|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:41:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
6.10.2008 23:42:19   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Joj, s temi lokacijami srečanj je zmeraj celi cirkus!user posted image  Zadnjič smo se MB dogovarjale za srečanje v mestu in smo menda natolkle 3strani preden smo se dogovorile kaj in kje.user posted image
Moj predlog je naslednji. Če bo lepo vreme (zaenkrat je napovedano) se dobimo na vrtu restavracije Tuš, v Planetu Tuš na Streliški.  Če bo dež (pa ne bo ga! v soboto bo, ker bomo v petek toliko čvekale) pa se dobimo noter v restavraciji Tuš. Ste za to?
Lex, najbolje je da parkiraš v parkirni hiši. Imamo novo pred bolnico. Potem pa te jaz lahko počakam v parkcu pred bolnico. Kaj praviš? Jaz bom najbrž tudi tam avto pustila.

vidim,da imaš organizacijske sposobnosti user posted image user posted image

tam imajo vrt? ni samo par mizic zunaj tam pri vhodu user posted image user posted image .. al sem jaz že spet kaj zabluzla user posted image

V restavraciji planeta je zunaj mali vrt ja. Tam bi lahko sedle. Še boljša varianta je Železničar, pri dvorani Tabor. Tam je ogromen vrt, in parkinga na pretek.

Neposredna povezava do sporočila: 1827
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:44:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.10.2008 23:46:19   
Blacky30
Flower, h kateri P hodiš? Za Lana ena velika user posted image .

Auroraa, držita se jutri, bom mislila na vaju.user posted image  Pa še Matičku ena user posted image .
Zimska, evo user posted image za Lana, da bo čimprej zdrav. Bogeci mali!user posted image

Lex, Alina pa je taki cukerček, da bi jo pojedla. Je že dovolj sladka brez marmelade.user posted image user posted image user posted image

Rovarka, pridno glasujem za Tio in Tejo, še kar vztrajam, ja.user posted image user posted image

Levinja t., zakaj že nisi kopirala???? Jaz bi rekla emšo.....user posted image user posted image user posted image  Poglej moj zadnji post....jaz bi si vse lase spulila, če bi mi takrat napisalo We are sorry. user posted image  No, saj mi je, samo sem bila pridna in kopirala prej.user posted image

Dzanika, maš Mozzilo? Ker mislim,da to deluje samo pri njej, pri Explorerju pa ne, ker sem že poskusila, pa ni ratalo. Se mi je odprlo okence ja, samo prazno.user posted image

Levinja, kaki album?? Jaz ga ne vidim, da bi ga imela.user posted image  Hočem videt tvoj narastek.user posted image user posted image user posted image

Če ni lunice24, veste kaj dela, ne?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.10.2008 23:50:38   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nasara88, ne, žal ne pridem na srečanje. Nimam avta, nimam časa, pečem pecivo za nedeljski krst, mam frizerko, vse na kupu. Moram staremu rečt, naj mi čimprej en avto kupi.user posted image  

za prevoz bi pa se menda lahko zmenli, če je to edina ovira user posted image

Ja, če bi bila to edina ovira, bi bila vesela prevoza. Samo imam res gužvo okol vsega, tak da bo panika doma pri pripravah na krst. Sorry.......user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.10.2008 23:52:19   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

blacky jaz mam v soboto krst -ni izgovorov

jaz grem, ker mam polnkuracspace tipkeuser posted image

Ti pa si itak supermama, ko vse sfolgaš. Ti se ne moreš primerjat z ostalimi, ker preveč izstopaš v pridnosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.10.2008 23:55:11   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeeee, prišla sem do konca z branjem. user posted image user posted image user posted image

Saj ne morem verjet, že od morja dalje sem vas komaj dohajala in sem bila stalno v zaostanku.

Zdaj pa letim spat. Nočko!!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
7.10.2008 0:06:18   
Anonimen
evo me.. sem vas prebrala

ne nisem hopa hopa cupa cupa user posted image user posted image sem eno igrco igrala na računalniku, pa nisem čekirala RR, ker sem bla zihr, da se nič ne dogaja.

Hvala punce za dobre misli. Sej vem, da najverjetneje nič ni. pa niti nimam drugač črnih misli in načeloma NE pomislim na najslabše, ampak okol te moje prebave je tolk težav zadnje tri mesce, da sm pomislila, da kaj pa če... se zada skriva kaj hujšega.

ampak itak, da se ne user posted image

odkar mam mojga princa malega, sem ful bolj panična ratala, si čist nič ne morem pomagat. ampak pri men je problem, ko neki pomislim in v tistem trenutku to povem stotim ljudem user posted image user posted image al pa tu objavim al kakorkol, čeprav že čez 5 minut gledam bolj pozitivno.

eh... sej bo.

jutri ob 2 mam zdravnika, pa bomo vidli, kaj bojo pogruntal! verjetn mi bo kej predpisu brez da bi me pogledal user posted image

ok, šibam . mišek se bo vsak čas zbudil

ps. tudi naš ne dviguje glave, je ne more niti za milimeter odlepit od tal.

se pa tkooooooooooooo smeji na glas, da je to za posrat smešno. se zasmeji, pa se vsi okol njega začnemo režat, tolk je smešno user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
7.10.2008 0:08:43   
Anonimen
nasara tudi jaz še ne kapiram face booka user posted image

levinja, o pa res kaki narastek. a je prav vidim, al je spodaj res že vse sivo? user posted image user posted image
ps. levinja ti maš men FULLL hud humor. vedn se nasmejem tvojim domislicam user posted image user posted image user posted image
selfsarcasm rocks user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
7.10.2008 0:10:17   
Anonimen
ajaa pa sem ful vesela, da lahko objavim, da bo prva knjigica zunaj konec novembra, v začetku decembra. glejte, da boste navalile, da si minus pokrijem, ker greva v lastne stroške user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
7.10.2008 0:11:45   
Anonimen
monolog... lalalala

se mi ne splača it spat, ker se zadnje dni na 4,5 ure zbuja. je kot švicarska ura. in čez 20 minut pičim.

razmišljam, da bi tkole ene 70 postov objavla, pa berte jutri?user posted image user posted image user posted image user posted image

ene par jih bom pa res....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
7.10.2008 0:11:57   
Majuska
Lunica, ti kar zahtevaj od dohtarja, da te pregleda, da ne bo kr nekaj na približno povedal. Vso pravico imaš, sploh pa, zate gre a ne?

Evo, jaz sem zaradi prebave spet na kosmičih ... poskušam kaj narediti v smeri izboljšanja.

Ste pa zvečef fajn naklofale... ste nadoknadile vse, za kar je bilo čez dan premalo časa user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
7.10.2008 0:16:10   
Anonimen
čeprav... mogoče bo pa danes dlje spal...

se zbuja na vsako uro. grozno je... tile zobki. danes sem ga pa izdatno namazala z gelom proti bolečinam (če bi bla jst pismena, bi napisala protibolečinskim gelom, tak pa žal nism)... in je 2 uri jokal, pa sem si šele potem gor prišla, da mogoč zobki tiščijo in sem ga namazala in je zaspal naslednjo sekundo.

tako veselje je z njim. sem vedla, da je otroka imer, super. ampak tolk sreče, veselja, si pa nism v najlepših sanjah predstavljala.

tist njegov nasmešek. oooh kr stopi me. user posted image

ampak komaj čakam, da bo mal večji, da boma z žogo razbijala okna sosedov, metala maline v sosedovo fasado, dražila sosedovega psa s klobaso, metala polne kante pred bloki na tla, laufala čez cesto kjer ni prehoda in kazala voznikom osle, oh luštno bo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 7.10.2008 0:19:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
7.10.2008 0:18:05   
Anonimen
majuska. je sranje ta prebava ane. jaz ne vem več kaj naj. če ne pazim, je za zjokat, če pazim je pa spet za zjokat, ker me tekoče blato peče kot bi me s kislino polival. bom jutri rekla, naj mi še pove, kako je z opcijo, da bi me operirali zadaj, ker ne mislim še 10 let jokat na wcju.  user posted image

a ti maš drugač probleme tudi s hemeroidi ali fisuro?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
7.10.2008 7:46:49   
Nasara88
zadnja nisem bila, sem pa prva user posted image

Dobro jutro in user posted image za vas.

Lunica drži se danes pri zdravniku user posted image . Mene je po prvem porodu pregledal user posted image in mi takrat predpisal Modulex. Po eni tubi se mi je situacija izboljšala. Zdaj pa nisem šla k zdravniku ravno zaradi tega, da me ne bi spet pregledal. No sem pa porabila eno tubo Faktuja in dvojne Faktu svečke. Je kar dolgo trajalo, da so muke minile, zdja pa moram trkat .... je mir zaenkrat. Dobro vem kake bolečine prestajaš user posted image , zato upam da se kmalu rešiš te nadloge. Sumim pa, da sem imela zdaj fisuro, ker je tako dolgo trajalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
7.10.2008 7:57:38   
maja24
Dobro jutro čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image

Midve sva pa ble včeri pr zdravniku ker je Ela dobla izpščajčke in mi je P rekla naj jo sam s hladilno al pa ribjo kremo mažem pa nč trdega mila pri kopanju sam vodico,no jest res upam da bo vse OK pa da bojo zginl čim prej.

Kako sm nevludna,a bo kira kavouser posted image ?

Ela čebela

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 8:17:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 8:18:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 8:26:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 8:53:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1845
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 8:54:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1846
7.10.2008 9:14:37   
lidija***
nosečka maja, daj napiši kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
7.10.2008 9:19:58   
lidija***
Ali ste že kupile večje dude? Prve so do 3mesecev.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
7.10.2008 9:20:07   
dzanika
Dzanika, maš Mozzilo? Ker mislim,da to deluje samo pri njej, pri Explorerju pa ne, ker sem že poskusila, pa ni ratalo. Se mi je odprlo okence ja, samo prazno.

Ja mam mozilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
7.10.2008 9:22:18   
dzanika
ampak komaj čakam, da bo mal večji, da boma z žogo razbijala okna sosedov, metala maline v sosedovo fasado, dražila sosedovega psa s klobaso, metala polne kante pred bloki na tla, laufala čez cesto kjer ni prehoda in kazala voznikom osle, oh luštno bo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?