![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:47:26
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Skuštrana Suzi...vidim te....povej je kaj novega? špijonka. Novega? Ma, nič.. Selimo se v 7. krog, ker je M včeraj spet prišla. Ampak ok.. Včeraj je bilo malo jeze, danes sem pa že čisto kul. Pa ostale, kako ste?? Saj bi se večkrat oglasila, sam ponavadi vas berem samo v službi, pa je mal nerodno, da pišem na RR forum, ker pol vsi sprašujejo takšne in drugačne bedarije. Ah ne sekiraj se zaradi službe....ekran obrni, da vsi mislijo kako zagreto delaš . Mi je žal, da je tečka prišla, ampak saj bo!!!!! A imaš že kakšnega otročka doma, ali bo ta prvi v naslednjem krogu? Jaz sem sicer ok, mal me ritica boli, ker si dajem inekcije, smo v postopku za umetno, drugače pa vse super.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:48:53
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazzi kaj si pa delala d te auspuh boli Sem neke vrste mazohist, pa se v auspuh špikam z inekcijami .....paše ko 100 ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:52:49
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica hvala...kaj mi lahko katera pove, če vidi moj album... ..očitno se mi je s tem novim portalom RR začelo zatikat..jah staram se Če pa ne vidite, pa plis povejte kaj naj začaram, da boste videle...aja tam v albumu sem označla, da želim da slike vidim jaz in prijatelji.. med katerimi ste ve
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 7.10.2008 9:54:24 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:53:12
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazzi kaj si pa delala d te auspuh boli Sem neke vrste mazohist, pa se v auspuh špikam z inekcijami .....paše ko 100 .... jazzika za bebija vse, ha?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:56:01
|
|
|
|
ledenka
|
aqui, držim pesti! kje pa je naša murkica???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:58:13
|
|
|
|
pikicao.
|
jazika dokler so sam injekcije je se dobr.. k bo kej druzga bo bolj hudic biba jz ga ne vidm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:59:46
|
|
|
|
jazzz27
|
Ouuu ajsi dobro da si spomnila, sem pozabila vprašat in zakričat.....MMMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUURRRRRRRKKKKKKKKKKKIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 9:59:48
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi pobozaj se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:00:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazika dokler so sam injekcije je se dobr.. k bo kej druzga bo bolj hudic biba jz ga ne vidm kaj druzga pa ne dovolim!!!!! Pol bi bil šele auspuh fuč!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:01:23
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ajsi pobozaj se jp, boži, boži!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:02:23
|
|
|
|
~Biba~
|
uu ledenka,s em morala kr na hitro preletet za nazaj..da vidim kaj je z murkico...joj kaj si ti ja nor..spet en plusek na vidiku al kaj murkica je verjetno tak skup padla..al pa se tak trese od sreče, da s prsti niti tipkovnice ne trofi pikicao..kaj pa zdaj, ga vidiš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:03:15
|
|
|
|
pikicao.
|
ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:04:06
|
|
|
|
~Biba~
|
ajsika ja...tebi pa sm že dolgo ne rekla...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:05:18
|
|
|
|
pikicao.
|
kako pa sploh koga das za prijatelja??? blond sm..tko d rabm mal instrukcij aja aqua posilja vseeem objemcke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:05:30
|
|
|
|
jazzz27
|
Biba..jaz ga tudi ne vidim, razen na ZS sem ga dobila!!! Drugače ga pa ne vidim, pa ve vidite mojega?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:06:07
|
|
|
|
pikicao.
|
iii kok lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:06:57
|
|
|
|
pikicao.
|
ja vidm medvedka me to you
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:07:08
|
|
|
|
ledenka
|
biba, tvoj album mi sicer pokaže, ko dam, da mi da albume prijateljev, potem me vrže pa na tvoje komentarje če kliknem pa na ikonco album pri tebi, pa piše, da jih nimaš... pikica in jazzzi, božam božam danes me sicer grooooznoooo napenja... boga moja cimra
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:07:28
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aja aqua posilja vseeem objemcke ti pa jo poobjemčkaj nazaj...reci in sporoči ji, da mislimo nanjo in njemo podvozje, tak da naj kmalu nazaj pride, da bomo še kako pametno rekle!!!! In velik poljubčkov ji pošlji!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:09:01
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja vidm medvedka me to you kaj pa tunizijo in grčijo? Ajsi, a tebi tud auspuh nagaja? Jaz se bojim, da bom nekomu prdnu v četrtek!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:11:42
|
|
|
|
pikicao.
|
tunizijo pa grcijo pa vidm samo ce si zemljevid odprem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:11:49
|
|
|
|
~Biba~
|
eh jaz se več ne grem s temi albumi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:12:05
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. tunizijo pa grcijo pa vidm samo ce si zemljevid odprem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:12:37
|
|
|
|
beyba
|
Oila... no moja bibs je ravno zaspala nazaj za kake pol ure, ker so jo zjutri smetarji zbudli, tako da je bla taka tečka sa sem rekla zdej pa je treba še mal spat, drugače bo hudo dopolne-sledi jošk v usta pa zaspi...tko da ma mai mal časa... Murkica kaj zdej GREMO LULAT!!!!! a vidš kolk nas je prišlo zjutri gledat kaj novega tebe pa od nikoder.... Oktavija prideš pa se spet zgubiš, a hočeš bit spet med pogrešanimi.... Špelči kje se skrivaš,kako si kaj počutje, optimizem, službica, še vedno sele dneve delaš? Aquica...bomo držal pestke da bo vse v najlepšem redu in da bo na nebu zasijala kmalu nova lučka in boš srečna nosečka.... Erin kako kaj mali tiln...zudej se že prešerno smeje na vsa usta kaj...Mi ravno odkrivamo glasen smeh...so face teli tamalčki... Polaris kako si kaj? Pikica mi tko navijamo zate držimo pesti ti pa nam motalo zbijaš...če ne boš vrjela vase kdo pa bo...(itak da me) tko da držimo pesti da se prekleto motiš in da za čudež je včasih potreben samo 0.01% možnosti.... spps kako kaj srečna nosečka...še mal pa te bodo dajale druge tegobe kot zdaj...Ti privoščim še čimveč spanca...mal na zalogo naredi, sam ko ne vem kako se shrani do takrat Ziva veš pozitivna energija je nalezljiva mogoče se je pikicao kaj naleze ji nebi škodilo kar naj se od tebe uči optimizma... jazzi kako kaj naša Kahlica, se kaj slišita...povej ji da bi bli veseli kake slikice njenega zakladka tukaj na borkah....rito pa le počivaj da ne bo bolela, to je najpomembnejši del telesa, saj najhitreje raste zato ga je potrebno negovati Sonček33kje je zdaj striptiz.... Se* zdej ko si že utečena gospa, pa ko maš tko velikdela(itak bojo kmal počitnice) ti je začel zmanjkovat časaa za rr kaj? bomo hude če te ne bo k nam a ne punce... Mal se je pomoje naša lunči nekam zgubla jo pogrešamo a ne.... Koga sem še pozabla.....se iskreno opravičujem vsem pa pošiljam in za vse držim-pardon drživa pesti da vam čimprej rata.... Pri nas nič kaj novega....bejba še vedno misli da se dan začenja ob 4 uri zjutri...dans se je ob 4ih smejala ko strgan dohtar, pa pogovarjala, pa grulila pa...vse sam spat ne...tko da se je še oči zbudu...bo dans ko mesečnik....Kot sem napisala Erin se pri nas vedno pogosteje smejimo na glas in to nam najbolj uspeva ko smo fejst zmatrani in zaspani padamo iz ene skrajnosti v drugo...Predvčerajšnjim se je zgodilo, da se je oči upogumil da jo bo skopal...pa je na polovici obupal,češ da se to ne da otroka po bani lovit, pa ga zraven še umivat...no bo pa večkrat rito previl včasih se že pritoži, ker je knof za off vgrajen na meni in ne pri eli ampak mu vedno rečem da jo je on delal in naj bi prej na to mislil...No grem uporabit ta moj gumb, ker se je ravnokar sprožila sirena....se pišemo kasneje lp
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:14:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja vidm medvedka me to you kaj pa tunizijo in grčijo? Ajsi, a tebi tud auspuh nagaja? Jaz se bojim, da bom nekomu prdnu v četrtek! tud jaz vidim sam medvedka... iz mojih albumov sem pa zbrisala tamalo in moje slike, ker ne vem, a se lahko zdaj javno vidijo ali kaj pa nočem slik razkazovat jazzzi, Reško je vsega hudega navajen itak se slečeš, hop na mizo in v minuti si konec to pa se tudi da zadržat, kajne
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.