|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
7.10.2008 21:27:25   
sasa.vracko
Jaz grem tud gledat Jesen v New Yorku!!! Samo je bolj žalosten film... res fajn za vzpodbudo in spanjeuser posted image  user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
7.10.2008 21:27:52   
sasa.vracko
No, pa še mimogrede novo stran odprem user posted image  ouuuuujeeeeeeeeaaaaaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2652
7.10.2008 21:29:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

No, pa še mimogrede novo stran odprem user posted image  ouuuuujeeeeeeeeaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2653
7.10.2008 21:38:15   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Jest bi bla ful rada kmal spet user posted image , upam da se bo user posted image  kmal obrestovala.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej obrestujeuser posted image

Nya, sori, sem pozabila še na zs poslat, naslednjič bom, obljubimuser posted image , pa tud tebi hvala za user posted image .

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
7.10.2008 21:43:58   
polly80
čer plavušeuser posted image ,se javlja ena bolj temnolaskauser posted image
a zdaj ko mam čas,ste pa vse pobegnileuser posted image ..sicer bo pa kmal house,tega pa ne smem zamudituser posted image

sem malo kukala vaše albume,iiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

prosim še za kako povabilo,saša,RMRM,taanika..in druge,ki maste albumeuser posted image user posted image user posted image
jaz sem čist user posted image user posted image glede teh novih albumovuser posted image

pa alea,bravo puncauser posted image user posted image user posted image user posted image upam da ti pokažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
7.10.2008 21:45:22   
sasa.vracko
ej, SVINGERJI so se začel ravnokar na kanalu A... sem prav firbec, ko tolk opevajo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
7.10.2008 21:46:06   
l.daisy
evo, sem še lukija poklikala, zdaj grem pa gledat svingerje... da vidim...

nočko...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 2657
7.10.2008 21:49:22   
sasa.vracko
polly80 - jaz sem tud temnolaska, čokoladno rjava!!! user posted image  pa sem ti poslala vabilo za slikice

Neposredna povezava do sporočila: 2658
7.10.2008 21:50:44   
*Mojca*
babe žabe lejte kaj sem najdla...

http://www.baby-nega.si/20164/index.html

zanimivo user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2659
7.10.2008 22:06:39   
Kaja08
Čeeer bejbe!! Evo, nemščina je za mano, zdej sem pa hit pršla pogledat, če kej čeblate in vidim, da ste kar pridne user posted image user posted image user posted image  Fotke iz kofetkanja dobite jutri...sva z Žigijem bolj zgodi odšla, ker neki smrka user posted image  Ampak mormo pa definitivno spet ponoviti - mamice in otročki, super ste user posted image user posted image

Tina28, Romy - sem pogledala albume, luštni ste user posted image

RMRM, jst bi bila tud tvoja prijateljica user posted image

sasa.vracko - SV - tale tvoj Luki je pa na tvoj fotki tolk našmu Žigatu podoben, da skoz sam gledam user posted image

ja nč, grem zdej počas spat, pa se beremo jutri!!!

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
7.10.2008 22:11:16   
sasa.vracko
Kaja08 - a se teb tud zdi, da sta si podobna??? user posted image  ti, moj je večkrat na teden službeno v LJ, mogoče to kaj pomen????user posted image user posted image  Hecam se! Se veselim jutrišnjih fotk s srečanja v Supernovi...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
7.10.2008 22:12:59   
Anonimen
sasa.vracko - SV - tale tvoj Luki je pa na tvoj fotki tolk našmu Žigatu podoben, da skoz sam gledam

Tole sem pa že jaz hotla včer komentirat, pa sm pozablauser posted image . Mogoče sta pa kej v žlahti, pa sploh ne vesta, kaki daljni.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
7.10.2008 22:23:30   
Anonimen
joj, čvekice koliko strani imam za prebratuser posted image

RMRM za slikceuser posted image , vsi trije so luštniuser posted image

Alea-kdaj delaš testuser posted image Mogoče si še junijka 2009

Mojca-super za spanje,boš videla zmeraj boljše bo

Romy-pogledala slikceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
7.10.2008 22:28:58   
lunca14
naya,RMRM.....vajiih albumov ne morem videtuser posted image user posted image user posted image
alea....zjutraj se pa zgodaj vstan,da nas ne pobere od ferbca...........ko,bi blo vsajuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
7.10.2008 22:31:17   
Anonimen
poskusi tule http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9570

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
7.10.2008 22:48:38   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

poskusi tule http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9570

user posted image user posted image user posted image ne gre,dej mi pošlji na zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
8.10.2008 6:57:43   
babysolza
jutro čveke in hitr eno user posted image !

Se moram takoj pohvalit - Sabinči je danes prvič prespala noč! Je spala do 5.30, potem smo malo čebljale, se previle, najedle in zdaj spet spi. user posted image user posted image

Sam mami je skori kapitulirala - moje mlekarne so navajene rednejših obiskov svoje cenjene stranke. user posted image user posted image

No alea, kje so novičke? user posted image user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
8.10.2008 7:03:55   
babysolza
UUU, kaj sem se spomnila - danes je eno leto, odkar sem vidla user posted image  - čez 9 mesecev smo sicer dobili user posted image , sam se nič ne pritožujem. user posted image user posted image

Kaj ko bi pod seznam dale še seznam novih nosečk - nas junijčic? user posted image  
Bo to še ostale spodbudilo k intenzivnejšemu user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
8.10.2008 7:12:30   
babysolza
Babysolza pa istočasno sva bile v P

Ja Mojca, nama pa res ni usojeno se videt. user posted image user posted image  Sam zdej ko sem enkrat prišla v LJ sama s Sabino in sva obe preživeli, bova še prišli. Kdaj se zmenimo? Je treba izkoristit, dokler kak sneg ne zapade.

ALEA, KJE SI?!?!?!?!? Nas firbec...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
8.10.2008 7:22:03   
anaj22
dobro jutro še od mene
jest pa spat ne moremuser posted image  sem vstala že ob 6h pa se kr neki po bajti vlačm namest da bi kej nardila.

Se moram takoj pohvalit - Sabinči je danes prvič prespala noč! Je spala do 5.30, potem smo malo čebljale, se previle, najedle in zdaj spet spi.

So ji fantje včeri razložil kako je treba spat, pa je pridno nasvete poslušalauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
8.10.2008 8:20:12   
lunca14
naya.....user posted image user posted image user posted image no sedaj sem jih pa videla,cart....
alea.....kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee sssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????
No mi mamo pa danes mini,mini,roj.dan  4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.10.2008 8:32:18   
Anonimen
dobro jutrouser posted image

Danes je imela Ema končno tak ritem spet kot preden je zbolela. Zvečer je šla spat ob 21 in spala do 6 zjutraj,pojedla in sedaj še spiuser posted image user posted image

Lunca-čestitke za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alea- kje si?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.10.2008 8:45:27   
Anonimen
Matervola! Že drugi del, jaz pa nič ne prispevam! Lenoritis pa tak.

Torej, dober dan mamice user posted image  Kako? 

Po hitrem preletu teme se mi je zdelo najbolje komentirati tisto o varstvu pri mami ali tašči. Jaz ga pustim pri obeh in v nobenem primeru me ne skrbi. Obe sta imeli svoje pamže in so preživeli, tako da sta s "tujimi" gotovo bolj previdni.

Drugače pa Maksimilijan spi od 21.00 do 8.00, dobil bo pa bratca ali sestrico drugo leto na natanko isti rok kot ga je imel sam user posted image

Kaj je novega hmmm aha v roku enega tedna tamalega izseliva iz spalnice v svojo sobo, v nedeljo je krst, ammmm 62 cunje so mu že prekratke, nima krčev po PlivitD kapljicah, še vedno na Aptamilu, sedi že v športnem sedežu v vozičku, naglas se reži kot pečen maček, ne mara imeti kape,...več se pa ne spomnim user posted image  spet nosečniška pozabljivost oz. SNP user posted image

Tkole drage moje. Morda se bom malo več  oglašala, morda tudi ne - v vsakem primeru ostanite zdrave,  vesele in polne optimizma user posted image  

Ta-ta, Anja

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
8.10.2008 8:46:33   
Anonimen
Drugače pa Maksimilijan spi od 21.00 do 8.00, dobil bo pa bratca ali sestrico drugo leto na natanko isti rok kot ga je imel sam

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
8.10.2008 8:46:46   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

dobro jutro še od mene
jest pa spat ne moremuser posted image  sem vstala že ob 6h pa se kr neki po bajti vlačm namest da bi kej nardila.

Se moram takoj pohvalit - Sabinči je danes prvič prespala noč! Je spala do 5.30, potem smo malo čebljale, se previle, najedle in zdaj spet spi.

So ji fantje včeri razložil kako je treba spat, pa je pridno nasvete poslušalauser posted image

To bo to!!! Se je sigurno od našga Maksa nalezla. Mi smo tudi danes, kot že mnogokrat spali od 20.30 do 6.15.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......