Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa upam, da boš našla kaj časa, pa se nam kaj oglasila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
O je, čestitke bejba za nov naraščaj. Potem si vseeno noseča? ker zadnjič si potem napisala, da nisi. Kakorkoli čestitke! Torej, eno že imamo v podseznamu. Druga bo al ne bo? Mi smo tud pridno spančali, od 21-7, zdej pa spet spi naprej.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nova stran oujjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:49:51
|
|
|
|
lunca14
|
anjaph........dobil bo pa bratca ali sestrico drugo leto na natanko isti rok kot ga je imel sam ........kaj a to pomeni,da si noseča,če si ,ja bravo ,kaj naj rečem drugega,kot,to,da ,sem nevoščljiva vsaki nosečki,ki jo vidim .....no potem bosta pa lahko z aleo in žanko klepetali na noseč.forumu.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:50:51
|
|
|
|
D.anna 76
|
AnjaPH - ja čestitek za ponovno nosečnost. Saj sem prov razumela a ne?! Fino tole načrtujete. Mi bomo mel tut še najmanj enga sigurno. Sam bi jaz raje razliko v letih tam med 2 in 3 leta. Tako da bomo drugo jesen začeli na tem delat najverjetneje. Glede na to da samo ''pazimo'' se pa zna tudi kej prej zgodit.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, sej res, imamo že 2 kandidatki na podseznamu. Za 3 še čakamo rezultat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:53:46
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko polly80 - jaz sem tud temnolaska, čokoladno rjava!!! pa sem ti poslala vabilo za slikice hvala saša ,slikice pa ,lukec anajPH-četitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vau,ste pa res zagrete,super ,jaz tudi če bi hotela zdaj še bit (kar pa zaenkrat še ne),niti menze še nimam.. ok,se grem moji pužiki posvetit
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ni pogoj za . verjemi mi. Sama sem imela takoj po čišči močno ovulacijo, tak da bi takrat zlahka zanosila.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrčka..Anja PH čestitke ...super!!! aleo še čakamo vidim..niny čestitke za spanje in BS tudi...mi smo pa danes spali od pol osme do 4...pa pol naprej do 8...tud to sem zadovoljna..vsekakor bolje kot pa do pol enih pa pol štirih pa šestih... ..sem šla pa že včeraj pred 21.uro spat in je prav pasal se mal spočit..danes je pa taaaakaa megla..nič kej prijazno vreme za ven it... evo za vas..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika hvala za kavico in super za spanje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo za tele nosečnosti,res...jst bom še imela kakega ,pa je blo prehudo pr Žanu pa se mi zdi da najprej morem malo pozabit in če sem iskrena se mi zdi da je moje telo čist neki druzga kar je blo prej in da sem še v fazi "okrevanja"..tud psihičnega...no sem že zamorila a ne? ...jst mislim da bi se težko zdaj odločila še za drugega...no če ni se pa nardilo pa itak bi obdržala..pogumne ste,ni kej
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:05:23
|
|
|
|
lunca14
|
spanje,kaj je že to...........nekaj za na kruh namazat ..........ja mi spimo po mišje,večkrat pa po malem,pa skup se mormo tiščat,da nas ne zebe ........kot miške male
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa zanimivo za tele nosečnosti,res...jst bom še imela kakega ,pa je blo prehudo pr Žanu pa se mi zdi da najprej morem malo pozabit in če sem iskrena se mi zdi da je moje telo čist neki druzga kar je blo prej in da sem še v fazi "okrevanja"..tud psihičnega...no sem že zamorila a ne? ...jst mislim da bi se težko zdaj odločila še za drugega...no če ni se pa nardilo pa itak bi obdržala..pogumne ste,ni kej Najbrž nisi brala moje porodne zgodbe.Upam da ne. Sem tud rekla po porodu, ni šans še za enega, vsaj nekaj časa. Ta občutek je hitro odšel stran, kakor hitro sem se pobrala po šivih. Ne moreš verjet. Pa itak je tud pripomogla k še eni veliki želji po novem članu, saj je že od vsega začetka res pridna pupa. Sploh ne zna jokat. Itak je pa vse odvisno od ženske do ženske. Kmalu bo kmalu, boš vidla.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 spanje,kaj je že to...........nekaj za na kruh namazat ..........ja mi spimo po mišje,večkrat pa po malem,pa skup se mormo tiščat,da nas ne zebe ........kot miške male Boste na kurjavi prišparali.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:13:49
|
|
|
|
RMRM
|
ANJA PH - Alea01 - a je, al ni Polly in Kaja - seveda ste moje prjatlce Mi smo tud danes prespalli noč. Jedli ob 24.00, pol pa ob 5.30. Je flaša nardila svoje. Lunca14, pojma nimam zakaj ne moreš gledat . Ti bom še enkrat poslala povabilo, drugač pa skopiraj kodo pod iskalnik. Upam da bo šlo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa možno da sem brala tvojo porodno zgodbo,a veš da nevem k sem brala od vseh junijčic pa tud že prej sem rada kakšno prebrala..no jst pa svoje nisem objavila,kre še nisem pripravljena bla,zdej je pa že skor 4 mesece odt tega..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:24:00
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke AnjaPH- superca no, mene tudi firbec matra ali je ali ni, tako kot vas . Čakam, da se Izabela zbudi in jo mahneva v lekarno po test . sam bi bilo res čudno, da se je prijelo, ko se pa tri leta ni hotelo . Jaz ko sem porodila Izabelo, sem takoj vzkliknila da to ni nič tazga in bom še 2krat prišla
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jutrček mamičke AnjaPH- superca no, mene tudi firbec matra ali je ali ni, tako kot vas . Čakam, da se Izabela zbudi in jo mahneva v lekarno po test . sam bi bilo res čudno, da se je prijelo, ko se pa tri leta ni hotelo . Jaz ko sem porodila Izabelo, sem takoj vzkliknila da to ni nič tazga in bom še 2krat prišla Ejla.Najbolj rado se hitr prime takrat ko najmanj pričakuješ. Sploh po porodu.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:26:47
|
|
|
|
alea01
|
sem pa mal šparovna ratala, ko pa nič pikalon ne talam naokoli . Grda jaz . evo pikalone za Lukasa pikalone za Jerneja in njegovo mamico
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZABELA zbudi se že-me smo nestrpne
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:28:21
|
|
|
|
alea01
|
didlinaa, saj to imaš pa prav. Meni se je prijelo tik pred umetno oploditvijo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:28:51
|
|
|
|
polma
|
Nove nosečke, jaz vam takoooooooo zaaaaaviiiiiidaaaaaam !!!!!!!!!!!!! Sama sicer sploh ne vem, a bi mela še enga-pa kdaj bi ga mela-pa itak ne morem zanosit, če ne jemljem tablet, ki pa jih zdaj ne smem, ker dojim...skratka čudežev glih ne pričakujem, da bi mi kar ratal zanosit... To bi blo še tanajbolše, če bi se ponesrečlo-ker nimaš pol kaj balinat in moraš novega bejbička sprejet ... Mal se mi blede ... dans mava posvetovalnico in preggled pri RA-no, mela sva pregled ob 9h, pa tako trdno spi '!? Jasno, Murphyjev zakon dela svoje, mislim- nikol tako trdno ne zaspi ! upam, da še Ra ne zamudiva ob 12h . Držte pesti, da nas ne kregajo ker bova zamudila-cepljenje imamo, drugič že-potem pa javim podatke za seznam. Nosečke !!!! Junijske kraljice , naj vam bo dan z postlan!!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:30:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZABELA zbudi se že-me smo nestrpne
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:40:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
AnjaPH ja čestitke alea dejmo dejmo, nas tudi matra firbec
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 9:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 didlinaa, saj to imaš pa prav. Meni se je prijelo tik pred umetno oploditvijo No vidiš. Super. Čakamo rezultate.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......