Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 14:47:23
|
|
|
|
spps
|
ooooooooooooojjjjjjjjj! kakko ste mi,punce?ste že lenobno razpoložene,ker je vikend pred vrati?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 15:01:01
|
|
|
|
Tina1
|
Lahk sem al pa manager al pa al pa tist k je še frej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 15:54:40
|
|
|
|
spps
|
jaz bom pa naslednje leto na spodnjem seznamu,do takrat pa bom držala pesti,da boste vse postale nosečke kje se pa oktavija potika?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.10.2008 9:28:52
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! sem naredila kavico pa malo sem nas gor povlekla
< Sporočilo je popravil ledenka -- 4.10.2008 9:29:44 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.10.2008 9:38:52
|
|
|
|
spps
|
morgen!kako?si se naspala?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 4.10.2008 20:32:26
|
|
|
|
Serendipity
|
Jah pupe moje drage.. ko sem jaz tu pa vas nega, kaj? spps - fajn avatar Eden najlepših na RR! Slike se full lepe!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 8:03:06
|
|
|
|
nf
|
Jp, kr ratalo je. Sem danes kar ponovila test, da me ni slučajno zadnji test nategnil. In je še vedno pozitiven, še bolj pozitiven, kar ne morem verjet. PDP imam pa po mojih izračunih 11.6.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:01:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Jp, kr ratalo je. Sem danes kar ponovila test, da me ni slučajno zadnji test nategnil. In je še vedno pozitiven, še bolj pozitiven, kar ne morem verjet. PDP imam pa po mojih izračunih 11.6. čestitke nf sorry,nisem prej zasledila,da vama je ratalo [
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:02:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jah pupe moje drage.. ko sem jaz tu pa vas nega, kaj? spps - fajn avatar Eden najlepših na RR! Slike se full lepe!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:05:57
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka spps! Kako si kaj? Lepo te je spet brat! Sem te že mal pogrešala, kako je pa kaj naša jjasna? Nje tud že nekaj časa nisem zasledila....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:12:10
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro tudi vsem ostalim borkicam, ki se še pod kovtrom skrivate! Tukaj na obali je danes tako lep dan, sonček sije pa toplo bo! Lih za na terasicah posedat pa kavice pit! Sam aqua spet dela, tako da to pride popoldne šele na vrsto!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:15:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutrčka spps! Kako si kaj? Lepo te je spet brat! Sem te že mal pogrešala, kako je pa kaj naša jjasna? Nje tud že nekaj časa nisem zasledila.... alora! res me nekaj časa ni bilo.najprej sem septembra bila 14 dni brez compa,potem sem imela priprave na poroko,zdaj pa še na selitev...pa se še kaj najde. jjasna pa se večinoma javlja med nosečke,drugače pa imajo pri njej doma vsi trije virozo... pa ti?Se mi dobro držiš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:25:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutrčka spps! Kako si kaj? Lepo te je spet brat! Sem te že mal pogrešala, kako je pa kaj naša jjasna? Nje tud že nekaj časa nisem zasledila.... alora! res me nekaj časa ni bilo.najprej sem septembra bila 14 dni brez compa,potem sem imela priprave na poroko,zdaj pa še na selitev...pa se še kaj najde. jjasna pa se večinoma javlja med nosečke,drugače pa imajo pri njej doma vsi trije virozo... pa ti?Se mi dobro držiš? povej jjasni, da ji pošiljam en veeeelik objemček , da upam, da se hitro pozdravijo vsi skupaj in da se velikokrat spomnim na obe vaju in na čase, ko smo še skupaj čvekale na pričakovanju + ... jaz se še kar borim.... in čakam + .... sicer zdaj po operaciji pol leta ne bomo smeli delat v tej smeri ampak potem bo pa spet akcija....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:27:52
|
|
|
|
spps
|
bom povedala tebi pa želim,da potem,ko boš okrevala,da vam čimprej uspe vse rabi svo čas in ne dvomim,da ti ne bo potem kmalu uspelo pa bodi brez skrbi,da še bomo čvekale-vse dokler tud tebi ne uspe
< Sporočilo je popravil spps -- 5.10.2008 10:28:49 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:29:50
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, punce! kako je fino doma na toplem si moram zajtrk naredit, sem že rahlo lačnaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:30:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, punce! kako je fino doma na toplem si moram zajtrk naredit, sem že rahlo lačnaaaa jutro in dober tek ajsi!!! le nafutrejta se s pikico!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:30:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, punce! kako je fino doma na toplem si moram zajtrk naredit, sem že rahlo lačnaaaa jaz sem že jedla ob 7.30 še mal pa bo čas za malico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:31:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bom povedala tebi pa želim,da potem,ko boš okrevala,da vam čimprej uspe vse rabi svo čas in ne dvomim,da ti ne bo potem kmalu uspelo pa bodi brez skrbi,da še bomo čvekale-vse dokler tud tebi ne uspe hvala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:32:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, punce! kako je fino doma na toplem si moram zajtrk naredit, sem že rahlo lačnaaaa jaz sem že jedla ob 7.30 še mal pa bo čas za malico pol pa hit glavo v hladilnik vtakni, pikice ne smejo bit lačne, v napad na malico...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:32:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps bom povedala tebi pa želim,da potem,ko boš okrevala,da vam čimprej uspe vse rabi svo čas in ne dvomim,da ti ne bo potem kmalu uspelo pa bodi brez skrbi,da še bomo čvekale-vse dokler tud tebi ne uspe hvala ni blema
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:34:46
|
|
|
|
spps
|
punce,moram it mojmu pomagat belit(če ne za drugeg,gre4m za nadzornika ) lep dan vam želim.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:36:30
|
|
|
|
ledenka
|
sem si par fig vzela Aqui, kdaj imaš poseg?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:42:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem si par fig vzela Aqui, kdaj imaš poseg? V sredo ob 8 morem bit na sprejemu v Kranju, v četrtek me bojo pa upedenal... Pa me je že kar mal strah, se mi ritka stiska....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.