|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:18:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
6.10.2008 23:19:17   
lex
še katerarabi kapljice, da mi posao ne upadeuser posted image user posted image user posted image

namreč pri nas imamo trenutno 2 odvisnici od tega - alino in vito

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
6.10.2008 23:19:21   
Blacky30
A veste, da danes prva dva julijčka-dvojčka že praznujeta polnih 5 mesecev?!?!?!? user posted image user posted image user posted image  Vauuu, kako čas beži....od julijke nime sta.
Vse naj naj za polne 3 meseca pa želim Brinu (Inigo), Lanu (zimska) in Roku (KristinaU)!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Obljubim, da absolutno dobite slikice z našega krsta. Moram si še tukaj album naredit na RR, upam, da bo zdaj delalo, ker prej mi je vedno javljalo napako.

HD, supergice so kupljene v HM. Alkoholni hlapi....ja, bi rekla, da ja. Je enkrat tašča prišla k Nejcu z neke čage, je bil star nekje 3 mesece. Otrok je uspavala in je spal od večera do jutra, kar ponavadi ni nikoli, tak da smo se tudi mi takrat spraševali, če od tega. Saj, če je dihala v njega alkoholne hlape, jih je valjda on nekaj dobil v sebe in ga je ful sprostilo. user posted image  Svašta!

Metuljcek, čaj imam jaz od Hippa Komarčkov, ki ji tudi ni najbolj pri srcu, zato ga mešam s Hippovim čajem za lahko noč al pa ji samo tega dam.

Flower, sr...., to pa ni fajn, če je Lan alergičen na KM. Upam, da se zadeva kmalu popravi.

Babike, ful luštne slikice lepite, ful rada gledam....user posted image

Sončika84, ti P oz. sestra ne vpiše mer v knjižico, ki jo imaš za vpisovanje mer in terminov za posvetovalnico? Al je nimaš? Jaz bom vpisala na seznam te, ki si jih podala.

Facebook....men je to čisto mimo.... sploh ne razumem nič tam gor. Ok, slikce sem naložla, samo nimam pojma, kje kaj gledat. Sem zadnjič nekaj napisala kao na zid, pa potem tega nikjer ni bilo za videt. Pa ful mi grejo na živce vsa ta pošiljanja nekih rož, angelov, pijačk, ker moram kar naprej klikat Dovoli in potem se mi odpirajo te strani....grr...brezveze. Ali katera ve, v čem je bistvo tega pošiljanja naokoli??? Pa da sem ako nominirana za najlepšo na FB.user posted image user posted image user posted image  

Lunica24, hitro k dohtarju, da ti odžene črne misli in te pomiri, da ni nič hujšega. Pa le hitro poročaj, ker bom držala pesti zate.user posted image

Montignac....a-a, to pa ni za mene. Ni šans, da črtam bele stvari in sladkor.user posted image user posted image user posted image  Pa mojo najljubšo hrano: krompir!! Ni šans!!!user posted image user posted image  Pri ločevalni dieti živim za škrobni in OH dan.user posted image user posted image

Nasara88, ne, žal ne pridem na srečanje. Nimam avta, nimam časa, pečem pecivo za nedeljski krst, mam frizerko, vse na kupu. Moram staremu rečt, naj mi čimprej en avto kupi.user posted image  

Auroraa, kak to, da še Zarje nimaš v vrtcu? Nejc je že lani hodil in moram reči, kolk smo imeli težave za odhod na začetku, je pa zdaj čez poletje že komaj čakal, da se vrne nazaj. Pa še ful energije stroši tam, ker mu je doma kar dolgčas poleg Teje, pa kdaj imam delo z njo. V vrtcu pa hodijo tudi k telovadbi, česar se on tudi ful veseli, še posebej zato, ker se z busom peljejo. To je doživetje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1803
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:19:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
6.10.2008 23:20:08   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: lex

v Katerem Tušu se dobimo? tam ko so kinodvorane (planet tuš?) al kje drugje? Jaz bi bila najbolj vesela tega, da pol hitro pridem na koroški most in hop domov

jap tam ja user posted image user posted image

se pravi zgoraj pri tekočih stopnicah? Tudi jaz imam še nekje malo blond pramenov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1805
6.10.2008 23:20:35   
moya
Bor se pa nič kaj ne dviguje, sem pa tja hoče mal kakšen trebušnjak nakazati. Pa zdaj vidim, da sem lahko zadovoljna, da je bolj majčken, da ne bo košare prehitro prerastel. Čeprav mislim, da ga bo čez kak mesec že okolica bolj zanimala, tako da bo še v športni del (se pa čisto poleže, tako da ni panike)

enako. nič trbušnjakov, košara pa bo zihr še za 1 mesec + user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.10.2008 23:21:59   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nasara88, ne, žal ne pridem na srečanje. Nimam avta, nimam časa, pečem pecivo za nedeljski krst, mam frizerko, vse na kupu. Moram staremu rečt, naj mi čimprej en avto kupi.user posted image  

za prevoz bi pa se menda lahko zmenli, če je to edina ovira user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:22:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.10.2008 23:24:21   
Nasara88
Blacky meni pa se FB kar dopade. Jaz ti tudi kdaj pošljem kakšno pijačko ali pa angelčka, pa rožico tudi user posted image user posted image user posted image user posted image To so takšne male pozornosti s katerimi se lahko spomniša na svoje prijatelje. Meni je kul user posted image Če boš pa rabila kakšne inštrukcije pa kar reči, jaz sem ga že osvojila.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:25:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1810
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:26:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.10.2008 23:27:29   
lex
blacky jaz mam v soboto krst -ni izgovorov

jaz grem, ker mam polnkuracspace tipkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.10.2008 23:29:34   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

nasara imaš zs

ti tudi

Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.10.2008 23:31:50   
Nasara88

blacky jaz mam v soboto krst -ni izgovorov

jaz grem, ker mam polnkuracspace tipkeuser posted image

za FB rabiš Enter user posted image user posted image user posted image Si dobila?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:32:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:33:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.10.2008 23:33:23   
lex
hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.10.2008 23:33:47   
frutka_
Joj, s temi lokacijami srečanj je zmeraj celi cirkus!user posted image  Zadnjič smo se MB dogovarjale za srečanje v mestu in smo menda natolkle 3strani preden smo se dogovorile kaj in kje.user posted image
Moj predlog je naslednji. Če bo lepo vreme (zaenkrat je napovedano) se dobimo na vrtu restavracije Tuš, v Planetu Tuš na Streliški.  Če bo dež (pa ne bo ga! v soboto bo, ker bomo v petek toliko čvekale) pa se dobimo noter v restavraciji Tuš. Ste za to?
Lex, najbolje je da parkiraš v parkirni hiši. Imamo novo pred bolnico. Potem pa te jaz lahko počakam v parkcu pred bolnico. Kaj praviš? Jaz bom najbrž tudi tam avto pustila.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.10.2008 23:36:13   
Nasara88
Jaz tudi grem počasi spat. Imamo jutri razvojno ambulanto zjutraj pa moram bit naspana user posted image user posted image user posted image
Nočka čvekice

Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.10.2008 23:38:33   
lex
edino do mpark hiše znam prituser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:38:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
6.10.2008 23:38:52   
frutka_
Jaz tudi grem zravnat svoj kosti ali kako je HD prej napisala...user posted image  Lahko noč....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:39:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 23:40:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1824
6.10.2008 23:40:35   
frutka_

edino do mpark hiše znam prituser posted image

Normalno greš na tisti glavni vhod do bolnice kjer je rampa in varnostnik. Tam je zdaj nova garažna hiša. Tam bom jaz pustila avto.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?