|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
7.10.2008 15:12:05   
urnebes
Ja, frutolina to si pa tok fino povedala! res en lula, pa še srček ki mu hitro bije. Smo res rečnice da lahko to vidimo - slišimo na UZ...naše mame verjetno niso imele te možnosti.

Danes imam toliko dela v službi, pa skos sem na netu.,,,jj0jojojoo

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
7.10.2008 15:25:30   
sonček85
ja res smo lahko srečne da je danes znanost toliko napredovala.In da ženske nosimo prečudovito bitje v trebuščku pod srcem.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
7.10.2008 15:36:31   
zupancdam
Pozdravljene, samo toliko se javim, da vam sporočim nekaj!
HAHA, ČESTITKE VSEM PRI NS, VSO SREČO VSEM, KI IMATE V PRIHODNJIH DNEH NS, PA UPAM DA SO SLABOSTI MINILE, pr men že skor.
AJA, PA SRČNO UPAM, DA SMO VSE IZVEN NEVARNOSTI ŽE IN DA BO Z NAŠIMI SONČKI VSE UREDU! Uživajmo, saj prihaja 2 trimesečje, ki ni tako stresno, vsaj upam!
čao

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

Neposredna povezava do sporočila: 2678
7.10.2008 16:46:26   
detelja
pozdravljene...danes smo bili na pregledu...z našo bebico je vse ok...podaljšala mi je bolniško...naslednji pregled pa imam 4.11.2008 (če bi bila prva nosečnost uspešna bi bil to datum porodauser posted image )...glede špikanja v jajčnikih...tudi mene špika pa še naša bebica je tako nekako čudno na desno stran nagnjena tako, da pritiska na jajčnik...itak je glavno, da je z njo vse ok...prve gibe pa bi morala čutit 6.12.08 tako je vsaj gin. izračunala...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
7.10.2008 23:02:58   
malcekvita
user posted image same dobre novice! jupiiii!

Frutolina sem pa pošteno izbuljila oči v ekran, ko sem začela brat tvoj post, Drugic prosim brez takih pretresov user posted image

Grem pod tuš pa spat

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
8.10.2008 7:21:19   
april09
user posted image

No kako ste kaj danes?
Vceraj je bil sploh uspesen dan glede pregledov user posted image

Glede na seznam ima danes pregled supermiska - srecno user posted image

Jaz sem danes mal zlomljena user posted image  Me mal misice bolijo od pilatesa, kar pa samo pomeni, da zadeva ucinkuje. user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
8.10.2008 8:13:12   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                           user posted image
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           07.10.     user posted image     

02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10.       user posted image LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10.      user posted image LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.      user posted image
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                           user posted image

03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                        user posted image
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                      user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                       user posted image     

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                         user posted image
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)       14.10.     user posted image PO    

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10.       user posted image
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )                             user posted image

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          09.10.       user posted image

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                         user posted image
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          14.10.    user posted image   SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)                             user posted image   Trst
user posted image Artičoka                        (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)        04.11.         user posted image  

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                              user posted image
user posted image bineti                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                user posted image

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          28.10          user posted image MS

10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        05.11, 04.12 user posted image LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.            user posted image
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                  user posted image

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                        02.10.user posted image LJ
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image
user posted image matt                             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            
07.10             user posted image
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                                    user posted image
user posted image aprilcica09                   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.             user posted image LJ                          

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                   user posted image
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                                   user posted image

13.04.

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10.              user posted image SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image
user posted image
KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                    user posted image

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )                                  user posted image
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )                                 user posted image
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)          20.10.              user posted image                      

16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                      06.10.user posted image
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                  user posted image

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          11.11., 08.10.user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          12.11              user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           23.10.            user posted image SG

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10., 06.10.user posted image  
user posted image malapikica(36)            (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           30.10              user posted image MS

19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image LJ                          

20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          06.10 06.10     user posted image  
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)           28.10.,07.10.HBuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10  user posted image
user posted image zupancdam (26)           (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10. user posted image TRB
user posted image  frutolina                         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)            5.11.                user posted image

21.04.

22.04.
user posted image
m.. tina (24)                 (št.user posted image 2, št.user posted image 0)                          15.10.user posted image

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                     user posted image
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )          06.10  14.10  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št. user posted image 0 )            16.10.,13.10.user posted image

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           28.10., 10.10. user posted image CE
user posted image
kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št.user posted image )                            13.10
user posted image                 

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. user posted image 1 , št. user posted image 0)                       16.10user posted image MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.user posted image   2)           2.10.,  15.10 user posted image PO
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                       14.10 user posted image LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                        13.10.user posted image LJ
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)                          14.10user posted image                
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                                   user posted image
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                      user posted image
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                       user posted image

28.04.

29.04.
.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10.user posted image BREŽ

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             13.10., 21.10. user posted image CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.             user posted image  
xx.04.
user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                                     user posted image
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                                    user posted image

Trenutno imamo:

user posted image :2
user posted image :2
user posted image : 68                     

TRENUTNO NAS JE: 72
nosečk user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavicauser posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassikauser posted image user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2682
8.10.2008 8:17:50   
sonček85
Dobro jutro in kako ste kaj naše nosečke.vESELE,Nasmejane,brez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vse ,ki imate danes preglede javite prelepe novičke in malo hrane za zajtrk.

Dober tekuser posted image user posted image in še user posted image in user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
8.10.2008 8:21:37   
detelja
jutro...jaz sem danes bolj tko...čakam, da se pokaže sonček in izgine ta grda megla...zdaj ko sem na bolniški pa se boljše počutim kar naprej vidim, da je prah, pa kak flek na tleh itd...sem kar sama nase jezna...

kaj lepega boste danes delale?

lep dan

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
8.10.2008 8:31:57   
sonček85
pri nas pa že sonček sije 1 uro in je tako lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja tudi pri nas se vidi prah in verjameš ali ne vsak dan počistim eno sobo  in ko pridem do zadnje že moram spet očistiti prvo ,saj se ne želim preveč naprezat ,da nebi bilo kaj narobe in da nisem preveč zmatrana..Dokler si na bolniški si lahko tako prvoščiš ,jaz si 

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.10.2008 8:34:46 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
8.10.2008 8:43:22   
malcekvita
Dobro jutro bejbe!

Naj bo danes spet en lep dan...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
8.10.2008 8:47:09   
BrinaBA
Evo, danes pa sem že na računalniku - vsaj za hip, da se javim...

Vse je OK user posted image , otroček je velik 51 mm, zgodnja morfologija je OK, biospijo horionskih resic pa so mi tudi delali in ni bilo hudo (mwe je pa moral Pušenjak 2 krat pičit, ker je bilo prvič premalo celic).
Sedaj počivam in čakam na rezultate čez 4 tedne (takrat bomo tudi vedeli za spol).

nmag - hvala za podatke in skupaj upava na dobre rezultate - bolje rečeno tako ali tako vema, da bodo super.

LP!

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
8.10.2008 8:47:26   
malcekvita
pri nas je pa turobno in malo hoče deževat... bljak.
Za zajtrk sem si pa naredila jajčno omleto in belo kavo. Tak zajtrk mi je ful pasal na morju, ko še nisem vedela, da sem noseča user posted image . Zdaj pa še kar naprej prakticiram navado iz morja. me ful spominja na najin prelepi dopust! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2688
8.10.2008 8:49:15   
malcekvita
Brina BA ne more in ne sme bit drugače z izvidi kot SAMO V REDU user posted image . sej bo...

Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.10.2008 8:54:04   
april09
BrinaBA user posted image  super, da je vse ok in itak da BO vse ok :) zdaj pa le malo pocivaj!

Soncek .. joj sem lacna postala ob pogledu na une slike.. sem zjutraj sicer pojedla kos kruha z medom, ampak sem zdajle cist sestradana user posted image  

Aja, vcer sem zjutri spet bruhala user posted image  Ugotavljam,da mi bruhanje sprozi zrak v zelodcu. Ker sem spila donat - mehurcki in se mi je samo dvignilo. In to je zdaj ze parkrat bila situacija, ko sem cutila, da me moti zrak user posted image

No  v lj je ze soncek user posted image

delo klice...

Neposredna povezava do sporočila: 2690
8.10.2008 9:12:30   
nmag
Brina Ba,seveda bo vse uredu,saj ne sme biti drugače.
Prah,kaj je to,haha,jaz ga imam skoz ,ker renovirava stanovanje in zidava mansardo,pri tolkih otrocih sva morala dvigniti hišo,tako,da bodo imeli vsak svojo sobo,jaz bom pa potem dobila svojo delovno sobo,juhu vse namečeš not in je pospravljeno,to mislim na cunje,ki jih pri nas ni malo in jih moram sedaj skoz prekladat,ker mi sedaj v tem stanju lih ne rata sprot pospravit,pa še posebej jedilnico bomo imeli,saj veste nas je veliko,me prijatelji hecajo,češ počak še vnuke pol boste morali imeti kar celo halo,da se boste lahko vsi spravli za mizo,malo heca,je pa tud res,si predstavljate,bo pet otrok in če bodo tako pridni kot jaz bo veliko vnukov,ne bo mi dolgčas.
Počivajte ne preveč gledat,kje je prah.lp

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
8.10.2008 9:24:19   
KaTkA24
en lep soncni pozdrav iz MB se od mene! vidim, da ste nekatere ze dale preglede skos in sm tut js vesela, da je z vami in vasimi soncki vse ok! mene caka pa jutri NS, v pet pa 2. pregled. in tut js upam na najbolje! a mislite, da se bo ze dalo kaj videt za spol? tolko razlicnih info imam, sama pa mislim, da je se prezgodaj.

zelim vam lep in nasmejan dan, pa veliko pocivajte!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
8.10.2008 9:37:13   
sonček85
brinaba:bravo in seveda ne more bit drugače kot da je vse super in ok.Pa še spol bosta zvedela.user posted image user posted image user posted image
april 09:ja sem ti morala malo lušt narest.In kaj boste danes kuhale.Jaz sem se odločila za špinačo in hrenovke-njamiiiiiiiiiiiii?!
nmag:ja pri tako veliko članski družini je pa res potrebno malo večje imeti
katka24:lepo da si nas prišla malo pokukat,jutri pa le javi kako bo na NS in v petek na pregledu.

Joj jaz sem pa bila tako pridna da sem  kopalnico generalno očistila ,ploščice in fuge pa vse kote posesala,je bilo veliko pajčevineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa grem nekaj pojest sem lačna kot slonuser posted image user posted image user posted image

Naj bo ta dan lep in naredite si ga kar se da najlepše

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu KaTkA24)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.10.2008 10:06:26   
malcekvita
jaz bom pa filirala sardelice in jih spohala, zraven bo pa kisan krompir.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.10.2008 10:08:29   
tink@
Ojla punce!

Tukaj še ena aprilčica, pa me zanima, če me vzamete v svojo družbo. user posted image Sem vidla, da je na seznamu aprilčic 13. april še prazen, pa ga bom jaz zdaj zapolnila. user posted image Torej, gre za mojo 1. user posted image , PDP 13. 4., rodila bom pa v NM. Nuhalno sem imela 3.10, naslednji pregled pa imam 3.11. Spol ostaja za javnost zaenkrat še presenečenje, čeprav sva midva na nuhalni izvedela spol... Moje počutje je super - sem ena od tistih srečnic, ki ne vejo kaj sta jutranja slabost in bruhanje. user posted image Mučila me je edino zaspanost, ki se počasi umirja, opažam pa to, da če sem cel dan na nogah in kaj počnem, zvečer še komaj stojim. Pa nič za to - glavno, da bo z malim user posted image vse v redu!!!

Lepo se imejte vse skupaj pa čim manj nosečniških težav in tegob vam želim!!!

< Sporočilo je popravil tink@ -- 8.10.2008 10:10:35 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.10.2008 10:14:36   
KaTkA24
zdravo tink@!

cestitke tudi tebi! en dan pred mano imas pdp!:) sem pa prebrala, da si zvedela spol na ns. js jo imam jutri v Domzalah pri dr. Strahovi in upam, da se bo res kaj vidlo, ce pravite da se da ze ugotovit! pa upam, da bo vse ok! ker mal so me prestraslki, da ona vedn nekaj najde.user posted image  drzite pesti!!!

(odgovor članu tink@)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.10.2008 10:20:45   
tink@
Hvala za čestitke! Midva sva bila pri dr. Geršakovi in nama je povedala za spol, je pa rekla da ni 100% tko da čisto možno, da se še kaj spremeni... Držim pesti za super rezultate ter da bo mali user posted image hotel pokazati katerega spola je. user posted image

(odgovor članu KaTkA24)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.10.2008 10:29:28   
april09
KAtka, strahova bo nasla enga pikca in vse bo ok.. nic bit strah. user posted image  spol se  vcasih da vidt in vcasih ga tudi pravilno napovejo user posted image  Na NS je ugotavljanje spola napoved, tko da je treba vseeno mal z rezervo vzet to. Nama so prvic pravilno user posted image

Tink@ welcome user posted image

Joj, men se tok ne da delat.. sla bi mal v shopping kaj kupit, pa en kup daril moram se nabavit..  ni da ni..

Junona .. upam,da si ok in da je pogreb za vami.  Drzi se!

(odgovor članu tink@)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.10.2008 10:33:52   
KaTkA24
hvala za spodbudo! vam javim, kako je slo! vsem se enkrat lep dan!:)

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.10.2008 10:34:18   
srecka82
Ojla čveke.

Žal ne morem vsega prebrati kar ste zapisale v zadnjih 2 dnevih, saj veste služba kliče. Na hiterco se oglašam kajti včeraj sem imela pregled. Naš user posted image  pridno raste in je velik že 87 mm in je vse ok. Izvedeli smo, da bo fantek user posted image user posted image user posted image . Sicer sva oba bila malo presenečena kajti mislila sva da bo punčka. Saj ni važno kaj bo, važno je da bo zdravo...pa še ime za punčko sva imela, za fantka pa nimava pojma. 

Sonček85: Naslednji pregled bom imela 11.11 in rodila bom v Celju. PDP pa je G rekla, da bo ona ostala na 7.4 čeprav so mi na NS rekla 1.4...v končni fazi ni važno itak se na koncu ne ve kdaj bo, tako, da lahko ostane kot je sedaj napisano.

Uživajte!

(odgovor članu tink@)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?