Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:27:25
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Jaz grem tud gledat Jesen v New Yorku!!! Samo je bolj žalosten film... res fajn za vzpodbudo in spanje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:27:52
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No, pa še mimogrede novo stran odprem ouuuuujeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, pa še mimogrede novo stran odprem ouuuuujeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:38:15
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Jest bi bla ful rada kmal spet , upam da se bo kmal obrestovala. da se čimprej obrestuje Nya, sori, sem pozabila še na zs poslat, naslednjič bom, obljubim , pa tud tebi hvala za .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:43:58
|
|
|
|
polly80
|
čer plavuše ,se javlja ena bolj temnolaska a zdaj ko mam čas,ste pa vse pobegnile ..sicer bo pa kmal house,tega pa ne smem zamudit sem malo kukala vaše albume,iiiiiiiiiiiii prosim še za kako povabilo,saša,RMRM,taanika..in druge,ki maste albume jaz sem čist glede teh novih albumov pa alea,bravo punca upam da ti pokaže
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:45:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ej, SVINGERJI so se začel ravnokar na kanalu A... sem prav firbec, ko tolk opevajo!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:46:06
|
|
|
|
l.daisy
|
evo, sem še lukija poklikala, zdaj grem pa gledat svingerje... da vidim... nočko...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:49:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
polly80 - jaz sem tud temnolaska, čokoladno rjava!!! pa sem ti poslala vabilo za slikice
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 21:50:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
babe žabe lejte kaj sem najdla... http://www.baby-nega.si/20164/index.html zanimivo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 22:06:39
|
|
|
|
Kaja08
|
Čeeer bejbe!! Evo, nemščina je za mano, zdej sem pa hit pršla pogledat, če kej čeblate in vidim, da ste kar pridne Fotke iz kofetkanja dobite jutri...sva z Žigijem bolj zgodi odšla, ker neki smrka Ampak mormo pa definitivno spet ponoviti - mamice in otročki, super ste Tina28, Romy - sem pogledala albume, luštni ste RMRM, jst bi bila tud tvoja prijateljica sasa.vracko - SV - tale tvoj Luki je pa na tvoj fotki tolk našmu Žigatu podoben, da skoz sam gledam ja nč, grem zdej počas spat, pa se beremo jutri!!!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 22:11:16
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kaja08 - a se teb tud zdi, da sta si podobna??? ti, moj je večkrat na teden službeno v LJ, mogoče to kaj pomen???? Hecam se! Se veselim jutrišnjih fotk s srečanja v Supernovi...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 22:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sasa.vracko - SV - tale tvoj Luki je pa na tvoj fotki tolk našmu Žigatu podoben, da skoz sam gledam Tole sem pa že jaz hotla včer komentirat, pa sm pozabla . Mogoče sta pa kej v žlahti, pa sploh ne vesta, kaki daljni.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 22:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, čvekice koliko strani imam za prebrat RMRM za slikce , vsi trije so luštni Alea-kdaj delaš test Mogoče si še junijka 2009 Mojca-super za spanje,boš videla zmeraj boljše bo Romy-pogledala slikce
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 22:28:58
|
|
|
|
lunca14
|
naya,RMRM.....vajiih albumov ne morem videt alea....zjutraj se pa zgodaj vstan,da nas ne pobere od ferbca...........ko,bi blo vsaj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 6:57:43
|
|
|
|
babysolza
|
jutro čveke in hitr eno ! Se moram takoj pohvalit - Sabinči je danes prvič prespala noč! Je spala do 5.30, potem smo malo čebljale, se previle, najedle in zdaj spet spi. Sam mami je skori kapitulirala - moje mlekarne so navajene rednejših obiskov svoje cenjene stranke. No alea, kje so novičke?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 7:03:55
|
|
|
|
babysolza
|
UUU, kaj sem se spomnila - danes je eno leto, odkar sem vidla - čez 9 mesecev smo sicer dobili , sam se nič ne pritožujem. Kaj ko bi pod seznam dale še seznam novih nosečk - nas junijčic? Bo to še ostale spodbudilo k intenzivnejšemu .
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 7:12:30
|
|
|
|
babysolza
|
Babysolza pa istočasno sva bile v P Ja Mojca, nama pa res ni usojeno se videt. Sam zdej ko sem enkrat prišla v LJ sama s Sabino in sva obe preživeli, bova še prišli. Kdaj se zmenimo? Je treba izkoristit, dokler kak sneg ne zapade. ALEA, KJE SI?!?!?!?!? Nas firbec...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 7:22:03
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro še od mene jest pa spat ne morem sem vstala že ob 6h pa se kr neki po bajti vlačm namest da bi kej nardila. Se moram takoj pohvalit - Sabinči je danes prvič prespala noč! Je spala do 5.30, potem smo malo čebljale, se previle, najedle in zdaj spet spi. So ji fantje včeri razložil kako je treba spat, pa je pridno nasvete poslušala
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:20:12
|
|
|
|
lunca14
|
naya..... no sedaj sem jih pa videla,cart.... alea.....kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee sssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????? No mi mamo pa danes mini,mini,roj.dan 4 mesece
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:32:18
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro Danes je imela Ema končno tak ritem spet kot preden je zbolela. Zvečer je šla spat ob 21 in spala do 6 zjutraj,pojedla in sedaj še spi Lunca-čestitke za 4 mesece Alea- kje si?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Matervola! Že drugi del, jaz pa nič ne prispevam! Lenoritis pa tak. Torej, dober dan mamice Kako? Po hitrem preletu teme se mi je zdelo najbolje komentirati tisto o varstvu pri mami ali tašči. Jaz ga pustim pri obeh in v nobenem primeru me ne skrbi. Obe sta imeli svoje pamže in so preživeli, tako da sta s "tujimi" gotovo bolj previdni. Drugače pa Maksimilijan spi od 21.00 do 8.00, dobil bo pa bratca ali sestrico drugo leto na natanko isti rok kot ga je imel sam Kaj je novega hmmm aha v roku enega tedna tamalega izseliva iz spalnice v svojo sobo, v nedeljo je krst, ammmm 62 cunje so mu že prekratke, nima krčev po PlivitD kapljicah, še vedno na Aptamilu, sedi že v športnem sedežu v vozičku, naglas se reži kot pečen maček, ne mara imeti kape,...več se pa ne spomnim spet nosečniška pozabljivost oz. SNP Tkole drage moje. Morda se bom malo več oglašala, morda tudi ne - v vsakem primeru ostanite zdrave, vesele in polne optimizma Ta-ta, Anja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa Maksimilijan spi od 21.00 do 8.00, dobil bo pa bratca ali sestrico drugo leto na natanko isti rok kot ga je imel sam čestitke
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 8:46:46
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 dobro jutro še od mene jest pa spat ne morem sem vstala že ob 6h pa se kr neki po bajti vlačm namest da bi kej nardila. Se moram takoj pohvalit - Sabinči je danes prvič prespala noč! Je spala do 5.30, potem smo malo čebljale, se previle, najedle in zdaj spet spi. So ji fantje včeri razložil kako je treba spat, pa je pridno nasvete poslušala To bo to!!! Se je sigurno od našga Maksa nalezla. Mi smo tudi danes, kot že mnogokrat spali od 20.30 do 6.15.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......