|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.10.2008 10:01:17   
jjasna85
Heeeei bejbe!!

Js sm pa spet v službi... Jeeej user posted image
Včeraj na slikanju v Ljubljani je blo fenomenalno, samo sm se prehladila (v hratki majčki sem se mogla it slikat ven!! super user posted image  )... tukaj vam prilepim eno slikico lih da vidite kako so me nardili lepo user posted image
user posted image

Upam, da ste tudi druge tako v redu kot js in da boste lepo preživele dan!

(zdej grem pa brat vaše čveke, ker se je spet preveč nabralo user posted image )

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
6.10.2008 10:06:52   
spps
jjasna85,samo,da si se imela fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
6.10.2008 10:07:02   
mediuhec
pozdravljene punce,

pišem s šihta, na srečo ni pretirane gužve. kljub počitku čez vikend, se mi zdi da sem zaspana in malo utrujena.
moj je bil v hribih, pa sem čez vikend malo pospravila, gledala prospekte od vozičkov in končno mi je uspelo naredit nekaj čestitk.

infinity, dobrodošla med nami, pa ne preveč omenjat DR ker se mi bodo spet sline pocedile (sva bila tam letos na poročnem, uaaa ker dopust!)

spps, lepe slike (kaj ste res vse marčevke take postavne punce?), pa vsi ste bili tako barvno usklajeni...

2 sta še rekli, da čakata na AC! držim pesti pa da se vam dnevi ne bodo preveč vlekli.

jaz imam jutri pregled, komaj čaaaaakam- upam da bo G malo bolj zgovorna, mam par vprašanj.

pridne bodte!

aja, jasna čestitke za tekmovanje, je le pomagalao da smo glasovale - saj nas boš obveščala?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
6.10.2008 10:16:31   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

primorke; a ste že obiskale trgovino ajatutaja na Markovcu? jaz sem že nekaj tam kupila in sem zadovoljna (nazadnje nosečniške hlače);

Ja, js sm bla in sm kupla res ene fajn kaubojke... sam sm dala 60 € za njih.. pol sm šla pa v H&M v Lj pa sm našla en kup hlač za 30€...
ampak drugače je fajn trgovinca no.. pa lepe rabljene stvari majo za malčke...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
6.10.2008 10:18:10   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec
aja, jasna čestitke za tekmovanje, je le pomagalao da smo glasovale - saj nas boš obveščala?

Ja itak!!
Ve ste itak vedno ta prve, ki vse zvesteuser posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
6.10.2008 10:27:22   
mama_milchy
jjasna85, user posted image user posted image user posted image  te bo zdaj tvoj malo pocartal in bo prehlad minil;

tasa_m, jaz ima voziček peg perego P3 completo ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167875 le v oranžni barvi) in se razmišljala, da bi kupila košaro gor (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=135264) ali kaj podobnega temu; bom pokukala še gor na soncek.si ali pikapolonico, če imajo kaj podpobnega; sej sem imela prej tudi voziček v kompletu od chiccota (športni del, košaro in avtosedež) samo sem dala sestrični ki ima rok tudi marca, ne morem ji reč, daj mi vrni,  ker meni košara in avtosedež ne pašeta na športni del od PP in sem že prej govorila, da si bom kupila nov avtosedež;
toliko sem iskala, da sem najdla nekaj kar mislim, da je to to: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177849 moram le do baby-centra skočit in jih povprašat, če jo imajo tam da jo vidim in če gre na voziček;

vse, ki imate danes pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
6.10.2008 10:31:31   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

primorke; a ste že obiskale trgovino ajatutaja na Markovcu? jaz sem že nekaj tam kupila in sem zadovoljna (nazadnje nosečniške hlače);

Ja, js sm bla in sm kupla res ene fajn kaubojke... sam sm dala 60 € za njih.. pol sm šla pa v H&M v Lj pa sm našla en kup hlač za 30€...
ampak drugače je fajn trgovinca no.. pa lepe rabljene stvari majo za malčke...

sej, tudi jaz sem kupila hlače pri njej in dala 50,€ ampak so super; no pol sem pa brskala po spletni trgovini od neckermanna in našla podobne za 20,€, ma sem si tudi te naročla; bomo vidli kakšne so, ko pridejo; sicer imam še prej ene par nosečniških hlač, ma so take športne pa niso ravno za v službo;
drugače sem pa jaz gor kupovala že stvari za Žigca, ko je bil na poti oziroma se je rodil, ker je takrat imela zelo poceni; pa v Ljubljani v Smrkolinu smo tudi marsikaj kupili (posteljico z jogijem - novo, za 20tisoč SIT); jaz bom šla en dan do te trgovine, da vidim, če so morda dobili kakšno navetto al to zimsko vrečo, ki jo tako vneto iščem;

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
6.10.2008 10:38:11   
spps
mediuhec,MARčeVKE SMO VSE POSTAVNE PUNCEuser posted image user posted image user posted image user posted image
naj ti dan v službi čimrej mineuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2958
6.10.2008 10:45:52   
tasa_m
jjasna85 upam,da prehlad čimprej mine. Za v finale pa držimo pesti. Sem pogledala malo druge forume pa sem videla da je tudi finalistka med februarčicami 09. Upam, da zmagaš. Ali je možno videt vse finalistke ?

mama_milchy- ta voziček kar imaš ti je meni predlagala prodajalka v Pikapolonici. Nama je bil kr všečni ta voziček. Sem imela nagledanega tega, ker ga lahko ima tudi novorojenček ampak je tako ozki, da kr joj. Je pa lep user posted image
http://soncek.si/si/peg-perego-skate-tango-i3523.shtml   ampak konc koncev mi ne pomaga lep voziček če bo mi otrok pozimi tak "zmučkan not" da se mi še premikat ne bo mogel.
Ampak kje še je januar... hvala bogu da gledanje nič ne stane,drugače bi jaz že bankrotirala. Hehe

Neposredna povezava do sporočila: 2959
6.10.2008 10:58:08   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jjasna85 upam,da prehlad čimprej mine. Za v finale pa držimo pesti. Sem pogledala malo druge forume pa sem videla da je tudi finalistka med februarčicami 09. Upam, da zmagaš. Ali je možno videt vse finalistke ?

A reeees???? U madona... zdej se gre pa zares... bo mogla marčevka zmagat!!! user posted image user posted image user posted image  hec user posted image

Ja, vse finalistke lahko vidiš tu: http://www.busi.si/website/missbusi/finalists/

So same lepe pupce tako da bo malo težka ta zmagauser posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 6.10.2008 11:01:31 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
6.10.2008 10:58:55   
jjasna85
Primorke - a pol velja ta naša kavica jutri al je vse skupaj propadlo??? user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 6.10.2008 11:01:02 >

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
6.10.2008 11:05:08   
mama_milchy

Primorke - a pol velja ta naša kavica jutri al je vse skupaj propadlo??? user posted image

kot zgleda odpade; jaz delam popoldne; naja30 ima bolano Tijo, za ostale pa ne vem; koliko pa nas je z obale tukaj med marčevkami 2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
6.10.2008 11:06:38   
spps
čvekice,pridno čvekajte,jaz pa moram it pospravljat,pa kuhat,da lahko gremo potem v šoping po tv in bano za novo stanovanje,pa še premalat mormo kuhinjo in hodnik,tako,da bo dan prekratek,če se ne bom spokala vstran od compa....
lepo se imejte,tiste,ki greste na preglede,lepo jih opraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se tipkamo še kaj vmes,drugače pa jutri...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
6.10.2008 11:13:15   
jjasna85

kot zgleda odpade; jaz delam popoldne; naja30 ima bolano Tijo, za ostale pa ne vem; koliko pa nas je z obale tukaj med marčevkami 2009

Uhh user posted image  Js sm se pa že veselila..  ma itak razumem.. sigurno nam bo enkrat ratalo to izpeljat user posted image
Drugače pa ne vem kolko nas je tle primork... prow dosti nas ni verjetno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2964
6.10.2008 11:31:06   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_milchy- ta voziček kar imaš ti je meni predlagala prodajalka v Pikapolonici. Nama je bil kr všečni ta voziček. Sem imela nagledanega tega, ker ga lahko ima tudi novorojenček ampak je tako ozki, da kr joj. Je pa lep user posted image
http://soncek.si/si/peg-perego-skate-tango-i3523.shtml   ampak konc koncev mi ne pomaga lep voziček če bo mi otrok pozimi tak "zmučkan not" da se mi še premikat ne bo mogel.
Ampak kje še je januar... hvala bogu da gledanje nič ne stane,drugače bi jaz že bankrotirala. Hehe

meni ta skate zgleda tak čuden, ozek, tesen in kot si rekla bi otrok pozimi bil not kot zmečkan; kaj pa vem, jaz ko vidim kakšnega otročka v takem vozičku mi ga je žal, vse majhno, tesno; sicer pa ima vsak svoj okus. Jaz sem z mojim PP zadovoljna, je lahek, se ga da hitro zložit, vse lepo vzameš dol in opereš, gre skoraj da povsod; sicer tudi če bo na začetku v lupinici na sprehodu, bo tudi OK; veš,d a me zdaj prav muči tista vreča za v voziček; bom tudi skočla do LJ pogledat kaj za otročka;

zdaj pa grem kakšno urco na kvč, ker me že hrbet boli; pospravla sem tudi; zdaj malo počitka ker pol je treba it delat;

uživajte, se beremo kaj popoldan

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
6.10.2008 11:32:21   
mama_milchy

Uhh user posted image  Js sm se pa že veselila..  ma itak razumem.. sigurno nam bo enkrat ratalo to izpeljat user posted image
Drugače pa ne vem kolko nas je tle primork... prow dosti nas ni verjetno user posted image

če ne prej z bušiji na kavico, bomo pa z vozički user posted image ; mislim, da smo 4, če sem prav vidla; ti, naja, pocka in jaz....je še kje kakšna primorka user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
6.10.2008 11:39:06   
Dali*
Ejla čvekice...

Ecco, danes sem pa lepo uživala in spala do 10.30. Ja trije dnevi same akcije in neprespanih noči so me kr mal utrudili. Ampak važno je, da je zabava in vse ostalo super uspelo, da smo se imeli super...

spps - zelo lepe slike. Tista kjer se podpisuješ je posrečena z zibko zadaj, da se ve, da nosiš še enega otročička.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
6.10.2008 11:42:07   
Dali*
jjasna85 - čestitke za uvrstitev v finale. Navijamo zate. Upam, da te prehlad čimprej mine in da boš zastopala marčevke z vso svojo energijo.

naja30 - naj se Tija lepo pozdravi, da bo čimmanj neprespanih noči.

jjasna - kako pa kaj tvoje zdravje in vaše zdravje.

cita - si se zgubila ali imaš tako delovno vnemo, da se nič ne javiš? Si OK?

pozdravčke tudi vsem ostalim... naredite si lep in še lepši dan....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
6.10.2008 11:52:41   
Dali*
      SEZNAM NAJBOLJ BRANIH KNJIG ZA NOSEČNICE - MAREC 2009

1.   Zdrava nosečnica
2.   Devet čarobnih mesecev
3.   Nosečnost od tedna do tedna
4.   Nega matere in otroka
5.   Vse o nosečnosti in porodu
6.   Modrost rojevanja
7.   Devet stopnic
8.   Otrok od rojstva do šole
9.   Revija Mama
10. Revija Moj malček
11. Revija Nosečnica
12. www.ringaraja.net
13. Srečna nosečnost

Zdi se mi fajn, da lahko tiste, ki kaj beremo lahko priporočamo drugim in izmenjujemo mnenja. Tako, se bodo tiste, ki bi tudi rade kaj prebrale lažje odločile. videle bomo tudi kaj še nismo prebrale, pa je katera izmed nas to priporočila.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
6.10.2008 11:56:08   
Dali*
Naj vam še povem, da sem za darila dobila 5 knjig in nosečniški planer. Tako, da bom dodale še te knjig, ki sem jih prelistala na seznam, ker so full dobre za dojenčka... To pa tudi kmalu pride na vrsto. Pa še en CD - Lovely Baby prenatal, ki ga sedaj poslušava z malčkom...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
6.10.2008 11:59:18   
Dali*
      SEZNAM NAJBOLJ BRANIH KNJIG ZA NOSEČNICE
                                     MAREC 2009

1.   Zdrava nosečnica
2.   Devet čarobnih mesecev
3.   Nosečnost od tedna do tedna
4.   Nega matere in otroka
5.   Vse o nosečnosti in porodu
6.   Modrost rojevanja
7.   Devet stopnic
8.   Otrok od rojstva do šole
9.   Revija Mama
10. Revija Moj malček
11. Revija Nosečnica
12. www.ringaraja.net
13. Srečna nosečnost
14. Dojenček - navodila za uporabo
15. Malček - navodila za uporabo
16. Igrajmo se z dojenčkom
17. Miselni razvoj dojenčka in malčka
18. Velika knjiga o dojenčku
19. Nosečnost - vprašanja in odgovori
20. Leksikon imen
21. Moj otrok
22. CD Lovely Baby prenatal

Zdi se mi fajn, da lahko tiste, ki kaj beremo lahko priporočamo drugim in izmenjujemo mnenja. Tako, se bodo tiste, ki bi tudi rade kaj prebrale lažje odločile. videle bomo tudi kaj še nismo prebrale, pa je katera izmed nas to priporočila.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 6.10.2008 12:00:00 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
6.10.2008 12:46:21   
tasa_m
a se kira javi da skuha namesto mene? user posted image
Mi tak ni,..me glava boli pa saj ne upam vzet niti Lekadola, ko imam še antibiotike.
Kaj ve naredite če avs glava boli? ali vzamete tableto ali imate kakšno drugo prvo pomoč ?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
6.10.2008 12:52:58   
Anonimen
Ojej, pa človek sploh ne more ven na sončka, da bi bil potem, ko se vrne še na tekočem...

jjasna85 - Oooo, lepa! user posted image Kolk časa so te pa mazali?

mediuhec
- Ja, marčevke smo same postavne punce, pač ene s kakšno kilco manj, druge s kakšno več, ampak same fejst punce. user posted image

Pupa7, SRCCEK, Naja30 - Poročajte kako je bilo na pregledu! user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
6.10.2008 13:54:30   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
jjasna85 - Oooo, lepa! user posted image Kolk časa so te pa mazali?

Ma ni blo tolko hudo - SAMO 1 uro (make up in frizura) user posted image user posted image user posted image
ma se je splačalo.. sm se mela lepo...
komaj čakam naslednji petek, da se bom spet razvajala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
6.10.2008 13:54:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Zdravo punce,

no da zaželim vsem souser posted image  , ki imajo danes pregled.

Lep pozdrav
janaja,kaj si pa ti tako redkobesedna?le oglasi se,in kaj več napišiuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 6.10.2008 13:55:06 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?