|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
8.10.2008 14:43:43   
zupancdam
april09, smo že skoraj 14 dni brez dojenja. Pikica je to lepo sprejela in sploh ni nobenega problema bilo, dobr ve, da je ziza aaauuu in konec, se vsake toliko spomne, sam kr neha tečnarit, sedaj že 3 noči spimo celo noč-juhuhu.
Mi je pa mal hudo, ker je tako čudno, ko je bila taka zizomanka, ampak hvala bogu, da smo jo tako lahko odvadili! FLAJŠTIR SO ZAKON!!!!
mENE ZANIMA, ČE JE V TEH DNEH IMELA KATERA NUHALNO PRI DR. STRAH V DOMŽALAH, KAKO DOLGO STE IMELE PREGLED OZ. KAKO DOLGO JE TRAJAL IN KAKŠNA JE TA STRAHOVA, KER KO SEM JES BILA LETA 2006 V DOMŽALAH NA NUHALNI SO BILI DOPUSTI IN JE BILA ENA DRUGA NA MESTO NJE, pa nisem bila tako zadovoljna, upam da bo jutri Strahova tam!
l.p

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
8.10.2008 14:44:34   
vud
Ja, jaz tud jem ko en pitan user posted image vse kar mi pride pod roke. Krompir na tisoč načinov, pa kar paše zraven. Čokolade do prejšnjega tedna nisem mogla, pa zdaj lahk tud po dve na danuser posted image

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
8.10.2008 14:48:49   
zupancdam
MMMMMMMM, jaz sem tudi krompirjevka, sedaj slabosti pojenjajo, čeprav me tu pa tam se kar matra. Sem prava pujsa ratala, posebej ob nedeljah, ko tašča kuha in me vsi tako čudno gledajo, ko grem zadnja od mize, pa tolk krompirja pojem, ko oni vsi skupaj ne! haha
DOBRODOŠLE VSE NOVE APRILČICE!!!!
LETA 2007, KO SEM JAZ RODILA JE BIL BAJE REKORD NOVOROJENČKOV, LETOS SE JE BAJE POVEČAL, DRUGO LETO GA BOMO PA ME PODRLE!!!JUPI!!!!

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.10.2008 14:51:48   
anchika
joj ta hrana, jaz bi tudi skozi jedla
Zjutraj obvezno čokolešnik, čez kekšno urco kakšen rogljiček, potem malica.....joj joj
Po moje me bo razneslo.
Da ne govorim o sladkem , čokoladke....
Vse je tako dobre le odpor imam do svinjskega mesa na to pa ne morm niti pomislit kaj pa šele jesti.

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.10.2008 14:51:59   
tojeto1
Ej user posted image user posted image user posted image !
Glede čokoladic se sploh ne sekiraj! Ti jej kar ti paše in uživaj.
Pri prvi user posted image sem se ful pazila, pri 2user posted image  pa sem skoz mela polna usta. Pa sem pol vse dol dala. Pa če gledam nazaj imam ful dobre spomine na drugo nosečnost, k sem skoz tortice basala. Pa tud zdej se ne mislim nč šparat. Tko je fajn, ko loh ješ tist k ti paše. user posted image

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
8.10.2008 14:57:05   
anchika
Saj tud jaz se ne ahtam zdaj si lohk prvošmo, a ni tako. NOsečnost je tako lepa DAJMO UŽIVAT!!
Res pa je da včasih pomisliš da boš res pujska pa da ne bodo šle kile dol

V prvi nosečnostii se nisem prav nič pazila, jedla sem res vse kara mi je pasalo in sem se zredila le 9 kg. Po porodu mi je ostalo le 2 kili.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.10.2008 15:02:48   
urnebes
hja, jaz sem se pa izi mojih idealnih 65 kg zredila na 90 kg! in preklet sem komaj v zadnjem letu (6 let PO NOSEČNOSTI!) nekako prišla do 68 kg, se pravi še zmeraj malo preveč. Zdaj se pa spet redim! Jaz sem tudi jedla kar mi je pasalo...pa očitno to ni bila ne vem kako pametna ideja.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
8.10.2008 15:06:57   
zupancdam
EH JES SE NE SEKIRAM VEČ, PRI PRVI NOSEČNOSTI SEM SE ZREDILA IZ 60KG NA 85, PA SEM JIH SPRAVLA DOL NA 70, GLIH KOMI, SEDAJ SEM SE PA ZE ZA 5 KG ZREDILA, PA KVA, SEM SE PRESEKIRALA DOST, ZDEJ SE PA NE BOM VEČ, HURA ZA BAJSIKE!

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
8.10.2008 15:06:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image vsem novim aprilčicam in njihovim sončkom.

(odgovor članu urnebes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
8.10.2008 15:11:24   
Anonimen
Punce, jaz vas spremljam že dlje časa in vidim, da ste prav fajn...imela pa bi samo eno malo pripombico...pravila foruma pač predpisujejo kako naj bi pisale vse te naše čveke...in nekatere malce izstopate s svojimi sporočili...mislim predvsem na velike in boldirane črke...pa brez zamere.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
8.10.2008 15:28:34   
Piruri
Ha ha ha...kako smo pristale iz neješčnosti v pravo gurmansko obdobje...jaz si tudi nisem mogla priznat, da sem bolj ješča, dokler se zadnjič na enem kosilu nisem zalotile z že 5 zrezkom na krožniku...predtem pa juhica in predjed...auuuuuu user posted image user posted image user posted image ...

Moja prva nosečnost je potekala (v kilaži nekako tako) iz 73 kg sem padla na 66...se zredila na 84...po porodu dol 9 kg in pol še v 6-ih mesecih na 66 kg...idealno...tokrat pa mislim, da se bo potrebno bolj paziti...G mi je svetovala, da je po tretjem mesecu fajn pridobivati 1 kg na mesec max 1.5....ne vem, kako bo????

Urnebes...dr Strahova je vse drugo kot pa si predstavljaš pod njenim priimkom....prijazna, hecna, mlada zdravnica, ki te jemlje kot, da se poznata že dosti dosti let...vsa navdušena raziskuje plodek (otročka) in pri nas ga je kar nadimkala "piškotek"...pol še kaj poklepeta s tabo...pregled pa traja nekje 15 minut...ali več...
Midva sva tudi v drugo šla k njej (čeprav imamo 150 km do tam), ker nama je bila tako všeč...

www.by-ab.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
8.10.2008 16:17:47   
zupancdam
anonimna, če je to zaradi izstopanja in velikih črk letelo na mene, se ti opravičujem, včasih pišem tudi drugje in imam večinoma prižgan caps lock, ker ga pozabim izklopit, nekaj poudarim, potem pa pač pozabim, ne pišem pa to z velikimi črkami, da bi katero užalila, ali pa hotela s tem kaj slabega, predvsem pa ne želim izstopati!

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
8.10.2008 16:19:47   
april09
Anonimna, a nimas jajc za neanonimnost.. tkole je tok izi a ne take komentarje dajat.
Se sicer strinjam, da ima uporaba velikih crk vsaj za nas "internet freake" pomen kricanja, kar je cist OK, da opozoris in mislim, da osebe kot zupancdam ne bodo nic zamerile.. Ampak anonimnost je pa res user posted image  
Boldiranje pa .. ce zelis nekoga opozorit na nekaj oz ce imas nekaj nujnega za vprasat, se mi zdi samoumenvno. eni pa pac tko poste pisejo.. me se nikoli ni zmotilo ...
je kdo omenil hrano ???????????? jaz zadnjih par dni samo jem user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
8.10.2008 16:58:14   
nmag
Hrana,ja pravkar sem zbasala eno kremšnito,prvič mi je zapasalo nekaj sladkega,upam,da mi ne bo slabo,mi jo je pa prinesel moj oči direktno iz Bleda.Tudi jaz sem do sedaj bolj hujšala,do konca pa vem,da bom spet pridelala kar nekaj kil,pa kaj ko je res tako fino papat,če ti paše.Pijem pa radensko,ki je prej sploh nisem mogla,sedaj pa me edina odžeja,čeprav vem,da lih ni najbolje,ko ima mehurčke,če pa tok PAŠE(kričim).lp

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
8.10.2008 17:15:23   
malcekvita
hrana..., hmm ravnokar jem slivove cmoke, ki sem jih danes prvič delala. mmmmmmmmmm. Res so dobri user posted image  Sam mal prevelike oči so me, ker so trije res prevelik zalogaj zame user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
8.10.2008 17:16:27   
malcekvita
aja, pa dobrodošle nove nosečke! user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
8.10.2008 19:01:55   
mišk
Boldiranje:user posted image  A to pomen odebeljene črke?user posted image   No, če je to to, potem lahko zase povem, zakaj "boldiram". Oktoberke 2007 imamo med sabo domenjeno, da teme, na katere odgovarjamo, sprašujemo ali kaj povemo, označimo z odebeljenim tekstom, da je vse skupaj bolj pregledno in da vsaka takoj najde kaj je namenjeno njej, oziroma temo o stvari ki jo zanima. Včasih, ko te nekaj časa ni na forumu in se nabere tudi po 20 strani za prebrat, se ti res ne da čisto vsega "klobasanja" brat in takrat je zelo fajn, da so posamezne teme in sporočila določenim osebam boldirane.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
8.10.2008 19:05:40   
mišk
Požrešnost: Men se že mal trga od vse te hrane, ki jo pojem!!user posted image  Mi pa paše čisto vse! Nič se mi ni "zagabilo". sicer pa sem tudi jst en velik "kruhovec" in "krompirjevec". Pa "čokoholik" tudi seveda.user posted image

Pravila obnašanju na forumu: Priznam, nikoli jih nisem brala.user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
8.10.2008 19:30:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tink@

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

TINK@:DOBRODOŠLA IN SI ŽE NA NAŠEM SEZNAMU.nAJ PIKICA LEPO RASTE ŠE NAPREJ IN SREČNO.Kaj sta vidva vajinega sončka spočela 1 mesec po poroki .bravo in naj bo tako srečen in vesel kot sta vidva.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček 85: hvala za lepe želje in da si me tako hitro dala na seznam! user posted image Ja, najin sonček je bil pa spočet kakšna 2 tedna po poroki in sicer na poročnem potovanju (zdej se pa moj možek heca, da ne ve ali ga je "naredil" v Dubaju ali na Mauriciusu, aja, pa še to se heca, da ga skrbi, da ne bo slučajno črn... user posted image user posted image user posted image ).

Tudi jaz čestitam vsem, ki imate za sabo uspešne preglede in odlične rezulate pri NS. user posted image

Lep dan vsem skupaj še naprej!

Kako lepo ,da je otroček spočet na medenih tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image meni je to tako lepo in najlepše poročno darilo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tink@)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
8.10.2008 19:42:40   
sonček85
tojeto:dobrodošla in že si na seznamu.Lepo čuvaj svojo pikico in poročaj kako bo potekalo na pregledih.user posted image user posted image user posted image Imaš pa ovna in bikeca in tudi letos ti kaže na ovna ali bikeca,imaš pa srečo  in veta kdaj načrtovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

april09:ja bravo ,a vidiš da ni bilo hudo povedat,samo rečeš pa jeuser posted image user posted image user posted image

anchika:dobrodošla,si na seznamu.Lepo čuvaj svojo pikico in poročaj kako bo potekalo na pregledih.
anonimna:imej toliko jajc ,pa povej brez anonimnosti mene VELIKE ČRKE NE MOTIJO IN TUDI SAMA KDAJ PA KDAJ POZABIM CAPS LOCK IZKLOPIT KO KJE DRUGJE KAJ PIŠEM.

L&L:Bravo za pregled in še enega korenjakauser posted image in ja blažena med moškimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.10.2008 19:54:59 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
8.10.2008 19:43:01   
L & L
Ojla evo nas nazaj iz Domžal. Pregled je trajal malo dlje ker se naše dete ni hotlo obrniti kot je trebe, no in pol je mogla pogledat vaginalno, in smo dubli rezultate, veliki smo 6.8 cm, srček bije 196bpm, nuhalna svetlina pa je 1.7 mm in možnosti za davnov sindrom so 1:3242, tako da rezultati so super, lepo so se vidle rokice in nogici pa vsi prstki na rokici user posted image user posted image user posted image , sva pa izvedela tudi za spol in naj bi bil 80% da bo še en user posted image , tako da bom najberš blažena med moškimiuser posted image .
Evo toliko od izvidov.
Zdej pa še tole ANONIMNA A TOLE TE TUT MOTIuser posted image , ej sej če te moti naše čvekanje nas pa pač nehaj spremljati, PA BREZ ZAMEREuser posted image .
Aja mene velike črke sploh ne motijo tako da....
LP.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
8.10.2008 19:53:32   
frutolina
Glava boli....booooli..... user posted image

No zdaj, ko sem to vidla, me še bolj: http://www.forbes.com/2007/05/03/forbes-misery-index-oped-cx_ja_0503misery_slide_2.html?thisSpeed=25000 

Čestitke vsem novim!

Zdaj bi pa rabla kako idejo. Moj ati ima namreč v nedeljo rojstni dan in kot veste še noben ne ve za mojo nosečnost. Zdaj sem pa razmišljala da bi za RD dobil kako buteljko zraven pa eno škatlico v kateri bi, ko bi jo odprl, bili mali copatki, zraven pa pripis: čestitke, dedek boš! Kaj mislite? Mate kako drugačno idejo? Za vsako bi bila zelo hvaležna user posted image

Pazite na svoje male pikice... jaz grem malo ležat od tega glavobola.

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
8.10.2008 19:53:55   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                            user posted image
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           11.11.     user posted image CE     

02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10.       user posted image LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10.      user posted image LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.      user posted image
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                           user posted image

03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                           user posted image
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                           user posted image     

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                           user posted image
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)       14.10.      user posted image PO    

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10.         user posted image
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )                               user posted image

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          09.10.         user posted image

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                            user posted image
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          14.10.    user posted image   SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)                             user posted image   Trst
user posted image Artičoka                        (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)        04.11.         user posted image  

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                              user posted image
user posted image bineti                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                user posted image

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          28.10          user posted image MS

10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        05.11, 04.12 user posted image LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.            user posted image
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                  user posted image

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                                   user posted image LJ
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image
user posted image matt                             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11             user posted image
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                                    user posted image
user posted image aprilcica09                   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.             user posted image LJ                          

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                   user posted image
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                                   user posted image

13.04.
user posted image
tink@                            (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11              user posted image NM

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10.              user posted image SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image
user posted image
KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                    user posted image

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )                                  user posted image
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )                                 user posted image
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)          20.10.              user posted image                      

16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                                 user posted image
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                  user posted image

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          11.11.,            user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          12.11              user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           23.10.            user posted image SG

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10.,            user posted image PO  
user posted image malapikica(36)            (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           30.10              user posted image MS

19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image LJ                          

20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          06.10                user posted image  
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)           28.10.,              user posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10  user posted image
user posted image zupancdam (26)           (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10. user posted image TRB
user posted image  frutolina                        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          05.11.              user posted image

21.04. 
user posted image
tojeto1(30)                   (št. user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image

22.04.
user posted image
m.. tina (24)                 (št.user posted image 2, št.user posted image 0)                          15.10.user posted image

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                     user posted image
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )          06.10  14.10  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št. user posted image 0 )            16.10.,13.10.user posted image

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           28.10., 10.10. user posted image CE
user posted image
kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št.user posted image )                            13.10
user posted image                 

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. user posted image 1 , št. user posted image 0)                       16.10user posted image MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.user posted image   2)           2.10.,  15.10 user posted image PO
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                       14.10 user posted image LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                        13.10.user posted image LJ
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)                          14.10user posted image                
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                                   user posted image
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                      user posted image
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                       user posted image
user posted image anchika                           (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image                       

28.04.

29.04.
.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10.user posted image BREŽ

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             13.10., 21.10. user posted image CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.             user posted image  
xx.04.
user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                                     user posted image
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                                    user posted image

Trenutno imamo:

user posted image :4
user posted image :2
user posted image : 69                     

TRENUTNO NAS JE: 75
nosečk user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavicauser posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassikauser posted image user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.10.2008 19:56:17 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
8.10.2008 19:54:00   
copka
Hranauser posted image  
Ja, kaj naj recem, malo zaostajam za vami, ampak sem zadnjic bila pri tasci na kosilu, pa sem gledala tisti tenstan krompir, kot zadnjo hrano na tem svetu. Itak sem ene dvakrat vzela, pa sem se kar bulila. Pa mi tasca rece: ja, kar se vzemi. Jaz pa njej: ja sem ravno o tem razmisljala. Mi je bilo kar malo nerodno, ampak sem si ga ful zelela.
Ker je imela ravno RD, sem potem se 2 kosa torte pojedlauser posted image . Potem sva od nje sla se h kolegom, ki sta tudi dala narezek na mizo, pa sem najprej bila sita, potem pa me je spet bilo strah, da bo zmanjkalouser posted image , sem se pa malo posilila, na koncu pa pojedla se nekaj kostanjev.

V glavnem trebuh ne raste zaradi nosecnostiuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
8.10.2008 19:59:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Glava boli....booooli..... user posted image

No zdaj, ko sem to vidla, me še bolj: http://www.forbes.com/2007/05/03/forbes-misery-index-oped-cx_ja_0503misery_slide_2.html?thisSpeed=25000 

Čestitke vsem novim!

Zdaj bi pa rabla kako idejo. Moj ati ima namreč v nedeljo rojstni dan in kot veste še noben ne ve za mojo nosečnost. Zdaj sem pa razmišljala da bi za RD dobil kako buteljko zraven pa eno škatlico v kateri bi, ko bi jo odprl, bili mali copatki, zraven pa pripis: čestitke, dedek boš! Kaj mislite? Mate kako drugačno idejo? Za vsako bi bila zelo hvaležna user posted image

Pazite na svoje male pikice... jaz grem malo ležat od tega glavobola.
Jaz bi naredila tako.Nekje bi dobila velike otroške cotke in kot za igro na rd bi se moral obleči v dojenčka in na koncu bi mu povedali ,da se kar naj navadi tega kostuma saj bo v kratkem postal dedi in mu predala copatke.No to je moje mišljenje ,nekaj v tem smislu z igro dojenčkov

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?