morango
|
Pozdrav po dolgem času, sem si vzela čas brez računalnika, neta, TV ... in tako sem vas danes brala kar nekaj časa. Skratka, čestitke vsem novim mamicam: Lana Luna, Marsy, Virtualna, RačkaPK. Upam, da nisem katere izpustila. Čim več lepih budnih trenutkov z malčki in čim več prespanih ur ponoči. Naša Lena je bla pa težka 3650 in dolga 54 cm, v glavnem kar dolga in težka punca, me je prav presenetila. Porod je bil zaradi velikosti kar naporen, ma je blo pol fajn, ker sem imela za cimro Laro Croft, Lena pa Laro. Midve se kar lepo dojiva; v porodnišnici ji je teža kar padla, ma zdaj sva spet na 3800. Punca pridobiva počasi, ma vztrajno. Zaenkrat je zelo pridno dete, ima 4-urne intervale spanja, podnevi in ponoči - včasih potegne celo na 5 ur in pol. Najbolj pa uživa v previjanju, je prava mazica, prav čaka, da jo maževa, masirava in takrat začne kar grulit od užitka. Patronažna je rekla, da jo je pravi užitek negovat, ker tolk vidno uživa. Danes smo jo prvič skopali, no jo je patronažna, in seveda je mala uživala 100 na uro. Zdaj pa že cel dan spi, se zbudi, da poje, in gre spet spat. Ja, kopanje jo je čist zmatralo. Zunaj pa še nisva bili, ker je blo hladno, pa še jaz sem imela par dni vročino. Upam, da bo jutri lepo toplo, da ne bo preveč pihalo in greva na en sprehodič.
|