soncek.djukelica
|
dober večer, našla sem nekaj časa,da se tudi jaz oglasim! Hokejistka, midve sva v klubu "brez zobkov", ker pri nas Sara še nima nobenega! A čemo za kaj stavit,katera bo dobila prej? Tudi mi smo bili bolani, in od vsega hudega sem na koncu tudi jaz zbolela, tako da je mogla babi pridet nas vse pedenat! Pa sploh ni bilo kaj hujšega, le navaden prehlad! Upam,da bo naslednjič v milejši obliki! Vrtec, se moram tukaj strinjat z lano38, da je bolš imeti otroka doma, pa ne toliko zaradi vzgoje, temveč izključno zaradi tega,da mu ni treba revčku zjutraj zgodaj vstajat!Glede družbe in pa discipline je pa prednost vrtca! Moji dve punci sta aktivni, Sara že hodi ob opori, se dviguje kjer koli je kaj za prijet, je pa ne silim,da bi z mano delala korake, naj se kar sama nauči ob mizi, kavču... Medtem ko je Victoria bolj lene sorte, začela je puzat na vseh štiri, prej je bolj pingvinčka špilala , dvigovati se je tudi začela, čist sama se je le ene parkrat, če pa ji držim roke, pa lepo dvigne ritko! Komot punca bo! Ne bo se pretegnila! Hrana, včasih sta super in lepo jesta, drugič spet po ustih vlačita in sploh nočeta pogoltnit, kot pri tebi Vrtnica! Victoria kdaj zažene sitnobo, in se dere, ko hranim Saro, kot da ji ne privošči, in da moram sam njo futrat! In pa prve trme se že pojavljajo, pri obeh! Spanje, nimam težav že od 3 meseca, ker mi spita celo noč! No bile so noči, ko sta jokali,vendar so bile redke in lahko le potrkam, da imam pridne otroke! Povečajte jim obroke čez dan, da bodo ponoči spali! Se pa jima ful nasmejimo, ker se imata radi in sta tok veseli drug druge! Zjutraj ju dam skupaj v eno posteljico, jaz pa pripravljam zajtrk in se tok ena drugi smejita in govorita, ker se celo noč nista videli! Evo, morda sem kaj pozabila kometirat! Raho, lepo da se oglasiš! lahko noč