|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
7.10.2008 9:47:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Skuštrana Suzi...vidim te....povej je kaj novega?

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image   špijonka. user posted image   user posted image

Novega? Ma, nič.. Selimo se v 7. krog, ker je M včeraj spet prišla. Ampak ok.. Včeraj je bilo malo jeze, danes sem pa že čisto kul. user posted image  Pa ostale, kako ste??

Saj bi se večkrat oglasila, sam ponavadi vas berem samo v službi, pa je mal nerodno, da pišem na RR forum, ker pol vsi sprašujejo takšne in drugačne bedarije. user posted image

Ah ne sekiraj se zaradi službe....ekran obrni, da vsi mislijo kako zagreto delašuser posted image user posted image .

Mi je žal, da je tečka prišla, ampak saj bo!!!!! A imaš že kakšnega otročka doma, ali bo ta prvi v naslednjem krogu?user posted image

Jaz sem sicer ok, mal me ritica boli, ker si dajem inekcije, smo v postopku za umetno, drugače pa vse super. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.10.2008 9:48:53   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jazzi kaj si pa delala d te auspuh boli user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem neke vrste mazohist, pa se v auspuh špikam z inekcijamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....paše ko 100 user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.10.2008 9:52:49   
~Biba~
pikica hvala...kaj mi lahko katera pove, če vidi moj album...
..očitno se mi je s tem novim portalom RR začelo zatikat..jah staram seuser posted image
Če pa ne vidite, pa plis povejte kaj naj začaram, da boste videle...aja tam v albumu sem označla, da želim da slike vidim jaz in prijatelji.. med katerimi ste ve

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 7.10.2008 9:54:24 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.10.2008 9:53:12   
~Biba~

jazzi kaj si pa delala d te auspuh boli user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem neke vrste mazohist, pa se v auspuh špikam z inekcijamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....paše ko 100 user posted image user posted image user posted image user posted image ....
jazzika za  bebija vse, ha? user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.10.2008 9:56:01   
ledenka
aqui, držim pesti! user posted image  

kje pa je naša murkica???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.10.2008 9:58:13   
pikicao.
jazika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dokler so sam injekcije je se dobr.. k bo kej druzga bo bolj hudic user posted image user posted image user posted image user posted image

biba jz ga ne vidmuser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.10.2008 9:59:46   
jazzz27
Ouuu ajsi dobro da si spomnila, sem pozabila vprašat in zakričat.....MMMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUURRRRRRRKKKKKKKKKKKIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.10.2008 9:59:48   
pikicao.
ajsi pobozaj se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.10.2008 10:00:50   
jazzz27

jazika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dokler so sam injekcije je se dobr.. k bo kej druzga bo bolj hudic user posted image user posted image user posted image user posted image

biba jz ga ne vidmuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj druzga pa ne dovolim!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol bi bil šele auspuh fuč!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.10.2008 10:01:23   
jazzz27

ajsi pobozaj se user posted image user posted image user posted image

jp, boži, boži!!!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.10.2008 10:02:23   
~Biba~
uu ledenka,s em morala kr na hitro preletet za nazaj..da vidim kaj je z murkico...joj kaj si ti ja nor..spet en plusek na vidiku al kajuser posted image

murkica je verjetno tak skup padla..al pa se tak trese od sreče, da s prsti niti tipkovnice ne trofiuser posted image

pikicao..kaj pa zdaj, ga vidiš?user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.10.2008 10:03:15   
pikicao.
neuser posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.10.2008 10:04:06   
~Biba~
ajsika ja...tebi pa sm že dolgo ne rekla...user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.10.2008 10:05:18   
pikicao.
kako pa sploh koga das za prijatelja???

blond sm..tko d rabm mal instrukcij user posted image user posted image

aja aqua posilja vseeem objemcke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.10.2008 10:05:30   
jazzz27
Biba..jaz ga tudi ne vidim, razen na ZS sem ga dobila!!! Drugače ga pa ne vidim, pa ve vidite mojega?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.10.2008 10:06:07   
pikicao.
user posted image  iii kok lepo user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.10.2008 10:06:57   
pikicao.
ja vidm medvedka me to you user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.10.2008 10:07:08   
ledenka
biba, tvoj album mi sicer pokaže, ko dam, da mi da albume prijateljev, potem me vrže pa na tvoje komentarje user posted image  če kliknem pa na ikonco album pri tebi, pa piše, da jih nimaš...

pikica in jazzzi, božam božam user posted image  danes me sicer grooooznoooo napenja... boga moja cimra user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.10.2008 10:07:28   
jazzz27

aja aqua posilja vseeem objemcke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa jo poobjemčkaj nazaj...reci in sporoči ji, da mislimo nanjo in njemo podvozje, tak da naj kmalu nazaj pride, da bomo še kako pametno rekle!!!! In velik poljubčkov ji pošlji!!!user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.10.2008 10:09:01   
jazzz27

kaj pa tunizijo in grčijo?

Ajsi, a tebi tud auspuh nagaja? Jaz se bojim, da bom nekomu prdnu v četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.10.2008 10:11:42   
pikicao.
tunizijo pa grcijo pa vidm samo ce si zemljevid odpremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.10.2008 10:11:49   
~Biba~
eh jaz se več ne grem s temi albumiuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.10.2008 10:12:05   
~Biba~

tunizijo pa grcijo pa vidm samo ce si zemljevid odpremuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.10.2008 10:12:37   
beyba
Oila...  no moja bibs je ravno zaspala nazaj za kake pol ure, ker so jo zjutri smetarji zbudli, tako da je bla taka tečka sa sem rekla zdej pa je treba še mal spat, drugače bo hudo dopolne-sledi jošk v usta pa zaspi...tko da ma mai mal časa...

Murkica kaj zdej GREMO LULAT!!!!! a vidš kolk nas je prišlo zjutri gledat kaj novega tebe pa od nikoder....

Oktavija prideš pa se spet zgubiš, a hočeš bit spet med pogrešanimi....user posted image

Špelči kje se skrivaš,kako si kaj počutje, optimizem, službica, še vedno sele dneve delaš?

Aquica...bomo držal pestke da bo vse v najlepšem redu in da bo na nebu zasijala kmalu nova lučka in boš srečna nosečka....

Erin kako kaj mali tiln...zudej se že prešerno smeje na vsa usta kaj...Mi ravno odkrivamo glasen smeh...so face teli tamalčki...

Polaris kako si kaj?

Pikica mi tko navijamo zate držimo pesti ti pa nam motalo zbijaš...če ne boš vrjela vase kdo pa bo...(itak da me) tko da držimo pesti da se prekleto motiš in da za čudež je včasih potreben samo 0.01% možnosti....

spps kako kaj srečna nosečka...še mal pa te bodo dajale druge tegobe kot zdaj...Ti privoščim še čimveč spanca...mal na zalogo naredi, sam ko ne vem kako se shrani do takratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ziva veš pozitivna energija je nalezljiva mogoče se je pikicao kaj naleze ji nebi škodilo kar naj se od tebe uči optimizma...

jazzi  kako kaj naša Kahlica, se kaj slišita...povej ji da bi bli veseli kake slikice njenega zakladka tukaj na borkah....rito pa le počivaj da ne bo bolela, to je najpomembnejši del telesa, saj najhitreje raste zato ga je potrebno negovatiuser posted image user posted image user posted image

Sonček33kje je zdaj striptiz....

Se* zdej ko si že utečena gospa, pa ko maš tko velikdela(itak bojo kmal počitnice) ti je začel zmanjkovat časaa za rr kaj? bomo hude če te ne bo k nam a ne punce...

Mal se je pomoje naša lunči nekam zgubla jo pogrešamo a ne....

Koga sem še pozabla.....se iskreno opravičujem vsem pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse držim-pardon drživa pesti da vam čimprej rata....

Pri nas nič kaj novega....bejba še vedno misli da se dan začenja ob 4 uri zjutri...dans se je ob 4ih smejala ko strgan dohtar, pa pogovarjala, pa grulila pa...vse sam spat ne...tko da se je še oči zbudu...bo dans ko mesečnik....Kot sem napisala Erin se pri nas vedno pogosteje smejimo na glas in to nam najbolj uspeva ko smo fejst zmatrani in zaspani padamo iz ene skrajnosti v drugo...Predvčerajšnjim se je zgodilo, da se je oči upogumil da jo bo skopal...pa je na polovici obupal,češ da  se to ne da otroka po bani lovit, pa ga zraven še umivat...no bo pa večkrat rito previluser posted image user posted image user posted image user posted image   včasih se že pritoži, ker je knof za off vgrajen na meni in ne pri eli ampak mu vedno rečem da jo je on delal in naj bi prej na to mislil...No grem uporabit ta moj gumb, ker se je ravnokar sprožila sirena....se pišemo kasneje  lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
7.10.2008 10:14:45   
ledenka

kaj pa tunizijo in grčijo?

Ajsi, a tebi tud auspuh nagaja? Jaz se bojim, da bom nekomu prdnu v četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jaz vidim sam medvedka...

iz mojih albumov sem pa zbrisala tamalo in moje slike, ker ne vem, a se lahko zdaj javno vidijo ali kaj user posted image  pa nočem slik razkazovat user posted image  

jazzzi, Reško je vsega hudega navajen user posted image  itak se slečeš, hop na mizo in v minuti si konec user posted image  to pa se tudi da zadržat, kajne user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.