Zoja Miša
|
Jutro. No, zame je bilo že ob 4.45h, ko me je zbudilo stokanje Kaje Line. Pa sem si šla kar pumpati, ker sem mislila, da mi bo joške razneslo. Smo imeli včeraj nemreč baby blues od 20h-23.30h. Najprej ni mogla kupčka podreti in je jokala zato, potem ga je in je jokala, potem sva očitno se prehitro šli previjati in je polivala in je jokala zato, ker jo je očitno še vedno nekaj tiščalo v trebuščku. Potem je ugotovila, da je zopet lačna. Kupček je tokrat šel, še fino se je pokakala in punkala, pa sva se šli previt in smo dobili še porcijo krčev! Mislim čist mimo večer. Kapljice AD3 sem tako skenslala, sedaj še samo P pokličem in jim to povem, pa naj mi dajo katere druge ali pa bom Oleovit naročila. Mislim too much! Je bilo tako hudo, da je še , ko je drugače govoril, naj ji kapljice kar dajem, da se mora navaditi...rekel, da jih bo v koš zafatal . No, seveda jih ni. Ampak pikica je spala potem od 23.30-5.30h. Sva jedli in se previli, se je ful lepo smejčkala in bila dobre volje, potem pa ob mobilah zopet zaspala. Jaz pa cote perem, pa po tleh sem malo pocotkala, da sem vsaj najhujše prahece obrisala . Likal je pa včeraj .Priden, ne?! Sandra, hvala za kavico, paše. Ker meni pa se zdi, da se mi tele ure, spim cca 4-5h na noč počasi poznajo in sem potem kar cele dneve nekako utrujena. Ampak toliko pa nisem, da bi se recimo sedaj ulegla . Naty, ja, bila si pogrešana. Ja, verjamem, da tole vreme lovite pri pospravljanju koruze! Pridni! Pa ko boš utregnila, te bomo seveda vesele! Če ne pa akcijo skliči, pa pridemo vse na delovno brigado! Tejkaz, ja tale tvoja noč je bila pa res katastrofa. Upam, da se ti uspe uspešno prebiti skozi dan! Pa pazi na vožnji, da ga ne boš kaj biksala, ker utrujen za volan...saj veš . Pa likanje komu podtakni. Anita, kar na vlak in v Lj. Ja vama se pa res mora skos dogajati, ne? Nell, v baby booku (ki si ga dobila v MŠ - vsaj povečini je tako) piše vse kako in kaj dobiš dokumente za otroka. Katja, super Jan lepo napreduje! Sayuri, sem že včeraj hotela komentirati tvoje ''ime''! Sedaj mi je vse bolj jasno! In paše ti. Neža, Arany, LinaK lepi otročki!!! Lina K, ali ima krče zaradi kapljic ali kako? Boščeki ste! Tatly, tudi jaz imam ta aspirator, kot piše Bella. Super je. Babmi, kostanj bom poskusila, grozdje - pojem kakšno jagodo, mošt - me napenje, ga ravno zato ne maram in ga že nasplošno ne pijem. Zdej grem pa zopet joško malo pumpat, me boli A ja, še to. Glede na to, da bodo otroci verjetno vedno več spali čez noč, kako uskladite to s svojimi joški?