Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:17:05
|
|
|
|
petrax
|
Punce a vaši spijo in jejo po urniku? Mislm a jim dajete jest ob točno določeni uri in grejo spat ob točno določeni uri? Pri nas je namreč tako da je in spi ko hoče. Ga namreč polno dojim in se mi zdi da je skoz na joški. Mi joka, ga dam na joško, pol pa 4x potegne in zadrema, ga dam še mal na drugo pa spet isto. Čez pol ure al pa uro pa jovo na novo. Ne vem kaj naj nardim!! Pol pa seveda tud zaspi ne dobr, se kmal zbudi. Pa še te krči ga dajejo. Kšna ideja, sploh od vas mal bolj izkušenih????? Drugač mamo pa danes prvi pregled oz. prvo posvetovalnico. Bomo vidl kaj bo še zdravnica rekla. Upam da je vse uredu. Zadnje 2dni bolj joka k prej in pol sem jaz bolj panična, pa se vse sorte sprašujem. Končno je očka to nehu delat, zdej se je pa name preselil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:19:40
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya da ne boš mislila, prav čakala sem da bo full lačna, in sem bla pripričana da bo vlekla da ni hudič, pa ni ratalo, je pol že tako jokala da je vmes pozdabla že zrak vzet.....jaz tega res ne razumem, pa sem poskusla če je mleko vredu, če teče ,če je okus o.k, pa je blo vse b.p. samo da je joško zagledala pred očmi pa je vtihnila a je možno da je pr enem mesecu že tako brihtna !?!? pa da ve kako dosečt svoje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:24:16
|
|
|
|
petrax
|
Aja naš mali Kristjan ma danes 1mesec. Kako je hitr minil. K da bi bla še včeraj v porodni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:26:03
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,pol pa se sprijazni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:26:22
|
|
|
|
arabela*
|
Kristjan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:27:49
|
|
|
|
KAHLO
|
petrax naša je tud danes stara en mesec pol praznujemo mi danes ha za tvojega kristjana Jaz sem danes k sem ticker gledala začela razmišlat kako hitro čas beži.... me kr začne zvijat......ta naša porodniška bo minila k keks
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:28:02
|
|
|
|
arabela*
|
grem smrklje poštimat,da gremo ven.Moram nekaj kuhat danes in rabim material .Upam,da nebo dež,nekam čudno kaže
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:29:37
|
|
|
|
arabela*
|
Ronja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:30:13
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya zgleda da se bom res mogla....jutri mamo pa itak pregled pa bom še zdravnico za kak nasvet vprašala zdaj pa grem pod tuš in se oblečt, danes gremo namreč na obisk k tašči......me že zdaj živci dajejo......k točno vem da bom domov vsa znervirana prišla!! uživajte pa se tipkamo kaj večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:30:18
|
|
|
|
arabela*
|
septembra pa lahko skupinsko praznovanje naredimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:30:57
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,štople v uho
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 11:31:30
|
|
|
|
petrax
|
Ronja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:05:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Petrax....kahlo... Kristjan.... Ronja....... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Jap... hitr gre ta cajt..... Punce a vaši spijo in jejo po urniku? Petrax... Lara je in spi, ko rabi... Razen zvečer okoli 23 jo zbudimo oz. jo ohranjamo budno, tko da jo malo pred polnočjo nafutramo, preoblečemo in da potem spi do 4in pol 5ih.... Drugač mamo pa danes prvi pregled oz. prvo posvetovalnico. Jst pa še ne vem, h kateremu pediatru jo pelat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:10:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Drgače pa se mi še kr matramo da bi uvedli to flaško, Kahlo.... ma zakaj bi pa ti rada flaško uvedla? Naša je NUKOvo takoj sprejela... ji nisem pol niti katere druge ponujala.... ji tudi čaj dajam samo s to in tudi dudo sem ji dala nukovo.... DUdo pa smo ji včeraj prvič dali.... sem upala, da bo šlo brez, ma ki je čez dan vedno bolj budna in ona bi se skuz po joškah vlekla.... pol pa poliva... se je navadla zaspat sam tko, da vleče, zgleda.... Pa kt sem upala, da bo šlo brez dude.... Ne bi rada, da bi se ponoči zbujala, ker ji bo iz ust padla.... uf, ne vem kaj nardit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:11:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya septembra pa lahko skupinsko praznovanje naredimo Yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:12:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kdaj se jih lahko da v ležalnik? Sem jo zdej dala notri, zgleda da bo zaspala, ma ne vem, če je dobro.... Jo bom kr v zibko nesla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:13:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
danes gremo namreč na obisk k tašči......me že zdaj živci dajejo......k točno vem da bom domov vsa znervirana prišla!! Doma ostani.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:31:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, Daktarin preventivno... kaj pa vem Pri teh kapljicah proti krčem....Lefaxin...mi pa tudi ni najbolj jasno...piše da daš pri vsakem obroku v flaško 1 pumpico...... Jaz mu tako dam, če pa slučajno kdaj ne dam pa ima ful krče.... Samo mi je malo mimo to, da vsakič dobi....... Sicer piše, da predoziranje ni možno ampak vseeno ... A je to fejst narobe? Najprej nekaj razjasnimo Sab simplex = Antiflat = Lefaxin. Ista stvar je not, različni proizvajalci. Tako kot Lekadol in Daleron in Calpol. Stvar deluje v črevesju, kjer zmanjša napetost plinov, zato ne napenja tako zelo. Zato je res smiselno, da se to dodaja pri vsakem obroku. Ker ko so krčki, nima smisla dat, ne pride tako hitro na mesto učinka. OK, je učinek, sladka duda pomiri . Zdravilo se ne absorbira v kri, zato res težko pride do predoziranja. Bubiju sem jaz Sab simplex v vsako flaško mleka dala, ko je bilo obdobje krčkov. Zdaj zaenkrat tega še ne rabimo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:31:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Ja njene podatke ma. drgač bo pa pol sama mal več povedala, sj ju grem danes iskat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:31:55
|
|
|
|
Marsy
|
Amor real: ups, nisem opazla vašega korenjaka. Ampak Kaja je punca in tako velika, tako da je kljub vsemu še malo v prednosti . Saraya: ja, v Izoli so naju kar dobro mučili - mene pri porodu, Kaji pa zajest niso hoteli dati. No, sej pol je dobila in so sam gledal, ko je na eks spila 40 ml mleka - prvi njen obrok. Je pa tako pridna. Do včeraj je sicer na 2 uri jedla, danes ponoči je pa kar 4 ure spanca dala - sem se jaz zbudila pred njo zarad polnih jošk . Tako da se danes res odlično počutim in je babica rekla, da gremo lahko za eno uro ven. (v porodnišnici so mi rekli da 14 dni ne smem ven, medtem ko lase naj si kar umivam, babica mi je pa rekla, da ne smem - ampak so že umite) Saraya, poznaš koga, ki bi oddajal stanovanje za mesec do dva v Kopru ali čim bliže KP? Oz. katerakoli druga - se priporočam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:33:10
|
|
|
|
Marsy
|
Kaja je že kar precej v ležalniku. V porodnišnici so rekli, da ni panike, naj pa ne bo cel dan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:36:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya, poznaš koga, ki bi oddajal stanovanje za mesec do dva v Kopru ali čim bliže KP? Oz. katerakoli druga - se priporočam. ne vem, če bo ona to vedla,,,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:39:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Drugač mamo pa danes prvi pregled oz. prvo posvetovalnico. Bomo vidl kaj bo še zdravnica rekla. Mi tudi IZVIRNO SPOROČILO: petrax Punce a vaši spijo in jejo po urniku? Mislm a jim dajete jest ob točno določeni uri in grejo spat ob točno določeni uri? Ja, bubika je precej po urniku. Ampak zato, ker dobi flaško, takrat se pošteno naje in zdrži 3-4 ure. Pri dojenih otrocih je to težje dosečt zdaj na začetku. Posledice so tudi pri spanju. Če je zelo sit in zadovoljen, bo trdno zaspal. V nasprotnem pa se skoz zbuja in skoz išče. Tako jaz razmišljam in tukaj vidim en (in edini) + nadomestka. Bi še vseeno bila bolj vesela, če bi imela jaz dovolj in bi se samo dojili.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:44:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Kdaj se jih lahko da v ležalnik? Sem jo zdej dala notri, zgleda da bo zaspala, ma ne vem, če je dobro.... Jo bom kr v zibko nesla.... Jaz bom odlašala, kolikor se bo le dalo. Dokler je zadovoljna v zibki, tudi če je budna, bo kar tam ajala. Ko pa pridejo tista prava budna obdobja, pa bo verjetno super
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.10.2008 12:45:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya, poznaš koga, ki bi oddajal stanovanje za mesec do dva v Kopru ali čim bliže KP? Oz. katerakoli druga - se priporočam. ne vem, če bo ona to vedla,,, Samo res
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?