|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
8.10.2008 11:32:07   
malcekvita
dobrodošla Tink@!
Sonček je...user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.10.2008 11:35:10   
zupancdam
srečka 85, ČESTITAM ZA PREGLED! POVEJ MI, A TO SI IMELA NUHALNO AL NAVADEN PREGLED PRI SVOJI GIN. zANIMA ME KAKO SO VIDELI, DA BO FANTEK, MI SI GA NEIZMERNO ŽELIMO IN JUTRI IMAM NUHALNO, UPAM DA KAJ POKAŽE, ČEPRAV PRED 2 LETOM SEM IMELA NUHALNO PRI ISTI ZDR, PA JE REKLA DA BO FANTEK, PA JE BLA PUNČKA, A SE JE VIDELA POPKOVNICA ZA SEBE IN TISTO MED NOGAMI ZA SEBE(ne vem no kako naj napišem). Nestrpno čakam da izvem spol, čeprav si želimo fanteka bomo, če bo še ena punčka veseli!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.10.2008 11:49:37   
april09
zupandam ... kako dojenje?

punce, jaz moram poklicat mojo sefico in ji povedat. sem dobila en mail, glede na vsebino katerega res moram povedat, ker drugace bo se vecja stala. user posted image  sem pa cist presrana, ker .. ma ne vem, ker vem, da jih bom pustila na cedilu, da sploh niso pricakovali tega, ker mi je bed zarad tega - ne me narobe razumet - bejba je na prvem mestu, ampak vseeno je bed in tezko glede na situacijo v sluzbi..user posted image  

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.10.2008 12:01:14   
matt
Hojla,

madonca srecka 82 maš pa velikana pod srčkom, za tabo sem samo 3 dni pa so mi ga včeraj namerili 65 cm... ja včeraj sem spet videla sončka, je mahal z rokicami kot ati, ko zaspiuser posted image , tako da mu bo zgleda res podoben. No hvala bogu je vse OK, naslednji pregled pa imam šele 19.11, zdi se mi neskončno daleč, ker bi user posted image  kar naprej gledala.  No, včeraj sva z možekom končno zožila izbor imen za punčke, ker se prej nikakor nisva strinjala, odločila pa se bova ko bova zagledala pikico... za imenovanje fantka pa je že itak določeno že nekaj let. Tudi midva sva zvedela spol na NS, samo bom počakala, da mi G potrdi.

LEP POZDRAVČEK

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
8.10.2008 12:03:10   
urnebes
April 09....meni je tudi težko glede na situacijo v službi. Sej zato mi je šlo pa na jok ko sem šefu povedala. A veš kaj...oni se ne bi pol toliko sekirali na naših mestih. Me pa zmeraj hočemo narediti da bo volk sit in koza cela. Pa se včasih ne da!

Jaz sem pa šla po izvide in je riziko majhen za DS, ostalo pa mislim da je tudi OK. Moral jutri iti k dr. da vidim kaj mi bo rekla.

LP

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
8.10.2008 12:06:11   
Blancica
Pozdravljene punce!
Da še jaz sporočim rezultate od NS. Sem bila tam 2 uri, pregledala me je 3x plus na koncu še vaginalno, ker se moj lubček ni in ni želel pokazati tako kot je želela doktor user posted image  no ja, zato pa imamo super dvd z našim malčkom, ki je dolg pol ure user posted image ... Vse je bp, veliki smo 6,3 cm, NS je 1,3 kar je super in mi je dvignilo rezultat glede na mojo starost...tako da se potem nisem odločila še za dht test...skratka, možgani se dobro razvijajo, glavica je lepo oblikovana, prstki so vsi, trebušna votlina je bp, hrbtenica lepo oblikovana, nosna kost je prisotna, skratka...naš otrok je pravi lepotec user posted image , samo maha z rokami in nogami in se ne pusti kaj dosti motiti user posted image ...čisto po mamici....očka pa je bil tako impresioniran, da je kar malo obsedel user posted image  sploh ko mu je mali začel na veliko mahati user posted image
Tako, to so bili naši utrinki ...vse je bilo fenomenalno...doktor ŠELIHOVA JE FENOMENALNA, RESNIČNO!!!, vse je povedala sproti, vzela si je čas in bilo je super. Spola pa naš malček ni želel razkriti user posted image  je bil tako sramežljiv ... ampak vseeno... srček pa bije 158 udarcev na minuto ... Pdp ostaja nespremenjen...
to bi bilo zaenkrat vse user posted image
Resnično je to ena prelepa izkušnja

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
8.10.2008 12:11:04   
Blancica
Aja, pa še to....rodila bom v Postojni user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
8.10.2008 12:35:18   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                            user posted image
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           11.11.     user posted image CE     

02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10.       user posted image LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10.      user posted image LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.      user posted image
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                           user posted image

03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                        user posted image
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                      user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                       user posted image     

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                         user posted image
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)       14.10.     user posted image PO    

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10.       user posted image
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )                             user posted image

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          09.10.       user posted image

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                         user posted image
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          14.10.    user posted image   SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)                             user posted image   Trst
user posted image Artičoka                        (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)        04.11.         user posted image  

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                              user posted image
user posted image bineti                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                user posted image

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          28.10          user posted image MS

10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        05.11, 04.12 user posted image LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.            user posted image
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                  user posted image

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                        02.10.user posted image LJ
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image
user posted image matt                             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11             user posted image
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                                    user posted image
user posted image aprilcica09                   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.             user posted image LJ                          

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                   user posted image
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                                   user posted image

13.04.
user posted image
tink@                            (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11              user posted image NM

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10.              user posted image SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image
user posted image
KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                    user posted image

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )                                  user posted image
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )                                 user posted image
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)          20.10.              user posted image                      

16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                      06.10.user posted image
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                  user posted image

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          11.11., 08.10.user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          12.11              user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           23.10.            user posted image SG

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10.,            user posted image PO  
user posted image malapikica(36)            (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           30.10              user posted image MS

19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image LJ                          

20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          06.10 06.10     user posted image  
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)           28.10.,07.10.HBuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10  user posted image
user posted image zupancdam (26)           (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10. user posted image TRB
user posted image  frutolina                         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)            5.11.                user posted image

21.04.

22.04.
user posted image
m.. tina (24)                 (št.user posted image 2, št.user posted image 0)                          15.10.user posted image

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                     user posted image
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )          06.10  14.10  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št. user posted image 0 )            16.10.,13.10.user posted image

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           28.10., 10.10. user posted image CE
user posted image
kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št.user posted image )                            13.10
user posted image                 

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. user posted image 1 , št. user posted image 0)                       16.10user posted image MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.user posted image   2)           2.10.,  15.10 user posted image PO
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                       14.10 user posted image LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                        13.10.user posted image LJ
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)                          14.10user posted image                
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                                   user posted image
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                      user posted image
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                       user posted image

28.04.

29.04.
.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10.user posted image BREŽ

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             13.10., 21.10. user posted image CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.             user posted image  
xx.04.
user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                                     user posted image
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                                    user posted image

Trenutno imamo:

user posted image :3
user posted image :2
user posted image : 68                     

TRENUTNO NAS JE: 73
nosečk user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavicauser posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassikauser posted image user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
8.10.2008 12:37:55   
malcekvita
Blančica tudi moj je kar brez besed obsedel. Edino, kar je znal vprašat je blo to, katerega spola je otroček user posted image

April09 na koncu s vse izide tako, kot se mora. Mogoče bo res najboljše, če se kar odkrito pogovoriš. Boš vsaj mirna, ko se boš rešila bremena. Srečno!

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
8.10.2008 12:42:32   
sonček85
TINK@:DOBRODOŠLA IN SI ŽE NA NAŠEM SEZNAMU.nAJ PIKICA LEPO RASTE ŠE NAPREJ IN SREČNO.Kaj sta vidva vajinega sončka spočela 1 mesec po poroki .bravo in naj bo tako srečen in vesel kot sta vidva.user posted image user posted image user posted image user posted image

srečka82:bravo za odličen pregled in za spoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,je pa res da je že pravi velikan 87 m in še celjanka si.Mogoče se pa poznava user posted image user posted image Naj mali vragec lepo raste še naprej tako lepo

april09
:povej šefici in kar bo bo.Tudi meni je hudo ko sem na bolniški,A bolje da sem doma kot pa v službi kjer je napor in tako vem da bo s pikico vse dobro in da je umirjena.

matt:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

blančica:user posted image user posted image user posted image za NS

JUNONA:MISLIM ,DA JE pogreb za njimi in sem se 3 dni nazaj čula z njo .Je hudo ,a ima pikico ,ki jo potrebuje in za njo bo močna

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.10.2008 12:47:58 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
8.10.2008 12:46:43   
april09
Hvala punce .. ma saj vem, da bo pol eno veliko breme padlo z mene, ampak se kar ne spravim, zdaj delam en report in ko koncam, se bom upam spravila poklicat.. gulp

blancica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2711
8.10.2008 13:07:42   
Piruri
April...don`t worry...ker oni zate nebi naredili pol toliko kot si ti želiš stvari poštimat...zdaj so prava leta za imet otroke...služba in kariera pa lahko prideta kasneje...za otročke delat pa se ne da prestavit...user posted image ...

Nepremičnine...cene res ne bodo drastično padle...vam pa priporočam, da ko najdete kakšno stanovanje, si pogledate situacijo okoli, stanje in predvsem naj vas ne bo sram zbijat cene...pa seveda, če je možno zbrskajte lastnika (če se prodaja preko agencije), ker se dostikrat zgodi, da bi kdo rad na hitro prodal in za to znižal ceno še za kakšen 1000...kot pa agencije, ki gledajo samo na svoj %...
So pa cene res banalne in mladim družinam neprijazne...

Jaz se pa počutim kot kakšna penzionistka...ko se dlje časa zasedim, sem potem glih za na odpad...se komaj zložim iz stola ali kavča....
Sem pa zadnjič primerjala podatke iz nuhalne pred 4 leti in to novo bebo...ta bo pravi velikanček, saj v istem obdobju prekaša našo skoraj za 1 cm...

www.by-ab.si

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
8.10.2008 13:16:28   
RDEČA VRTNICA
Čestitke vsem, ki ste na pregledu videle, da je z vašim user posted image vse ok.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer me pa neki zanima.
Sem v 11.tednu in sem do sedaj shujšala 1,5 kg. Vem, da pravijo, da je normalno, če tudi v prvih 3 mesecih nekoliko shujšaš.......
sam me mal skrbi. Saj mi je tudi pri ginekologu dejala, da me naj ne skrbi, ker bom v naslednjih mesecih tako al tako dobila kg gor.

Sedaj pa ne vem. Zanima me samo to, kako se lahko user posted image pridobiva na teži, če jaz hujšam?
Skrbi me to, da user posted image ne bi dobival dovolj.
Ker namreč spadam med suhice.....velika sem 1,74 m in tehtam sedaj 56 kg.

No, če ima katera podoben primer, naj se mi javi.
Rada bi se prepričala, da je to normalno.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
8.10.2008 13:24:05   
Piruri
VRTNICa...jaz sem v prvi nosečnosti shujšala (na začetku) 7 kg...v tej 5 kg...pa se ni nihče vznemirjal...po 16. tednu pa sem začela lepo pridobivat nazaj vse do 40. tedna....

www.by-ab.si

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
8.10.2008 13:36:13   
RDEČA VRTNICA
Ja, hvala Piruri za te besede.........sem kar pomirjena.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.10.2008 13:43:08   
april09
Zanima me samo to, kako se lahko pridobiva na teži, če jaz hujšam?

brez panike je reku švejk.. otrok si bo vzel, kolikor rabi user posted image

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.10.2008 13:50:24   
tink@
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

TINK@:DOBRODOŠLA IN SI ŽE NA NAŠEM SEZNAMU.nAJ PIKICA LEPO RASTE ŠE NAPREJ IN SREČNO.Kaj sta vidva vajinega sončka spočela 1 mesec po poroki .bravo in naj bo tako srečen in vesel kot sta vidva.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček 85: hvala za lepe želje in da si me tako hitro dala na seznam! user posted image Ja, najin sonček je bil pa spočet kakšna 2 tedna po poroki in sicer na poročnem potovanju (zdej se pa moj možek heca, da ne ve ali ga je "naredil" v Dubaju ali na Mauriciusu, aja, pa še to se heca, da ga skrbi, da ne bo slučajno črn... user posted image user posted image user posted image ).

Tudi jaz čestitam vsem, ki imate za sabo uspešne preglede in odlične rezulate pri NS. user posted image

Lep dan vsem skupaj še naprej!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.10.2008 14:14:05   
malcekvita
cene nepremičnin so RES ZRASLE V NEEEEBO! v primerjavi z lanskim letom, ko sva midva kupovala stanovanje v tem kraju, so zdaj cene nesramno visoke! mater jim! ja, sej tudi lani ni bilo poceni, ampak razlika pa je bla. in to velika!
Vsem, ki kupujete in iščete nepremičnino, upoštevajte nasvet ene, ki je zgoraj napisala, naj vas ne bo sram zbijat ceno. user posted image

(odgovor članu tink@)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
8.10.2008 14:29:47   
tojeto1
Jaz bi se tudi pofočkala.
Rok poroda 21.4. 2009user posted image .
Doma pa že imam že 2 sončka:
  • 2004-bikecuser posted image
  • 2007-ovenuser posted image

Stara sem 30 let. Glede mer in kilaže pa raje nebiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.10.2008 14:32:32   
april09
Sem povedala.. user posted image user posted image  Celo nekaj navdusenja in razumevanja je bilo zaznati, kljub temu, da je bilo cutiti skrb in zakrbljenost glede na vse user posted image  No ja, je za mano user posted image user posted image  Zdaj je moja nosecnost njihov problem user posted image user posted image

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.10.2008 14:36:47   
anchika
Najprej en lep pozdravček vsem aprilčicam

Prvič sem se pridružila takemu forumu. Vedno samo berem zdaj pa sem sklenila da bom tudi kaj napisala in zato sem se vam pridružila.
Imamo že fantka Aljaža rojenega 8. marca  2007, zdaj pa pričakujemo okoli 27.aprila še enega družinskega člana in upamo da ne bo kakšnih problemov, da bo potekalo vse tako kot pri prvi nosečnosti.
Lahko rečem da za  prvo nosečnosti sploh nisem vedela da sem noseča-nobenih težav, nobene slabosti, nič. Zdaj pa sem imela kar težavice. Slabosti, pa tudi vse kar pojem in popijem se zelo slabo počutim.
Ja, tako je, nobena nosečnost ni enaka to zdaj vem.

Drugi teden imam ponovno kontolo, komaj čakam da ga vidim in da izvem točen datum poroda.

cuci

(odgovor članu Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
8.10.2008 14:37:19   
vud
Haj!
Jaz še kar odlašam za povedat v službi, pa je blo enih par fajn priložnosti. No, definitivno pred ponedeljkom moram povedatuser posted image  Juhu, mam še cela dva dni....Jaz sem v prvi nosečnosti prve tri mesece tudi shujšala, pa se nihče ni vznemiral. Zdaj sem se v prvih treh mesecih zredila za +4 kg, pa se tud nihče ne vzmnemirja, no razen meneuser posted image ... ker lahk nosim  samo ene dvoje starih hlač. Pa morala sem si kupiti troje novih.....user posted image
Eh, pa že prej nisem bila med suhicami, sreča da sem bolj velika in sama sebe tolažim, da se mi extra ne pozna. Sem pa tudi jaz brala na MON pri Pušenjaku, da ni nič narobe, če nosečnica izgubi kak kilogram ali dva (če je res predebela), da pikice itak vzamejo kar rabijo.

Držite pesti, da mi bo jutri ratlo povedat.
Vsem srečno na pregledih in lep dan še naprej!!user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 2722
8.10.2008 14:39:21   
urnebes
Vidim, da imamo kar dve novi! Pozdravljeni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

April, no fajn da si se okorajžla....saj meni je tudi bilo hudo, ampak kaj j"#$ ga! 1x moraš povedati!

Kako je kaj z vašimi trebuščki? Jaz sem zakoračila v 15 teden in moram povedat, da zdaj ga pa že orenk čutim. Sodelavke pravijo da se mi sploh nič ne pozna, jaz pa že malo bolj pokoncu sedim ker me buši moti če sem preveč sključena. Zoprno mi je samo to, ker ne vem a sem se tolk svinjsko zredila da mam tak trebuh (ker ni samo spodnji del napihnjen ampak tudi zgornji!) ali je res to vse samo od nosečnosti! Saj vem da zdaj bo šlo le še navzgor ....sem malo žalostn,a ker potem bo treba spet hujšat in bogve če bom uspela na normalno kilažo priti...Pa skos na hrano mislim! To je že bolestno! Zjutraj jem bolj malo za zajtrk, potem jem v službi kosilo IN PO KOSILU SI GREM OBVEZNO ISKAT KAKO ČOKOLADICO V AVTOMAT! Pa vsak dan rečem, da danes pa res ne grem, in potem se ne morem zadržati! Danes sem šla namesto ćokoladice kupit Študent futr (oreščki pa tak)...kao je bolj zdravo in manj redilno. Sem celo vrečko zmazala na1x! PUJSA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
8.10.2008 14:39:33   
vud
Dobrodošli novi user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.10.2008 14:40:25   
vud
Dobrodošle nove user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?