Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, pocajtajte se čimprej. Naša je glih kar zaspala za eno kitico. Jaz pa ne vem kaj naj počnem, dragi se vrača domov, skuhano ni spljoh ...ni blo treba. Se je najedel na terenu.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
tinči vem ja si že zadnji rekla da musko poslušaš prek računalnika...mal sma te hecale z ninny k sma vedle da boš pol brala ..sej če si opazla jst mam po cel dan vžgan rr pa me tud po par ur ni,vmes kam grem,kej delam,čekiram maile,pa tud kr minimiram...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa ooouujjeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej sem si ta teden začela zjutraj pumpat mleko v flašo, da bi ji dala opoldan. In kaj je blo? Dretje dretje, dretje hitro joško in to je to. In posledica vsega je, da se mi je količina mleka še povečala, tak da si hodim stiskat mleko opoldan.Če pa še uro prespi, potem je pa sploh joj. Joške do Koroške. Imam vsaj enkrat v življenju šanso videt, kako zgledajo joške do popka.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:35:13
|
|
|
|
anaj22
|
tanika mogoče ma pa Žan sam poskok rasti Jaku je uspel nazj zaspat, k so sosedje musko utišal. bodo že vidl k bodo on stari naš mulc pa najstnik pa bo punk na žigu da se bo vse tresl, jim bo vrnu
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jaja, stran sem obrnila.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 se opravičujem moji jezi sam sem mogla nekomu povedat, če sama po bajti pizdim me noben ne sliš ti kr prešinfaj ..men je pa najbolj lušten ko mali spi pa se sprav kak sosed vrtat...grrrrrrr
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ne sekiraj se zaradi sosedov. Boš imela kdaj kakšen dan, ko se bo mali dru in dru, pa boš vidla kakšne frise bodo imeli. Itak je pri 1 letu za vsako malenkost jok in jok. Bodo hitro sivi ratali.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:37:02
|
|
|
|
anaj22
|
Imam vsaj enkrat v življenju šanso videt, kako zgledajo joške do popka. pa za stran
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj jst sem tud pomisla na to da ma mali poskok rasti,pa tud P je rekla če pa res še 200ml nebi imel več dosti pa kr na GH..je tak požerušček..res ful rad papa didlinaa moreš rečt ooouujjjeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Našo niti najbolj prdeč traktor zunaj ne zbudi. Spi kot ubita.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, bom naslednjo rundo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
sej moj ko spi,tud spi,sam more res spat pol pa lahko delajo kaj čejo,če ga pa ravno odložim spat pa ravno začnejo vrtat pol pa jok... pa pr nas so si eni bedaki-druga ne morm rečt predelal 4-kolesnike in to je huj kot da bi se avion mimo okna pelal..sem imela ful težave z malim čez poletje,vsakič ko so se mimo peljali je jokal kr se je ustrašil,res je bil grozen zvok..tko da sem lepo lahko bla diht dur zaprta not v stanovanje...da bi jim vrat zavila..pa to ne mladi..stari osli so bli to,,ne pa neki 18 letniki
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Aha, bom naslednjo rundo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:42:19
|
|
|
|
anaj22
|
jest vism na rr čaka pa me pet strojev cun za zlikat pa ene pat tud za oprat punce šibm pridem zvečer, gre moj na drinko pa me nov noben z rr preganjov
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst sem pa danes super mami..sam kopalnico še spucam pa še neki malga speglam pa pridem pol
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jza bi pa likala, pa nimam kaj. Še vedno rada likam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz seeeem pa lena daneeees.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 17:56:43
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa si zihr za hipotovi čaji nimajo cukra? Ker jaz se jih zarad tega izogibam. Didlinaa naš šefe tudi ni maral flaše, pol mu jo je pa enkrat moj na silo porinu v usta in od takrat jo zagrabi...ampak samo če je moje mleko noter seveda. Čaj? Voda? Ne hvala...mamino mleko in to je to se pa moram pohvalit da sva zdaj jedla 20min in je vleku kot pri norcih...mam prav usahnjeno desno joško... So pa tudi moje do popka skoraj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no, bo začel spet na joško pit.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:07:46
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa no, bo začel spet na joško pit. bulš da, če ne bo ogenj v bajti
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:10:43
|
|
|
|
*anamor*
|
če ste že pri likanju jaz moram danes zlikati cel kup cot. Je kakšna prostovoljka.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:12:10
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
živjo pupe in vaši prelepi cukri
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa živjo pupe in vaši prelepi cukri O, ti si nas pa dolgo brala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ktera bo stran obrnila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?