CatJa
|
Čer Danes je bil pa za razliko od vikenda zelo prijeten dan. Zjutraj sem mal pospravla in počistla po hiši, potem sva šla pa z malim v ta prečudoviti dan in ga bolj ko ne preživela do teme zunaj. Zdaj sem pa že res prepričana, da je Mark prav občutljiv na ves džumbus, ki ga ustvarja predvsem Jan, ker čez teden je pa čist lepo miren in tudi lepo je. Danes je sicer spet hotel nekaj štrajkat, sem ga nekak umirila, da ni prišlo do tistega histeričnega dretja, pa je blo Ko je utrujen, se mu prav ne da dojit, sem si pa danes po enem podoju stisnila dojko in je še prav lepo špricalo mleko. Tako da premalo ga ziher nima, sam lenščina je ratal Smo si prej privoščili pečeno kostanje in upam, da ga ne bo preveč matralo. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Catja sori sem pozabla komentirat sam sem mela skoz v mislih.Men ta stvar zgleda ful varna da otrok ne pogoltne kakega koščka sam po drugi strani se pa otroček lahko navadi,da lahko grize stvari pa se nikoli ne bo nč odlomilo stran in na to ne bo pripravljen.Ne vem k nimam izkušenj a je dober al ne Po pravici povedano, meni se je na prvi pogled stvar zazdela ful nehigienična in pravzaprav nepotrebna. Po drugi strani pa ga lahko na tak način navadiš na nove okuse brez, da te pri tem celega popljuva pa še mal se pomatra zraven, tako da če se še doji, se ne poleni prehitro. Ma ne vem, bomo videli v praksi, pa poročam Več kot kak mesec, je pa po moje itak ne bomo uporabljali. Aurora, če si za akcijo, se lahko zmeniva za jutri, v sredo ima namreč Mark kontrolo v Sl. Gradcu. Estrella, tebe bi pa itak najraj za ušesa Pa daj počasi začni malo mislit nase, pa mal več počivaj - imaš dva otroka, hišo gradite, pa na 100 koncih si naenkrat. Glih ti je treba zdaj še obležat Anitka, res se mi smiliš, ampak žal nimam nobenega recepta. K frizerju pa le pojdi, saj lahko Gala s seboj vzameš. Razen, če je nemiren v vozičku. Pa vsi, ki ste še bolni oz. ste na frišno zboleli Jaz sem v petek spraševala Janovo vzgojiteljico, če že kaj razsaja v vrtcih, pa pravi, da ne. Popoldan pa srečam sodelavko in pravi, da imajo v njihovem vrtcu en primer ošpic Do zdaj sem bila prepričana, da je ta bolezen na nek način že zatrta s cepljenjem