|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
7.10.2008 10:24:37   
Estrella*
Oj!

Jaz sem čisto user posted image . Kot po predvidevanjih se je Mala zbudila ob 3h, nekaj malega pojedla in ni zaspala in ob 4h ponovno na zizo, pol je zaspala, jaz pa ne! Ob 7h sem vstala, da vse prištimam za P in komaj gledam. Pri P je bilo začuda kar OK, če odštejem hudo dretje pri dajanju cepiva rota , pol pa še večjega po pikiciuser posted image Ušesa so OK in se že z navade grabi za njih. Teža se je malo popravila in je rekel, da je solidna. Ja vrajt, samo koliko direndaja imam okoli tega, da resnično ni vredno za tiste par 100guser posted image

Teža ;6700g, višina: 66,5cm, OG: 41,5cm, np: 25.11.08

Sedaj je pozizala in sem jo dala spat. Danes pričakujem malo več spanja, ker smo po pikiciuser posted image Tako, če bom še kaj jamrlala okoli teže, prosim, da me zs Špelininim valjerjem po glavi.

Sem ga pa vprašala kdaj on začne priporočat uvajanje GH, pa je rekel, da okoli 5m, da se mu 6m zdi malo poznouser posted image Tako, da je s temi P res en križ, vsak na svojo stran vleče.

Grem še jaz mal pospat.Komentiram kasneje in seznam tud popravim, mislim, da mora eole še javit stanje. Križ je malo bolje in upam, da se res zrihta v parih dneh. Hvala za pikepoke, so očitno pomagaleuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
7.10.2008 10:45:04   
Kanka
DOBRO JUTRO!

Da se vam še jaz mal oglasim. Pri nas je vse po starem. Vstajanje, umivanje, oblačenje, zajtrk in brž ta veliko peljat v vrtec. Pridem domov, spijem kavico, dam Gajo spat in nato pospravljat. Sedaj sem sredi pospravljanja in sem se odločila, da skočim še pogledat kako ste kaj.

Zasledila sem nekaj okoli tabletk. Nekje sem prebrala, da sedaj lahko dobimo tudi obliž, ali katera kaj ve okoli tega?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
7.10.2008 10:57:42   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Grem še jaz mal pospat.Komentiram kasneje in seznam tud popravim, mislim, da mora eole še javit stanje. Križ je malo bolje in upam, da se res zrihta v parih dneh. Hvala za pikepoke, so očitno pomagaleuser posted image

javim popoldne, imamo P ob 13.30 .. tudi dobimo pikico.. pričakujem jokec .. sicer pa je bila naša noč tud katastrofa.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3903
7.10.2008 11:33:04   
Anitka
Estrella user posted image user posted image za opravljen pregled. Dogodivščina okrog cepiva proti rotavirusu in pikici pa me zelo spominja na našega Gala in njegovo prvo dozo.user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj le nabavili oblačila za krst našega korenjaka. Smo kaj dobili. Smo iskali v s.Oliverju, Benettonu, H&M-u in Okaidiju in v slednji trgovini le nekaj skombinirali. Res kriza, če želiš lepo zrihtat fantička. Za deklice imajo vsega na pretek, za dečke pauser posted image user posted image user posted image Če mi uspe poslikat vam pokažem že prej, če ne pa po krstu. Pa danes je prispela tudi svečauser posted image user posted image user posted image

Eole kaj bomo mi z našimi hroščeki in njihovim nagajanjem ponoči?user posted image user posted image Dobro opravite danes.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
7.10.2008 11:45:43   
Anitka
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 7.10.2008 11:47:00 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
7.10.2008 12:16:01   
suzy85
Anitka ful lepe cotke. bo Gal pravi maneken. pa še kasneje jih bo lahko nosu user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
7.10.2008 12:17:55   
Kanka
Anitka, tud pri nas razmišljamo o krstu. Samo imamo en majcen problem. Moj je antikrist in se nisva poročila. Prvo hčerko mi je župnik krstil, za drugo pa pravi da je ne krsti, dokler se midva ne poročiva.

Bo pa tale vaš fantič prava zvezda. Tolk luštkane oblekice. Kje si dobila čeveljce?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
7.10.2008 12:20:32   
Anitka
Suzy in Kanka hvala na komplimentuuser posted image user posted image

Kanka pa poiščita drugega župnika. Sicer pa ti otroka morajo krstiti, saj ni kriv, če starši niso poročeni.user posted image Midva tudi nisva. Čeveljci pa so prav tako iz Okaidija.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
7.10.2008 12:38:59   
kasso

Sedaj je pozizala in sem jo dala spat. Danes pričakujem malo več spanja, ker smo po pikiciuser posted image Tako, če bom še kaj jamrlala okoli teže, prosim, da me zs Špelininim valjerjem po glavi.

ja, ma če te ne bo špelin@, te bom pa jaz z valerjem po buči, ker 6.700g pa res ni malo...očitno kolikor poje, je dovolj za njeno zdravo rast.

Anitka, lepe cotkeuser posted image , svečka tudi user posted image

Jaz sem zdaj iz TS, pa še na Krasu sem bila, tako, da sem bila pridna user posted image

Varja pa malo pokajšljuje in vsake toliko hropi, kot da bi imela katar, pa zdaj ne vem, ali bi ali ne poklicala P...vročine nima....ali bi raje počakala do 16., ko imamo pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 3909
7.10.2008 12:49:44   
tally

Oj!

Jaz sem čisto user posted image . Kot po predvidevanjih se je Mala zbudila ob 3h, nekaj malega pojedla in ni zaspala in ob 4h ponovno na zizo, pol je zaspala, jaz pa ne! Ob 7h sem vstala, da vse prištimam za P in komaj gledam. Pri P je bilo začuda kar OK, če odštejem hudo dretje pri dajanju cepiva rota , pol pa še večjega po pikiciuser posted image Ušesa so OK in se že z navade grabi za njih. Teža se je malo popravila in je rekel, da je solidna. Ja vrajt, samo koliko direndaja imam okoli tega, da resnično ni vredno za tiste par 100guser posted image

No no vidiš zdej ta bom jaz za ušesa, očitno mala dobro izkoristi vse kar poje. Verjamem pa da imate borbe z hranjenjem in se ti potem tisto kar poje zdi zelo malo. Kakorkoli mala lumpa dobro napreduje user posted image user posted image user posted image .

Anitka lušne cotke in slikice pod tickerjem. Upam da se te tvoj Gal čimprej usmili in pusti vsaj malo spati.

Eole držim pesti da bo pikica čimmanj boleča, mal jokca mora bit.

Lp grem kosilo delat

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3910
7.10.2008 12:50:36   
natasa34
Pozdravček vsem!

Po dolgem času se malo javljam user posted image . Naša Eva še vedno ne spi čez dan nič, razen ob dojenju po 20-30 min. Ko zvečer zaspi sem čist zlomljena.
Danes smo od P. Podatki: 5.260, 58 cm, OG 41 cm. Kljub temu, da ji teža ne narašča po "standardu" pravi P, da je vse ok in naj se naprej dojiva. V 6 tednih se je zredila samo 670g, vendar pravi P, da je razlog to, da je cel dan aktivna in vse pokuri. Upam, da res, ker meni to ni ravno normalno.
Danes je bila cepljena, ampak zaenkrat ne kaže nobene potrebe ali želje po povečanju spanja user posted image user posted image user posted image . Mogoče popoldan ... sanja svinja kukuruz.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.10.2008 13:23:26   
aurora28
Estrella* user posted image za dobro opravljen pregled.
Anitka super lepe cotke user posted image .

Catja super čvek je bil in moram pohvaliti Marka in Gala ker sta bila oba izredno pridna, lepo sta sodelovala na čveku in mamicama sta pustila, da sva v miru spili kavico. user posted image Catja bom pa še šparala kozarčke, ker če komu pridejo prav toliko bolje, kot da romajo v kanto.

Jana imam pa informacije za kopanje z dojenčki:
- tečaj bo trajal 10 tednov, enkrat tedensko po 1 uro
- stane 95 € in vključuje mamico, dojenčka in ati ima brezplačno user posted image
- otrok potrebuje plavalne plenice, plavalni obroč pa dajo oni
- voda je 32-33 stopinj
- tečaj bi potekal ob ponedeljkih, od 9. do 10. ure, ampak želijo, da se dobimo z dojenčki v bazenu že 8.45
- dojenčki so v vodi približno 20 minut
- naslednji tečaj bo potekal od januarja - aprila
- v skupini je mx. 12 dojenčkov, v kolikor jih je več, kar bo v najinem primeru, bodo 2 skupini in bo tečaj potekal v ponedeljkih in torkih
- več informacij pa si lahko prebereš na www.plavanje-dojenckov.com

Meni se zdi super in bova šla z Galom v to prvo skupino. Joj sam moram si kupiti kopalke, ajoj jaz špeh bonba user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
7.10.2008 13:27:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Pozdravček vsem!

Po dolgem času se malo javljam user posted image . Naša Eva še vedno ne spi čez dan nič, razen ob dojenju po 20-30 min. Ko zvečer zaspi sem čist zlomljena.
Danes smo od P. Podatki: 5.260, 58 cm, OG 41 cm. Kljub temu, da ji teža ne narašča po "standardu" pravi P, da je vse ok in naj se naprej dojiva. V 6 tednih se je zredila samo 670g, vendar pravi P, da je razlog to, da je cel dan aktivna in vse pokuri. Upam, da res, ker meni to ni ravno normalno.
Danes je bila cepljena, ampak zaenkrat ne kaže nobene potrebe ali želje po povečanju spanja user posted image user posted image user posted image . Mogoče popoldan ... sanja svinja kukuruz.

Nataša: naša se na mesec redi po dobre pol kilce, je pa res, da ni aktivna tako kot tvoja, saj mi čez dan spi v povprečju 5h, ponoči pa tud v kosu 8-10h, pol pa še kako za povrhu. se mi zdi, da je taka kot Črnogorc, ko vstane rabi še stol , da se spočijeuser posted image Naša se je zbudila po 20min, pol sem pa počakala kako urco, pa sem jo dala spat in sedaj spi že 1,5huser posted image

anitka: super oblekca za Gala! Kolk te je pa po denarnici usekalo, če ni skrivnost?

No, čez pol ure grem na govorilne, držite pesti, da bom slišala kaj dobrega.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
7.10.2008 13:36:51   
Estrella*
Aurora, mya26 in ostale: ki imaste Mireno, koliko časa ste imele še izcedke? Men je bilo na začetku kar OK, sedaj po 14 dneh, pa kot bi imela šibko M. Vem, da so možni izcedki, samo taki kot M , pa res še nisem slišala.

Neposredna povezava do sporočila: 3914
7.10.2008 13:41:18   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Samo, da se vam na hito javim.
Imam namreč obupen glavobol, tako da sem čisto user posted image user posted image user posted image user posted image .
SEm se zbudila ob 5h s takim glavobolom, da mi je bilo kar slabo, pa ni še nič ponehal.

HB je vsaj Manca fuuul pridna.
Punčka moja ful te mam rada. Mislim, da veš kdaj mami potrebuje mir in počitek. Zlata si!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 3915
7.10.2008 14:06:50   
aurora28
SS jaz sem tudi danes imela obupen glavobol in sem prejle vzela en lekadol in je HB popustil, upam, da bo tebi tudi kmalu.

Estrella*
jaz sem imela 3-4 tedne izcedke, ampak to ne vsak dan, včasih je zgledalo kot, da bi imela user posted image , naslednji dan pa nič in tako se je nadaljevalo 4 tedne, zdaj pa HB ni nič več.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
7.10.2008 14:23:39   
Čmrlika
Dober dan, še od mene po nekaj dnevni odsotnosti!
Sem vas nekaj brala, ampak pisat pa mi ni zneslo, poleg tega sem se borila z vročino in prehladom...no zdaj sem končno zdrava, pa Taja zaenkrat tudi! user posted image user posted image user posted image , še ni nič fasala, upam, da tako ostane...
Ve ste še naprej čveke na kubik tako da...nimam kaj iskat v tej gužvi, pogledam par postov nazaj, če ne pa se kasneje vključim...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 3917
7.10.2008 14:48:54   
Anitka

anitka: super oblekca za Gala! Kolk te je pa po denarnici usekalo, če ni skrivnost?

No, čez pol ure grem na govorilne, držite pesti, da bom slišala kaj dobrega.

Hvala Estrellauser posted image Vse skupaj je koštalo 67 evrov. Pa upam, da dobro opraviš na govorilni uri. Če je vsaj malo po mamici bo že o.k.user posted image

SS naj glavobol hitro mine.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3918
7.10.2008 15:02:44   
Anonimen
Dober dan,

mi smo pa tako veseli in spočiti, saj sve z Anjo pančkale od 20h-05h brez hranjenjauser posted image user posted image , za nagrado sve šle takoj zjutri k Žankotu na mjamiiii jabolčni kolač.

SS: joooj glavoboluser posted image , mene je včeraj matral in sem kr nalgasin vzela in je bilo prec bolje.

Estrella: Alja pa je prava bajsikauser posted image user posted image 6.700g pa ni glih malo. Me prov firbec matra koliko ima našauser posted image

Suzy: služba, dobra si. Mene kar pri srcu stisne, ko samo pomislim, da bo treba enkrat nazaj v vsakodnevni ritualuser posted image

Jana: veš pri nas edino kingurujček pali, Anja bi se kar cel dan nosila, samo mene križ že polako opozarja na posledice, voziček: sem kr žalostna ko pomislim, koliko eurčkov je moja mami odštela zanjuser posted image sedaj pa se že kar nekaj časa na njem v kleti prah nabira.

Anja spi, jaz imam sicer precej dela samo sem kr lenoba danes, tako da kr ležim in meditiram........

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
7.10.2008 15:11:59   
Anonimen
Še eno vprašanje, glede na to da moja miška že konkretno sama sedi, a mislite da ji lahko namontiramo športni del vozeka, ki je strogo sedečiuser posted image nekako se mi še vedno zgodaj zdi, saj je še tako malauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
7.10.2008 15:15:51   
aurora28
Edina Gal že ima dvignjeno vzglavje in je recimo 75 naklona, mu pa izredno odgovarja, smo prej tudi imeli težave, ko pa smo zdvignali pa uživa, saj opazuje vse naokrog. Je pa res, da je Gal cel mesec starejši od Taje. A Taja že prav sama sedi, se ne prekucne, če jo položiš na sedežno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
7.10.2008 15:19:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Edina Gal že ima dvignjeno vzglavje in je recimo 75 naklona, mu pa izredno odgovarja, smo prej tudi imeli težave, ko pa smo zdvignali pa uživa, saj opazuje vse naokrog. Je pa res, da je Gal cel mesec starejši od Taje. A Taja že prav sama sedi, se ne prekucne, če jo položiš na sedežno?

lumpa ti bom dala jaz TAJAuser posted image user posted image user posted image , moja miškica je ANJA TIA. Ja čisto sama sedi, edino ko je zmatrana ali zaspana pa rata pijančekuser posted image user posted image , drugače pa ji gre super. Kdaj sta vidva dvignila vzglavje? Saj pomoje ne more biti nič narobeuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
7.10.2008 15:47:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

lumpa ti bom dala jaz TAJAuser posted image user posted image user posted image , moja miškica je ANJA TIA. Ja čisto sama sedi, edino ko je zmatrana ali zaspana pa rata pijančekuser posted image user posted image , drugače pa ji gre super. Kdaj sta vidva dvignila vzglavje? Saj pomoje ne more biti nič narobeuser posted image

jst imam že od 3,5 meseca Nejca v športnem delu, ki se ne da čist poležt..je skos naklon 30 stopinj, zdej ga pa včasih dam tud na 90 naklona, ker drugače se sam dviguje in pol bruhne.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
7.10.2008 15:55:23   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Še eno vprašanje, glede na to da moja miška že konkretno sama sedi, a mislite da ji lahko namontiramo športni del vozeka, ki je strogo sedečiuser posted image nekako se mi še vedno zgodaj zdi, saj je še tako malauser posted image

Mi mamo že tud dolgo dvignjeno, čeprav še ne sedi čist sam. Pa sej si vidla user posted image .

Žan je bil pa po spanju tolk priden, da sem skuhala kosilo in pomila vsa okna, vključno z dvema strešnima (kolk sm se j.... user posted image ) user posted image user posted image . Očitno kengurujčkanje pali user posted image , ampak hrbet in vrat me bolita pa za ****.

Punce pozdravček, nimam časa komentirat, ker sem danes ful aktivnauser posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
7.10.2008 18:13:11   
Aurea
Pozdravljene punce, mi2 sva ravno prvič s plavalnega tečaja za dojenčke in bilo je user posted image  res super,  user posted image  so večinoma uživali, vodica je fino topla, vaditeljice super prijazne... skratka, same pohvale.
Naša se je kar utrudila in sedaj spi kot ubita user posted image

Malo komantarjev na zadnjo stran, ki mi jo je celo uspelo prebrati:

Estrella - super za P, no vidiš, da je vse v redu, včasih je res treba kar zaupati user posted image , oni že vedo, kaj delajo
Anitka - super bo Gal zrihtan za krst user posted image  lepe oblekice in svečka, mi smo imeli tudi podobno, samo roza. Želim vam en prelep družinsko obarvan sobotni dan!

Sončnica Sandra - držim pestke, da te čimprej mine ta zoprni glavobol... v sredo je bilo fajn, da smo se srečale, upam, da se spet kmalu kaj dobimo gorenjske majčice user posted image   En lep pozdrav tudi za Darmar in Svojeglavo!

Edinaos, tudi mi smo že kar nekaj časa (2 meseca) v športnem delu, samo pri našem vozičku je ta del obrnjen proti meni in se ga da čisto poležati, zato je super. Naša user posted image  je imela tudi na začetku vedno jokec, ko smo jo dali v voziček, potem pa smo kakšen mesec izvajali to prakso: dali smo jo noter, ona v jok, nato pa hitro pod prvo drevo in se je ful zamotila in pomorila, ko je gledala liste, zelenje... potem je ponavadi lepo zaspančkala in ni bilo več problema.
no, sedaj se je verjetno že tako navadila vozička, de se počuti varno in ni več panike, ker gleda ven, pa kakšno igrački ji dam v roke, da jo zamoti.
Verjamem pa, da te boli križ, če jo toliko nosiš... vem, kako je, ko jaz našo včasih nosim v slingu... pa daj, poskusi še malo z vozičkom, mogoče pa bo sedaj bolje user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?