Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:07:03
|
|
|
|
anaj22
|
Jest sem tud mal utrujene grem pod tuš pa spat. Dobr pančite pa bolhice, pa krtke in pikepolonice za lahko noč. Nočko
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:07:06
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Tina če govoriš o tako imenovanih motnjah v prehranjevanju mi je prav dor znano sem jestbtud kr globoko zabredla in me je zdej kakršnih kol diet kr mal strah da neb prevč not padla Jaz sem se tega ful bala.Je moja hči imela pred časom eno tako čudno obdobje,ko je tud kar nekaj govorila, da je debela... sam sva se z možem takrat ful o tem pogovarjala z njo, pa mislim da je to pomagal. Je čist prenehala s tistim razmišlanjem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:09:30
|
|
|
|
anaj22
|
oooooooojjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa pa sem na koncu še novo stran odprla
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:12:18
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca....nč obupat...jazsem tvoja prjatlca
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:15:45
|
|
|
|
Tina 28
|
No, saj jaz bom tud šla...RMRM...saj jamranje še ni znak...to itak vse punce, ko hočjo slišat...saj nisi. To je totalno zakomplicirana stvar ti rečem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: annnna mene pa zanima kam odložite bebice ko likate, kuhate, pospravljate, ali tolko spijo...ker moj namreč mogoče kako uro na dan spi...pol mate vmes pa še z rr čas.... pa zadnjič sem vprašala za risanke dojenčke, če se dajo na internetu kje dobit, če ste slučajno spregledale vprašanje.... lep večer risanke za dojenčke - baby tv - siol ima, sam naš jih še ne gleda, on sicr bi, sam mami ne pusti Jaz ga dam v ležalnik, ali pa v center ali pa v voziček, se zna kr sam zamotit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:18:12
|
|
|
|
Tina 28
|
Saj zdaj bi najrajš ves tale jamranje v mojih postih zbrisala...ampak sem se skašlala....hvala, ker ste brale in se prebijale...sem mela svojih 5 minut in ubila vse debate. Zdaj pa grem pod tuš in spat lepo pančajte
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:19:25
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 No, saj jaz bom tud šla...RMRM...saj jamranje še ni znak...to itak vse punce, ko hočjo slišat...saj nisi. To je totalno zakomplicirana stvar ti rečem. Veš, si ne predstavljam, sem pa vesela, da si s tem zaključila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:21:15
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz grem tud v mižule, nočko in lepe sanje vsem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:22:29
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:18:58
|
|
|
|
babysolza
|
jutro sam da vas na hitro pozdravim, Sabina je namreč sklenila da ona pa nebi spala in se morava igrat. A je tud pr vas tako smotano vreme?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:21:10
|
|
|
|
babysolza
|
me te mamo rade ma sej vem. jaz tud vas, VSE! Ajde, kričačka je že nestrpna
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:34:26
|
|
|
|
D.anna 76
|
Jutro, Pri nas je dež. Mali je spal d 21.30 do 7.00. Priden sedaj se pa z očitom v postli pogovarja, beri: oči spi on se pa pogovarja. Mi gemo danes v Pulo na vikend še nekaj pospravit, pa bomo do jutri dol. Menda se bo pa vreme itak zrihtalo in napoved za jutri je menda sonček. Za kopat sicer ne bo , ampak morski zrak je pa kljub temu zakon!!!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:38:03
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: annnna mene pa zanima kam odložite bebice ko likate, kuhate, pospravljate, ali tolko spijo...ker moj namreč mogoče kako uro na dan spi...pol mate vmes pa še z rr čas.... pa zadnjič sem vprašala za risanke dojenčke, če se dajo na internetu kje dobit, če ste slučajno spregledale vprašanje.... lep večer risanke za dojenčke - baby tv - siol ima, sam naš jih še ne gleda, on sicr bi, sam mami ne pusti Jaz ga dam v ležalnik, ali pa v center ali pa v voziček, se zna kr sam zamotit Jaz Maksa dam pred TV za kake pol ure ene 2 x na dan, tko glih mal za pokušino. Ponavadi, če sem sama tkole zjutraj in bi se šla glavo umit pa mal zrihtat on pa epo pred televizijo mirno počaka. Pol mu pa ugasnem pa moj dragi pravi: Revček, te je mami spet v informacijsko blokado dala. Je v predvolilnem času ful z zanimanjem predvolilna soočenja spremljal.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:45:09
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, vidim, da ste včeraj še kar precej naklofotale. Pridne. Jaz sem pa še vedno sama, joj joj kje še je ponedeljek. Verdu,d a je moja sestra tukaj.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro pri nas je bila po dolgem času ena mirna noč, Ema jedla ob ravno ob 3 tako, da sem ji še takrat dala antibiotik in še zmeraj spi Vas grem prebrat za nazaj k ste tako načvekale, pri nas je pa zvečer tako grmelo, da sem vse rajš izklopila.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa zanima kam odložite bebice ko likate, kuhate, pospravljate, ali tolko spijo...ker moj namreč mogoče kako uro na dan spi...pol mate vmes pa še z rr čas.... meni Ema še veliko spi in naredim marsikaj takrat ali pa jo dam v ležalnik in jo nesem v kuhinjo ko kuham...včasih je pa na tleh in ji dam center da se igra
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika- pri nama bo pa sedaj 22.10 eno leto kar sva poročena romy-čestitke za zvezdico
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooooooooooooujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee, punca mojega bratranca je pravkar rodila punčko čestitke
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 8:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooooooooooooujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee, punca mojega bratranca je pravkar rodila punčko ime ji je maša, velika je 51 cm in težka 3.320 g... lepo ime
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 9:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 9:02:32
|
|
|
|
mtinca1
|
dobro jutro, vreme-očitno turobno po vsej slo. lunca - za Maja nya - tvoja črnobela fotka - krasna, mi je res dobra, tako da večkrat glasujem za njo (sem tekmovalni tip) romy - tudi za Taja glasujem, je ful "kjut" na tej fotki, pa tud nekaj posebnega je ta slikca. a.s. - ! v četrtek smo bili na prvem cepljenju - nismo imeli nobenih negativnih posledic - juhuuu. včeraj smo skočili v lj in nabavili avtosedež 0+ do 18 kg, concord ultimax alaska. sem bla mal razočarana, ker jim pustiš 200eur, pol ti pa kr sedež z police vržejo na voziček, brez original embalaže. pa še navodil nam ne bi dali, če ne bi vstrajala. . imeli so samo ena navodila v slovenščini, pa jih morajo fotokopirat in jih bodo poslali po pošti. saj v bistvu jih ne rabimo, ker je itak vse na netu, pa še video je, kako se sedež namontira, ampak gre za princip.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 9:12:55
|
|
|
|
*Mojca*
|
jutro babe žabe. Naredila sem en album, ki ga morate videt nekaterim sem poslala povabilo, upam da bo delalo. Sporočite kako sem vam zdi
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 9:17:51
|
|
|
|
*Mojca*
|
pa da komenitram še malo od včeraj: ko imam kaj za delat ga dam v igralni center ali pa na ležalnik in se zabava kake pol urce. Spali smo spet slabo, jedli ene 4krat, dudo tlačli v usta ene 5krat. Je pa od 5h spal pri meni in zjutraj dobil šus v čelo od mene. Tako sem bila v komu ko je začel jokat, da sploh nisem videla kje je in bum. Sej ni bilo hudo... Tina28: tako kot taanikaa se boš tudi ti morala postavit zase in verjemi da ti bo lažje. Nimajo oni tebi kaj srat po glavi v tvojem stanovanju RMRM: upam da ti bo dojenje zalaufalo. Jaz sem se odločila vztrajat, pa če tudi to pomeni futranje na pol ure... če sem še kaj pozabila se opravičujem, je še zgodaj.... l.daisy: mislim da sem rešila svet in ugotovila kje je catch pri albumih
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 9:27:13
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja hvala vsem za čestikte za zvezdico. Zdaj pa hitro po novo. Ja vreme je tudi pri nas katastrofa. Že včeraj nisva šla nič ven, očitno danes tudi nebova mogla. Ninny - mi smo tudi danes dali antibiotik ob 3 in jedli smo. Zbudlili pa smo se nato ob 7 in zdaj sem ga dala spet spat. Upam,da bo zaspal.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?