![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 18:57:51
|
|
|
|
Meggi
|
Kratek pozdrav! Pokorno javljam da mi že imamo nekaj kostanja nabranega. Pečemo jutri če ne bo lilo. Skabi, Huanita- če sta fraj se nacrtite kaj naokrog!!! Šibam da spedenam otroke. Se mi obeta da vidim dans Fanta poletja! Javim, če je wou!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 20:11:14
|
|
|
|
skuštrana
|
Skabi, a jaz ti pa ne smem kamnov prinest V Črni gori so še lepši, takšni barvasti, še celo M si jih je nabral Daj, kakao se bova umenili za mt in škatlo...A pride tvoja mama jutri k maši? Punce, lepo vas je bilo malo videt, pa poklepetat...Pa malo živce spočit od naše mame - jao, še enkrat tule, upam da jaz ne bom takšna
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 20:45:33
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Naš postrižen lubek:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 20:46:28
|
|
|
|
Taja339
|
kok je luškan!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 20:50:46
|
|
|
|
jerebica
|
sam pozdravim vas mal....sem že tri dni tolk utrujena da zvečer kr v postlo padem. imeli smo UZ kolkov (spet sem 2 uri čakala) vse je OK. Moram pa z Maksom še enkrat na odvzem krvi, neki zgleda da ni blo vredu bonnie bravo za hiško...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:00:43
|
|
|
|
Ropotuljica
|
pa še naša frčafela:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:05:15
|
|
|
|
Janeja
|
Bonnie-RR super za hiško. Zdaj pa le uživajte. Meggi, jaz imam pa mošt, pa kostanja ne. Bomo mogli malo u gozd zavit, sam kaj če je pa tale glupi dež. HuAnita, s telovadbo sva pa midve nekje na istem. Jaz se tudi ne spravim zraven. Pa bo treba, vsaj za tole mojo hrbtenico malo. Mavo, a zdaj si pa ti naš poštar? Hvala, da si predala stvari naprej. Jaz verjetno še kar nekaj časa ne bom srečala Skabi in Skuštrane.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:11:57
|
|
|
|
skuštrana
|
Jerebica, helou, tebe pa že dolgo nisem videla.. Jaz sem pa M poslala malo v lajf, ima danes 30 rd in je šel z enim kolegom na pijačo..V Laško, lajf pa tak Zdej vam pa par utrinkov iz ČG prilepim, ko imam glih čas To piše na eni ribji restavraciji ob reki Bojani Pa njihov rešilni avto
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:13:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Pa ime ene ulice v Ulcinju..Mujo, mislim ne
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:20:41
|
|
|
|
skuštrana
|
Tole je pa naša hrana Pa še mama v elementu
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:24:29
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Skuštrana, moj M je tud šel danes ven, sam ne verjamem, da v Laško :)
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:25:26
|
|
|
|
skuštrana
|
Pa še ena s sprehoda po mivki - si predstavljate 15 km takšne plaže, ki se potem še nadaljuje v Albanijo.. Liza v Podgorici Uf, malo je težko
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 3.10.2008 21:37:08 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:36:42
|
|
|
|
Taja339
|
V Laško, lajf pa tak ja ja, pol si je pa res prvoščo ... hahahahahaha evo še moje babnce:
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:38:17
|
|
|
|
Ropotuljica
|
jaz sem pa dala poskenirat negative iz Tanzanije, kjer sem bila - joj joj joj - že pred desetimi leti. Pa tako se mi lušta.... No, pa vam prilepim par fotk Masajev: Moram jih zmanjšat, počakte malo
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 3.10.2008 21:40:58 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:40:54
|
|
|
|
Taja339
|
hej skuštrana ravnokar sem gledala tvoje slike ... pa moj M pravi, da te pozna in te naj lepo pozdravim!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:44:17
|
|
|
|
skuštrana
|
Ropotuljica, da se nista zmenila mimo nas..Hm, malo sumljivo je tole Taja, če si kje blizu centra malo pokontroliraj da ga ne bi kakašna zanosna Laščanka pohopsala. Ful je luštna tvoja tamala. Kok pa je stara?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:45:27
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Evo, to je to. Prej sem naredila tako ogromne, da sem jih raje kar zbrisala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:52:57
|
|
|
|
žanek
|
Čer punce . Same lepe fotke . Še.... Kako usrano vreme, pa jutri tudi, pa celi dan sem sama z njima, jao jao, nam pride kdo družbo delat ?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:53:58
|
|
|
|
Taja339
|
Taja, če si kje blizu centra malo pokontroliraj da ga ne bi kakašna zanosna Laščanka pohopsala. Ful je luštna tvoja tamala. Kok pa je stara? hahahahah, sem nad centrom ... bom na balkon stopla ti sam prišepni kako tvoj M zgleda, jaz pa bom vrgla oke pa peclje (tak kot mb-čanke znamo) in bom gledala ko sova! Tavlka je stara 8 let, tamali vragec je pa 21.9. praznovala 1 leto. Mogoče zgleda starejša, ker ima ful čupo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:55:04
|
|
|
|
skuštrana
|
Taja, kdo pa je tvoj M, me zanima..Lahko naZs, da ne bo vesoljna slo vedela Ropotulka, slike so čist ok, tako da...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:56:53
|
|
|
|
Taja339
|
Ropotuljica - fantastične fotke ... ti še kar skeniraj in lepi sem! Dobro, da se ti ni zgodilo kot Corrini (Bela Masajka) ... Ker če bi se ti, bi zdaj ležala "v hiši z dreka", ne pa lepila fotke na net in nam delala lušte
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:56:54
|
|
|
|
skuštrana
|
Taja, M ima frizuro ko bušman, ena velika curly hair glava mora bit nek v Laškem, ne moreš zgrešit Zanek, vse slike so slikane z mobitelom, ker nam je fotič pojedla mivka
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:57:32
|
|
|
|
Taja339
|
eh ni panike ... pavli
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 21:59:56
|
|
|
|
skuštrana
|
Ej, sem šla gledat tvoje albume..Pozdravi ga nazaj. Ma, sploh nisem vedela da je on že tako resen Super no
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:00:18
|
|
|
|
Taja339
|
knez
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.