|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
5.10.2008 9:57:26   
majoli
Dobro jutro,

mi smo vstali že ob 5.30 in seveda zdaj mali spi kot polhek. Mož je ravno s kolesarske ture, jaz sem pa za perilo poskrbela in malo počvekala po telefonu.

janja, sem glasovala za Urbana in tudi Lia je en glas dobila.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.10.2008 12:15:26   
mama06
janja glas oddan in tudi lia ga je dobila

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.10.2008 12:46:09   
lane31
Tako glasovi oddani za naše destkice user posted image

Glede hranjenja........da ne bo pomote ni sama vsa pojedla -ji dam žlico,ko je že sita user posted image

Kasija..........so ti že vse opisale postopek  - v glavnem nikakor stisnit sosednje nosnice ker iz tiste bo ven priteklo kar daš v sosednjo .....pa kar pogumno vbrizgaj - vsaj 5-10ml naenkrat .....se splača res.....3 prehladi pa nobene tt in ne vnetih uhic user posted image trkam,da tako ostane

Lepo nedeljo vsem user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.10.2008 12:47:34   
lane31
Mama06........toje tisto drevo življenja ,ki se ga ne morem znebit......je pa full veliko.....zaenkrat je še nič ne mika kaj ekstra , ga gre tu in tam samo pozdravit user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.10.2008 13:30:02   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mama06........toje tisto drevo življenja ,ki se ga ne morem znebit......je pa full veliko.....zaenkrat je še nič ne mika kaj ekstra , ga gre tu in tam samo pozdravit user posted image

Ti pošljem Jerneja, ga bo sigurno tako "obdelal", da ne bi več dolgo živeluser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.10.2008 13:49:05   
mehurčica
Glasovala za Urbana in Lio!user posted image Je še kakšen desetko ali desetka? Jaz bi dala mojo Enčiko gor, ampak sem jezna, ker imajo tako nefer nastavljeno vse skup.user posted image

Eni se pa doji tolko ponoči zadnje čase.user posted image Pol se pa še zjutraj zbudi ob 6h in čez dan ne spi kaj dosti.....Pa še zdaj sem za vse sama, ko ima moj roko poškodovano, pa služba,... Pa še M sem danes dobila....Sem čisto adijo.user posted image
No, je tašča danes prinesla kosilo.user posted image Zdaj pa se mi sladko lušta in bo treba v trgovino, da potešim to pošast.user posted image

Aja, sem pozabla napisat, da Eni končno nosi svoje nove copatke iz Ebaya.user posted image Prej sem naročala prevelike. Pa sedaj ima take lepe....pri prvem naročilu je dobila napačne - takšne, kot bi jih moja mama kupila.user posted image Ma, jih bo imela za vrtec, da jih ne bom rabla dosti gledat.user posted image Za doma pa naročila tiste, ki jih nisem dobila.user posted image

Zala07, vedno te pozabim vprašat: kak je z Zalinimi zobki? So še kaj rumenkasto obarvani? Ali se še dojita ponoči? Me je strah, da bi se Eni tudi obarvali, glede na to, da se toliko doji ponoči in ji pač ne umivam zobkov sredi noči. Ti ji vedno po dojenju podrgneš?

Zdaj me pa že David dol naganja. Pravi: "Mami, ko pridem nazaj iz kopalnice, da te ne vidim več na you tubu."user posted image user posted image user posted image Se vedno zmoti in reče na you tubu, namesto na ringaraji.user posted image

Pa-pa

jjoooooj, že pravi: "nisi nehala, nehaj"user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.10.2008 17:18:53   
Pandica
Danes pa je res bilo krasno vreme user posted image   sonček in toplo.
Mi2 sma bile danes res veliko zunaj, sem prehodla cel naš okoliš tu po dolgem in po čez user posted image user posted image
Zdaj pa je malo zaspančkala, jaz pa hop na rr, itak user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Ona ima od Tweetja vse po mojem še gate.....

Jaz imam za sebe od Tweetya zokne user posted image user posted image gate pa mam Hello Kitty  user posted image   pa modrčke in trenerko tut user posted image
In glih zadnič sem imela gor on modrček Hello Kitty in, ko sem šla Zalo dojit mi je tak gledala slikico od Kitty gor pa z prstkom kazala nanjo user posted image

Mehurčica  a od dojenja bi naj dobili rumene zobke? user posted image Ker Zala se še tut doji ponoči in valda, da ji takrat res ne umijem zobk, ko zaključi z malicanjem user posted image tak kot si sama napisala.
Kdaj pa gre zdaj tvoj user posted image   na operacijo? Že ve kaj?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.10.2008 17:32:39   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

janja glas oddan in tudi lia ga je dobila

Jaz tudi user posted image !

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.10.2008 18:17:24   
*kinnie*
user posted image user posted image user posted image ha hah Pandica, zdaj mi je pa kar malo nerodno user posted image user posted image user posted image ,....no povej, kje si kupila štumfe z tweetijemuser posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.10.2008 18:18:45   
*kinnie*
Evo mi smo bili zunaj...in se sedaj že celo uro pregovarjamo, ali bi ali ne bi šli na pico user posted image user posted image  user posted image ....se ne moremo odločit kam....res smo asi na kvadratuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
5.10.2008 18:29:04   
VANILI
kinnie, pejte, pejteuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
5.10.2008 19:08:21   
Pandica

user posted image user posted image user posted image ha hah Pandica, zdaj mi je pa kar malo nerodno user posted image user posted image user posted image ,....no povej, kje si kupila štumfe z tweetijemuser posted image

Sicer jih imam že full dolgo, sem pa jih kupila v Austriji.
Poglej tu pri nam v tistih bolj založenih trgovinah bi po moje tut mogla kaj najt.

In, ste šli na pizzo?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.10.2008 20:48:50   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

In, ste šli na pizzo?

Evo smouser posted image user posted image ....sem se tolk najedla, je bila zeloooo dobra.....komaj sedim, tako sem se najedla...evo da vam mal luštov naredimuser posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.10.2008 21:12:05   
sanwebdra

Sicer jih imam že full dolgo, sem pa jih kupila v Austriji.
Poglej tu pri nam v tistih bolj založenih trgovinah bi po moje tut mogla kaj najt.

Pred 1 mesecem so jih imeli v Hoferju, dva para za 2€. Jih ima Julija, bodo tvoji sodelavki najbrž premajhni.user posted image  Mislim pa, da sem jih v Fabianiu videla, pa mogoče v kakšnih trgovinah s spomniki, nakitom in ostalo bižuterijo. Sem pa lani za roj. dan tudi jaz (ja, še ena fanica) dobila koco Tweety in kopel, v obliki malega rumenega ptiča. Pa sem ga kasneje zasledila v DM-u. Poskusi. Verjamem pa, da ima tudi Spar kaj na zalogi.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.10.2008 21:16:07   
Alina_alin

Jaz imam za sebe od Tweetya zokne user posted image user posted image

jaz tudi, kupljene na Tajskem user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.10.2008 21:20:42   
mama06
Čer!

Mi smo od dežurnega P in mali ima hujšo obliko virusne okužbe. Dobil je inhalacije z AB in jutri morava k njegovemu P. Inhalacije mu moram dajat na 6ur, kar pride ob 1zjutraj in ob 6 zjutraj. Moram ga pa zbudit in umit po končanem inhaliranju po obrazu. Upam, da ne bo spanje preveč trpelouser posted image . Še bolj si pa želim, da bi mali spet normalno dihal in ne bi tako hropel in kašljaluser posted image user posted image

*kinnie* vi me spominjate na naju. Včasih tudi ne veva, kaj bi in kje jedla in se je tudi že zgodilo, da sva šla domov in je dragi na hitro naredil špagete na njegov način, ki so super.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.10.2008 21:26:18   
Pandica
Tak, mala spi user posted image   jaz pa gledam / poslušam Zrneca in Bizovičarja user posted image   joj, sta faci, res se jima morš smejat.

Zdaj pa vas grem hitro za nazaj prebrat.

Aja, Alina_alin zs user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
5.10.2008 21:26:33   
*kinnie*
Včasih tudi ne veva, kaj bi in kje jedla ....

user posted image user posted image user posted image pri nas je to skoraj vednouser posted image user posted image

A Jernej je pa tako bogiuser posted image
Ojoj božec mali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
5.10.2008 21:27:38   
*kinnie*

Tak, mala spi user posted image   jaz pa gledam / poslušam Zrneca in Bizovičarja user posted image   joj, sta faci, res se jima morš smejat.

Pri nas tudi....

Ampak bom šla verjetno kar spat....itaquser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
5.10.2008 21:32:04   
*kinnie*

Mi smo od dežurnega P in mali ima hujšo obliko virusne okužbe. Dobil je inhalacije z AB

zakaj pa antibiotik, če gre za virusno okužbouser posted image ....a lahko vprašam s katerim zdravilom delaš inhalacije?

Pa še mal user posted image user posted image user posted image za Jerneja!!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.10.2008 21:32:44   
Pandica
Vidim, da sploh nisem imela kaj dost za prebrat user posted image

mama06  user posted image   user posted image   user posted image   bošček Jernej. Zakaj pa morate delat inhalacije?
Pa res so vsi naši user posted image   zdaj bolani. Upam, da se to kmalu neha.

Jaz tut ne smem zdaj pozabit ob 22h dati mali AB. Spomnite me, če bomo preveč čvekale tu gor.

user posted image    a je res to, da lahko dobijo rumene / črne zobke tut po AB? je ena mamica napisala tu gor, sem že včeraj nekaj zasledila.
Ima katera tu kakšne takšne izkušnje? Ker res ne želim, da bi mala zarad AB imela rumene oz. črne zobke user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.10.2008 21:33:27   
mama06

Mi smo od dežurnega P in mali ima hujšo obliko virusne okužbe. Dobil je inhalacije z AB

zakaj pa antibiotik, če gre za virusno okužbouser posted image ....a lahko vprašam s katerim zdravilom delaš inhalacije?

Flixotide - vsaj jaz in moj sva jo tako razumela, da je to ABuser posted image . Popravi me, če se motim.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.10.2008 21:34:43   
mama06
Zdaj je pa še drisko dobiluser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.10.2008 21:40:50   
Pandica

Zdaj je pa še drisko dobiluser posted image

A je že dobil zdravila? Ker pol je lahko zarad tega reakcija.
No, vsaj pri Hiconcilu, ki ga ima Zala piše, da se lahko pojavi driska.

Če pa je Flixotide AB pa jaz ne vem. Bo morala katera druga povedati. Razen, če pokličem teto, ki je zdravnica user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 5.10.2008 21:42:00 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.10.2008 21:45:52   
*kinnie*
Kolikor vemuser posted image .... me bo lane31 popravila...po mojem to ni AB,....mi je to zdravilo v spominu v povezavi z astmo....bi rekla da deluje v smislu zaviranja vnetja in da razširi dihalne poti....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?