yania
|
Jjasna čestitke....... Saj smo navijali in pridno glasovale, kajne punce?....haha...lepo lepo....no če zmagaš, daš vsaki en krog da malega mal pošetamo s hudim vozičkom (vsaka svojga, da se razume....hahaha.),,,šala, itak, da ne bo katera narobe razumela.... Kako ste kaj?...jooj, meni je včeraj spet tako zategovalo in krči v trbuhu...imam občutek da je tako kot bi bili jajčniki, čeprav vem, da kao v nosečnosti počivajo in ne bolijo, oz.me je tako trgalo, kot da dobim trdečo...grozno...pa tko zadaj, bolj na desni me je bolelo....potem pa sem ugibala kaj bi to bilo. No mi je moj dragi v posteljo prinesel Magnesol, eno tableto v vodi, in je po kakih 20 minutah popustilo. Sem že malo razmišljala, da bi me kam zapeljal, pa je nasrečo minilo. Je pa res, da sem v pol ure šla 3x po ene tri dcl v školjko lulat....groza,...mogoče je bilo to to, in so ledvice na polno delali, da ne govorim , da sem okrog 17ih jedla grozdje, in me je napenjalo....mah, sej vam pravim, da je bilo ful stvari v igri...moj pa itak me takoj napade: no vidiš, to je pa zato ker nič ne počivaš... Kako kaj vi počivate čez dan? Mislim predvsem tiste ki ste v službi....tiste ki ste doma, se že morate kaj uležat...jaz npr, sem od ene 8.30, pa do 22.30 stalno na nogah, pa mal sedim, uležem se pa res ne...sej mi je kr grozno, ko pomislim, da sem stalno na nogah...samo kaj ko res ne čutim potrebe, da bi se mogla uležat...ko pa se zvečer, se začne otrdevanje trebuha in krči...vam povem, da me je kar strah jih v posteljo...res.. Verjetno bi mogla več počivati kajne? No saj sem mojo šefico že malo pripravila, naj počasi kar išče zamenjavo, ker meni ni najbolje tam spodaj...da ne bo kaj narobe. Ali je možno, da če mi do zdaj ni rekla, da je posteljica spodaj, da je zdaj, oz. da se spusti dol, če preveč stojiš in to? Ali mi bo to na pregledu lahko povedala, ali mora biti za to UZ?...sem zahtevna a ne? No če katera kaj ve o tem, naj kaj napiše...samo to.. no zdej po dolgem romanu, pa grem počivati...moram..je pa tudi res da mi zadaj pri trtici, kar poči ko vstanem, ali kak čuden gib naredim, tako se mi širijo kosti, da je grozno...v 1. ni bilo tako..vsaj spomnim se ne...vem da je po porodu pokalo za mano...in da me je hotela moja G dati na fizioterapijo..potem se je pa kar čudila da se je samo tako poštimalo... No lepe sanje vsem....pa poljubček vsem 20centimetrskim ali manj pikicam
|