|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 14:27:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 14:41:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 14:42:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1678
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
6.10.2008 14:49:22   
neboglasnica
No, almera uživa na Bledu. In trpi ob pogledu na otoček....user posted image ter nastavlja svoje popedenane noge sončku.

lunica24:
NIČ ne bo!!!!! Pojdi k zdravniku, bolje enkrat preveč kot enkrat premalo, ampak vem, da ne bo nič.

populis: pohvaljena! No, jaz sem hodila po trgovinah. Potem sva pa z možem šla na en sprehod, prav počasi se je premikal, jaz pa z njim. Prav hecno je bilo, ko sva šla skupaj... Mali še vedno ni kakal, samo spi... mene pa glava boli. spet

Zdaj je pa ta velika prišla iz šole in hoče mami! Nasvidenje kasneje! Pa ne naklofajte toliko, da ne bom spet brala in brala...

Neposredna povezava do sporočila: 1679
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 14:50:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1680
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 14:52:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 14:55:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1682
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 14:57:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1683
6.10.2008 14:59:55   
Anonimen
punce, itak da nič ne bo, verjetno sem kakšne gliste fasala user posted image user posted image od kod, nimam pojma...
upam, da jih nima tudi mali.

zimska...midva sva dala košaro stran in samo spodnji del vozička, lahko tudi leži v njem. je pa tko mal čudno... se mi zdi, da bi še skor moral bit v košari no.

Neposredna povezava do sporočila: 1684
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 15:01:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1685
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 15:06:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
6.10.2008 15:21:48   
lex
netki a prek tuša je še kranjska gora? v ta novem katalogu?

zimska carske slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

več pa ne morem pisat, ker bom znorela - mi je alina space tipko ven vtrgalauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1687
6.10.2008 15:26:02   
netki
joj kolk mi gredo na živce tile prodajalci na vratih user posted image

sem prišibala domov, tamaladva spravla noter zaklenem vrata in evo se pripelje avto. Jaz budala letim in odprem vrata (ker sem videla da je šel proti našem vhodu in nisem hotla da se mi obesi na zvonec ker je tilen spal). Če bi vedela da kaj prodaja ne bi odprla. In potem na vsak način hoče noter. Jaz pa vztrajam da ne bom nič kupila in da imam dva mala otroka in nimam časa poslušat razlage. Pa prinese ven iz avta paket desetih knjig za otroke in spet želi noter. Pa sem vztrajala da bom kar zunaj pogledala. in pol on pravi da zunaj se knjige ne gledajo ....bla bla bla.....sem rekla da pol pa nč. pa se ni dal in mi kar zunaj pokazal. In potem cena: 145 eur za 10 knjigic + darilo nahrbtnik user posted image
komaj sem mu razložila da to pa ne bo šlo.......pa še kr nalaga. Če bi ga spustila noter se ga po moje splogh ne bi znebila dokler ne bi kupila.

sej nimam nč proti njim, sam morjo mal razumet da vse pa tud ne mormo kupit. Če bi od vsakega neki kupila lahko bankrotiram

Neposredna povezava do sporočila: 1688
6.10.2008 15:28:55   
netki
lex...kranjska gora je v tuševem katalogu želja, to je tisti katalog ki so ga enkrat pošiljali, drugače pa ga dobiš v trgovini pri blagajni

jaz bom najbrž danes klicala in rezervirala ....upam da mi rata ker klicem že cel mesec user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 15:41:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
6.10.2008 15:46:27   
dzanika
zimska nasmeh še lahko pošlješ. Slike se zbirajo do sredine oktobra. 

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 15:54:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 15:56:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1693
6.10.2008 16:03:16   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja še to:

rovar_ka....mi se dojimo in spi zelo različno, največ 7 ur skupaj, tud 5 in 6 ur, ali manj, točno ne morem rečt ker je vsakič drugač. Ampak men to ni problem, ker mi ne vzame veliko časa da ga nahranim. Vleče 10 minut in spi daljeuser posted image

Sej moja tud vleče 10 min. Me pa samo zanima, kak to, da eni komot preskočijo obrok, medtem ko drugi nikak..Sem pa res mislila, da tiste ko pišejo, kak spijo celo noč, da otroci niso dojeni..Sem po sebi sklepala.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
6.10.2008 16:06:09   
rovar_ka
Netki - ta tvoj tamali Tilen pa zgleda ful odraseluser posted image Vsakič ko vidim slikico, se začudim, da bo komaj 3 mesece staruser posted image .Mogoče ima take poteze, da zgleda starejši

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
6.10.2008 16:15:08   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ma ja sej vem, ta prvi šok je mimo... samo ne vem zakaj sem na najslabše pomislila. o bog, paničarim. upam, da res ni nič drugega kot kakšna hitro ozdravljiva stvar. 

Lunica, sigurno je vse vredu..Ženske pa smo itak tak naravnane, da takoj vidimo najslabši scenarij. Sej bo vse ok, boš vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 16:31:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
6.10.2008 16:33:50   
glugluglu
hruška debeluška, ok je to, samo malo prej se je začela dvigovat, user posted image , če sama hoče je ok, da jo daš malo bolj pokonci, zdaj itak ne bojo več hoteli ležat v ležalnikih ali vozičkih dokler trdno ne spijo,

zimska koliko pa se ti poleže voziček - športni del, katerega pa imaš? Saj, če se ne do konca poleže ni panike, ker eni morajo imeti pa še posteljice dvignjene. Meni se tudi čisto ne poleže, že sedaj ko dam košaro gor, je malo dvignjeno vzglavje. Košara bo šla pa takoj stran ko nabavim zimsko vrečo, že sedaj bi jo lahko dala, samo v tiste deke ne morem zaviti Tiana, ker bi vse zbrcal.
No pa vso srečo, da se Lan pozdravi, user posted image user posted image user posted image zakaj pa misliš, da je to dobil ravno na bazenu, čeprav se ni kopal?
Je pa Lan lep velik korenjak.
Jaz pa komaj čakam, da Tian še majčkeno zraste, da se gremo skupaj kopat v bazen.

Flower, res je kot je napisala zimska glede št. vdihov, kar je več kot 40 je potrebno nazaj k zdravniku, vem, ker je meni še pri Marku in Nini vedno naročila, da naj štejemo.

netki, meni tudi živc ven potegnejo ti ko hodijo naokoli prodajat, od začetka sem prijazna, ker si mi kar smilijo, da imajo tako službo ampak, če se jim pa ne da lepo dopovedat potem jih pa kar napiuser posted image , pa po telefonu so tudi zateženi user posted image

Sicer pa saj nisem ostalih slikic komentirala, ampak vedno vzdihujem in iiiiiiivsi so luštkani.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1698
6.10.2008 16:45:16   
jocika
joooj, Zimska, ne morem verjet, kak je tvoj Lan že močen - moja šele pričenja kravice past, pa čisto malo dvigne glavo od podlage, pa se ful hitro zmatra. Nasmeh je pa tudi zakon - moja ma pa  še vedno take začetne sramežljive nasmeške - še niso pol tko širokiuser posted image user posted image  ... Komaj čakam, da bojo.
Lunica, držim pesti, da je vse ok, rak sigurno niuser posted image
Netki - tile na vratih so res za pop*** Mene so zadnjič dve jehovke našle, pa mi težile.user posted image

punce ful mate luštne malčke(pa čupaste)user posted image . Sem misla, da ma moja velik laskov, zdaj pa vidim, da je še plešastauser posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1699
6.10.2008 16:48:37   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Netki - ta tvoj tamali Tilen pa zgleda ful odraseluser posted image Vsakič ko vidim slikico, se začudim, da bo komaj 3 mesece staruser posted image .Mogoče ima take poteze, da zgleda starejši

to jih velik reče, tud pri žigatu je blo tko.....po drugi strani pa če gledaš telesce je pa drobcen za en mesec staregauser posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?