|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
8.10.2008 8:46:59   
Anonimen
Drugače pa upam, da boš našla kaj časa, pa se nam kaj oglasilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
8.10.2008 8:49:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O je, čestitke bejba za nov naraščaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem si vseeno noseča? ker zadnjič si potem napisala, da nisi.user posted image Kakorkoli čestitke!user posted image

Torej, eno že imamo v podseznamu.user posted image Druga bo al ne bo?user posted image

Mi smo tud pridno spančali, od 21-7, zdej pa spet spi naprej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
8.10.2008 8:49:46   
Anonimen
nova stran oujjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
8.10.2008 8:49:51   
lunca14
anjaph........
dobil bo pa bratca ali sestrico drugo leto na natanko isti rok kot ga je imel sam

........kaj a to pomeni,da si noseča,če si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja bravouser posted image user posted image user posted image ,kaj naj rečem drugega,kot,to,da ,sem nevoščljiva vsaki nosečki,ki jo vidimuser posted image .....no potem bosta pa lahko z aleo in žanko klepetali na noseč.forumu.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
8.10.2008 8:50:51   
D.anna 76
AnjaPH - ja čestitek za ponovno nosečnost. Saj sem prov razumela a ne?!

Fino tole načrtujete. Mi bomo mel tut še najmanj enga sigurno. Sam bi jaz raje razliko v letih tam med 2 in 3 leta. Tako da bomo drugo jesen začeli na tem delat najverjetneje. Glede na to da samo ''pazimo'' se pa zna tudi kej prej zgodit.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
8.10.2008 8:50:59   
Anonimen
Aja, sej res, imamo že 2 kandidatki na podseznamu.user posted image Za 3 še čakamo rezultat.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
8.10.2008 8:53:46   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

polly80 - jaz sem tud temnolaska, čokoladno rjava!!! user posted image  pa sem ti poslala vabilo za slikice

hvala sašauser posted image ,slikice pa user posted image user posted image user posted image ,lukecuser posted image user posted image user posted image

anajPH-četitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vau,ste pa res zagrete,superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz tudi če bi hotela zdaj še bit user posted image (kar pa zaenkrat še ne),niti menze še nimam..user posted image

ok,se grem moji pužiki posvetituser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
8.10.2008 8:56:01   
Anonimen
user posted image ni pogoj za user posted image . verjemi mi. Sama sem imela takoj po čišči močno ovulacijo, tak da bi takrat zlahka zanosila.user posted image  

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
8.10.2008 8:56:27   
Anonimen
jutrčka..Anja PH čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...super!!!
aleo še čakamo vidim..niny čestitke za spanje in BS tudi...mi smo pa danes spali od pol osme do 4...pa pol naprej do 8...tud to sem zadovoljna..vsekakor bolje kot pa do pol enih pa pol štirih pa šestih...user posted image ..sem šla pa že včeraj pred 21.uro spat in je prav pasal se mal spočit..danes je pa taaaakaa megla..nič kej prijazno vreme za ven it...
evo user posted image  za vas..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
8.10.2008 9:00:42   
Anonimen
taanika hvala za kavico in super za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
8.10.2008 9:04:27   
Anonimen
zanimivo za tele nosečnosti,res...jst bom še imela kakegauser posted image ,pa je blo prehudo pr Žanu pa se mi zdi da najprej morem malo pozabit in če sem iskrena se mi zdi da je moje telo čist neki druzga kar je blo prej in da sem še v fazi "okrevanja"..tud psihičnega...no sem že zamorila a ne?user posted image ...jst mislim da bi se težko zdaj odločila še za drugega...no če ni se pa nardilo pa itak bi obdržala..pogumne ste,ni kejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
8.10.2008 9:05:23   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image spanje,kaj je že to...........nekaj za na kruh namazatuser posted image ..........ja mi spimo po mišje,večkrat pa po malem,pa skup se mormo tiščat,da nas ne zebeuser posted image ........kot miške maleuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
8.10.2008 9:07:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

zanimivo za tele nosečnosti,res...jst bom še imela kakegauser posted image ,pa je blo prehudo pr Žanu pa se mi zdi da najprej morem malo pozabit in če sem iskrena se mi zdi da je moje telo čist neki druzga kar je blo prej in da sem še v fazi "okrevanja"..tud psihičnega...no sem že zamorila a ne?user posted image ...jst mislim da bi se težko zdaj odločila še za drugega...no če ni se pa nardilo pa itak bi obdržala..pogumne ste,ni kejuser posted image

Najbrž nisi brala moje porodne zgodbe.Upam da ne.user posted image Sem tud rekla po porodu, ni šans še za enega, vsaj nekaj časa.

Ta občutek je hitro odšel stran, kakor hitro sem se pobrala po šivih. user posted image Ne moreš verjet. Pa itak je tud user posted image pripomogla k še eni veliki želji po novem članu, saj je že od vsega začetka res pridna pupa. Sploh ne zna jokat.user posted image   Itak je pa vse odvisno od ženske do ženske. user posted image   Kmalu bo kmalu, boš vidla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
8.10.2008 9:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image spanje,kaj je že to...........nekaj za na kruh namazatuser posted image ..........ja mi spimo po mišje,večkrat pa po malem,pa skup se mormo tiščat,da nas ne zebeuser posted image ........kot miške maleuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boste na kurjavi prišparali.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.10.2008 9:13:49   
RMRM
ANJA PH - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alea01 - a je, al niuser posted image user posted image user posted image user posted image

Polly in Kaja - seveda ste moje prjatlceuser posted image user posted image

Mi smo tud danes prespalli noč. Jedli ob 24.00, pol pa ob 5.30. Je flaša nardila svoje.

Lunca14, pojma nimam zakaj ne moreš gledatuser posted image . Ti bom še enkrat poslala povabilo, drugač pa skopiraj kodo pod iskalnik. Upam da bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
8.10.2008 9:16:58   
Anonimen
didlinaa možno da sem brala tvojo porodno zgodbo,a veš da nevem k sem brala od vseh junijčic pa tud že prej sem rada kakšno prebrala..no jst pa svoje nisem objavila,kre  še nisem pripravljena bla,zdej je pa že  skor 4 mesece odt tega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
8.10.2008 9:24:00   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

AnjaPH- superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mene tudi firbec matra ali je ali ni, tako kot vasuser posted image . Čakam, da se Izabela zbudi in jo mahneva v lekarno po testuser posted image . sam bi bilo res čudno, da se je prijelo, ko se pa tri leta ni hotelouser posted image .
Jaz ko sem porodila Izabelo, sem takoj vzkliknila da to ni  nič tazga in bom še 2krat prišlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
8.10.2008 9:25:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jutrček mamičkeuser posted image

AnjaPH- superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mene tudi firbec matra ali je ali ni, tako kot vasuser posted image . Čakam, da se Izabela zbudi in jo mahneva v lekarno po testuser posted image . sam bi bilo res čudno, da se je prijelo, ko se pa tri leta ni hotelouser posted image .
Jaz ko sem porodila Izabelo, sem takoj vzkliknila da to ni  nič tazga in bom še 2krat prišlauser posted image

Ejla.Najbolj rado se hitr prime takrat ko najmanj pričakuješ.user posted image Sploh po porodu.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.10.2008 9:26:47   
alea01
sem pa mal šparovna ratala, ko pa nič pikalon ne talam naokoliuser posted image . Grda jazuser posted image user posted image . evo pikalone za Lukasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikalone za Jerneja in njegovo mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.10.2008 9:28:04   
Anonimen
IZABELA zbudi se že-me smo nestrpneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.10.2008 9:28:21   
alea01
didlinaa, saj to imaš pa prav. Meni se je prijelo tik pred umetno oploditvijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.10.2008 9:28:51   
polma
Nove nosečke, jaz vam takoooooooo zaaaaaviiiiiidaaaaaam user posted image !!!!!!!!!!!!!

Sama sicer sploh ne vem, a bi mela še enga-pa kdaj bi ga mela-pa itak ne morem zanosit, če ne jemljem tablet, ki pa jih zdaj ne smem, ker dojim...skratka čudežev glih ne pričakujem, da bi mi kar ratal zanosit...

To bi blo še tanajbolše, če bi se ponesrečlo-ker nimaš pol kaj balinat in moraš novega bejbička sprejet user posted image ...

Mal se mi blede user posted image ...

dans mava posvetovalnico in preggled pri RA-no, mela sva pregled ob 9h, pa tako trdno spi user posted image '!? Jasno, Murphyjev zakon dela svoje, mislim- nikol tako trdno ne zaspi user posted image ! upam, da še Ra ne zamudiva ob 12huser posted image . Držte pesti, da nas ne kregajo ker bova zamudila-cepljenje imamo, drugič že-potem pa javim podatke za seznam.

Nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Junijske kraljice user posted image , naj vam bo dan z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image postlan!!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.10.2008 9:30:24   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZABELA zbudi se že-me smo nestrpneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.10.2008 9:40:33   
*Mojca*
AnjaPH ja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alea dejmo dejmo, nas tudi matra firbec user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.10.2008 9:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

didlinaa, saj to imaš pa prav. Meni se je prijelo tik pred umetno oploditvijouser posted image user posted image user posted image

No vidiš.user posted image Super.user posted image

Čakamo rezultate.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......