|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
8.10.2008 9:42:21   
Anonimen
Naša še kar spi, od 8.user posted image Bo rogovilila čez dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.10.2008 9:42:39   
Anonimen
ooooouuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.10.2008 9:44:34   
Anonimen
lunca - user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece - evo fotko:
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZABELA zbudi se že-me smo nestrpneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja - ja, kaj naj rečem drugega kot bravo punca, čestitamuser posted image user posted image user posted image , pa le javi se nam kej bolj pogosto, tvojih komentarjev manjka.

Aja, še to - danes je tudi moj dan - 1leto odkar sem zagledala user posted image , joj se spomnim, kako me je Kaja spodbujala, naj hitro nardim test, k sm že en dan prej javljala, da sm najbrž noseča.

< Sporočilo je popravil nya -- 8.10.2008 9:45:05 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.10.2008 9:45:50   
Anonimen
Tile spomini na naše teste so res user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
8.10.2008 9:46:36   
Anonimen
Pa spali smo od 8h do pol 6h, pol pa od pol 7h do 9.15 - bravo Lukiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
8.10.2008 9:48:46   
anaj22
anjaPH čestitke user posted image user posted image user posted image
jest bi bla tud srečka nosečka, no upam da kmal bom
vidm da ste dobro spali naš mulo gre tud prvi spat pa zadni vstane

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki jih rabte

midva pa bova počas šibala ven mamo sonček

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
8.10.2008 9:50:49   
Anonimen
Jaz bi šla tud čimprej na sonce, mala pa še kar spi. Joške mi bo pa tud razneslo.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
8.10.2008 9:52:21   
anaj22
sem še neki pozabla

Lun čestitke za 4 mesce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa mi smo tud dons stari 4 mesceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
8.10.2008 9:55:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 mesece.

Sem prehitro zinla, mala se je zbudila.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
8.10.2008 9:55:49   
lunca14
Hvala naya za fotkouser posted image ,sem si shranla.Ja nostalgijauser posted image user posted image user posted image .....jst,kr neki sanjam,da sedaj,ko še ni menze,da se bo nekaj zgodlo,samo mojga bi pa kap zadela,misim,da mu kak mesec sploh ne bi povedala,ampak bi povedala samo vamuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
8.10.2008 9:56:19   
Anonimen
ja seveda sem pozabila...Jaka in Lun vse najboljše za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image ...
pr men bo pa 14.10.eno leto odkar sem plusek zagledala...ne morem vrjet da je že eno leto mimo...aha pa Anaj bo naslednja ki nam bo javila dobro novičko vidimuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
8.10.2008 9:56:58   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

sem še neki pozabla

Lun čestitke za 4 mesce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa mi smo tud dons stari 4 mesceuser posted image user posted image user posted image user posted image

.........seveda,vi mate tud danesuser posted image ...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hip,hip-hura

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
8.10.2008 9:57:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Hvala naya za fotkouser posted image ,sem si shranla.Ja nostalgijauser posted image user posted image user posted image .....jst,kr neki sanjam,da sedaj,ko še ni menze,da se bo nekaj zgodlo,samo mojga bi pa kap zadela,misim,da mu kak mesec sploh ne bi povedala,ampak bi povedala samo vamuser posted image

a to pomeni da morem potihem še zate pesti držata???..ti sam povej...kr nekdo tam gor me ma zeeloo rad,sem opazla,pa mu lahko naročim  ...aaaa??

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
8.10.2008 9:58:47   
Kaja08
alea, mi čakamo na NOVICEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kaja08 - a se teb tud zdi, da sta si podobna??? user posted image  ti, moj je večkrat na teden službeno v LJ, mogoče to kaj pomen????user posted image user posted image  Hecam se!

user posted image user posted image user posted image

RMRM, fletna družinica user posted image user posted image

vsem user posted image user posted image user posted image za spanje

vsem user posted image user posted image user posted image user posted image  vse najboljše user posted image

AnjaPH, čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta pa hit to upedenala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Aja, še to - danes je tudi moj dan - 1leto odkar sem zagledala user posted image , joj se spomnim, kako me je Kaja spodbujala, naj hitro nardim test, k sm že en dan prej javljala, da sm najbrž noseča.

user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
8.10.2008 10:03:04   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

a to pomeni da morem potihem še zate pesti držata???..ti sam povej...kr nekdo tam gor me ma zeeloo rad,sem opazla,pa mu lahko naročim  ...aaaa??

......ja lahko omeniš,aja pa naj bosta dvojčici,imam že imena Luna in Lanauser posted image user posted image .............se,mi mal meša,a neda,moj,bi reke,da sem norauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.10.2008 10:13:28   
Anonimen
lunica zmenjeno,bom malo prišepnila za kako dodatno pomoč...user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.10.2008 10:15:49   
Anonimen
Bejbe eno resno vprašanje. Kdaj govorimo pri dojenčkih o driski? Naš se je zdejle pokakal tko na prvijalni, je blo precej tekoče in bolj zelenksato - tko rumeno zeleno. Kaj naj naredim? Ker drugače je čist ok videt, zadovoljen, vesel.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.10.2008 10:22:13   
lunca14

Bejbe eno resno vprašanje. Kdaj govorimo pri dojenčkih o driski? Naš se je zdejle pokakal tko na prvijalni, je blo precej tekoče in bolj zelenksato - tko rumeno zeleno. Kaj naj naredim? Ker drugače je čist ok videt, zadovoljen, vesel.

NIČ....glavno,da ni preveč vodeno,dokler je še zeleno je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
8.10.2008 10:30:04   
Kaja08

Počaki, da boš videla,kako se bo naslednjič pokakal. Naš Žiga se tud včasih ful vodeno pokaka, drugič pa čist normalno.

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.10.2008 10:30:46   
Kaja08
Mi smo pa prehlajeni user posted image  Zdej mu skoz fiziološko v nosek kapam, drugo pa itak ne vem, kaj čm narest. Vročine pa na srečo nima

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.10.2008 10:40:57   
Kaja08
evo babe, v album sem dala slike iz včerajšnje kavice v Supernovi. Žal me pa album zafrkava (nič novega user posted image ....) in mi noče shrant zraven slikce še ime, kdo je na njej. Tako da - znajdte se, pa mal ugibajte user posted image

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 8.10.2008 10:41:10 >

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
8.10.2008 10:55:16   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

evo babe, v album sem dala slike iz včerajšnje kavice v Supernovi. Žal me pa album zafrkava (nič novega user posted image ....) in mi noče shrant zraven slikce še ime, kdo je na njej. Tako da - znajdte se, pa mal ugibajte user posted image

men pa ni ratal pridt,ker mi tamala boleha in je učer ful velik spala k ponavadi sploh skor nč čez dan upam da bo kmal bolš,pa še moj mi je rač. odnesu tko da sm ga šele zvečer dubla in vam nism mogla niti sporočit da me ne bo,no ja pa drugič upamuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
8.10.2008 10:56:46   
nInAzWeRiNa
alea01 je že kej novgaaaa?user posted image firbec me matrauser posted image user posted image user posted image

drugač pa vidm da ste spet zelo dejavne ratale,jst sm tut zmeri hotla enga za drugim,enih 10 metuser posted image user posted image user posted image  pol sm šla pa rodit pa me je minil za neki časa haha, pa tut če bi hotla nekak ni lih taprav cajt za še enga+ za telo bi bla to spet kr obremenitev,bom probala najprej spet mal v formo nazaj pridtuser posted image ,ampak po drugi strani si pa ne želim da bi bla velika razlika ker vem kako je to pa smo spet tm...user posted image

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 8.10.2008 11:02:02 >

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
8.10.2008 10:58:02   
*Mojca*
Kaja jaz jih ne vidim, jih sploh ni user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.10.2008 11:06:55   
Anonimen
uuu hvala za slikice Kaja,prepoznala sem pa edinole tebe!!..ste pa luštne...sem vam kr mal fouš k se tkole dobivate...boste že vidle ko bomo celjanke na udaruuser posted image ...sploh ne morem vrjet kak hitro rastejo naše štručke...se mi zdi da sem Žana komaj iz porodnišnice prnesla...luštni so vaši sončki,pa mamike tudiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 8.10.2008 11:08:49 >

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......