Blacky30
|
A veste, da danes prva dva julijčka-dvojčka že praznujeta polnih 5 mesecev?!?!?!? Vauuu, kako čas beži....od julijke nime sta. Vse naj naj za polne 3 meseca pa želim Brinu (Inigo), Lanu (zimska) in Roku (KristinaU)!!! Obljubim, da absolutno dobite slikice z našega krsta. Moram si še tukaj album naredit na RR, upam, da bo zdaj delalo, ker prej mi je vedno javljalo napako. HD, supergice so kupljene v HM. Alkoholni hlapi....ja, bi rekla, da ja. Je enkrat tašča prišla k Nejcu z neke čage, je bil star nekje 3 mesece. Otrok je uspavala in je spal od večera do jutra, kar ponavadi ni nikoli, tak da smo se tudi mi takrat spraševali, če od tega. Saj, če je dihala v njega alkoholne hlape, jih je valjda on nekaj dobil v sebe in ga je ful sprostilo. Svašta! Metuljcek, čaj imam jaz od Hippa Komarčkov, ki ji tudi ni najbolj pri srcu, zato ga mešam s Hippovim čajem za lahko noč al pa ji samo tega dam. Flower, sr...., to pa ni fajn, če je Lan alergičen na KM. Upam, da se zadeva kmalu popravi. Babike, ful luštne slikice lepite, ful rada gledam.... Sončika84, ti P oz. sestra ne vpiše mer v knjižico, ki jo imaš za vpisovanje mer in terminov za posvetovalnico? Al je nimaš? Jaz bom vpisala na seznam te, ki si jih podala. Lunica24, hitro k dohtarju, da ti odžene črne misli in te pomiri, da ni nič hujšega. Pa le hitro poročaj, ker bom držala pesti zate. Nasara88, ne, žal ne pridem na srečanje. Nimam avta, nimam časa, pečem pecivo za nedeljski krst, mam frizerko, vse na kupu. Moram staremu rečt, naj mi čimprej en avto kupi. Auroraa, kak to, da še Zarje nimaš v vrtcu? Nejc je že lani hodil in moram reči, kolk smo imeli težave za odhod na začetku, je pa zdaj čez poletje že komaj čakal, da se vrne nazaj. Pa še ful energije stroši tam, ker mu je doma kar dolgčas poleg Teje, pa kdaj imam delo z njo. V vrtcu pa hodijo tudi k telovadbi, česar se on tudi ful veseli, še posebej zato, ker se z busom peljejo. To je doživetje!
|