|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
6.10.2008 16:04:03   
alea01
jaz albumov ne morem gledat in če se na trepalnice postavimuser posted image

Jaz sem dala nekaj fotk v album in sem vas povabila kot prijatelja in upam, da boste lahko videle. Če katere nisem povabila, pa naj zavpije- ni bilo namenomauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
6.10.2008 16:16:41   
Anonimen
alea jst ne morem odpret albuma..user posted image ...jst upam da bodo tole rešil tale rr kr je totalno za en drekuser posted image ..prej je blo stokrat boljše..hočem staro rr nazaj!!!!

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
6.10.2008 17:06:51   
*Mojca*
alea01 fulllllllll lepe slikce. Izabela je too much fotogenična, res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
6.10.2008 17:08:22   
Anonimen
alea super slikiceuser posted image user posted image ..tko kot je že mojca napisala res je fotogenična Izabela..pa kak lepo se smejčkauser posted image ..tak cukrček je..pa mamika je tudi zeeelooo lepauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
6.10.2008 17:26:20   
Anonimen
če katero zanima..prosta mesta v vrtcih po spletu
https://sava.mss.edus.si/webregistri/Vrtci.aspx

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
6.10.2008 18:18:57   
anaj22
Midva sva bla do zdele uzuni k je bil tak sonček, se ja tamalmu ful dogajal ga cela vas slišala kako čveka.

Sem govorila z AS v petek gredo domov, za enkrat bo Jernej na enekcijah mogoče bo pa že decembra dubu črpalko, pa sladkorje ma tud že pod 10 kar je ful superuser posted image user posted image user posted image .

alea jest bi tud vašo princesko vidla, prosim a sem lohk tvoja prjatelcauser posted image

tanika user posted image user posted image user posted image  

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
6.10.2008 18:27:01   
polly80
alea-hvala da si me dala za prijateljico user posted image user posted image user posted image in res enkratne fotkeuser posted image ,izabela pa itak lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da ji ni para,ful lepa res,pa lepa krstna oblekicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce,vam zavidam,ko tako lepo klepetate,meni vita ne pusti časa,če ga pa že ona pusti,gre pa user posted image za rač. user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba še enega nabavtuser posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
6.10.2008 18:36:10   
anaj22
alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  taprava princeska

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
6.10.2008 19:21:49   
RMRM
alea, obe z Izabelo sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
6.10.2008 19:31:11   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne rabim povedat da mi ne dela...............in da ne morem belce pogledat...........sploh od nobene bebike ne morem pogledat.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
6.10.2008 19:31:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  taprava princeska

..........kok sem vam fouš ,ko lahko gledate albume

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
6.10.2008 19:32:52   
Tina 28
Alea....ful dobre slike...upam, da bo mala šla v rom. Sigurno ste mel fotografa.user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa iz vodnega parka. Tamal je bla kar zadovoljna v vodi...po drugi rundi čofotanja pa je eno urco odspala. Je blo fanj...edin robe smo mel ko pr ciganih. Nejc je noro užival, pa ful se mi je fajn zdel, ko je bil eden redkih brez robavčkov.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
6.10.2008 19:36:40   
Anonimen
Alea za Izabelouser posted image user posted image res je pravi cuker

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
6.10.2008 20:11:55   
alea01
ja, hvala za komentarjeuser posted image user posted image

fotograf je bil moj mož in moj brat. Ima pa možek profesionalni fotoaparat, ker mu je hobi fotografija. Te zadnje slikice, kjer je Izabela v kapici so nastale včeraj, ko smo prišli iz sprehoda in je bila ful dobre volje in sva sam šklocala

albumov mi ne odpreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . taanikaa- kam pol kopiraš kodo? Jaz jo nikamor ne morem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
6.10.2008 20:19:40   
sasa.vracko
Čaw

Alea - spet si nas razturala s fotkami od megafotogenične Izabele!user posted image user posted image user posted image  Super fajn sta obe!
Tina28 -maš tud nove slikce v profilu, Nejcu ful paše duda ... user posted image

Ej, morm trenutno nehat, ker grem tamalga spat dat...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
6.10.2008 20:59:29   
alea01
kukulele........kukulele.......kukulee.......kje pa ste?......kje pa ste?user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
6.10.2008 21:00:45   
Anonimen
alea čist gor kopiraš kodo..tam ko ti piše naslov http:/www...tam..upam da me razumeš
sem govorila z AS,Jernej je imel spet visok sladkor 19,se kr dobro drži,je močna ženska tale naša AS..mi je res hudo za njo..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
6.10.2008 21:00:54   
Anonimen
Sam tolk na hitrco:
alea - Izabela  je sonček
Mi smo bli pa danes na prvi uri plavanja, naš je njprej vse pofirbcal, potem pa ležerno užival v obroču. Zdejle mu grem dat dudo, pridm nazaj.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
6.10.2008 21:03:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

evo mene nazaj. Tanikaa jaz tudi ne morem kliknit, si pa kopiram in prilepim gor, kjer moraš napisat naslov spletne strani in tako mi odpre.
daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me. user posted image user posted image user posted image

evo pa sem našla..tko mi je zadnjič romy svetovala in tko men delujejo tile ogledi albumov...tko da tale njena razlaga je bolj razumljiva kot pa mojauser posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
6.10.2008 21:05:06   
Anonimen
no kje si zdej kukuleleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
6.10.2008 21:05:47   
Anonimen
ah sorči devet je urauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
6.10.2008 21:05:58   
D.anna 76
Čer,

Kako je kaj z kakanjem vaših bebik. Naš Maks že 3 dni ni kakal. A je to normalno?
Je pa res, da smo bli 2 dni na morju, pa bi to blo lahko pogojeno z spremembo okolja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
6.10.2008 21:08:17   
alea01
jeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image . konćno lahko gledam albume.  Taanikaa, hvala ti. Ma sem popolnoma glupa, mi ni potegnilo kam pripopat. Zdaj pa lahko gledam albumeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
6.10.2008 21:08:23   
D.anna 76
alea01 in ninny - hvala za ZS in to da sem vajina prijateljica, ampak jaz ne najdem teh vaših albumov.

Neposredna povezava do sporočila: 2449
6.10.2008 21:09:46   
*Mojca*
Babe žabe jaz ne vem če mi bo jutri uspelo, ker imam naročeno dostavo pisarniškega stola. Sicer sem rekla do 12h, ampak...saj veste kako je s tem. Itak boste verjetno kofetkale tam spodi kot zadnjič a ne?

Zdaj pa šibamammmm

papapap user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?