ne govorim.

Predvsem to, ja. Prebereš eno ali dve in vse veš. user posted image

Današnja noč je bila že bolj mirna. user posted image  AB so prijeli in obe sva se naspali. Tamala je zdajle malo sitna, pa ne vem ali bi šla malo ven z njo ali ne. user posted image
V predelu desno kakšna 2 cm od popka me še vedno tišči, ena čudna bolečina je in včasih se premika od spodaj navzgor in je zelo neprijetno. Je kateri znano to? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
8.10.2008 8:43:55   
Grahec
Jaz sploh ne dohajam dogajanja na tem forumu, imam ful dela in v službi in doma...
Ma, toliko sem brala, da sem se prepričala da ste vse še žive in kolikor toliko zdrave user posted image . Vsaj tako še naprej, tiste ki pa imate težavice pa seveda s čimmajn težavicami dalje!

glede špikanja & bolečin - mene nekaj špika in tišči pod rebri oziroma malo pod prsmi, sam trebuh, jajčnik, spodnji del pa čisto nič... Tudi pod rebri me navadno ščipne le pri kakem hitrem vstajanju in drugih hitrih gibih.

modrc za dojenje - Kje v Mullerju jih imajo? Mislim na polici pri katerih izdelkih... ali pa kje v kakšni od LJ trgovin, ker sem zadnjič nekaj na hitro gledala in sem hotela pogledati  tudi kako zgledajo ti modrci... pa  jih na Rudniku nisem najdla.

podatki za seznam - obseg 99, tehtala se pa od prejšnjega pregleda nisem, se bom kaj v kratkem in sporočim

krvavitve iz nosu - sem imela kar težave, pa je zdaj kakih deset dni veliko bolje, ko po nasvetu osebne zdravnice uporabljam fiziološko za vlaženje nosu, (Sterimar ali nekaj takega - to je fiziološka v spreju)

juhice -vidim, da sem jaz taka kot nekateri vaši tamalčki user posted image , imam tudi sama res zelo rada vse sorti juhice. In imam srečo, da me soseda - no to je tašča user posted image  z njimi razvaja, ker ona skuha in nama z možem pusti za popoldne, ko prideva iz službe in potem med tednom jem večinoma juhice, ker to najlažje počaka in ostane dobro po par uricah.
OK, dovolj sem naložila zdaj pa pridno pisat spet eno govoranco za počasi poslavljajočega šefeta. user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
8.10.2008 8:45:49   
Nina00
Punce, jaz se vam samo na hitro javim. Ste bile tako pridne, da imam za nazaj za prebrat skoraj 20 strani. Ko mi to uspe, bom malo pokomentirala user posted image user posted image
Upam, da ste vse dobro, da so do sedaj že vse slabosti in krvavitve minile in da lahko vse mirno uživate v nosečnosti.
Jaz sem zelo dobro, če odštejem prehlad, ki pa že počasi mineva. Sva oba z Jonom smrkala, sedaj pa oba kašljava, a se ne dava. Jona od začetka meseca uvajam v vrtec. Včeraj je že spal tam. Sem prav ponosna nanj user posted image . Zjutraj sicer kakih pet minut jezno kriči, a ko se umiri se igra, sodeluje v dejavnostih, smeji in tudi je rad. Če ga kdo vpraša, če mu je v vrtcu všeč, prav zavzeto pokima. Upam, da mu bo še naprej.
Naja, za tvojo malčico pa ena  user posted image , da se čim prej pozdravi.

Vas grem zdaj brat, a imam samo še 15 minut, tako da mi ne bo uspelo prebrat vse kar ste napisale.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
8.10.2008 9:04:35   
mediuhec
pozdravljene punce,

dolgujem še poročilo iz pregleda! poslušali smo srček, UZ nič kljub temu da mi je na NS odkrila nekakšna jezerca?
končno sem izvedela kolk kg + imam; doma nimam vage - na srečo al pa tud ne ker sem šla gor za +3,5 kg. obseg trebuha je 85 cm, naslednji pregled bo že morfologija - 11.11.

a imate ve tudi tako zgodaj morfologijo?

pa še nekaj. a veste da moja G očitno ne ve, katera je mejna vrednost za zastonj AC! ves čas je govorila o mejni - o tisti 1:600, ki jo imam jaz za starost?!%$## hudiča kaj naj si mislim? pa žensko drugač pohvalijo. kako da ne ve za 1:300, meni je to osnovni podatek.

iz nosu več ne krvavim. gibov tudi še ne čutim, no bodo že ,a ne? knjig mam nekaj doma, samo se še nisem konkretno zraven spravila (pa popoldan se mi spi in se mi ne da brat).

lepo vas pozdravljam, vam še kaj napišem čez kak teden - sem odsotna in bom na abstinenci: nič interneta, nič branja vaših čvek...user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
8.10.2008 9:15:17   
Naja30
Grahec, modrce najdeš v Mullerju tam pri otroških stvareh, v KP npr. so zraven flašk in blazinic ipd.

Nina, o tudi tvoj Jon je zdaj v vrtcu? Saj se bo navadil, Tija se je tudi. Samo kaj, ko je zdaj spet toliko časa ne bo, da bo uvajanje jovo na novo. user posted image

mediuhec, kolikor jaz vem, je meja za AC 1:300.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
8.10.2008 9:26:41   
Nina00
Za seznam: +2 kg. Obsega si pa še nisem merila.

yania, če ti otrdeva trebuh, je to znak, da rabiš več počitka. Svetujem ti pa tudi, da si kupiš Magnesol (magnezij v šumečih tabletah) in ga nekaj časa redno piješ.
Naja30 ti tudi magnezij pij,če imaš občutek, da ti otrdeva trebuh. No, berem, da si si že z Donatom pomagala user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
8.10.2008 9:32:33   
Nina00
mediuhec verjetno je tvoja g malo pozabila točno številko. Najbrž se zanaša na izvid NS - tam vedno tudi piše ali svetujejo AC ali ne.

Naja30 hvala za spodbudne beseda. Saj vem, da se ima že zdaj v vrtcu lepo. A mi je zjutraj vseeno hudo, ko grem in slišim njegovo kričanje, vmes pa mama, mama. Ja, verjetno bosta s Tijo šli še enkrat skozi uvajanje. Na srečo imaš to možnost. Če se nam kaj zalomi, bo pa hudo, saj bom za tole uvajanje porabila letošnji dopust do konca.

Lepo se imejte. Sedaj pa šibam, ker že zamujam.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
8.10.2008 9:52:57   
Dali*
Ja dali včasih je treba vse brat:napisala sem +2.1 kg in 104 cm obseg.Zastopim ,maš dost vsega.Zdaj vidim zakaj ,ti ,tako hitro knjige bereš ,ker vsako druga stran prebereš .
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čuj PERSIDA, berem res zelo pozorno, ampak tvojih postov se mi ne da brati, ker so zelo nerazločni. Pišeš vse prez odstavkov, brez odobeljenih imen. Tako, da so res zelo slabo pregledni. Le klikni kak enter vmes in odebeli imena, da vemo na koga se kaj nanaša user posted image user posted image user posted image .

Berem pa res veliko, ampak ne spuščam strani. Daleč od tega. Res pa je, da malo obvladam tudi hitro branje, ki mi je prišlo prav pri študiju.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 8.10.2008 9:53:46 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
8.10.2008 10:04:27   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -1,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
+3,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg, 104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image +2kg, 107cm
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+1,5 kg, 77 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +0,5 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
 evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image +
5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   2 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 65 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36, 
MAŠKA, ajja   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
8.10.2008 10:08:11   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

naslednji pregled bo že morfologija - 11.11.

a imate ve tudi tako zgodaj morfologijo?

Mediuhec, jaz imam naslednji pregled v 20t in omenila mi je, da boma delali morfologijo v 22. tednu, tako da jo bom najverjetneje imela takrat kot ti, saj imamo PDP blizu.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
8.10.2008 10:08:59   
Dali*
Punce hvala, ker lepo sodelujete in pridno sporočate podatke za seznam, da bo vedno bolj pisan....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
8.10.2008 10:12:16   
Dali*
Bolečine v križu - ecco, jaz že 3 dni sedim na žogi, ko sem za compom in bolečin skorajda ni več, pa mal se postavim v mačji položaj in razmigam mal hrbtenico. Priporočam, da si kupite žogo za sedenje... Če ne bomo do marca že čist fertik...

Naja30 - waw, samo, da ste se lahko malo v miru naspali. Najbrž ste zdej na dobri poti k ozdravitvi, ne.user posted image

jjasna - ma kolk lep avatar, tvoj mali je res tak cukrček. Upam, da je pri vas tudi kaj boljše zdravstveno stanje...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
8.10.2008 11:20:56   
Naja30
jjasna, jaz sem tud že prej hotla tvoj novi avatar pohvalit. En tak cuker je na njem! user posted image
Jaz ga tud moram zamenjat, ker poletje in z njim sladoled je že daleč... user posted image

Dali, tale ideja z žogo je pa dobra. Bom sprobala.

Eh, jaz sem ugotovila, da me spet malo levica zafrkava in zato me boli od vzadaj do spredaj in sem misla najprej, da je kolk. Pa ni. Tak da se nalivam s tekočino in kamilice pijem. Boli pa ko user posted image , kot taki napadi so. Se spomnem, da ko sem bila noseča s Tijo semi je tudi to zgodilo in mi je uspelo z veliko tekočine.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
8.10.2008 11:36:48   
enkratna
Drage marčevke,

z grozno bolečino v duši vam sporočam, da nisem več marčevka 2009. V soboto zvečer mi je namreč odtekla plodovnica in včeraj sem morala z umetnimi popadki roditi (oz. splaviti) fantiča 310g, 18 cm. Plod pri 16. tednih je namreč nemogoče rešiti, še posebej ker mi ni ostalo niti trohice plodovnice.

Osebje bolnice Brežice je bilo neverjetno, še posebej dr. Kočnarjeva, zaradi katere je bila ta huda izguba vsaj malo lažja. Vem in prepričana sem, da je ravno človeška obravnava pomagala k temu, da za naprej ne izgubljam upanja!
V soboto, ko je morala povedati grozno novico, je to povedala izredno obzirno. Povedala mi je to ne samo kot "pacientki, ki bo izgubila plod" ampak kot ženski, ki se bo morala posloviti od deteca. Nato naju je z možem pustila same, da sva skupaj, v samoti objokovala to hudo novico. Naslednji dan si je ponovno vzela čas zame, mi celo v branje prinesla knjigico "Prazna zibka, strto srce". In včeraj so mi podarili odtis nogice v spomin (s pripisom "Amadejev odtis nogice"). Nogica, še ne 2 cm velika, me je spravila ponovno v neutolažljiv jok - a vendar sem jim tako hvaležna za to gesto, kajti to je vse, kar mi je ostalo od Amadeja. Sestra Tanja je bila izredno izredno pozorna, empatična; sestra Anica pa je dobro uro sedela ob meni, me božala po rokah, hrbtu in obrazu pri vsakem popadku in mirila. Hvala, osebje porodnišnice Brežice!

Zdaj me čaka 14-dnevni počitek (včeraj sem namreč prvič v življenju "padla skup"), nato genetski posvet, revmatološke preiskave (na prvi pogled je sum za tako zgodnji razpok verjetno vnetje ovojnice oz. plodovnice - kar se bo potrdilo po patološkem izvidu v Ljubljani).

Dekleta, čeprav še vedno žalujem, čeprav se mi solze ulivajo vedno znova in znova, ne izgubljam upanja! Vem, trdno sem prepričana, da bova z možem deležna čudeža starševstva! Takoj ko bo mogoče, se bom ponovno uvrstila v IVF postopek in upam, da bo že božiček naslednje leto tisti, ki bo prinesel nov upanje v naš dom.

Hvala vam vsem za čas skupaj! Srečno vam in vašim pikicam, veselim se za vsako od vas in vam želim vse dobro še naprej!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
8.10.2008 11:49:42   
Dali*
enkratna

Sprejmi en pristen objem in vse dobro naj se vama godi naprej! S tabo smo bile v dobrem, prav tako se ti zdaj pridružujemo na drugi ravni.user posted image

Kaj več pa sedaj sploh ne morem napisati, ker me je zelo prizadel tvoj post in čutim s tabo!

user posted image Naj bo Amadej ves čas s tabo in ta da novih moči za nove "boje"!!!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
8.10.2008 11:52:59   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -1,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
+3,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+1,5 kg, 77 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +0,5 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
 evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image +
5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   2 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 64 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 8.10.2008 11:55:12 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
8.10.2008 11:53:03   
Grahec
enkratna ojoj! user posted image user posted image user posted image  Tako mi je hudo zate, da težko karkoli napišem, ker jočem kot dež.

Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da so bili vsaj prijazni s teboj!

Želim ti veliko poguma in prepričanja, da bodo prišli lepši trenutki tudi zate! Vse dobro in še enkrat drži se!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
8.10.2008 11:56:55   
dana
Enkratna tako mi je žal da se vama je to zgodilo.
In to v 16. tednu ko misliš da si že izven nevarnosti.

Če nisem preveč zvedava - ali si imela kakšne znake preden se je to zgodilo ali ti je samo voda odtekla?

Drži se user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
8.10.2008 12:00:26   
spps
enkratnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je...ostala sem brez besed in s solzami na očeh...Držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
8.10.2008 12:04:02   
Nina00
enkratna moje sožalje. Jočem s tabo user posted image user posted image user posted image
Naj bo Amadej user posted image  s tabo in tvojim možem. Nikar ne izgubita upanja.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
8.10.2008 12:05:08   
jjasna85
Enkratna izredno težko mi je bilo brat tvoj post. S tako čutnostjo si ga pisala, da sem imela kocine pokonci prav cel čas.
Verjamem, da ti je težko in, da ti nobena od nas ne more ravno preveč pomagat... lahko pa si prepričana v to, da bomo v mislih s tabo in, da si še vedno dobrodošla na našem forumu, saj bomo z veseljem prisluhnile tvojim mislim (pa ne glede na to al bojo pozitivne ali ne)!

Saj veš.. prijatelji v dobrem in slabem!

user posted image user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?