|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.10.2008 13:56:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a se kira javi da skuha namesto mene? user posted image
Mi tak ni,..me glava boli pa saj ne upam vzet niti Lekadola, ko imam še antibiotike.
Kaj ve naredite če avs glava boli? ali vzamete tableto ali imate kakšno drugo prvo pomoč ?

a si že kaj skuhala?jaz sem na brzino makaronflajš,ker se mi tud ne da kuhat,pa solato iz rdeče peseuser posted image user posted image user posted image
moram pa potrkat,da mene glava poredko boli,tako,da ne jemljem tablet proti glavobolu-upam,da te čimprej mineuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.10.2008 14:06:17   
tasa_m
joj makaronflajš ja...mljask. to bom jutri. Se mi sline cedijo že cel tedn za makaronflajšomuser posted image
Danes pa sem sama sebi kr testenine z zrezki v naravni omaki, mojemu pa bom njoke zraven skuhala pa zeleno solato. Jaz pa ko sem bol na kislo mahjena pa bom mela kr Etino mešano solato v kisu..joj..te solate pa lahko imam za celo klet pa jo bo po mescu al pa dveh zmanjkalo. Obožujem kis.. upam da se moj user posted image v meni nena preveč kislo drži.
Za sladico pa bom imela kr rumove kroglice od tašče, tiramisu pa bom mojemu prepustila...

Popoldan pa grem na sonček pa če pride 10 komisij za bolniško na dom. Mi je čist vseeno,..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.10.2008 14:11:44   
Lolita23
Živjo!!

Novo
zaenkrat čutim gibe čisto na spodnjem delu trebuha in še to kadar se čisto pomirim, zvečer ko ležim in včasih po kosilu.Sama G mi je rekla, da ker ima nogice proti mojem mehurju je moj mehur trenutno njegova žoga.

Meni pa vsi svetujejo nj kar kupim na voziček še košaro, ker se nikol ne ve kak mrzlo bo marca, glede na vreme kakoršno je zadnje čase.

Sicer pa mene tudi mika, da bi kak pajac kupila, sam oma od mojega pravi, da nikol se ne ve. pa po izkušnji moje mame z prvim otrokom raje ne.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.10.2008 14:27:25   
jadrnica
nosečke pozdravljene user posted image user posted image user posted image

no tudi jaz sporočam da zadnje čase čutim neke brcike ali nekaj z noranje strani da me malo drza, pa se mi zdi, da je to to user posted image user posted image user posted image naše dete user posted image user posted image
sem si pa naročila angel soundse pa da vidimo to čudo od stavri ko ga dobim.

kosilo danes: goveja juhica z nudelčki (od včeri) pa pečen piščanec n ačebulici z malo carryija in brokoli ter korenje kuhano na pari - tko na lahko, ampak meni je dobro.

tista kiima aminocitezo danes -držim pesti, da bo vse  v redu, ti samo zaupaj in upaj na najbolje user posted image user posted image user posted image

jjasna 85 - grem pogledat. če že lahko zate glasujemo, sem pa videla, kot so že druge omanjala, de je kar nekaj punc iz drugih mesecev na rr tudi na tekmovanju

knjige in revije - vidim, da nekatere tudi kar nekajberete, jaz sem si zrihtala stare izvode revij moj malček, mama, nosečnost - al neki takega, pa lepo ebrem, pa tudi kar nekaj knjig, večinoma so že na seznamu. to je namreč moj prbi otrok in pravijo, da takrat še največ lahko kaj prebereš, pa ne samo o negi, ampak tudi o vzgoji, tako da nekako poskušam čimveč brati, saj bo novo bitjece najbrž kar spremenilo najino življenje, vzgoja pa se mi zdi pomembna, pa še o tem kaj preberem

razmišjam, da bi se naročila na ringarajine novičke, 10 EUR letno, pa se mi ne zdi tak dnar,ali to ve že vse imate naročeno in je kaj za prebrati notri?

lep dan še naprej

so grem solato nabrat in oprat, da bo kaj železa......

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.10.2008 14:36:57   
Tejči H
Hej user posted image .

Kako smo? Tejči ima pa tud ticker zdjuser posted image . Hvala za pomoč. Nisem vedla,da je to tako preprosto za narest.

Spps-Vidla sem slikice od poroke, zelo so lepe.

Jaz tudi počasi začenjam čutiti metuljčke v trebuščkuuser posted image . Očitno je res kar pravijo, da je naš korenjak velik in da dela cele akrobacije not. Fajn je čutiti user posted image .
Drugač počutje uredu, sam vsake toliko časa me križ izda.
Vidim, da se tasa_m boji na zrak zaradi komisije, k je v bolniški.
Men je vseen za to. Jaz grem vn, se sprehajam po vasi, pa čeprav imam tle okrog dost sodelavcev.
Sj vsi pravijo, da nosečnost ni bolezen.

Mi je pa zelo fajn, ker sem prejšni tedn zvedla na šihtu, da mi ni treba še pridt na šiht- baje
nimajo zame dela. Fajn.user posted image

Lepo se imjte

Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.10.2008 14:39:55   
PERSIDA
Evo mene zopet.
jjasna85 - lepa kot vedno
Čakamo na rezultate od današnjih pregledov,ki ste jih imele določene.Javite se.
spps - vidim ,da ti tud pridno klepetaš,a si doma
Lp čvekice.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.10.2008 14:49:05   
PERSIDA
Ja nekaj vam še moram povedat.
Dost vas že pravi kako nekaj čutite. Kaj ,pa je z mojima dvema.V primerjavi z veliko od vami moja dva ležita čisto odzgoraj pri popku.Vsak na svoji strani.Če potipam čutim dve otrdlini.Drugače ,pa še ne trenirata boksa.Dobro ,da imam 21 ega pregled ,da vidim kaj ta dva delata.Verjetno ,pa samo spita in jesta tako ,kot bodoča mamic najraje počneuser posted image .Počasi bi ,pa že bilo luštno to malo občutit .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.10.2008 15:12:47   
Dali*
Ejla punce,

nekje sem se pogovarjala in povedala, da pijem mošt, ko si pripravim kostanj. mi namreč full paše. In dobim nazaj, da če me ni nič strah zaradi toxe?

Vam je jasno kakšno povezavo naj bi imel mošt in toxa???

Ker ni oprano grozdje???

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.10.2008 15:13:15   
tasa_m
persida- saj tudi jaz ne čutim še brck. In ko to berem,kak vsem brca, sem kr malo v skrbeh da je z mojo pikico kaj narobe.user posted image
Saj mam pregled 17 tak da upam da bo rekla da je vse ok. No, odkar vem da v meni nekaj raste gledam optimistično na svet user posted image in vem da bo vse ok.
Persida ti pa si doma v Benediktu al ne? Se mi zdi da sem zasledila..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.10.2008 15:18:23   
Dali*
      SEZNAM NAJBOLJ BRANIH KNJIG ZA NOSEČNICE
                                     MAREC 2009

1.   Zdrava nosečnica
2.   Devet čarobnih mesecev
3.   Nosečnost od tedna do tedna
4.   Nega matere in otroka
5.   Vse o nosečnosti in porodu
6.   Modrost rojevanja
7.   Devet stopnic
8.   Otrok od rojstva do šole
9.   Revija Mama
10. Revija Moj malček
11. Revija Nosečnica
12. www.ringaraja.net
13. Srečna nosečnost
14. Dojenček - navodila za uporabo
15. Malček - navodila za uporabo
16. Igrajmo se z dojenčkom
17. Miselni razvoj dojenčka in malčka
18. Velika knjiga o dojenčku
19. Nosečnost - vprašanja in odgovori
20. Leksikon imen
21. Moj otrok
22. CD Lovely Baby prenatal
23. Šepet življenja
24. Čudež rojstva
25. Glej, kako rastem
26. Objemite svojega otroka s soncem
27. Zdrava prehrana v nosečnosti

Zdi se mi fajn, da lahko tiste, ki kaj beremo lahko priporočamo drugim in izmenjujemo mnenja. Tako, se bodo tiste, ki bi tudi rade kaj prebrale lažje odločile. videle bomo tudi kaj še nismo prebrale, pa je katera izmed nas to priporočila.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
6.10.2008 15:20:00   
Dali*
Jaz sem še pobrskala po moji arhivi in dodala še nekaj prebranih knjig.

Zgleda, da sem edina tak knjižni molj.

A druge nč ne berete?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
6.10.2008 15:29:47   
Dali*
Tako, jaz se grem uštimat, ker grem na vadbo za nosečnice. Se zapeljem še po prijateljico in brrrr gremo.

Ciaooo do večera...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.10.2008 15:34:46   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Jaz sem še pobrskala po moji arhivi in dodala še nekaj prebranih knjig.

Zgleda, da sem edina tak knjižni molj.

A druge nč ne berete?

jst sm Mamo.....jih mam ene 30 izvodov al pa še več......tko da več al manj vse tm zvem in tud ful veliko animivih zgodb je notr.....pa tud za tadruzga že bl veš kako vse poteka......je pa fajn da maš tud kšno knjigico na zalogi......pr nas so zdej  bolj zanimive pravljice.....tko da mami sploh nima časa brat.....ker ko gre beba spat gre mami hitr bajto v red datuser posted image .....potem pa več al manj sam dol pade....bo malo kasneje kej bolj v poštev pršlo k ponoč ne bom mola spatuser posted image ......

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.10.2008 15:52:27   
jadrnica
ja itak da beremo Dali user posted image user posted image , če ne drugega RR vsak dan user posted image  posebej marčevski forum

dodaj na seznam še
- Zdrav dojenček in otrok (od SLOVENSKE KNJIGE)
- Mati in otrok - MK - je pa že malo stara

Jaz grem v knjižnico, pa pol pogleam kaj imajo, pa tisto berem, za enkrat še nisem kakšne knjige zase kupila, si jo pa bom, samo zaradi bolniške raje ne hodim po knjigarnah, da me kakšna komisija ne uhvata :)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.10.2008 16:11:34   
Naja30
Evo, sem s pregleda, ki to ni bil. user posted image  Ma ne, nasl. teden moram v P na kontrolo pritiska in bom imela takrat UZ. Razočarana sem bila, da ni vsaj srčka poslušala.

Ful ste se razpisale, bom šla malo prebrat za nazaj.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.10.2008 16:15:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Ful ste se razpisale, bom šla malo prebrat za nazaj.

Ampak res... sam nima časa brat (trenutno) za nazaj, ker grem na kavico z bivšo sošolko, ki se nisva videle že celoooooo večnost (kmal bo 2 leti). user posted image Zvečer so možne padavine! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
6.10.2008 16:23:07   
Naja30
jjasna85 lepa si bila na slikanju. Držim pesti, da zmagaš! user posted image user posted image
In ne boj se, vidimo se še preden bomo rodile! user posted image  Jaz bi jutri sigurno prišla, če ne bi tamala bila bolana.

tasa_m jaz nič ne vzamem za glavobol. Poskušam kar počivat malo več in se sprostit. Pa masaža pomaga, tako da dragega naštimaj, da te zmasira po vratu in glavi. user posted image

Dali, to pa tud mene zanima, kakšna povezava bi lahko bila med moštom in tokso?? user posted image
Brala sem o nos. zelo veliko, ko sem bila prvič noseča. Od takrat pa tudi revijo Mama sproti vsak mesec, pa še kakšna revija se najde, od knjig pa ne več vse po spisku. user posted image

jjasna, o kofe, jaz bi ga tud! Grem taščo vprašat, če je za kofe. user posted image

Hvala vsem za lepe želje za mojo malo. Danes je že boljša, čeprav je še imela vročino. To pa ni fajn, ker ne moreva nič ven. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.10.2008 18:39:59   
PERSIDA
tasa_m - prav si zasledila od kod sem.Sem gledala malo v tvoj album,pa mi je kraj znan .A je to kje blizu mene?Morda ,pa imajo samo iste stene.
Ne vem če si kdaj že omenila od kod si ,pa ti?
dali - sprašuješ če nič ne beremo,o pa še kako,branje ,pa net to to je zakon.Zdaj že par let nisem imela časa za branje,zato ,pa sedaj noter spravljam.Od marca naprej,pa itak spet ne bo časa.Če ,pa ti bi morala povedati naslove knjig ,pa sem žal skleroznauser posted image ,si jih namreč sposojam v knjižnici.Prebrala sem veliko od spočetja do tretjega leta starosti.Večino tem sem obdelala edino ,kar si še mislim sposodit so otroške bolezni ,da se malo pripravim.Drugače ,pa prebiram ljubezenske romane od bilo katerega avtorja.
Najbolj ,pa afne guncam po netu čez dan, mogla se bom malo v red spravit da se ne polenim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.10.2008 18:57:03   
tasa_m
persida- jaz sem iz Lenarta samo zdaj sem se preselila v Mb. Ja tisto pa je iz Voličine, pri Kmetiču.Smo meli obhajilo pol pa smo se še mi malo poslikali, če še že na nas ni noben spomnil. Hehe.

Tak zdaj pa si grem vodo natočit pa brž v bano na eno kopel. user posted image

Se še tipkamo kaj in beremo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.10.2008 20:26:14   
Infinity1
Zivjo vsem skupaj!

Lolita 23 super fino fajn in cestitam za tole brco user posted image . Si mi padla v oko, ker sem tudi jaz danes začutila prvo brco in sicer zjutraj ko sem se zbudila, verjetno čutiš res takrat ko si čisto umirjen. Lep občutek ni kaj.

Mediuhec - ja v DR je bilo res krasno, mogoče mal preveč vlage zame, ampak vsekakor nepozabno, bi ponovila kam na bližnjo kubo :))

Lahko noč marčevke, lepo spite!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.10.2008 20:50:27   
Anonimen
Evo jaz sem se načvekala, je prav pasalo biti malo sam (ker sem z Juretom takorekoč res cele dneve in noči) in se načvekati po dolgem in počes kar se ej nabralo v vsem tem času. Sej se slišimo, ampak tko na 4 oči je pa drugače. Grem res premalokrat v družbo, priznam. In priznam, da me je kar težko spraviti, ampak ko grem sem pa full vesela in zadovoljna. Moja dva sta medtem oropala Baby center. Nakupila en kup igrač - moj ej itak čist nor in komaj čaka, da bo Jure malo večji, da bosta imela avte na daljinca (seveda vsak svojega) in bosta tekmovala. Ja, moški res nikoli ne odrastejo. user posted image

jjasna85 - Verjamem, da paše in paše, ko te en tako rihta in ti šari po laseh in te liči - jaz bi ponavadi kar zaspala zraven. Pa full lepo so te naličili. Ko sem jst šla enkrat na Onino preobrazbo sem imela sam eno željo, da me ne postrižejo na kratko (imela sem res dolge lase) in da me en poštrihajo an blond. No, na koncu se ej frizerka neki zakvačkala in mi za moje goste lase naredila neprimerno pričesko, tko da jo ej lahko popravila samo še tako, da me je ostrigla na kratko. Moj je skor dol pade, ko me je vidu. Pa nabarvali so me tolk hudo grdo in močno, da sem po slikanju prosila, če mi lahko make-up odstranijo, ker si ne upam na ulico. Skratka bila sem razočarana na celi črti - edin kar sem bila zadovoljna, da nisem končala kot blondinka (pa ne da bi imela kaj proti njim, ampak mislim, da meni osebno blond barva na polt in poteze ne paše). Aja, pa strigli+barvali+ličili so me ene 10 ur. Mi ej skor rit odpadla.

tasa_m - Upam, da si izkoristila sonček. user posted image Mi smo pa drugače imeli govejo juhico z nudlčki, pa makarone z omakco iz paradižnikov in začimb, ter kanelone.

jadrnica - Bravo za brcike! user posted image Da te ne bo skrbelo, naj povem, da se na začetku ne čutijo vsak dan. user posted image No, vsaj pri meni se niso. Pa tudi sedaj jih kakšen dan ne čutim nič.

TejčiH - Bravo za modernizacijo (tickerje), sedaj si tudi ti "modna". user posted image

Dali* - Toksa in grozdje (mošt)? Ja itak, da lahko stakneš tokso, če je bila kakšna gosenica la pa črviček na grozdju al pa v kostanju! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
A druge nč ne berete?

Berem, ampak samo študijsko lietraturo - zaradi diplomske. user posted image

Naja30 - Oooo, niti srčka niste poslušali? Ma kakšna koza tvoja G. user posted image No, ampak sej boš svojo pikico (Tomaža user posted image ) lahko celo videla drug teden. user posted image

(odgovor članu Infinity1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.10.2008 21:08:53   
mojčika
Nakupila en kup igrač - moj ej itak čist nor in komaj čaka, da bo Jure malo večji, da bosta imela avte na daljinca (seveda vsak svojega) in bosta tekmovala. Ja, moški res nikoli ne odrastejo.

he he, a da ni samo moj tak. Zadnjič je hotel naši 2 in pol letnici kupit tak avto na daljinca za 50€, me je skor kap, sem ga komaj spravila iz BC, na koncu je našel en nogomet in ga seveda kupil, na mamino presenečenje, je mala nora naj in ko ga špilata cel blok ve, kdaj je mala dala gol. Ne vprašajte, kako kričita, obauser posted image .

Jaz sem to svojo astmo naštudirala, moram reči, da obvladujem, se pa pozna, da trebuh raste in bo spet verjetno na novo udarilo, me že tišči gor in spim le pol sede. Zdravila še jemljem, je pa tako živčno, ko mi komisija podaljšuje to bolniško od pregleda do pregleda, na 14 dni ali sedaj za en mesec.

Tudi jaz že lepo čutim naše dete in je res prekrasen filinguser posted image .

Jjasna85, vse čestitke za finale, ni kaj lepo si se uredila, svoj glas smo ti pa tudi mi namenili, pa veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.10.2008 21:37:48   
yania
Joj, kako to načvekate, do večera, ko se jaz prebijem do računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image , 3 strani, potem berem da mi ni treba nobene druge literature....
čestitam za vse brcike...moj mali je cel gavnarček...vam povem, da mi je prav neverjetno, kako to brca in imam kar slab občutek ko sem v službi in s tamalimi pojemo, igramo, skratka   delamo vse mogoče. Ne vem, ali mu kaj ne odgovarja...ko pravijo da naj pazimo malo da ni hrupa, oz.kakšnih motečih stvari, da se lahko mali ustraši...ma po mojem ni panike no, samo mi je pa kar hudo, ko bi ga kar božat po bušiju začela, jaz pa v razredu user posted image ...
No ponoči se mi je prav to začelo dogajati, kar sem se najbolj bala-bolečina, u bistvu tik pred krči v spodnjem delu nog...od kolena zadaj...sem šla hitro kalcij raztopiti, samo ni bogve kaj pomagalo, no zjutraj sem se zbudila z obema težkima on občutljivima nogama...
Moj me je včeraj nahrulil, da kaj tako jamram, in da nobene ne pozna ki bi jo tako vse matralo...pa sploh ne, samo je pa res 100% drugače kot v 1.user posted image , ko ni bilo nič problemov, zdaj pa krči v trebuhu, pa nogah, pa napet trebuh, pa hrbet jaooo..kosti mi škrtajo, ko mi gre vse narazen okrog trtice čutim to......no saj ni takohudo...vem da imajo ene 100x hujšo nosečnost, je pa res da sem 5 let starejša, a ne...in se verjetno to pozna...
Ali ima katera od vas podobne težave...ko nič ne napišete, potem se mi pa zdi, da kar nekaj tuki "jamram"....haha...ne, sej, če bi me zvilo ornk, kar upam da me še ne bo no, bom šla itak v bolniško...
Jutri imam pregled in vam bom poročala...upam da je moja G že zamenjala baterije in da se bo user posted image slišal, drugače jih bom user posted image kar jaz kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punce,  držite pesti da v kratkem dobim še pogodbo v službi, to si pa res ful želim, ker se mi zdi, da mi bo vsaj tu lahko odleglo, in ne bom še to razmišljala, kaj bo potem, ko pridem nazaj....
No pa lepe sanje vsem...ne zamerite, če katere ne omenim, da ne bo spet kateri anonimnež na RR....jaz vedno bolj na splošno pišem, ste že opazile, ane...haha

papa

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.10.2008 21:56:02   
tasa_m
hei punce, berem, kako so moški še vedno "otročji"ampak ve se lahko tolažite da imate že enega otroka, s katerim se on igra. Kaj ma moj? Gre z kolegom sam na igrišče in dirkata kateri zmaga za špricar. Ohjoj user posted image
Drugo leto bosta pa lahko dirkala kiri hitreje voziček tiščiuser posted image tudi od kolega je noseča in sicer dobre 3 tedne pred menoj.
Sva se danes pogovarjala o imenih in nekak ne moreva priti na enako frekvenco.. grr user posted image bo že moral popustit. Na začetku user posted image sva izbrala imena, katera meni niso več tak všeč. Vsaj za fantka ne ker se mi zdi da je kr pogosto že. Sicer pa saj imava še čas...ko bova zvedela spol bova pa intenzivno iskala in bo moral popustit, saj pa sva 2:1. Vsaj eno prednost imam. hehe
Punce ve že veste, kako bo vašim user posted image ime?
Zdaj pa grem v ležeč položaj. Se tipkamo ju3. Nočka naj vas user posted image čuvajo...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.10.2008 21:57:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Joj, kako to načvekate, do večera, ko se jaz prebijem do računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image , 3 strani, potem berem da mi ni treba nobene druge literature....
čestitam za vse brcike...moj mali je cel gavnarček...vam povem, da mi je prav neverjetno, kako to brca in imam kar slab občutek ko sem v službi in s tamalimi pojemo, igramo, skratka   delamo vse mogoče. Ne vem, ali mu kaj ne odgovarja...ko pravijo da naj pazimo malo da ni hrupa, oz.kakšnih motečih stvari, da se lahko mali ustraši...ma po mojem ni panike no, samo mi je pa kar hudo, ko bi ga kar božat po bušiju začela, jaz pa v razredu user posted image ...
No ponoči se mi je prav to začelo dogajati, kar sem se najbolj bala-bolečina, u bistvu tik pred krči v spodnjem delu nog...od kolena zadaj...sem šla hitro kalcij raztopiti, samo ni bogve kaj pomagalo, no zjutraj sem se zbudila z obema težkima on občutljivima nogama...
Moj me je včeraj nahrulil, da kaj tako jamram, in da nobene ne pozna ki bi jo tako vse matralo...pa sploh ne, samo je pa res 100% drugače kot v 1.user posted image , ko ni bilo nič problemov, zdaj pa krči v trebuhu, pa nogah, pa napet trebuh, pa hrbet jaooo..kosti mi škrtajo, ko mi gre vse narazen okrog trtice čutim to......no saj ni takohudo...vem da imajo ene 100x hujšo nosečnost, je pa res da sem 5 let starejša, a ne...in se verjetno to pozna...
Ali ima katera od vas podobne težave...ko nič ne napišete, potem se mi pa zdi, da kar nekaj tuki "jamram"....haha...ne, sej, če bi me zvilo ornk, kar upam da me še ne bo no, bom šla itak v bolniško...
Jutri imam pregled in vam bom poročala...upam da je moja G že zamenjala baterije in da se bo user posted image slišal, drugače jih bom user posted image kar jaz kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punce,  držite pesti da v kratkem dobim še pogodbo v službi, to si pa res ful želim, ker se mi zdi, da mi bo vsaj tu lahko odleglo, in ne bom še to razmišljala, kaj bo potem, ko pridem nazaj....
No pa lepe sanje vsem...ne zamerite, če katere ne omenim, da ne bo spet kateri anonimnež na RR....jaz vedno bolj na splošno pišem, ste že opazile, ane...haha

papa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?