![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:49:29
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži, men je kr naenkrat vroče pa učke so mi iz jamic vn skočle... Glasujem za ta druzga. Njami. Jst tud . Prvi je bil za našo Ajsiko, ker ne mara niti ene kocine
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:51:06
|
|
|
|
pikicao.
|
trenutno sm taksna kt moj avatar vavavavavavavavvaavuuuuuuuuuum hudo.. gigi t drug je res hud
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:18:17
|
|
|
|
ledenka
|
bom pa jaz mela taprvega samo zase mi bo lahko hrbet zmasiral, bi mi pasala ena mini masaža do seksa mi pa itak ni, me preveč joški bolijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:20:10
|
|
|
|
gigi1
|
Evo že vidim kam pes taco moli Evo enega, ki je za vse okuse...gladek, temen, sexi in sploh njami (pa še poznamo ga )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:21:00
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi njemu bi se pa jst pustla masirat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:23:33
|
|
|
|
pikicao.
|
se vid d je petek pa vsem nabija poglejte kaksne lusne zajcke sm nasla za aquin aprilski seznam http://www.ringaraja.net/forum/m_3213498/mpage_5/tm.htm#3219072
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:30:09
|
|
|
|
miska73
|
Punce, iščemo šoferja, ki ga bomo lahko financirale. Slavne osebnosti so pa verjetno predrage za naš buget. Tko da žiži jst še kr navijam za enga ta druzga. Pa bomo še enga za ajsiko našle.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:34:04
|
|
|
|
aqua77
|
jaz bi kar oba sprobala, da vidim, kateri boljše "šofira".....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:36:07
|
|
|
|
gigi1
|
Colin ni za šoferja, je za maserja . Pa še pršepnu mi je, da bo zastonj, k ve kolk smo fejst bejbe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:40:30
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jaz bi kar oba sprobala, da vidim, kateri boljše "šofira"..... HEHEHE!!!! Jst tut! nf-čestitke. Beyba- mala je res pravi cukr. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Murkica baje je prva pomoč pri herpesu lastno ušesno maslo. Upam, da se ti kmalu pocajta. Joj ne hvala... Me je zdele kar streslo, ko sem pomislila na to... Mojer M še vedno ni, tako, da upanje ostaja. Sem si pa danes privoščila in sem si šla v trgovino po sirov burek. Tako, da zdele čist mastna pišem po tipkovnici in me bo moj dragi napi**il, ko bo to videl . Grem pelatt vn kužo, pa se še kasneje javim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:40:31
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj pa pravte d bi jih kr vec najele.. do maldivov bo dolga z busom
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:43:44
|
|
|
|
aqua77
|
sej se morjo itaq menjat, k lah vozjo sam sedem ur! ene tri štir bi zihr rable, pa tehničarje, da nam bodo opremo nosil, pa ozvočenje in oder postavlal tud....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:49:35
|
|
|
|
miska73
|
sej se morjo itaq menjat, k lah vozjo sam sedem ur! ene tri štir bi zihr rable, pa tehničarje, da nam bodo opremo nosil, pa ozvočenje in oder postavlal tud.... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:51:07
|
|
|
|
Tina1
|
Pokorno se javljam na raport. Se nisem neki časa oglasila, mi delo ne pusti zabušavat zdej mam pa mal pauze, pa sm mogla pridet počekirat. Kaj jst to berem - band. A je še kej placa zame?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:53:33
|
|
|
|
aqua77
|
Evo punce mal resice in smeha.... Za hitro, pametno in smešno reakcijo bi morali podeliti nagrado hostesi na okencu letalske družbe Virgin Airlines v Sydneyu pred nekaj meseci, ko se je morala soočiti s potnikom, za katerega bi bilo bolje, če bi ga pospravili v prtljažni prostor. Ker je bil odpovedan velik let, je hostesa za dolgo vrsto potnikov morala poiskati sedeže na drugih letih. Naenkrat se skozi vrsto prerine jezen potnik, udari po mizi, nanjo vrže svojo letalsko karto in reče: "Takoj MORAM na ta let in MORAM biti nameščen v PRVEM RAZREDU!" Hostesa mu je mirno odgovorila: "Žal mi je, gospod, z veseljem vam bom pomagala, vendar moram najprej namestiti potnike, ki čakajo tule v vrsti, nato se bom posvetila vam in prav gotovo bova našla kakšno dobro rešitev." Jeznega potnika odgovor ni pomiril. Na glas, tako da so ga vsi za njim lahko slišali, je zarjovel: "A VI VESTE, KDO SEM JAZ????" Ne da bi se zmedla, se je hostesa nasmehnila in v mikrofon za obvestila potnikom glasno in razločno rekla: "Spoštovani potniki, lepo prosim za pozornost. Pri okencu št. 14 imamo potnika, ki NE VE, KDO JE. Če kdorkoli lahko pomaga ugotoviti njegovo identiteto, vas vljudno prosim, da pridete h okencu št. 14." Potniki v vrsti so se začeli hahljati, nekateri celo glasno smejati, jezni gospod pa je prestrelil gospodično s pogledom in skozi zobe siknil: "Jebi se!!!" Brez trenit z očesom se je hostesa spet nasmehnila in rekla: "Žal mi je, gospod, toda tudi za to se boste morali postaviti v vrsto"
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:54:10
|
|
|
|
pikicao.
|
tina1 je je plc, ti sam povej kaj bi pocela aqua se strinjam.. vec naj (jih) je boljs je
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:55:13
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: nf Jst tudi ne Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam. Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!! Moram malo razširit tole novico. Naša nf je danes zagledala plusek. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:55:49
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:56:47
|
|
|
|
nf
|
Vidim da se po tej temi sprehaja ena velika klepetulja! Miška Hvala vsem puncam za čestitke!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 11:58:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Vidim da se po tej temi sprehaja ena velika klepetulja! Miška Hvala vsem puncam za čestitke!!!!!!!!! nf-ka uživa, to je tvoj dan, ma kaj dan, tvoje leto!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 12:07:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Vidim da se po tej temi sprehaja ena velika klepetulja! Miška
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 13:27:50
|
|
|
|
spelka12
|
beyba z veseljem se pridružim, sej veš kakšna sem z otroki . Ups za Emo - sorčy res. Tolk je Em zadnje čase, da se mi že blede od njih. Popravljam napako. Beyba tvoja ELA je toooolk cute, za pojest je. sonček jp draga odkupnina bo tole . Jest ji lahko kupim 4 ure valjanja po mojih rokah. Pa bova obe uživale. nf? KAJ? Ja iskrene čestitke lubica naša žižika vem, sej na te hormonske špike sem mislila, te so une hudičeve. Za šoferja bi pa unga ta druzga tvojga s strani 101 - smajlikiseslini. Ajajaj popravljam tole. Sem pršla do Colina. Jaaaaaa tega bi, nujno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 13:31:47
|
|
|
|
sonček33
|
nf - čestitke , joj kakšna lepa novička... superca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 13:43:04
|
|
|
|
Tina1
|
Lah kej zbiram kaj bi delala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 13:53:24
|
|
|
|
spelka12
|
Jp. lahko tina. No kaj bi delala?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.