Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 16:04:03
|
|
|
|
alea01
|
jaz albumov ne morem gledat in če se na trepalnice postavim Jaz sem dala nekaj fotk v album in sem vas povabila kot prijatelja in upam, da boste lahko videle. Če katere nisem povabila, pa naj zavpije- ni bilo namenoma
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 16:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
alea jst ne morem odpret albuma.. ...jst upam da bodo tole rešil tale rr kr je totalno za en drek ..prej je blo stokrat boljše..hočem staro rr nazaj!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 17:06:51
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea01 fulllllllll lepe slikce. Izabela je too much fotogenična, res
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 17:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
alea super slikice ..tko kot je že mojca napisala res je fotogenična Izabela..pa kak lepo se smejčka ..tak cukrček je..pa mamika je tudi zeeelooo lepa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 18:18:57
|
|
|
|
anaj22
|
Midva sva bla do zdele uzuni k je bil tak sonček, se ja tamalmu ful dogajal ga cela vas slišala kako čveka. Sem govorila z AS v petek gredo domov, za enkrat bo Jernej na enekcijah mogoče bo pa že decembra dubu črpalko, pa sladkorje ma tud že pod 10 kar je ful super . alea jest bi tud vašo princesko vidla, prosim a sem lohk tvoja prjatelca tanika
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 18:27:01
|
|
|
|
polly80
|
alea-hvala da si me dala za prijateljico in res enkratne fotke ,izabela pa itak lepotička ,da ji ni para,ful lepa res,pa lepa krstna oblekica punce,vam zavidam,ko tako lepo klepetate,meni vita ne pusti časa,če ga pa že ona pusti,gre pa za rač. bo treba še enega nabavt
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 18:36:10
|
|
|
|
anaj22
|
alea taprava princeska
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 19:21:49
|
|
|
|
RMRM
|
alea, obe z Izabelo sta
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 19:31:11
|
|
|
|
lunca14
|
sej ne rabim povedat da mi ne dela...............in da ne morem belce pogledat...........sploh od nobene bebike ne morem pogledat.........
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 19:31:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 alea taprava princeska ..........kok sem vam fouš ,ko lahko gledate albume
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 19:32:52
|
|
|
|
Tina 28
|
Alea....ful dobre slike...upam, da bo mala šla v rom. Sigurno ste mel fotografa. Mi smo pa iz vodnega parka. Tamal je bla kar zadovoljna v vodi...po drugi rundi čofotanja pa je eno urco odspala. Je blo fanj...edin robe smo mel ko pr ciganih. Nejc je noro užival, pa ful se mi je fajn zdel, ko je bil eden redkih brez robavčkov.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 19:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea za Izabelo res je pravi cuker
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 20:11:55
|
|
|
|
alea01
|
ja, hvala za komentarje fotograf je bil moj mož in moj brat. Ima pa možek profesionalni fotoaparat, ker mu je hobi fotografija. Te zadnje slikice, kjer je Izabela v kapici so nastale včeraj, ko smo prišli iz sprehoda in je bila ful dobre volje in sva sam šklocala albumov mi ne odpre . taanikaa- kam pol kopiraš kodo? Jaz jo nikamor ne morem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 20:19:40
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čaw Alea - spet si nas razturala s fotkami od megafotogenične Izabele! Super fajn sta obe! Tina28 -maš tud nove slikce v profilu, Nejcu ful paše duda ... Ej, morm trenutno nehat, ker grem tamalga spat dat...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 20:59:29
|
|
|
|
alea01
|
kukulele........kukulele.......kukulee.......kje pa ste?......kje pa ste?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
alea čist gor kopiraš kodo..tam ko ti piše naslov http:/www...tam..upam da me razumeš sem govorila z AS,Jernej je imel spet visok sladkor 19,se kr dobro drži,je močna ženska tale naša AS..mi je res hudo za njo..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tolk na hitrco: alea - Izabela je sonček Mi smo bli pa danes na prvi uri plavanja, naš je njprej vse pofirbcal, potem pa ležerno užival v obroču. Zdejle mu grem dat dudo, pridm nazaj.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 evo mene nazaj. Tanikaa jaz tudi ne morem kliknit, si pa kopiram in prilepim gor, kjer moraš napisat naslov spletne strani in tako mi odpre. daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me. evo pa sem našla..tko mi je zadnjič romy svetovala in tko men delujejo tile ogledi albumov...tko da tale njena razlaga je bolj razumljiva kot pa moja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje si zdej kukulele
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ah sorči devet je ura
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:05:58
|
|
|
|
D.anna 76
|
Čer, Kako je kaj z kakanjem vaših bebik. Naš Maks že 3 dni ni kakal. A je to normalno? Je pa res, da smo bli 2 dni na morju, pa bi to blo lahko pogojeno z spremembo okolja.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:08:17
|
|
|
|
alea01
|
jeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj . konćno lahko gledam albume. Taanikaa, hvala ti. Ma sem popolnoma glupa, mi ni potegnilo kam pripopat. Zdaj pa lahko gledam albume
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:08:23
|
|
|
|
D.anna 76
|
alea01 in ninny - hvala za ZS in to da sem vajina prijateljica, ampak jaz ne najdem teh vaših albumov.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:09:46
|
|
|
|
*Mojca*
|
Babe žabe jaz ne vem če mi bo jutri uspelo, ker imam naročeno dostavo pisarniškega stola. Sicer sem rekla do 12h, ampak...saj veste kako je s tem. Itak boste verjetno kofetkale tam spodi kot zadnjič a ne? Zdaj pa šibamammmm papapap
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?