|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
7.10.2008 13:26:33   
neli99
pa še ena za v arhiv user posted image

rečem jst petru: peter pejt se greva previt!
pa peter: kr sama se pejt previt !user posted image

zdej mamo fazo: mami kaj tuki piše? ... in pol sprašuje in sprašuje kaj tuki kaj tuki piše .. in včeraj zvečer ko mu spet razlagam kaj piše tam na enmu plakatu, me resno pogleda in reče: kok ti vse veš! user posted image

joj kok je luštn ko mam mir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.10.2008 14:48:58   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

rečem jst petru: peter pejt se greva previt!
pa peter: kr sama se pejt previt !user posted image

zdej mamo fazo: mami kaj tuki piše? ... in pol sprašuje in sprašuje kaj tuki kaj tuki piše .. in včeraj zvečer ko mu spet razlagam kaj piše tam na enmu plakatu, me resno pogleda in reče: kok ti vse veš! user posted image joj kok je luštn ko mam mir user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...drgač pa hvala še enkrat vsem za čestitke,pa moj sine se zdaj ne more več zgovarjat,da še ni 13 star,ko ga teram učit in pravim,da je cel dec in ne mulec user posted image

...nč čudnega,da te grabi,kako bo v službi neli,pa še tolk časa se morš vozit,pa dva malčka maš-kriza..sej si mogoče napisala,pa sem spregledala,kdo pa ti bo paziluser posted image ...sej žalostno ampak resnično,ko enkrat si v tej fazi,vse nekak gre,sam bo pa hud tempo...posebej pozimi,ko dan kar nekam uide..nekak že bo,tako da se zavestno probaj čimmanj obremenjevat in izkoristi še te dneve polno,ker takih na bo nikol več...razen če naročte še enega dojenčka user posted image ...Peter je pa tud že cel korenjak in zvedav...pa saj to je najlepše user posted image user posted image ...ko mor nonstop trenirat svoje sive celice user posted image user posted image

Mateyko pa pogrešam,sem ravno včeraj zvečar tuhtala,da se že zelo dolgo ne oglasi,....mimogrede,kako pa kaj  Vilma in njena dojenčica user posted image ...pa trixi se tud več ne oglasi user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.10.2008 14:52:10   
hanna1
.....in sej jes sem tud tako gmajtna,ko moj sine pride iz šole in imam oba pri sebi,čeprav  čez 5 minut že robantim--sem mu zdaj dovolila pol ure dremanja,da se bo pol laže učil,ker jutr piše...in jaz tud ...spetuser posted image ...poznam ekosisteme,pa vrste ,rase,pasme in ostalo navlako user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.10.2008 15:37:04   
Laubica
BLAŽ

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:39:50 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.10.2008 16:12:58   
hanna1
Blažev komentar na zadnje voščilo: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.10.2008 19:02:37   
julci
Neli nisem pozabla na cd,sam sem do sobote zaprta v bajti.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.10.2008 19:15:42   
hanna1
...midve sva ble zdaj malo zunaj,pa naju je noč zalezla user posted image -kako se že dan hitro končauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.10.2008 19:47:07   
neli99
laubica user posted image  za čestitko, sem že jst mela v mislih kej bolj odraslega, pa pol nisem iskala ... user posted image  ... sem se prav nasmejala ...

zdej pa druga runda uspavanja, pol pa še kako rečem user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.10.2008 20:10:41   
julci
Jaz je pa nisem upala dat,da ne bi ker mislu da zavajamuser posted image laubica dobra čestitka.

Neli tvoj Peter je facauser posted image user posted image user posted image zravn njega ti ni dolg cajt nikoli.Ja ta služba,hitr šeenga,pol si pa lahk podaljšaš porodniško,ker maš tri predšolske otroke.Sam kaj ko je to rešitev sam za prvo silo.user posted image

Jaz tud pogrešam naše čvekice,sploh Majrim se nč ne oglasiuser posted image ,pri Mateyki mislim da je očeta dobila domov v oskrbo.nekaj konzervic pa  mislim da nas je itak zapustilo.Bomo mogle seznam malo popravit,če se strinjate.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.10.2008 20:11:27   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...midve sva ble zdaj malo zunaj,pa naju je noč zalezla user posted image -kako se že dan hitro končauser posted image

to pa verjamem,je kr hitro temauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.10.2008 20:17:29   
julci
Mi smo pa danes meli maša za mojo mamo.Jutr bo 1 leto kar je ni več med nami,čeprav v naših srcih živi naprej.Sama se je nisem mogla udeležit,sem pa bla v mislih pri njej,tako kot sem vsak dan.Živeti moraš naprej za svojo družino,vem da je mama na lepšem in ne trpi več,to mi je edina tolažba.Nekega dne pa se snidemo.do takrat pa mama čuvaj naskakor punčicosvojega očesa.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.10.2008 20:34:35   
Laubica

Blažev komentar na zadnje voščilo: user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.10.2008 20:36:05   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Mi smo pa danes meli maša za mojo mamo.Jutr bo 1 leto kar je ni več med nami,čeprav v naših srcih živi naprej.Sama se je nisem mogla udeležit,sem pa bla v mislih pri njej,tako kot sem vsak dan.Živeti moraš naprej za svojo družino,vem da je mama na lepšem in ne trpi več,to mi je edina tolažba.Nekega dne pa se snidemo.do takrat pa mama čuvaj naskakor punčicosvojega očesa.
user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.10.2008 20:37:07   
Laubica
Ja punce fant odrašča in rabi malo spodbude-kaj neeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.10.2008 20:58:45   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ja punce fant odrašča in rabi malo spodbude-kaj neeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ka pa še user posted image se malo bolj počasi obrneš,pa bo tvoj taveči že tud tam...ko jih začne malo krivit...a ne julci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.10.2008 21:00:33   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

ja ka pa še user posted image se malo bolj počasi obrneš,pa bo tvoj taveči že tud tam...ko jih začne malo krivit...a ne julci user posted image user posted image user posted image

100 procentno,pol bo pa mama Laubica norelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.10.2008 21:01:19   
julci
a vama tud tk počasih obrača rr,meni ful neki štekauser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.10.2008 21:01:38   
neli99
ja laubica kar treniraj, je tvoj ta večji koj za blažem user posted image  ...

jst mam uspavalni maraton, čeprav zdej je neki celo vse tiho na obeh frontah user posted image  ...

ta mala se zdej vsak večer obvezno po pol ure spanja zbudi in joka in če sine še ne spi, pol so žurke, letam od enega do drugega, priklopim ta malo, hoče sine sok, odložim ta malo, pa se ta spet zbudi ... še dobr da se še dojiva ... sem en večer probala brez jošk: enkrat in nikoli več, zdej dava joške pa je ... no je pa pol mir celo noč do zjutraj, tko da se ne pritožujem user posted image

še kar je mir user posted image user posted image user posted image

a ja, otročki se bojo pazili doma pri tašči pa pri atiju, tko da večje krize ne bo ... je pa kriza ker ne bomo skupaj imeli kosila in mislim da bo mogla tašča še kuhat in futrat pa uspavat  ... ma bo že ... bom pa jst z njima vsako jutro in vsak večer, to pa je tut neki vredno.

julči ko bo pa bo ...CD namreč, najprej zdravje pol tvoji in tvoje... pol pa ... user posted image user posted image user posted image  ... akcija, pa ne una v dvoje user posted image .

punce sej želje plani za tretjega so, to nisem nikol tajila ... ma pa moj dragi prav ... zdej rabiva mal pauze,  ... sej uno da sem na porodniški 13 mes velja do petrovega 8 leta, tko da cajta uhuhulala ... 

pa še službe ne grem menat prej kot ne zaključim z otroki, ne vem zakaj se mi zdi da je tako prav. ta služba je to kar si želim delat, ma pa dva velika minusa: nemogoči urniki (delo samo popoldne) in daaaaaleč

punce še kar mir ... grem jst v izvidnico, pa po en kapučinček, pa evo me nazaj  ...

dans se mi klepetaaaaaauser posted image  ... škoda da od tega ne grejo stran špehrole, to bi bla jst šlank user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.10.2008 21:03:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

[/ quote]
user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 7.10.2008 21:04:34 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.10.2008 21:08:25   
julci
dans se mi klepetaaaaaa ... škoda da od tega ne grejo stran špehrole, to bi bla jst šlank
mene pa nebi več blo kjeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.10.2008 21:08:52   
julci
Hana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.10.2008 21:10:57   
hanna1
...toti RR trolast-sploh ne morm popravt zgornjega posta,ko sem nekaj zašuštrala user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.10.2008 21:11:02   
neli99
punce jst kar mal pogrešam da kdaj kaj najstniškega napišete, da ne bomo samo o naših pleničkarjih-kobacačih user posted image

evo me s kapučinčkom, na frontah je mir user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.10.2008 21:14:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

punce jst kar mal pogrešam da kdaj kaj najstniškega napišete, da ne bomo samo o naših pleničkarjih-kobacačih user posted image

evo me s kapučinčkom, na frontah je mir user posted image

he-he,a ti povem,kaj meni trenutno faliuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.10.2008 21:23:29   
julci
user posted image
Tri štorklje letijo skupaj, pa vpraša prva drugo:  "Kam letiš? "

"Ah, danes bom pa razveselila en zakonski  par, ki se že deset let trudi, da
bi dobil otroka. Eno luštno dojenčico jima nesem!"

"Res lepo do tebe. Jaz grem pa k eni ženski, ki nikoli in imela  otrok, pa
ji enga sinčka nesem."
"Ooo, to jo boš pa res  osrečila!" "Pa it, kam pa ti?" vprašata tretjo štorkljo.
"Jaz? Ah, jaz pa  letim v samostan k svetim sestram ....."
"? ? ? ....." "Nikoli jim nič ne prinesem, ampak.... Vedno se userjejo do strahu!"
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!