tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Joj, kako to načvekate, do večera, ko se jaz prebijem do računalnika , 3 strani, potem berem da mi ni treba nobene druge literature.... čestitam za vse brcike...moj mali je cel gavnarček...vam povem, da mi je prav neverjetno, kako to brca in imam kar slab občutek ko sem v službi in s tamalimi pojemo, igramo, skratka delamo vse mogoče. Ne vem, ali mu kaj ne odgovarja...ko pravijo da naj pazimo malo da ni hrupa, oz.kakšnih motečih stvari, da se lahko mali ustraši...ma po mojem ni panike no, samo mi je pa kar hudo, ko bi ga kar božat po bušiju začela, jaz pa v razredu ... No ponoči se mi je prav to začelo dogajati, kar sem se najbolj bala-bolečina, u bistvu tik pred krči v spodnjem delu nog...od kolena zadaj...sem šla hitro kalcij raztopiti, samo ni bogve kaj pomagalo, no zjutraj sem se zbudila z obema težkima on občutljivima nogama... Moj me je včeraj nahrulil, da kaj tako jamram, in da nobene ne pozna ki bi jo tako vse matralo...pa sploh ne, samo je pa res 100% drugače kot v 1. , ko ni bilo nič problemov, zdaj pa krči v trebuhu, pa nogah, pa napet trebuh, pa hrbet jaooo..kosti mi škrtajo, ko mi gre vse narazen okrog trtice čutim to......no saj ni takohudo...vem da imajo ene 100x hujšo nosečnost, je pa res da sem 5 let starejša, a ne...in se verjetno to pozna... Ali ima katera od vas podobne težave...ko nič ne napišete, potem se mi pa zdi, da kar nekaj tuki "jamram"....haha...ne, sej, če bi me zvilo ornk, kar upam da me še ne bo no, bom šla itak v bolniško... Jutri imam pregled in vam bom poročala...upam da je moja G že zamenjala baterije in da se bo slišal, drugače jih bom kar jaz kupit Joj punce, držite pesti da v kratkem dobim še pogodbo v službi, to si pa res ful želim, ker se mi zdi, da mi bo vsaj tu lahko odleglo, in ne bom še to razmišljala, kaj bo potem, ko pridem nazaj.... No pa lepe sanje vsem...ne zamerite, če katere ne omenim, da ne bo spet kateri anonimnež na RR....jaz vedno bolj na splošno pišem, ste že opazile, ane...haha papa
|