Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša še kar spi, od 8. Bo rogovilila čez dan.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooouuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - za 4 mesece - evo fotko: IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZABELA zbudi se že-me smo nestrpne Anja - ja, kaj naj rečem drugega kot bravo punca, čestitam , pa le javi se nam kej bolj pogosto, tvojih komentarjev manjka. Aja, še to - danes je tudi moj dan - 1leto odkar sem zagledala , joj se spomnim, kako me je Kaja spodbujala, naj hitro nardim test, k sm že en dan prej javljala, da sm najbrž noseča.
< Sporočilo je popravil nya -- 8.10.2008 9:45:05 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Tile spomini na naše teste so res .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa spali smo od 8h do pol 6h, pol pa od pol 7h do 9.15 - bravo Luki
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:48:46
|
|
|
|
anaj22
|
anjaPH čestitke jest bi bla tud srečka nosečka, no upam da kmal bom vidm da ste dobro spali naš mulo gre tud prvi spat pa zadni vstane za vse ki jih rabte midva pa bova počas šibala ven mamo sonček
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi šla tud čimprej na sonce, mala pa še kar spi. Joške mi bo pa tud razneslo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:52:21
|
|
|
|
anaj22
|
sem še neki pozabla Lun čestitke za 4 mesce pa mi smo tud dons stari 4 mesce
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
za 4 mesece. Sem prehitro zinla, mala se je zbudila.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:55:49
|
|
|
|
lunca14
|
Hvala naya za fotko ,sem si shranla.Ja nostalgija .....jst,kr neki sanjam,da sedaj,ko še ni menze,da se bo nekaj zgodlo,samo mojga bi pa kap zadela,misim,da mu kak mesec sploh ne bi povedala,ampak bi povedala samo vam
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja seveda sem pozabila...Jaka in Lun vse najboljše za 4 mesece ... pr men bo pa 14.10.eno leto odkar sem plusek zagledala...ne morem vrjet da je že eno leto mimo...aha pa Anaj bo naslednja ki nam bo javila dobro novičko vidim
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:56:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sem še neki pozabla Lun čestitke za 4 mesce pa mi smo tud dons stari 4 mesce .........seveda,vi mate tud danes ........... hip,hip-hura
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Hvala naya za fotko ,sem si shranla.Ja nostalgija .....jst,kr neki sanjam,da sedaj,ko še ni menze,da se bo nekaj zgodlo,samo mojga bi pa kap zadela,misim,da mu kak mesec sploh ne bi povedala,ampak bi povedala samo vam a to pomeni da morem potihem še zate pesti držata???..ti sam povej...kr nekdo tam gor me ma zeeloo rad,sem opazla,pa mu lahko naročim ...aaaa??
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:58:47
|
|
|
|
Kaja08
|
alea, mi čakamo na NOVICEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kaja08 - a se teb tud zdi, da sta si podobna??? ti, moj je večkrat na teden službeno v LJ, mogoče to kaj pomen???? Hecam se! RMRM, fletna družinica vsem za spanje vsem vse najboljše AnjaPH, čestitke za Sta pa hit to upedenala IZVIRNO SPOROČILO: nya Aja, še to - danes je tudi moj dan - 1leto odkar sem zagledala , joj se spomnim, kako me je Kaja spodbujala, naj hitro nardim test, k sm že en dan prej javljala, da sm najbrž noseča.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:03:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Hvala naya za fotko ,sem si shranla.Ja nostalgija .....jst,kr neki sanjam,da sedaj,ko še ni menze,da se bo nekaj zgodlo,samo mojga bi pa kap zadela,misim,da mu kak mesec sploh ne bi povedala,ampak bi povedala samo vam a to pomeni da morem potihem še zate pesti držata???..ti sam povej...kr nekdo tam gor me ma zeeloo rad,sem opazla,pa mu lahko naročim ...aaaa?? ......ja lahko omeniš,aja pa naj bosta dvojčici,imam že imena Luna in Lana .............se,mi mal meša,a neda,moj,bi reke,da sem nora
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica zmenjeno,bom malo prišepnila za kako dodatno pomoč...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejbe eno resno vprašanje. Kdaj govorimo pri dojenčkih o driski? Naš se je zdejle pokakal tko na prvijalni, je blo precej tekoče in bolj zelenksato - tko rumeno zeleno. Kaj naj naredim? Ker drugače je čist ok videt, zadovoljen, vesel.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:22:13
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Bejbe eno resno vprašanje. Kdaj govorimo pri dojenčkih o driski? Naš se je zdejle pokakal tko na prvijalni, je blo precej tekoče in bolj zelenksato - tko rumeno zeleno. Kaj naj naredim? Ker drugače je čist ok videt, zadovoljen, vesel. NIČ....glavno,da ni preveč vodeno,dokler je še zeleno je ok.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:30:04
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Bejbe eno resno vprašanje. Kdaj govorimo pri dojenčkih o driski? Naš se je zdejle pokakal tko na prvijalni, je blo precej tekoče in bolj zelenksato - tko rumeno zeleno. Kaj naj naredim? Ker drugače je čist ok videt, zadovoljen, vesel. Počaki, da boš videla,kako se bo naslednjič pokakal. Naš Žiga se tud včasih ful vodeno pokaka, drugič pa čist normalno.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:30:46
|
|
|
|
Kaja08
|
Mi smo pa prehlajeni Zdej mu skoz fiziološko v nosek kapam, drugo pa itak ne vem, kaj čm narest. Vročine pa na srečo nima
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:40:57
|
|
|
|
Kaja08
|
evo babe, v album sem dala slike iz včerajšnje kavice v Supernovi. Žal me pa album zafrkava (nič novega ....) in mi noče shrant zraven slikce še ime, kdo je na njej. Tako da - znajdte se, pa mal ugibajte
< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 8.10.2008 10:41:10 >
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:55:16
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 evo babe, v album sem dala slike iz včerajšnje kavice v Supernovi. Žal me pa album zafrkava (nič novega ....) in mi noče shrant zraven slikce še ime, kdo je na njej. Tako da - znajdte se, pa mal ugibajte men pa ni ratal pridt,ker mi tamala boleha in je učer ful velik spala k ponavadi sploh skor nč čez dan upam da bo kmal bolš,pa še moj mi je rač. odnesu tko da sm ga šele zvečer dubla in vam nism mogla niti sporočit da me ne bo,no ja pa drugič upam
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:56:46
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
alea01 je že kej novgaaaa? firbec me matra drugač pa vidm da ste spet zelo dejavne ratale,jst sm tut zmeri hotla enga za drugim,enih 10 met pol sm šla pa rodit pa me je minil za neki časa haha, pa tut če bi hotla nekak ni lih taprav cajt za še enga+ za telo bi bla to spet kr obremenitev,bom probala najprej spet mal v formo nazaj pridt ,ampak po drugi strani si pa ne želim da bi bla velika razlika ker vem kako je to pa smo spet tm...
< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 8.10.2008 11:02:02 >
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 10:58:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kaja jaz jih ne vidim, jih sploh ni
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 11:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu hvala za slikice Kaja,prepoznala sem pa edinole tebe!!..ste pa luštne...sem vam kr mal fouš k se tkole dobivate...boste že vidle ko bomo celjanke na udaru ...sploh ne morem vrjet kak hitro rastejo naše štručke...se mi zdi da sem Žana komaj iz porodnišnice prnesla...luštni so vaši sončki,pa mamike tudi
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 8.10.2008 11:08:49 >
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......