Aurea
|
Pozdravljene punce, mi2 sva ravno prvič s plavalnega tečaja za dojenčke in bilo je res super, so večinoma uživali, vodica je fino topla, vaditeljice super prijazne... skratka, same pohvale. Naša se je kar utrudila in sedaj spi kot ubita Malo komantarjev na zadnjo stran, ki mi jo je celo uspelo prebrati: Estrella - super za P, no vidiš, da je vse v redu, včasih je res treba kar zaupati , oni že vedo, kaj delajo Anitka - super bo Gal zrihtan za krst lepe oblekice in svečka, mi smo imeli tudi podobno, samo roza. Želim vam en prelep družinsko obarvan sobotni dan! Sončnica Sandra - držim pestke, da te čimprej mine ta zoprni glavobol... v sredo je bilo fajn, da smo se srečale, upam, da se spet kmalu kaj dobimo gorenjske majčice En lep pozdrav tudi za Darmar in Svojeglavo! Edinaos, tudi mi smo že kar nekaj časa (2 meseca) v športnem delu, samo pri našem vozičku je ta del obrnjen proti meni in se ga da čisto poležati, zato je super. Naša je imela tudi na začetku vedno jokec, ko smo jo dali v voziček, potem pa smo kakšen mesec izvajali to prakso: dali smo jo noter, ona v jok, nato pa hitro pod prvo drevo in se je ful zamotila in pomorila, ko je gledala liste, zelenje... potem je ponavadi lepo zaspančkala in ni bilo več problema. no, sedaj se je verjetno že tako navadila vozička, de se počuti varno in ni več panike, ker gleda ven, pa kakšno igrački ji dam v roke, da jo zamoti. Verjamem pa, da te boli križ, če jo toliko nosiš... vem, kako je, ko jaz našo včasih nosim v slingu... pa daj, poskusi še malo z vozičkom, mogoče pa bo sedaj bolje