|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 16:33:50
|
|
|
|
glugluglu
|
hruška debeluška, ok je to, samo malo prej se je začela dvigovat, , če sama hoče je ok, da jo daš malo bolj pokonci, zdaj itak ne bojo več hoteli ležat v ležalnikih ali vozičkih dokler trdno ne spijo, zimska koliko pa se ti poleže voziček - športni del, katerega pa imaš? Saj, če se ne do konca poleže ni panike, ker eni morajo imeti pa še posteljice dvignjene. Meni se tudi čisto ne poleže, že sedaj ko dam košaro gor, je malo dvignjeno vzglavje. Košara bo šla pa takoj stran ko nabavim zimsko vrečo, že sedaj bi jo lahko dala, samo v tiste deke ne morem zaviti Tiana, ker bi vse zbrcal. No pa vso srečo, da se Lan pozdravi, zakaj pa misliš, da je to dobil ravno na bazenu, čeprav se ni kopal? Je pa Lan lep velik korenjak. Jaz pa komaj čakam, da Tian še majčkeno zraste, da se gremo skupaj kopat v bazen. Flower, res je kot je napisala zimska glede št. vdihov, kar je več kot 40 je potrebno nazaj k zdravniku, vem, ker je meni še pri Marku in Nini vedno naročila, da naj štejemo. netki, meni tudi živc ven potegnejo ti ko hodijo naokoli prodajat, od začetka sem prijazna, ker si mi kar smilijo, da imajo tako službo ampak, če se jim pa ne da lepo dopovedat potem jih pa kar napi , pa po telefonu so tudi zateženi Sicer pa saj nisem ostalih slikic komentirala, ampak vedno vzdihujem in iiiiiiivsi so luštkani.
|
|
|